طرز تهیه کباب مرغ تندوری هندی

تعبیر خواب

تعبیر خواب با هوش مصنوعی (آنلاین)

خوابتو دقیق بگو تعبیرشو دقیق دریافت کن.

برای استفاده  وارد سایت تعبیردون بشید. 

ورود به سایت تعبیر دون (کلیک کنید)

طرز تهیه کباب مرغ تندوری هندی

تهیه کباب مرغ تندوری هندی یکی از غذاهای محبوب و لذیذ در هند است. برای تهیه این غذا ابتدا باید گوشت مرغ را با نمک و پودر فلفل سیاه و زردچوبه ترکیب کرده و برای دو ساعت در یخچال قرار دهید تا یکمی سفت شود.

سپس برای تهیه سس تندوری از نمک، پودر دارچین، زردچوبه، گندم آرد، پودر فلفل قرمز، پودر سیر، پودر زنجبیل و رب گوجه فرنگی استفاده می‌کنیم. پس از مخلوط کردن همه مواد، آن را به یک قابلمه در حرارت ملایم قرار داده و نصف ساعت بپزید تا سس آن کاملا آماده شود.

حالا بعد از گذشت دو ساعت، قطعات گوشت مرغ را به خشک کردن روی گاز درجه حرارت بالا قرار دهید تا به رنگ طلایی دربیایند.

تابحال، برای تهیه کباب در دو حالت مختلف از چوب کهربا و چنار استفاده می‌شود. برای تهیه کباب مرغ تندوری هندی نیز بهتر است از چوب کهربا استفاده کنید. نیم ساعت قبل از پخت کباب، قطعات گوشت مرغ را در سس تندوری خوب قرار داده و مخلوط کنید تا بوی و طعم آن به گوشت مرغ برسد.

سپس قطعات گوشت مرغ را به روی چوب کهربا تراشه شده بکشید و به سمت کباب سرخ کن ببرید. به مدت 15 تا 20 دقیقه بپزید تا کباب شما آماده شود. پیشنهاد می‌شود در هنگام سرو کباب با نان نون همراه شود. این غذا را در کنار سالاد کاهو و رویال یا با برنج مزه‌دار می‌توانید سرو کنید.



طرز تهیه کباب مرغ تندوری هندی

کباب مرغ تندوری هندی یکی از غذاهای بسیار پرطرفدار و معروف هندی بوده و در سراسر دنیا به عنوان یکی از بهترین غذاهای هندی شناخته می شود. این غذا با استفاده از مرغ تهیه شده و با ترکیبی از ادویه های هندی مخصوص طعم دار و عطری به آن داده می شود.

برای تهیه این کباب، ابتدا باید مرغ را پاک کرده و در قالب های تندوری بر روی نار یا گاز قرار داد. در این مرحله باید به این نکته توجه کنید که دمای نار می تواند بالا باشد (بین ۲۰۰-۴۰۰ درجه سانتیگراد) و همچنین قالب تندوری باید بر روی نار بسیار گرم برگردد تا کباب به صورت کامل پخته شود.

برای تندوری هندی، بهتر است ترکیبی از ادویه های هندی را به کباب اضافه کنید. برخی از این ادویه ها شامل پودر زنجبیل، دارچین، پودر فلفل سیاه، نمک، پودر چیلی قرمز و پودر کمون است. این ترکیب ادویه ها بهتر است در داخل مرغ نیز قرار بگیرند تا طعم و عطر شدیدتری به کباب داده شود.

بعد از پخت کامل کباب، می توانید آن را با سس یا پنیر خامه ای تزیین کنید. همچنین می توانید از یک سبد سبزیجات، مانند گوجه فرنگی، خیار، فلفل دلمه ای و پیاز برای تزیین کباب استفاده کنید.

در نهایت، کباب مرغ تندوری هندی یک غذای بسیار خوشمزه و سرشار از طعم و عطر هندی است که می توانید در هنگام برگزاری جشن های خانوادگی، پارتی ها و یا هنگامی که می خواهید یک غذای مخصوص و خاص را برای خانواده و دوستان تهیه کنید، از آن استفاده کنید.



بررسی مواد لازم برای تهیه کباب مرغ تندوری هندی

برای تهیه کباب مرغ تندوری هندی، ابتدا باید مواد لازم را تهیه کنید. برای این منظور نیاز به مرغ، دوغ، زعفران، دارچین، فلفل قرمز، پیاز، زنجبیل، نمک، پودر مرچ و روغن دارید.

