طرز تهیه کباب تابه ای با گوشت چرخ کرده بوقلمون

تعبیر خواب

تعبیر خواب با هوش مصنوعی (آنلاین)

خوابتو دقیق بگو تعبیرشو دقیق دریافت کن.

برای استفاده  وارد سایت تعبیردون بشید. 

ورود به سایت تعبیر دون (کلیک کنید)

طرز تهیه کباب تابه ای با گوشت چرخ کرده بوقلمون

تهیه کباب تابه ای با گوشت چرخ کرده بوقلمون یکی از غذاهای پرطرفدار و خوشمزه در جشن ها و مهمانی ها محسوب می شود. برای تهیه این غذا ابتدا باید گوشت بوقلمون را چرخ کنید. برای این کار می توانید از یک روشنده استفاده کنید. بعد از چرخ کردن گوشت بوقلمون، آن را درون یک ظرف قرار دهید و با سیب زمینی، پیاز، ریحان خشک و پودر فلفل سیاه مخلوط کنید.

سپس باید مخلوط گوشت را تقریبا به ابعاد مربعی شکل داده و آن را روی چوب کباب موکب کنید. در صورتی که چوب کباب موکب در دسترس ندارید، می توانید از یک اسپیرال کباب استفاده کنید. سپس کباب را درون یک تابه چدنی قرار دهید و روی حرارت با فرمان متوسط به مدت 12 تا 15 دقیقه پخته شده.

پس از پخت کامل کباب، می توانید آن را با نان لواش، روغن مرغ، خیارشور و چند برگ جعفری سرو کنید. این غذا دارای مقدار قابل توجهی پروتئین است و می تواند به عنوان یکی از انواع غذای خوشمزه و سالم در جشن ها و مهمانی ها سرو شود.



مراحل تهیه کباب تابه ای با گوشت چرخ کرده بوقلمون

برای تهیه کباب تابه ای با گوشت چرخ کرده بوقلمون ابتدا باید گوشت بوقلمون را به همراه پیاز و نمک با هم مخلوط کنیم. بهتر است برای داشتن طعم بهتر این ترکیب را حداقل نیم ساعت قبل از پخت کباب در محیط خنک نگه داریم تا گوشت آرام آرام مزه پیاز و نمک را بگیرد.

حال باید تابه را داغ کرده و با کمی روغن آغشته کنیم. هنگامی که تابه داغ شد، می توانیم کار شروع کنیم و گوشت را به تابه بریزیم و برای تفت دادن آن را با دو چنگال کمی خم کنیم تا تمام قسمت هاش با حرارت آشنا شود. در طول این مرحله باید چندین بار گوشت را تغییر موقعیت داده و با چنگال ها پخش کرده تا کباب همگی یکسان پخته شود.

پس از اینکه کباب خوب طبخ شد، باید آن را از تابه بیرون کشیده و به خوبی با پنیر فتا، خیار شور و نان تازه سرو کنیم. با توجه به ترجیحات خود می توانید برای تزیین کباب، روی آن کمی نعنا خشک شده و پنیر پارمزان رنده شده را نیز بریزید ولی این دو اختیاری است و بگذارید به صلاح دید شما باشد. با این روش می توانیم به سادگی و با هزینه کم، یک کباب خوشمزه و خانگی تهیه کنیم که هر ده نفر را به این دستور خودمانی جذب خواهد کرد.



آماده سازی مواد لازم برای کباب تابه ای

کباب تابه ای یکی از انواع خوراکی‌هایی است که برای طرفداران گوشتی و خوشمزه بودن به عنوان یکی از غذاهای پرطرفدار محسوب می‌شود. برای آماده سازی این غذا لازم است که مواد لازم را به دقت انتخاب کرده و با توجه به مراحل آماده سازی، در قالبی شیک و ساده درست شود.

برای تهیه کباب تابه ای، باید گوشت خالص و بدون استخوان را به دقت انتخاب کرده و سپس با توجه به تعداد افراد حاضر در جمع، آن‌را به قطعات کوچک تری تقسیم کنید. برای مزه دادن به گوشت، می‌توانید از گیاهان خشکی مانند زعفران، فلفل سیاه، سیر، نمک، زیره و ریحان استفاده کنید.

لازم است که قطعات گوشت را با مخلوطی از آب، روغن، آبلیمو و چند قاشق گلپر ، تراشیده و معطر شده، به مدت چند ساعت در یخچال قرار دهید. در این حالت بهتر است بعد از یکساعت به طور مرتب دست را با یک لیوان آب خنک بشویید تا گوشت نرم و مزه‌دار باشد.

