طرز تهیه کباب ترکی مخلوط خانگی

تعبیر خواب

تعبیر خواب با هوش مصنوعی (آنلاین)

خوابتو دقیق بگو تعبیرشو دقیق دریافت کن.

برای استفاده  وارد سایت تعبیردون بشید. 

ورود به سایت تعبیر دون (کلیک کنید)

طرز تهیه کباب ترکی مخلوط خانگی

برای تهیه کباب ترکی مخلوط خانگی بهتر است از گوشت چرخ کرده استفاده کنید که می‌توانید از گوشت‌های مختلفی مانند گوشت گوساله، گوشت گوسفند، گوشت بوقلمون و ... استفاده کنید. برای اینکه کباب شما درست بپزد و طرفداران زیادی داشته باشد، بهتر است از گوشت تازه و خالص استفاده کنید.

قبل از آغاز به کباب‌پزی، گوشت را در یک ماهیتابه چند دقیقه داخل آب بگذارید تا تمامی خون‌های آن خارج شود. سپس می‌توانید آن را خارج کرده و با دست‌های خود، گوشت را به شکل استوانه تقسیم کنید و بر روی چوب مخصوص کباب قرار دهید.

سپس می‌توانید به گوشت، روغن زیتون، نمک، فلفل سیاه و سیر خرد شده اضافه کنید و مزه‌ی ترکی و مخلوط خانگی را به آن اضافه کنید. برای شربت تهیه شده از شربت ترش، نمک، فلفل سیاه، شوید و آبلیمو ایجاد کنید.

بعد از اینکه گوشت روی چوب قرار گرفت، می‌توانید آن را در یک فر مبله در دمای ۲۰۰ درجه سانتیگراد برای ۲۰ تا ۳۰ دقیقه بپزید. در زمان پخت، دوباره به کباب هم سرشت تکیه دهید تا بتواند همه‌ی قسمت‌ها را به طور یکنواخت پخت کند.

بعد از پخت کامل، کباب ترکی مخلوط خانگی را با نان لواش و سالاد سرو کنید تا یک وعده کامل و شاداب و تنوع دار به اضافه هیجان بخش شما در دسترس شما قرار بگیرد.



طرز تهیه کباب ترکی مخلوط خانگی

طرز تهیه کباب ترکی مخلوط خانگی یکی از انواع پرطرفدار کباب های ترکیه می باشد که در بسیاری از رستوران ها و نقاط توریستی این کشور عرضه می شود. با توجه به مزایای بسیاری که می توان از تهیه کباب ترکی در خانه به دست آورد، در این مقاله به شما خواهیم آموخت که چگونه می توانید این کباب با طعم فوق العاده خوشمزه را در خانه خود تهیه کنید.

برای تهیه کباب ترکی مخلوط خانگی، ابتدا باید مواد لازم را تهیه کنید. این موارد شامل گوشت چرخ کرده ترکیه ای، پیاز، سیر، فلفل دلمه ای، نمک، فلفل سیاه، گوجه فرنگی و نعناع تازه می باشد. پیش از هر چیز، گوشت چرخ کرده را به خوبی با هم مخلوط کنید و سپس به آن پیاز، سیر، فلفل دلمه ای، نمک، فلفل سیاه و نعناع تازه را اضافه کنید. سپس به این مخلوط گوجه فرنگی هم اضافه شود و به خوبی مخلوط شود.

حال با استفاده از دستکش های یگر باید مخلوط گوشتی را بر روی میخانه های کباب قرار دهید. سپس باید آنها را به یک سمت داغ کرده تا داخل آن پخته شود و سپس به سمت دیگری برگردانده شود تا هم کلی بپزد. بعد از آن لازم است که کباب ها را به مدت چند دقیقه به یک ظرف ذغالی برای به دست آوردن طعم دلپذیرتری بگذارید.

در نهایت با استفاده از یک نوک تیغه برش دهید و در سطح روی کباب روغن زیادی بریزید تا سطح کباب نرم نشود. سپس به صورت داغ آماده سرو شود. با دنبال کردن این مراحل ساده، شما می توانید یک کباب ترکی مخلوط خانگی سالم و خوشمزه تهیه کنید.



