مواد لازم برای تهیه کباب ترکی با گوشت چرخ کرده در خانه
کباب ترکی یکی از پرطرفدارترین غذاهای ترکیه است که همچنین در کشورهای دیگر نیز مورد علاقه قرار گرفته است. این غذا با گوشت چرخ کرده تهیه می شود و در اینجا لیستی از مواد لازم برای تهیه آن در خانه را توضیح می دهیم.
مواد لازم:
- یک کیلوگرم گوشت چرخ کرده
- یک عدد پیاز خرد شده
- دو قاشق غذاخوری روغن زیتون
- یک قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی
- نمک و فلفل به میزان لازم
- یک قاشق چایخوری پودر گردو
روش تهیه:
1. پیاز خرد شده را در مقداری از روغن زیتون سرخ کنید.
2. گوشت چرخ کرده را به پیاز سرخ شده اضافه کرده و با هم مخلوط کنید.
3. رب گوجه فرنگی، نمک، فلفل، پودر گردو را به مخلوط گوشت و پیاز اضافه کرده و خوب با هم مخلوط کنید.
4. حدود برای یک ساعت در یخچال گوشت را می توانید بمیرانید تا اسپایسهای خود را بدهد.
5. قبل از سرخ کردن گوشت، آن را به اندازه کوچکی مقدار مشابه مثل گوشت کوبیده به صورت اسپایسها بکشید.
6. اسپایس های گوشتی را بر روی چیزی شبیه به مرمری برای کباب گذارده و به مدت 15 دقیقه در ماهیتابه با روغن آغشته سرخ کنید و از دو طرف کباب را پخته و مبتکر شوید.
7. کباب را با نان لواش، سالاد و یا برنج سرو کنید.
از این غذا می توان برای یک مهمانی غذایی لذیذ و معتبر در خانه لذت برد.
روش تهیه گوشت برای کباب ترکی خانگی
برای تهیه کباب ترکی خانگی نیاز است از یک مزه فوق العاده در گوشت استفاده کنید که به حداکثر سرعت طعم دهی و مزه دهی به گوشت برسید. برای شروع، بهترین راه برای پختن گوشت ترکی خانگی این است که از گوشت خالص و طازه استفاده کنید که از پیش با تکه های بزرگ بریده شده است. به جای استفاده از گوشت مجمد، از گوشت خالص و فریز شده استفاده کنید.
قبل از پختن گوشت، آن را به مدت حداقل 30دقیقه در ترکیبی از نمک، فلفل، پیاز رنده شده و خامه خنک بگذارید. در این رابطه، خامه باعث تغذیه و آبمیوه شدن گوشت در مرحله بعدی می شود. بعد از اینکه گوشت یک روز در یخچال خود را داشته باشد، میتواند به عنوان مایع آغشته شده برای کباب استفاده شود.
پس از گذاشتن گوشت در ترکیب نمک و فلفل، میتوانید از مایع لیمو ترش، پودر گشنیز، پودر زعفران و روغن زیتون برای ارتقای طعم و مزه کباب استفاده کنید. سپس، این ترکیب را به طور همگن و برای مدت حداقل یک ساعت در یخچال قرار دهید، تا گوشت با مایعات و طعم های مختلف مخلوط شود.
حالا میتوانید گوشت خود را بر روی یک قارچ مشبک یا یک برازر نصب شده بپوشانید و آن را به مدت 20 تا 30 دقیقه در آتش قرار دهید. در این رابطه، بهتر است هر سمت گوشت را به مدت 10 تا 15 دقیقه بپزید و گوشت کاملاً پخته شود. در پایان، می توانید با استفاده از چوب کاج، کباب خود را سرو کنید و با سالاد خوراکی، ریحان و نعناع و برنج سفید سرو کنید.
روش تهیه پیاز برای کباب ترکی خانگی
پیاز به عنوان یک افزودنی ضروری در کباب ترکی خانگی محسوب میشود. تهیه و استفاده از پیاز در کباب ترکی خانگی به عنوان یکی از مهمترین مراحل آن شناخته میشود. با توجه به نیاز به پیاز برای تهیه کباب ترکی خانگی، روشهای مختلفی برای تهیه پیاز وجود دارد که در ادامه به توضیح آنها میپردازیم.
یکی از روشهای تهیه پیاز برای کباب ترکی خانگی، خرد کردن پیازها با دستگاه خرد کن یا با دست است. پس از خرد کردن پیاز، آنها را با نمک و فلفل سیاه ترکیهای تلخ شده مخلوط کرده و به مواد کباب اضافه میکنیم. با استفاده از این روش، پیاز به صورت خرد شده و در کنار گوشت باعث ایجاد طعم و مزهای خاص میشود.
روش دوم تهیه پیاز برای کباب ترکی خانگی، شامل سرخ کردن پیاز است. برای این کار پیازها را برشهای نازک ترکیهایای قطع میکنیم و آنها را در روغن سرخ کرده و به مواد کباب اضافه میکنیم. روش سرخ کردن پیاز باعث شده طعم و مزه شیرینی در پیاز ایجاد شود و به همین دلیل برخی از افراد بیشتر از روش خرد کردن پیاز با استفاده از دستگاه خرد کن، از این روش استفاده میکنند.
