طرز تهیه کباب تابه ای رستورانی

تعبیر خواب

تعبیر خواب با هوش مصنوعی (آنلاین)

خوابتو دقیق بگو تعبیرشو دقیق دریافت کن.

برای استفاده  وارد سایت تعبیردون بشید. 

ورود به سایت تعبیر دون (کلیک کنید)

طرز تهیه کباب تابه ای رستورانی

کباب تابه‌ای رستورانی یکی از محبوب‌ترین غذاهایی است که در رستوران‌های ایرانی سرو می‌شود. این کباب با استفاده از مرغ، گوشت گوسفند و گاهی اوقات گوشت گاو، به همراه سبزیجات و ادویه‌های مختلف تهیه می‌شود و در تابه‌ی آهنی سرخ شده و سرو می‌شود.

برای تهیه کباب تابه‌ای رستورانی ابتدا باید گوشت را با نمک و فلفل سفید و به مقدار کافی ترکیب کرده و به مدت دو تا سه ساعت بگذارید تا خوب نرم شود. در ادامه باید سبزیجات مختلفی مانند پیاز، فلفل دلمه‌ای، گوجه فرنگی، بادمجان و کدو را به قطعات کوچک خرد کرده و به گوشت اضافه کنید. برای تنوع در مزه، گاهی اوقات می‌توانید یک سیب و یک پرتقال را هم به ترکیب اضافه کنید.

سپس باید تابه را روی حرارت بالا قرار داده و یک قاشق غذاخوری روغن را اضافه کرده و آن را داغ کرد. سپس گوشت و سبزیجات را به تابه اضافه کنید و آن ها را برای چند دقیقه سرخ کنید. در این مرحله می‌توانید برای بهتر شدن مزه غذا، به ترکیب خود یک قاشق چایخوری رب گوجه‌فرنگی و یک قاشق غذاخوری پوره گوجه‌فرنگی اضافه کنید.

در انتها باید تابه را کمی گرم کنید و سرو کنید. بهتر است این کباب را با نان تازه و سبزیجات تزیین شده سرو کنید. همچنین می‌توانید با ترکیبات مختلف ادویه‌ای مانند زردچوبه، پودر دارچین و گلاب به فضای محیط خانه‌تان را بوی خاصی ببخشید و لذت بردن از آن را تجربه کنید.



1. آماده سازی گوشت برای کباب تابه ای

آماده سازی گوشت برای کباب تابه ای یکی از محبوب ترین روش های پخت گوشت در ایران است که در کل کشور به صورت متفاوت مورد استفاده قرار میگیرد. برای شروع، بهتر است از گوشتی با کیفیت بالا استفاده کنید، به طوری که با توجه به نوع کبابی که میسازید، میتوان به گوشت مرغ، گوشت گوسفند، گوشت گاو یا حتی ماهی دست یافت.

اولین مرحله در آماده سازی گوشت برای کباب تابه ای، شستشو و خشک کردن آن است. برای شستشوی درست، بهترین روش استفاده از آب لیموی تازه و خنک است. پس از شستشو، بهتر است گوشت را با کاغذ آشپزخانه خشک کنید تا رطوبت آن از بین برود.

در مرحله بعدی، گوشت را به اندازه قطعات مورد نیاز برای کباب تابه ای خود برش دهید. این قطعات میتواند به صورت مکعبی، مستطیل یا شاخه شده باشد. در هرصورت مهم است که تمام قطعات به اندازه و ششار مشابهی برید.

برای دهانه زدن به گوشت، میتوان از بهترین انواع ادویه های خشک استفاده کرد. به طور معمول، فلفل سیاه، زردچوبه، کمی البالو و زعفران برای این منظور مناسب هستند. بهتر است ادویه ها را در یک ظرف مخصوصی قرار داده و خوب آمیخته کنید، سپس برای دهانه زدن به گوشت از این مخلوط استفاده کنید.

در نهایت، برای رسیدن به بهترین نتیجه در پخت کباب، بهتر است از تابه مخصوص کباب تابه ای استفاده کنید. آن را روی حرارت متوسط گرم کرده و قطعات گوشت را به داخل آن بریزید. بعد از گذراندن چند دقیقه، گوشت را ورق دهید تا از هردو طرف بپزد. حتماً به یاد داشته باشید که گوشت را خیس و تر نکنید، چراکه این میتواند باعث تولید فراریز میگردد. با توجه به نوع گوشتی که استفاده میکنید، مدت زمان پخت ممکن است متفاوت باشد. بعد از به تمامی پختن، کباب تابه ای را با روشن شدن دیگر قسمتهای آن و دسته بندی به سه نفر سرو کنید.