مواد لازم برای تهیه کباب ترکی مخلوط خانگی

کباب ترکی مخلوط خانگی یکی از پرمصرف‌ترین غذاهای ترکیه است که در المان و اروپای شرقی و غربی نیز شناخته شده، این غذا که از گوشت چرخ کرده تهیه می‌شود، حاوی مجموعه مخلوطی از اسپایس‌های ترکیه‌ای می‌باشد. برای تهیه این غذا، می‌توانید از موادی مانند گوشت قرمز، پیاز، روغن و ادویه‌های مختلف استفاده کنید.

مواد لازم:

- یک کیلو گوشت قرمز مرغوب و نرم

- نیم کیلو پیاز رنده شده

- نیم فنجان روغن زیتون

- دو قاشق غذاخوری ادویه‌های مختلف شامل فلفل‌سیاه، فلفل دلمه‌ای، جوز هندی، زردچوبه، دارچین، زنجبیل و پودر آویشن

- نیم فنجان رب گوجه فرنگی

- نصف فنجان انار‌کبابی

روش تهیه:

1. گوشت را با چاقویی تیز برش‌هایی به طول صفحات کتاب بدهید و برای ۲ ساعت در یخچال قرار دهید تا یخ بزند، اشکال آن را می‌توان به صورت استوانه‌ای، یا به صورت لوله کبابی به دست آورد.

2. پیاز را رنده کرده و با همه ادویه‌ها، رب گوجه فرنگی و انار کبابی، در مخلوط کن به خوبی مخلوط کنید.

3. گوشت آب می‌خورد، خشکش کنید، به مخلوط ادویه‌ها اضافه کرده و دست‌تان را با کمی روغن تر بازی کنید و آن را به خوبی با گوشت مخلوط کنید.

4. مخلوط را برای برش‌های کبابیتان قرار دهید و روی آن را فشار دهید تا همه جای آن مخلوط شود و دو ساعت دیگر در یخچال قرار دهید تا خوب بگیرد.

5. کباب‌های تهیه شده را در ماهیتابه یا بر روی گریل نونی یکی یکی در حالتی که رو آن رنگی شده، به مدت ۶ دقیقه هرجانب بپزید، مرتب برگردانید، سمت دیگر آن را به‌کمک پنجه چرخانید و دوباره به همین روش در حدود ۶ دقیقه دیگر پختید.

پس از این که کباب ترکی مخلوط خانگی را به روی میز سرو کردید، می‌توانید آن را با نون لواش و مخلفات مختلف مزه بدهید. قابل ذکر است که برای داشتن یک کباب ترکی خوشمزه، با تنوع در مخلفات سرو شده، مواد انتخابی مهم‌تر هستند.



نحوه آماده‌سازی مواد برای تهیه کباب ترکی مخلوط خانگی

تهیه کباب ترکی مخلوط خانگی یکی از پرمصرف‌ترین و شناخته‌شده‌ترین انواع کباب در سراسر جهان است که به‌راحتی در همه جای دنیا تهیه می‌شود. برای تهیه این نوع کباب باید از گوشت چرخ کرده استفاده کرد که همراه با ادویه، سبزیجات و نوشابه مخلوط می‌شود.

مراحل آماده‌سازی این کباب ساده است و بدون هیچ‌گونه تکنولوژی خاصی قابل انجام است. برای شروع، گوشت با رعایت اصول بهداشتی تمیز شده و پس از ریختن در کاسه، به ادویه‌های خشک و ترکیبی (جعفری، پیاز، پودر سیر، پودر زنجبیل، زردچوبه و...) اضافه می‌شود. سپس برخی از سبزیجات همچون نعناع، پیاز و فلفل دلمه نیز به ترکیب اضافه می‌شود.

بعد از اضافه کردن سبزیجات، آن‌ها با دست به‌خوبی به ترکیب گوشت و ادویه‌ها مخلوط می‌شوند. برای افزایش طعم و مزه این کباب، بعضی از افراد از پودر سیر و پودر زنجبیل، رب گوجه فرنگی و سایر عکس‌العمل‌ها به‌روزرسانی‌های خاصی استفاده می‌کنند.

