طرز تهیه کباب بلدرچین ذغالی
تهیه کباب بلدرچین ذغالی یکی از انواع خوشمزه و محبوب کبابهاست که در بسیاری از رستورانها و انواع غذایی دیگر سرو میشود. این کباب با استفاده از گوشت تازه و تند بلدرچین به همراه انواع ادویه جات تهیه میشود که باعث میشود عطر و طعم خاصی به غذا داده شود. در ادامه روش تهیه کباب بلدرچین ذغالی توضیح داده شده است:
مواد لازم:
- ۴ قطعه بلدرچین تازه
- بیست و پنج گرم پیاز رنده شده
- دو قاشق چایخوری ترشی جعفری
- دو قاشق چایخوری زردچوبه
- دو عدد سیر رنده شده
- یک قاشق غذاخوری چیلی پودر
- نمک، فلفل سیاه، روغن زیتون به میزان لازم
روش تهیه:
۱. ابتدا بلدرچینها را شسته و خشک کنید و سر و پاهای آنها را برش داده و داخل دیگر بلدرچین قرار دهید.
۲. پیاز، جعفری، زردچوبه، سیر و چیلی پودر را در یک بول آماده کنید و با هم مخلوط کنید. سپس به همراه نمک و فلفل سیاه املاح را برای مزه و طعم به آن بیافزایید.
۳. مخلوط تهیه شده را به خوبی روی بلدرچینها بمالید و با استفاده از دست ها، آن را روی بلدرچین نهایی بپیچید.
۴. در حالیکه فر را در دمای ۲۴۰ درجه سانتیگراد گرم میکنید، میتوانید کباب بلدرچین را روی مشکی بگذارید، ایجاد کنید و آن ها را در طول ۸ تا ۱۰ دقیقه آغاز کنید تا نیمه پخته شوند.
۵. سپس کباب بلدرچین را معکوس کنید و دوباره برای ۸ تا ۱۰ دقیقه دیگر در فر بگذارید.
۶. پس از پختی کامل کباب بلدرچین را از داخل دیگر بلدرچین بیرون آورده و روی سینی بچینید. سپس برای حاصل شدن عطر و طعم خاص میتوانید بر روی آن روغن زیتون بریزید و قطعات لیمو و بذر گل سرخ و دارچین روی آن قرار دهید.
در نهایت، کباب بلدرچین ذغالی شما آماده سرو شدن است. با مزه و طعم منحصر به فرد خود، از این غذای محبوب و لذیذ لذت ببرید!
طریقه آمادهسازی بلدرچین برای تهیه کباب
برای امادهسازی کباب بلدرچین باید با آماده کردن مواد اولیه شروع کنیم. مواد اولیه برای پخت کباب بلدرچین شامل بلدرچین، نمک، فلفل سیاه، روغن زیتون، پیاز و لیمو ترش است.
در ابتدا بلدرچین را با یک تیزر سپری برش های کوچکی بزنید. سپس به مواد خشک ابتدا نمک و فلفل سیاه و سپس روغن زیتون را اضافه کنید و خوب هم بزنید تا تمامی بلدرچین ها با این مواد ترکیب شوند.
شما میتوانید بلدرچین ها را درون سرخ کن با روغن زیتون به صورت پخت تابهای نیز پخت کنید. در هر دو روش از نظر طعم و اسانی برای پختن این کباب نتایج خوبی خواهید داشت.
بعد از پخت بلدرچین ها، پیاز را به صورت ریز خرد کرده و به آنها اضافه کنید و همه کل جهت تسلط بیشتر بر روی طعم به مدت ۳۰ دقیقه بر روی حرارت کم تفت دهید.
نهایتاً کباب بلدرچین را بر روی یک سینی بیشتر برداشته و روی آن نمک و فلفل مورد نظر خود را قرار دهید و لیمو ترش را برش داده و روی آن ریخته و در حالت گرم مصرف کنید.
مواد لازم برای تهیه کباب بلدرچین ذغالی
برای تهیه کبابی لذیذ از بلدرچین ذغالی، به مواد لازم نیاز دارید. اولین ماده مورد نیاز چربی بلدرچین است. بهتر است اگر تازه ترین بلدرچین را از قصر برای استفاده در کباب خود انتخاب کنید. بعد از اینکه چربی را برداشتید، باید به اندازهی کافی برش های بلدرچین را برای سینی دار ها آماده کنید.
ماده دیگری که برای تهیه کباب بلدرچین ذغالی مورد نیاز است زعفران است. یک قاشق زعفران را در چند قطره آب ترکی ابتدا شستشو دهید و سپس آن را در کنار بلدرچین قرار دهید، تا بتوانید از طعم و عطر خوشبوی خود استفاده کنید.
چیز دیگری که برای تهیه کباب بلدرچین ذغالی مورد نیاز است، نوعی سس است. برای ساختن سس، بهتر است از گندم، سیر، پیاز، نمک، فلفل، روغن نباتی و تخم شیر استفاده کنید. بهتر است از مقدار متوسطی سیر به عنوان ماده اصلی سس برای کباب خود استفاده کنید.
اخرین ماده قابل ذکر در کباب بلدرچین ذغالی، ذغال است. برای تهیه یک کباب بدون دود، بهتر است از ذغال حرارتی استفاده کنید و البته برای فرآوری آن از پارههای کوچک تر قابل شکست استفاده کنید. همچنین، بهتر است از ذغال گرم و تازه استفاده کنید تا بتوانید از کبابی لذیذ و نرمی که تولید کردهاید لذت ببرید.
