طرز تهیه کاکا تالشی

تعبیر خواب

تعبیر خواب با هوش مصنوعی (آنلاین)

خوابتو دقیق بگو تعبیرشو دقیق دریافت کن.

برای استفاده  وارد سایت تعبیردون بشید. 

ورود به سایت تعبیر دون (کلیک کنید)

طرز تهیه کاکا تالشی

کاکا تالشی یکی از دسرهای محبوب ایرانی است که از نوعی پودینگ خامه‌ای با طعم و بوی مطبوع نعناع تهیه می‌شود. این دستور غذایی بسیار خوشمزه و خنک‌کننده است و به‌ویژه در فصول گرم سال وقتی که نعناع شیرین تازه در دسترس است، مورد توجه قرارمی‌گیرد.

برای تهیه کاکا تالشی، ابتدا نعناع تازه‌ای را بشویید و خشک کرده و سپس آن را به همراه شکر و آب جوش در مخلوط‌کن بریزید و خوب بمیکس کنید تا حداقل نمک بیش برود. سپس مخلوط نعناع و شکر را به یک دیگ بریزید و روی حرارت ملایم بگذارید تا شکر کاملا حل شود و مخلوط گریسه بشود. بگذارید محتوا یخ بخورد و سپس کره را اضافه کنید و همه چیزرا در مقداری میل کنید.

پس از اینکه همه مواد با هم آمیخته شد، مخلوط را در کاسه‌های ریزبه ریخته و به آنها شکل دلخواه بدهید. بگذارید کاکا تالشی در یخچال حداقل چند ساعت خنک شود تا بخوبی سفت شود. سپس از یخچال خارج کرده و با طعم‌دهنی مورد نظرتان مانند پودر زردچوبه یا پسته بر روی آن تزیین کنید. این دسر خنک و خوشمزه آماده سرو به مهمانان شماست و مطمئنا اعضای خانواده شما از آن لذت خواهند برد.