در مرحله بعد، تفاله، آویشن، پیاز، گوجه فرنگی و فلفل دلمه ای را به صورت کوچک برش داده و آنها را با هم مخلوط کرده و در کباب سینی‌های خود برای پخت شدن همراه با گوشت قرار دهید. سپس با استفاده از شعله‌ی قوی آتش، کباب تابه ای را به مدت چند دقیقه پختید تا گوشت پخته و آماده خوردن شود. این غذا را می‌توانید با نان، کله پاچه، سلاد و خیارشور سرو کنید.



تهیه مخلوط گوشت و ادویه

تهیه مخلوط گوشت و ادویه، یکی از روش‌هایی است که در صنایع غذایی به منظور تولید و ارائه مواد غذایی جدید و با کیفیت استفاده می‌شود. این مخلوط، شامل ترکیبی از گوشت و ادویه‌های مختلف است که به دلیل قدرت افزودنی و طعم دهنده آن، به عنوان اصلی‌ترین ماده مورد استفاده در تولید سوسیس و کالباس و غیره است.

برای تهیه مخلوط گوشت و ادویه، بهترین روش استفاده از گوشت‌های تازه و با کیفیت است. در ابتدا، گوشت‌ها با یک قیچی تیز و مخصوص به قطعات ریز خورده و سپس با یک دستگاه چرخ کن یا فرایند خورد کردن را انجام داده و به صورت آماده برای تهیه مخلوط در دسترس قرار می‌گیرند.

در مرحله بعد، ادویه‌های مختلفی از جمله فلفل، سیر، کمون، آویشن، زنجبیل و ... به میزان دلخواه افزوده می‌شوند. پس از آن، با استفاده از یک دستگاه مخصوص به نام مخلوط کن، تمامی مواد به هم خورده و تبدیل به یک mخلوط یکنواخت و با کیفیت می‌شوند.

در نهایت، مخلوط گوشت و ادویه به صورت آماده به عنوان اصلی ترین ماده در تولید محصولاتی مانند سوسیس، کالباس و کنسرو استفاده شده و با دقت بالا در صنایع غذایی تولید و بسته‌بندی می‌شود. به کارگیری این روش در صنایع غذایی، امکان تولید و ارائه مواد غذایی با کیفیت بسیار بالا و با طعم و عطری مطلوب را برای مصرف‌کنندگان فراهم می‌کند.



آماده سازی تابه برای پخت کباب

تابه، یکی از ابزارهای مهم در هنر پخت کباب است. با استفاده از تابه، می‌توانید کباب‌های خوشمزه و طراوتی را درست کنید. اما برای اینکه تابه به درستی برای پخت کباب آماده شود، به چند نکته‌ی مهمی نیاز دارید.

اولین نکته، انتخاب تابه مناسب است. تابه‌های مختلف در بازار موجود است که بسته به نوع کبابی که می‌خواهید، می‌توانید تابه‌ی مناسب را برای پخت آن بخرید. در انتخاب تابه، به ضخامت، اندازه و جنس تابه توجه کنید.

پس از انتخاب تابه مناسب، باید آن را آماده‌ی پخت کنید. ابتدا تابه را با آب و صابون بشویید و خشک کنید. سپس روغن روی تابه بریزید و به خوبی تمیز کنید. این کار باعث می‌شود که غذا به تابه چسبیده و سوخته نشود.

در پایان، باید مواد لازم برای پخت کباب را آماده کنید. قبل از پخت کباب، تابه را روی حرارت متوسط گرم کنید و کمی روغن روی آن بریزید. سپس آن را روی حرارت بالا قرار دهید و کباب را در داخل آن قرار دهید. بهتر است کباب را به کمک چوب‌های میانی در تابه ثابت کنید. با توجه به نوع کباب، به مدت مناسبی آن را پخته و سپس از روی حرارت بردارید.

با استفاده از تابه، می‌توانید کباب‌هایی خوشمزه و عالی درست کنید. با انتخاب تابه مناسب، آماده‌سازی آن و پخت کباب با توجه به نکاتی که ذکر شد، می‌توانید از طعم لذیذ کباب‌ها لذت ببرید.



پخت کباب در تابه

كباب يكي از بهترين غذاهاي سنتي ايران است كه در بسياري از سفره‌هاي خانوادگي و مهماني‌ها سرو مي‌شود. در حالي كه روش‌هاي مختلف براي پخت كباب وجود دارد، پخت كباب در تابه يكي از دوست داشتني‌ترين روش‌هاي پخت آن است. پخت کباب در تابه علاوه بر پخت آسان و سریع، باعث به دست آمدن خوش عطر و خوش‌طعم ترین نوع کباب می‌شود.