اولین مرحله در تهیه کباب مرغ تندوری هندی، طبخ مرغ است. برای این منظور، پوست مرغ را پاک کرده و آن را به تکه های کوچک تقسیم کنید. سپس مرغ را در دوغ که با قلیان مخصوص، زعفران و دارچین مخلوط شده است، بخیسانید و آن را حدود یک تا دو ساعت در یخچال قرار دهید تا به خوبی مزه بگیرد.

در مرحله بعد، مواد اسپایس را تهیه کنید. برای این منظور پیاز و زنجبیل را خرد کرده و به یک دیگری اضافه کنید. سپس فلفل قرمز، نمک، پودر مرچ و روغن را به آن اضافه کنید و به مدت چند دقیقه با هم مخلوط کنید تا یک سس درست کنید.

در مرحله بعد، مرغ بخش داخلی را بر روی چوب سیخ ها بپالایید. چوب سیخ ها می‌توانند از قبل خیس کرده شده باشند تا سیخ های خشک نشوند. سپس بر روی مرغ، مواد اسپایس را بریزید تا کاملا روی تکه‌های مرغ مالیده شوند.

در مرحله آخر، سیخ ها را در قابلمه ای بگذارید و در داخل یک فر نیمه گرم کنید تا حداقل به مدت 30 دقیقه پخته شوند. پس از پخته شدن، سیخ ها را بردارید و کنار گذاشته و با نان یا برنج سرو کنید. کباب مرغ تندوری هندی آماده سرو است.



راهنمایی درباره آماده کردن مواد

برای آماده کردن مواد غذایی، باید از مواد تمیز و سالم استفاده کرد. در ابتدا باید مواد را برای آماده کردن بشویید. بهترین روش شستن مواد استفاده از آب سرد و صابون است. از آب گرم استفاده نکنید زیرا ممکن است باعث خشک شدن و تقویت رطوبت باقی مانده در غذا شود.

برای آماده کردن مواد شامل سبزیجات و میوه ها، باید آنها را خرد کنید و به قطعات مناسب تقسیم کنید. برای دسترسی به اندازه های راحت تر، از ابزاری مانند تیغ غذاساز استفاده کنید. در صورتی که نیاز به سرخ کردن یا پخت کردن مواد باشد، بهتر است از موادی با خارجی صاف و یکنواخت استفاده کنید.

برای آماده کردن موادی مانند نان، شیرینی یا گندم، باید از مواد اصلی همچون آرد استفاده کنید. اگر می خواهید آرد را مخلوط کنید، بهتر است از یک ظرف مناسب و تمیز استفاده کنید و برای اطمینان از یکنواخت بودن مواد، آنها را با هم مخلوط کنید.

همچنین در آماده کردن مواد، بهتر است به نوع موادی که در آنها در حال کار هستید، توجه شود. به عنوان مثال، اگر شما سبزیجات آماده می کنید، بهتر است از سبزیجات سردخانه ای استفاده نکنید زیرا ممکن است که به دلیل یخ زدگی، بعداً خورد خود را از دست بدهند.

در نهایت، پس از آماده کردن مواد، بهتر است آنها را در ظروف مناسبی نگه دارید تا خوردنی های سالم و خوشمزه ای برای شما فراهم کنید.



مراحل آماده کردن مرغ برای کباب تندوری

آماده کردن مرغ برای کباب تندوری یکی از غذاهایی است که در هر خانه‌ای برای ناهار و شام سرو می‌شود. از طرز تهیه آن به روش کهنه تا روش‌های بروز، هرکسی دارد روش خودش را جهت پخت این غذای ایرانی استفاده می‌کند.

مرغ مورد استفاده در کباب تندوری باید پس از خرید، به خوبی شسته شود. سپس مقداری نمک و فلفل به آن افزوده شده و کمی روغن روی آن برای جلوگیری از چسبیدن به اجزای دیگر اضافه می‌شود. دو ساعت قبل از پخت، مرغ در یک سینی مخصوص پخت مرغ تندوری قرار داده می‌شود تا برای مدت زمانی ترفیع کند و از رفتن طعم ماهیچه‌های آن جلوگیری شود.

قبل از پخت، مرغ در دستگاه پخت تندوری قرار گرفته و پس از گذشت مدت زمان مناسب، از دستگاه خارج شده و طبق سلیقه با تندی یا عادی بودن طعم، با ادویه‌های لازم سرو می‌شود. گاهی اوقات نیز از پیاز، نمک، زردچوبه، کره موم، ادویه‌های قابل توجه، یک استخوان گوشت، زعفران و عصاره لیموی ترش استفاده می‌شود تا طعم مرغ بیشتر تقویت شود. با توجه به نیاز به رنگ‌دهی، مرغ با یک مایع نگهدارنده، مانند فلفل چیلی، قرمز سرخ، کارامل رنگی یا خورشیدی مجهز می‌شود.