راهنمای طرز تهیه ماریناد بلدرچین برای کباب
تهیه کباب با بلدرچین می تواند یکی از بهترین گزینه هایی باشد که شما در جشن ها، مراسم و عیدانه های خود تقدیم دوستان و خانواده کنید. برای حداکثر استفاده از مزه بلدرچین و تقویت طعم آن، استفاده از ماریناد مناسب بسیار مهم است.
برای تهیه ماریناد بلدرچین برای کباب، می توانید از ترکیب چند عصاره گیاهی و ادویه استفاده کنید. شروع کار با مخلوط کردن نمک، فلفل سیاه، زردچوبه، پودر سیر و پودر زنجبیل است. بعد از این مخلوط، یکست می توانید به آن روغن زیتون و آب لیمو اضافه کنید و همه را باهم مخلوط کنید تا یک ماریناد با طعم روشن و ماندگار ساخته شود.
یکی دیگر از راه هایی که ممکن است برای تهیه ماریناد بلدرچین برای کباب استفاده کنید، استفاده از سرکه می تواند باشد. برای این منظور، شروع کار با تخم مرغ، زعفران، نمک، فلفل سیاه، سیر و زردچوبه است. بعد از آن، آبلیمو را به مخلوط اضافه کنید و همه را باهم مخلوط کنید. در نهایت، سرکه را به ماریناد اضافه کنید و همه را به یکدیگر مخلوط کنید تا یک ماریناد با طعم شیرین و تند بدست بیاورید.
با تهیه ماریناد بلدرچین برای کباب، می توانید به زیبایی و رنگین کمانی بلدرچین خود را تشکیل دهید و آن را با یک کناره ماست یا طرز تهیه خاص خود سرو کنید، به راحتی در میان دوستان و خانواده خود محبوبیت خواهید برد.
نحوه پخت کباب بلدرچین ذغالی
پخت کباب بلدرچین ذغالی یکی از مهمترین غذاهایی است که در اکثر خانه های ایرانی سرو می شود. برای پخت این کباب از موادی مانند گوشت بلدرچین، نمک، فلفل سیاه، زردچوبه و سس گوجه فرنگی استفاده می شود. در این مطلب نحوه پخت کباب بلدرچین ذغالی توضیح داده خواهد شد.
اولین مرحله برای پخت کباب بلدرچین ذغالی، آماده کردن گوشت و مواد پخت آن است. برای این کار گوشت بلدرچین را با یک قاشق نمک مخلوط کرده و به مدت یک الی دو ساعت در یخچال بگذارید تا تماماً پخته شود. سپس مواد دیگر را به مواد پخت گوشت اضافه کرده و همگی را با هم مخلوط کنید تا تمامی مواد به گوشت بچسبد.
سپس بهتر است که قبل از شروع به پخت کباب، آن را در یخچال گذاشته و به مدت دو الی سه ساعت نگهداری کنید تا مواد به گوشت بچسبد و طعم خوبی بگیرد. بعد از آن آن را از یخچال بیرون آورده و روی آتش قرار دهید.
در مرحله بعد، باید گوشت را برای پخت در آتش قرار دهید. برای این کار از چوب یا ذغال به عنوان سوخت استفاده کنید و سپس گوشت را روی طبقه یا مشغوله قرار دهید و به مدت 25 تا 30 دقیقه بپزید تا کاملاً پخته شود. همچنین در طول پخت به نحوی که گوشت سوخته نشود، آن را برگردانید.
بعد از این کار کباب بلدرچین ذغالی آماده مصرف است. می توانید آن را با نان لواش یا نان تافتون همراه کنید و با سبزیجات تازه، ماست و سس گوجه فرنگی سرو کنید. کباب بلدرچین ذغالی یکی از بهترین غذاهایی است که می توانید در جشن ها و مراسم خانوادگی سرو کنید.
روش اسپخ کردن بلدرچین برای کباب
برای اسپخ کردن بلدرچین برای کباب ابتدا باید از بلدرچینهای تازه و پاکشده استفاده کرد. در این روش، بلدرچین با کمی روغن به کبابکن نشسته و سپس درون پیشگاه آتش نهاده میشود.
از مهمترین نکات در کار با بلدرچین، این است که باید پوست آنها با دقت خرد شود، و اگر ممکن است با دیگران کمک کرد. برای خرد کردن پوست بلدرچین، میتوانید از یک روشی مشابه با نرم کردن گوشت استفاده کنید، یعنی با مالیدن بلدرچین با دستهای خود، تا پوست آن جدا شود.
هنگامی که پوست بلدرچین نرم شد، باید آن را با دقت از آن جدا کرد، تا گوشت بلافاصله برای کبابکردن آماده شود. وقتی گوشت بلدرچین آماده است، باید آن را با کمی روغن به کبابکن نشسته و در کنار آتش قرار داد. بلدرچین باید توسط چنگالهای طولانی و قابلیت چرخش با کمال دقت برای برنده شدن خوبی کباب شود.
بعد از این که بلدرچین کاملاً پخته شده است، باید آن را از روی کبابکن بردارید و در صحنه سرو نمایید. در این مرحله، باید آن را با موادی مانند فلفل سیاه، نمک، زعفران، پودر سیر و سایر ادویهها ادوب کرده و در صحنه سرو کنید. بهترین همراه با بلدرچین کباب شده، نان تازه و ترشی است.