برای پخت کباب در تابه، در اولین قدم تابه را باید به آتش قرار داد تا شدت حرارت داخل آن به حداکثر برسد. سپس گوشت قرمز، گوشت چرخ کرده یا مرغ را که مورد نظر است روی صفحه تابه می‌ریزیم و آن را با مواد مختلفی همچون زعفران، ادویه گل سرخ، فلفل سیاه و… ترکیب کرده و می‌گذاریم تا خوبی و طعم داشته باشد.

هنگامی که گوشت به درستی بررسی شده و در طعم آن دست یافته شد، آن را بوسیله چاقو به تکه‌های کوچک تقسیم کرده و روی صفحه تابه بگذارید. بعد از گذراندن چند دقیقه، کباب‌ها را برای نیمه سرخ کردن برگردانید تا هر دو طرف آن همخوانی پیدا کند و خوب و روتوش شود.

در مراحل بعدی پخت کباب، می‌توانید ترجیحاً با استفاده از سیخ یا چوب که برای انجام این کار طول بالاتر و خیس شدن قبلی نشده است ، پاره‌های خرد شده گوشت را به داخل سیخ برداشته و آن‌ها را روی صفحه تابه قرار دهید، سپس پخت کنید. در این صورت، همه گوشت‌ها در لایه‌هایی کنار هم قرار گرفته و یک کباب بزرگ تشکیل می‌دهند که طعم آن از کباب‌های تکی بهتر است.

به طور کلی، بهتر است پیش از پخت کباب، صفحه تابه را خوب چرب کرده و آن را براي ايجاد حسابرسی و جلوگيري از چسبيدن گوشت چرخ کرده به داغ بروز دهيد. همچنین بر روی هر دو طرف کباب باید خوب بپزد و به رنگ طلایی برسد تا طعم آن بهتر شود. با این روش که پخت کباب در تابه نیز به راحتی قابل انجام است، شما می‌توانید از این غذای خوشمزه هر زمانی که خواستید لذت ببرید. البته در نهایت بهتر است بعد از پختباب در تابه آن را برای چند دقیقه درون فر بزارید تا بلای زدایی نمک و مواد دیگر و رسیدن به لذد بیشتر از کبابتان مطمئن باشید!



روش های سرو و تزئین کباب تابه ای

برای سرو و تزئین کباب تابه ای چند روش متفاوت وجود دارد که به دلخواه می توان از آن ها استفاده کرد. یکی از روش های سرو و تزئین کباب، استفاده از مواد تزئینی از قبیل پیاز، گوجه فرنگی، خیار و نعناع است. در این روش، مواد تزئینی به صورت پیشرفته و با ذره بینی برش داده می شوند و در کنار کباب تابه ای قرار می گیرند. این روش فاکتور زیبایی و ظاهری را بالا می برد و به علاقه مندان به دیداری به سرو کیفیت بالایی ارائه می دهد.

در روش دیگر، از نوعی خلال همراه با مواد تزئینی استفاده می شود. خلال از دو نوع گوشت قرمز و سفید تهیه می شود و به صورت خیس یا خشک به عنوان تزئینات در کنار کباب تابه ای قرار می گیرد. این روش با رعایت تغذیه متعادل فاکتوری مثبت برای این که کسانی که رژیم تناسب اندام دارند و علاقه مند به رژیم خود هستند، ارائه می دهد.

روش دیگری که به تازگی کمتر مورد استفاده قرار می گیرد استفاده از مواد پوشش دهنده است. در این روش، تابه کباب روغن یا کره گیاهی و روغن زیتون پوشش داده می شود. نتیجه استفاده از این روش، ایجاد ترکیبی از طعم های عطری گوشت و روغن است که به غذای تابه ای تازگی و کیفیت بالایی بخشیده و در عین حال با اضافه کردن کمترین میزان روغن و همچنین کاهش کلرید سدیم، فاکتور تناسب اندام را دنبال می کند.

همانطور که مشاهده می کنید، برای سرو و تزئین کباب تابه ای روش های مختلفی وجود دارد که به دلخواه می توان از آن ها استفاده کرد. هر یک از روش ها طعم و کیفیت خاص خود را دارند و می توانند بسته به علاقه شخصیت شما برای غذا به کار گرفته شوند.