پس از پخت، مرغ با لیمو و نان تنوری سرو می‌شود. گاهی اوقات مرغ کبابی با سلاد و سس‌های مختلف نیز تزیین می‌شود تا طعم آن کمی تغییر کند. پخت مرغ کبابی تندوری بسیار ساده است و به سرعت پذیرایی‌تان را به یک سطح بالاتر ارتقا خواهد داد.



آماده کردن سس تندوری

سس تندوری یکی از سس‌های محبوب در غذاهای ایرانی است که می‌تواند به عنوان یک پنیر خوراکی نیز مصرف شود. این سس با داشتن طعم و مزه تند و شیرین در کنار استفاده از مواد اولیه متفاوت مانند پیاز، ترشی‌ها، سیر و زعفران تهیه می‌شود و در بسیاری از غذاهای ایرانی مثل پلو، قرمه‌سبزی و خورشت‌ها به عنوان نوعی سس مناسب بنا به تقاضای خود استفاده می‌شود. در این مقاله به دو روش تهیه سس تندوری می‌پردازیم که با توجه به نیاز هر فرد، می‌توانید یکی را از آن‌ها انتخاب کنید.

روش اول:

جهت تهیه این سس، ابتدا باید پیاز را خرد کرده و روی حرارت درون کاسه‌ای قرار دهید تا کمی سرخ شود. سپس ترشی را نیز خرد کرده و اضافه کنید و گوجه فرنگی را همراه پیاز و ترشی خرد شده بریزید. سیر را نیز خرد کرده و به مواد اضافه کنید. با تفت دادن این مواد به مدت کوتاه، مزه خوبی به سس تندوری خواهد داد. سپس زعفران را در حیاط مخصوص خود پودر کرده و به سس اضافه کنید. سرکه نیز به میزان لازم به سس اضافه می‌شود.

روش دوم:

جهت تهیه این سس، ابتدا باید پیاز را خرد کرده و به روغن داغ اضافه کرده و سپس با رقیق کردن پودر چیلی و زنجبیل با آب به آن اضافه کنید. داخل قابلمه‌ای که سس در آن تهیه می‌شود، تمام مواد آماده نموده و در داخل قابلمه ریخته شده و برای چند دقیقه بجوشانید. کره و ادویه‌های لازم همچنین به میزان لازم به سس اضافه می‌شود.

با تهیه این سس می‌توانید در تهیه بسیاری از غذاهای ایرانی، به خوبی از آن استفاده کنید. همچنین با توجه به میزان دلخواه کمی سس تندوری را درست کرده و درون پنیر سفید خوراکی نیز اضافه کرده و بعنوان نوعی پنیر خوراکی مصرف کنید.



مراحل پخت کباب مرغ تندوری هندی

کباب مرغ تندوری یکی از پرطرفدارترین ویژگی‌های فوق‌العاده از غذاهای هندی است که مشترک می‌باشند. این غذای مشهور البته یک کم طول می‌کشد و یک حداقلی از پخته شدن حتی قبل از شروع آماده سازی نیاز دارد. تندور همه چیز را بدون قالب و خوب پخت. برای رسیدن به یک کباب بهتر، یک سری گام‌هایی را باید دنبال کنید تا بتوانید این غذای خوشمزه را در خانه خود پخته و به همراه خانواده و دوستان خود لذت ببرید.

ابتدا لازم است که مرغ را با گلابی، پنیر، سیر، فلفل سیاه، ماست، نمک، فلفل قرمز، دارچین، کمی زنجبیل، آب سرد و چند قطره آب لیمو ترش به همراه روغن در هم بزنید و سپس کمی در یخچال بگذارید تا بهترین حالت خود را بگیرد. برای اضافه کردن ترشی را احتیاج دارید که به سبک جنوب هندی درست شده است و شامل پیاز، لیمو، نمک، نعناع، پیازچه و تره بار می‌باشد. حال می‌توانید ماده کباب شده به لوله و اگر کوچکتر آن‌ها را بر روی نوار چوب قرار دهید و در یک دمای گرم شده و خوب گرم کنید.

نکته مهمی که در طول پخت این کباب باید در نظر داشته باشید، این است که باید برای پختن کامل آن حدود یک ساعت به طول انجامد. هنگام پخت باید به گونه‌ای پایدار و حرفه‌ای برای انجام رست کردن کباب اقدام کنید تا بتوانید آن را با کیفیت بالا تمام کنید. با این حال، آماده شدن کباب تندوری ارزش انتظار را دارد و به دلیل خوشمزگی و طعم فوق‌العاده آن، می‌تواند روزی دلپذیر و شادی را به شما هدیه دهد.