2. تهیه مواد لازم برای سس کباب

تهیه مواد لازم برای سس کباب یکی از قسمت‌های مهم در تهیه و طعم دهی به کباب است که بسته به سلیقه و پسند هر فرد ممکن است ترکیب و تنوع داشته باشد. در ادامه به بررسی مواد لازم برای تهیه سس کباب پرداخته می شود.

۱- گوجه فرنگی:

استفاده از گوجه فرنگی یکی از مهمترین مواد در تهیه سس کباب است. بسته به سلیقه می توانید اندازه و تعداد گوجه فرنگی را تغییر دهید. این ماده حاوی ویتامین‌ها و فیبر بالا است و بسیار خوشمزه بوده و طعم خوبی به سس داده است.

۲- پیاز:

پیاز نیز از موادی است که به لحاظ طعم و منظره بسیار مهارت کارآشپز را در ساخت سس کباب دیده می شود. بسته به سلیقه و پسند هر شخص می توانید تعداد و اندازه پیاز را تغییر دهید.

۳- سیر و زنجبیل:

استفاده از سیر و زنجبیل به لحاظ خواص درمانی و به دلیل بسیار خوشمزه و شاداب کردن طعم سس کباب بسیار حائز اهمیت است.

۴- ادویه جات:

برای طعم دادن به سس کباب می توانید از ادویه جات مانند زیره، نعنا، بابری باقلوا، آویشن، پاپریکا و ... استفاده کنید.

۵- نمک و فلفل:

افزودن نمک و فلفل لازم است تا سس کباب طعم اصلی خود را بپذیرد.

با توجه به مواد ذکر شده، سس کباب شما آماده مصرف است. البته باید توجه داشت که این مواد می‌توانند در هر لحظه تغییر کنند و به سلیقه شخص برگزینید. علاوه بر این، بهتر است در استفاده از مواد برای تهیه سس کباب طبق دستورات و نحوه استفاده صحیح عمل کنید تا بهترین نتیجه را بیابید.



3. آماده سازی سبزیجات برای همراهی با کباب

هنگامی که مشتاق این هستید که همراه کباب خود سبزیجاتی سالم و درست آماده شده داشته باشید، می بایست به این نکات توجه کنید تا از بهترین مزه و عطر کباب همراه با سبزیجات لذت ببرید:

پاراگراف 1: برای شروع بهتر است که میوه‌های سبزیجاتی خود را آماده کنید. یکی از مهمترین نکات در این مرحله این است که سبزیجات خود را به دقت بشویید و از برگ های آنها دوری کنید. برای بهترین نتیجه، سعی کنید سبزیجات را برای ۲۰ تا ۳۰ دقیقه قبل از پخت در آب نمکی خیسانده یا آن ها را با فشار کمی از روی آن ها عصاره جادویی سبزی را خارج کنید.

پاراگراف 2: بعد از آماده کردن سبزیجات، همیشه بهتر است که میوه‌ها را خرّد کنید و بر روی آنها ابلیموی تازه فشرده کنید. اگر می‌خواهید مزه شیرینی سبزیجات خود را بیشتر کنید، می توانید عسل روی سبزیجات نیز اضافه کنید.

پاراگراف 3: آخرین چیزی که باید به آن توجه شود، ترکیبی از انواع مختلف سبزیجات است. بهتر است برای مثال، اجاق گاز خود را درجه بندی کنید تا سبزیها یکنواخت و درست پخته شوند؛ همچنین از زغال یا هر نوع آتشگاه داغ استفاده کنید، اما حتماً به دقت پخت کنید. در نهایت، سبزیجات را با نمک و ادویه کافی بپزید و آماده همراه کردن با کباب خود باشید.



4. روش رست کردن کباب تابه ای

با توجه به اینکه کباب یکی از محبوب‌ترین غذاهای ایرانی است، روش‌های مختلفی برای رست کباب وجود دارد. اما در این مطلب به روش رست کردن کباب تابه ای یا همان روش سپیده دم کباب پرداخته می‌شود.

روش رست کردن کباب تابه ای، در واقع شامل سه مرحله اصلی است: تهیه و ترکیب مواد تشکیل دهنده کباب، آماده سازی تابه و رست کردن کباب. برای تهیه مواد تشکیل دهنده کباب، گوشت قرمز، پیاز خرد شده، نمک، فلفل سیاه و زردچوبه را به طور متناوب به همراه یک قاشق روغن زیتون در مخلوط کن می‌ریزیم و به مدت حداقل چند ساعت داخل یخچال قرار می‌دهیم تا مزه بهتری بگیرد.