بعد از گذشت دقایقی، این مخلوط در یخچال به‌مدت ده تا بیست دقیقه استراحت می‌کند تا مزه و رنگ بهتری بگیرد. در زمانی که کباب آماده‌سازی شده است، آن‌ها روی چوب سوله قرار داده و در آتش آهسته‌ترین طریقه ممکن پخته می‌شود.

همچنین، به دلیل اینکهافراد بسیاری به دنبال راحتی هستند، می‌توانند از گوشت‌های زودپز یا محلی بسته‌بندی‌شده نیز برای تهیه کباب استفاده کنند. با این حال اگر وصف ناب و واقعی این خوشمزه‌ها را می‌خواهید، از گوشت طازه و با کیفیت (که بهتر است از گوشت قرمز تهیه شود) استفاده کنید.



مرحله به مرحله تهیه کباب ترکی مخلوط خانگی

تهیه کباب ترکی مخلوط خانگی به صورت مرحله به مرحله به شما آموزش داده خواهد شد.

مواد لازم:

برگه گوشت یا پوست گوسفند (۵۰۰ گرم)

پیاز (۲ عدد)

آبمیوه‌ی لیمو تازه (۲ قاشق غذاخوری)

پودر فلفل سیاه (۱ قاشق چای‌خوری)

زعفران (۱ قاشق چای‌خوری)

زردچوبه (۱ قاشق چای‌خوری)

فلفل قرمز (۱ قاشق چای‌خوری)

روغن مایع (۱/۲ پیمانه)

سیر (۳ حبه)

پودر زنجبیل (۱ قاشق چای‌خوری)

نمک (به میزان دلخواه)

مرحله ۱:

ابتدا پیاز را خرد کنید و آن را با گوشت پوست گوسفند در یک ظرف مخلوط کنید. سپس نمک، فلفل سیاه و زردچوبه را اضافه کرده و مواد را با هم مخلوط کنید. برای مدت ۳۰ دقیقه در یخچال قرار دهید تا خوب مزه بگیرد.

مرحله ۲:

در مرحله بعدی یک مخلوط دیگر با استفاده از سیر خرد شده، فلفل قرمز، زعفران، پودر زنجبیل و آبمیوه‌ی لیمو تازه تهیه کنید. پس از ترکیب این مواد، آن را به مخلوط پیاز و گوشت اضافه کرده و دوباره همه مواد را با هم مخلوط کنید.

مرحله ۳:

وقت آن است که از این ترکیب برای تهیه کباب استفاده کنید. برگه ای از گوشت را به طول ۶ سانتی متر و عرض ۳ سانتی متر برش دهید. می‌توانید چندین برگه ای از گوشت را در همراه با مخلوط تهیه شده برای تهیه کباب استفاده کنید.

مرحله ۴:

حالا مواد را روی چوب (شاخ گیاه) یا مایه چوبینه بگذارید و برروی یک شعله‌ی نیمه‌ی سوخته از کناره ظرف قرار دهید. به همین شکل برای سوختن هر یک از طرف های کباب کافی است حدود ۷ دقیقه روی حرارت گذاشته شود. حین پخته شدن کباب باید به این نکته توجه کنید که چند بار آن را برگردانید تا یکسان پخته شود.

مرحله ۵:

بعد از پخته شدن کباب، آن را از روی حرارت برداشته و با روغن مایع طعم داده شود. سپس آن را روی سبزیجات و روغن زیاد سرخ شده تزئین کرده و به سرو کنید.

در نهایت، کباب ترکی مخلوط خانگی شما آماده سرو شدن است. با اضافه کردن چند تکه نان لواش یا نان غنی‌شده به این دستور غذایی، می‌توانید طعم خود را بهبود بخشید. بهترین شکل سرو کردن این کباب، با خوردن آن با چاشنی‌های سرد همانند ماست، روشنی، ترشی‌های انتخابی شما و یا نوشابه ایسوچو است.