در نهایت میتوان گفت که روش تهیه پیاز برای کباب ترکی خانگی، به سلیقهی هر فرد بستگی دارد. با توجه به سلیقه شخصی، میتوانید یکی از دو روش خرد کردن پیاز با دستگاه خرد کن یا سرخ کردن پیاز را برای تهیه کباب ترکی خانگی انتخاب کنید. به یاد داشته باشید که پیاز از مهمترین عناصر کباب ترکی خانگی است و با توجه به درستی تهیه آن، طعم و مزه خاصی در کباب شما ایجاد خواهد شد.
روش تهیه نان لاواش برای کباب ترکی خانگی
نان لاواش یکی از انواع نانهای محبوب در ایران میباشد که اکثراً به صورت صنعتی تولید و در فروشگاهها موجود است. اما برای تهیه نان لاواش خانگی نیز روشهایی وجود دارد که میتوان از آنها برای تهیه نان لاواش برای کباب ترکی در خانه استفاده کرد.
روش تهیه نان لاواش خانگی برای کباب ترکی در خانه، ابتدا نیاز است که مواد تهیه شده را در دسترس داشته باشید. مواد مورد نیاز برای تهیه نان لاواش شامل آرد، نمک، آب و روغن میباشد. ابتدا آرد را با نمک و آب مخلوط کرده و تا حد ممکن آن را خمیری کرده و به مدت ۱۰ تا ۱۵ دقیقه استراحت دهید.
پس از استراحت خمیر، این خمیر را به شکل گرد درآورده و به اندازه کافی نازک کرده و روغن روی آن را بمالید. سپس نان لاواش را در یک نانوایی غریبه کرده و در دمای بالاتری به مدت ۵ تا ۷ دقیقه پختی کنید تا نان لاواش کاملاً خمیری شود و ظاهری آماده و خوشمزه داشته باشد.
در نهایت نان لاواش را با کباب ترکی خانگی تهیه شده سرو کرده و از طعمی خوشمزه و مقوی لذت ببرید. همچینین میتوان به جای روغن برای پختن نان لاواش از کره، ماست و حتی یاور استفاده کرد تا نان لاواش چسبنده نشود.
روش تهیه سس چیس برای کباب ترکی خانگی
روش تهیه سس چیس برای کباب ترکی خانگی
سس چیس یکی از سسهایی است که خاصیت مخصوص خود را دارد و همیشه به عنوان افزونه ای برای غذاهای گوشتی و مخصوصا کباب به کار میرود. تهیه سس چیس برای کباب ترکی خانگی بسیار ساده است. در این مطلب، روش تهیه سس چیس برای کباب ترکی خانگی به صورت دقیق و کامل توضیح داده شده است.
مواد لازم:
- یک پیمانه سس چیس
- یک عدد پیاز خرد شده
- یک قاشقچه پودر سیر
- یک قاشقچه پودر زنجبیل
- یک قاشقچه کاشی مورد نیاز برای تهیه کباب
- نمک و فلفل به میزان لازم
روش تهیه:
1. ابتدا پیاز را در مقداری روغن داغ تفت دهید و به رنگ طلایی برسانید.
2. سپس پودر سیر و زنجبیل را به صورت کامل به پیاز اضافه کرده و به مدت چند دقیقه کنار بگذارید.
3. سس چیس را به پیاز اضافه کنید و همه مواد را به صورت دقیق با هم مخلوط کنید.
4. سپس میتوانید مقداری نمک و فلفل به سس اضافه کرده و در صورت لزوم به میزان مورد نیاز تندی آن را تنظیم کنید.
5. کاشی مورد نیاز را برای تهیه کباب آماده کنید و کبابهای خانگی خود را با استفاده از این سس چیس بپزید.
تهیه سس چیس برای کباب ترکی خانگی بسیار ساده و سریع است. این سس چیس به عنوان افزونه ای برای کباب خانگی شما میتواند بهترین تجربه را برای شما و خانوادهتان به همراه داشته باشد. این سس علاوه بر استفاده در تهیه کباب، برای سرو در کنار غذاهای دیگر نیز بسیار مناسب است.
روش تهیه سالاد شیرین برای کباب ترکی خانگی
برای تهیه سالاد شیرین مخصوص کباب ترکی خانگی، ابتدا باید مواد لازم را برای تهیه سالاد آماده کنیم. به همین منظور، بهتر است از گوجه فرنگی، خیار، پیاز، فلفل دلمهای قرمز و زرد، نعناع، سیر، نمک، فلفل سیاه، آب لیمو تازه و همچنین سس حلوایی بهره ببریم.
برای شروع کار، گوجه فرنگی و خیار را با دقت برش داده و در یک ظرف قرار دهید. با برش دادن پیاز و فلفل دلمهای قرمز و زرد نیز به این مواد اضافه میکنیم. سپس، به مواد خرد شده نمک و فلفل سیاه را اضافه کرده و مخلوط کنیم.
سیر نیز باید خرد شده و به مواد قبلی اضافه شود. دمیدن یک کمی آب لیمو تازه و یک قاشق سس حلوایی را به سالاد اضافه کرده و به صورت دستی مخلوط کنیم. برای تزئین سالاد، نعناع خرد شده به آن اضافه شود.
سالاد شیرین به اتمام رسید و میتواند به عنوان یک غذای کناری عالی برای کبابهای ترکی خانگی شما به میز مهمانیتان اضافه شود. طعم ملایم و شیرین آن همه را به تعجب خود میاندازد و به سادگی میتواند یکی از محبوب ترین سالادهای دائمی شما باشد.