پس از تهیه مواد، تابه را به روغن درمی‌آوریم و به مدت حداقل ده دقیقه روی حرارت خیلی کم گذاشته تا گرم شود. سپس می‌توانیم کباب را به تابه اضافه کرده و آن‌ها را به مدت حدود نیم ساعت تا بیشتر روی حرارت متوسط در داخل تابه بگذاریم. در این بین می‌توانیم کباب را به صورت مداوم بچرخانیم تا همه‌ی طرف‌ها آن روغن بگیرند و ترد شوند.

در نهایت، می‌توانیم کباب را با پنیر، سیر ترش و نون تازه سرو کنیم و از طعم فوق‌العاده آن لذت ببریم. با این روش ساده و آسان می‌توانیم کبابی خوشمزه و شیرین درست کنیم که حتی بدون نیاز به گاز با عرضه موفق به میزبانی کامل غذایی لذیذ خود شویم.



5. نکات مهم در رست کردن کباب

رست کردن کباب یکی از روش های پخت گوشت است که در بسیاری از مناطق جهان مورد استفاده قرار می گیرد. این روش باعث می شود تا گوشت در دمای بالا، استوانه ای شکل گرفته و طعم و کیفیت خوبی داشته باشد. در ادامه به بررسی نکات مهم در رست کردن کباب پرداخته خواهد شد.

اولین نکته در رست کردن کباب، استفاده از نوع مناسب گوشت است. گوشت برای رست کردن باید آهسته پخت شود و باید گوشتی با بافت و طعم خوب انتخاب کرد. گوشت چرخ کرده یا گوشتی که در رفتار به حرارت زیاد تغییر شکل داده می شود مناسب نیست.

دومین نکته، استفاده از مواد افزودنی مناسب است. برای رست کردن کباب می توانید از موادی مانند نمک، فلفل، زعفران، پیاز، لیمو آب و کمی روغن استفاده کنید. اما حتما باید در هنگام استفاده از مواد افزودنی مناسب، پس از آماده کردن گوشت، آن را در مدت کوتاهی در یخچال نگهداری کرده تا مزه های طعم و مزه های انتخاب شده بهتر در گوشت جذب شود.

سومین نکته درست زمان رست کردن است. باید گوشت را به مدت کافی و در دمای مخصوصی روی آتش بگذارید تا کاملا پخت شود. بهتر است از یک تابه ، کامپوست اسپانیایی یا داربست استفاده کنید که در ابتدا فراوانی روغن و سپس ماده چسبنده آماده شده باشد و سپس کباب قرار می گیرد.

به علاوه، قبل از برداشتن کباب از روی گریل یا کمپوست، حتما باید با چنگال یا وسایلی که مشابه آن هستند و بر روی سطح صاف و بی هرگونه استخوان و ضمادات قرار گرفته ، کباب را به حالت کاملا استوانه ای اندازه بگیرید.

در نهایت، پس از رست کردن کباب، باید آن را برای مدت چند دقیقه به خنک شدن آورده و سپس سرو کرد. با رعایت این نکات، شما می توانید کبابی با طعمی عالی و چسبندگی خوب را آماده کنید.



6. تهیه نان تافتون

تهیه نان تافتون یکی از خصوصیات مهم مردم مناطق مختلف ایران است. تافتون یک نوع نان تخمیری است که در استانهای خوزستان و بوشهر بسیار محبوب است و به عنوان همراه غذایی انواع غذاها مورد استفاده قرار می گیرد.

برای تهیه نان تافتون از آرد گندم، آب و نمک استفاده می شود. در ابتدا آرد در یک کاسه قرار می گیرد و به تدریج آب به آن اضافه می شود و به صورت خمیری مخلوط می شود. سپس نمک به خمیر اضافه می شود و باید به مدت چند ساعتی در دمای اتاق قرار داده شود تا تخمیر شود.

بعد از تخمیر، خمیر به قطعات کوچک تقسیم می شود و به صورت دایره ای صاف شده و سپس به صفحه نان تراشیده می شود. سپس با استفاده از یک کارد نوک تیز روی موهای نان که بالای نان شده از قسمت مرکزی قرار می گیرد گرده می شود. سپس نان به مدت چند دقیقه در دمای سرد آب قرار می گیرد تا سخت شود و سپس درون یک تنور گدازی شده درجه حرارت بالا قرار داده می شود تا نان بپزد و روی آن طلایی شود.

پس از پخت، نان تافتون داغ به همراه سبزیجات، پنیر، ماست و سایر غذاها روی میز قرار می گیرد و مورد استفاده قرار می گیرد. نان تافتون به دلیل سرشار بودن از کربوهیدرات و فیبر مواد غذایی بسیار مهمی برای بدن است و به عنوان یکی از انواع غذای سنتی در برخی شهرهای ایران به شمار می رود.