نکاتی برای تهیه کباب ترکی مخلوط خانگی به صورت بهتر

نکاتی برای تهیه کباب ترکی مخلوط خانگی به صورت بهتر

مطمئناً هر فردی که به صورت همراه با شاغلی و دغدغه‌های زندگی روزمره‌اش، شاید دچار مشکلاتی در تهیه کباب ترکی مخلوط خانگی باشد. در ادامه تلاش شده است که با بیان نکاتی کوچک در تهیه کباب ترکی مخلوط خانگی، موجب رسیدن به یک نتیجه مطلوب و خوشمزه گردد.

- استفاده از گوشت مرغ به جای گوشت غاز و چرخ کردن آن دو بار درست قبل از پخت، باعث می‌شود که چندین نگاه نوده‌ای هنگام پخت از گوشت خارج نشود.

- همچنین استفاده از پیاز رنده شده در کباب ترکی مخلوط خانگی، باعث می‌شود که گوشت همیشه خوشمزه و رطوبت دار باقی بماند.

- می‌توان از نمک چرخ شده به جای نمک در دسترس استفاده کرد، چراکه نمک چرخ شده حالت بعدی برای ذائقه شسته نمی‌شود و همیشه خوشمزه است.

- پس از اضافه کردن سس چیلی، اگر طعم آن برای شما قابل قبول نیست، می‌توانید از جای داریوشاست نیز استفاده کنید تا حس شیرین و قرمز سرخ بیشتری را به دست آورید.

- در نهایت، نکته مهمی در تهیه کباب ترکی مخلوط خانگی این است که نباید زیادی گرم بخار یا روغن روی آن قرار گیرد، چرا که در این صورت گوشت شما از روی حرارت خشک شده و کباب شدن نمی‌گیرد، بنابراین باید استفاده از یک دمای بازی معقول باشد تا گوشت در نهایت می‌تواند خوشمزه و رطوبت دار باقی بماند.



روش سرو کباب ترکی مخلوط خانگی

روش سرو کباب ترکی مخلوط خانگی به عنوان یکی از پرطرفدارترین انواع غذاهای ترکیه‌ای است که در داخل و خارج از ترکیه مورد توجه و علاقه بسیاری از افراد قرار گرفته است. این غذا با استفاده از گوشت چرخ‌کرده و مخلوط مشخصی از ادویه جات و سبزیجات تهیه می‌شود که با نوع خاصی از نان ترکی‌ به نام لاواش سرو می‌شود.

برای تهیه سرو کباب ترکی مخلوط خانگی، ابتدا باید گوشت مورد استفاده را انتخاب کنید. بهتر است از گوشت چرخ‌کرده گوشت گوسفندی و گاوی استفاده کنید. ترجیحا گوشت مورد استفاده نیمه چرخ‌کرده باشد تا طعم بهتری داشته باشد.

سپس باید مخلوط ادویه جات را تهیه کنید. برای این کار، می‌توانید از ادویه‌هایی مانند نمک، فلفل سیاه، فلفل قرمز، زنجبیل، ریحان، دارچین و ... استفاده کنید. میزان هر کدام از این ادویه‌ها به سلیقه شخص و علاقه او بستگی دارد.

پس از این کار، باید سبزیجات را نیز تهیه کنید. برای سرو کباب ترکی مخلوط خانگی، بهتر است از پیاز، گوجه فرنگی و فلفل دلمه استفاده کنید. می‌توانید این سبزیجات را به قطعات کوچک خرد کرده و به مخلوط ادویه جات اضافه کنید.

سپس مخلوط ادویه جات و سبزیجات را به گوشت اضافه کرده و همه‌ی این مواد را کاملا با هم مخلوط کنید. سپس می‌توانید نان ترکی خود را (لاواش) بصورت دایره‌ای برش داده و بر روی آن مخلوط گوشت و ادویه جات و سبزیجات را بگذارید. سپس نان ترکی را بر روی گوشت بچرخانید تا کباب سرو شود.

نتیجه نهایی سرو کباب ترکی مخلوط خانگی با طعم خاصی از ادویه جات و سبزیجات در کنار نان ترکی بسیار خوشمزه و لذیذ است. با داشتن اطلاعات لازم درباره تهیه این غذای خوشمزه می‌توانید به راحتی آن را در خانه به شکل خانگی تهیه و لذت ببرید.