طرز تهیه چیپس خانگی با سیب زمینی پخته
تهیه چیپس خانگی با سیب زمینی پخته از یکی از غذاهایی است که در بین مردم بسیار محبوب است. چیپس با طعم و بوی خوش، می تواند در هر لحظه ای از روز، به عنوان یکی از خوراکی های پرطرفدار، سرو شود.
برای تهیه چیپس خانگی از سیب زمینی، در ابتدا نیاز است که سیب زمینی ها را با رفتن تو، خیلی رقیق برش دهیم. سپس این برش های سیب زمینی را در آب با مقداری نمک، به مدت چند دقیقه قرار دهیم تا فراوانی نمک به برش های سیب زمینی منتقل شود.
بعد از اینکه سیب زمینی ها به مدت کافی در آب نمک قرار گرفتند، آنها را به یک صفحه کاغذ آشپزخانه منتقل می کنیم. سپس این صفحه را با دستمال خشک می کنیم تا آب اضافی از سیب زمینی ها جدا شود و در نتیجه چیپس های خشک و خوشمزه تری به دست آوریم.
پس از خشک کردن، سیب زمینی ها را به مدت چند دقیقه در روغن گرم می کنیم تا به حالت طلایی در بیایند. پس از پخته شدن، چیپس ها را با کاغذ آشپزخانه از روی روغن خارج کرده و داخل ظروف مخصوص سرو، قرار می دهیم تا به همراه خانواده و دوستان به عنوان یکی از خوراکی های پرطرفدار، لذت ببریم.
در نهایت، چیپس های سیب زمینی خانگی کاملاً طبیعی و خالص هستند و همچنین از نظر سلامتی و کیفیت، با چیپس های آماده هیچ تفاوتی ندارند و می توان از آنها بدون هیچ نگرانی ای، استفاده کرد.
چگونه چیپس خانگی با سیب زمینی را پختیم؟
برای پختن چیپس خانگی با سیب زمینی، ابتدا باید سیب زمینی ها را خیلی رقیق برش داد. برای این کار میتوانید از یک خرده پودر سرخ کنی یا یک چاقوی تیز استفاده کنید. ضمناً برای بهبود ظاهر چیپس ها، میتوانید سیب زمینی های خرد شده را در آب سرد برای چند دقیقه قرار دهید تا از بیشترین اب روی سطح آنها برداشته شود.
سپس باید روغن را در یک قابلمه عمیق داغ کنیم. بهترین روغن برای این کار زیتون، آفتابگردان یا کرچک است. پیش از ریختن سیب زمینی ها در روغن، اطمینان حاصل کنید که روغن به وضوح داغ شده است. برای بررسی آمادگی روغن، یک قطره از آرد را در روغن بریزید و اگر آرد با خشک شدن در ثانیه جمع میشود، به این معناست که روغن آماده است.
هنگام ریختن سیب زمینی ها در روغن، از تخلیه اضافی آب سیب زمینی ها مطمئن شوید. پس از ازاد شدن سیب زمینی ها در روغن، آنها را کمی به طور یکنواخت تر در روغن قرار دهید و سپس آنها را برای 5-7 دقیقه پخت کنید، یا تا زمانی که طلایی رنگ شوند. بهتر است سیب زمینی ها را در بخشهای کوچک پخت کنید تا همهی آنها به طور یکنواخت پخته شوند و رنگ طلایی داشته باشند.
پس از آماده شدن، چیپس خانگی را با الکل خالص تمیز کنید و با سس، کچاپ، یا گوجه فرنگی تزیین کنید. این چیپسهای خانگی بیشترین خواص سلامتی را دارا هستند و در عین حال کمترین میزان چربی را نسبت به چیپسهای آماده شده فروشی دارند.
مرحله به مرحله چگونه چیپس خانگی با سیب زمینی درست کنیم؟
بسیاری از ما عاشق خوردن چیپس هستیم اما ممکن است نمونه هایی که در بازار می توانیم بخریم، با شیوه های تهیه خانگی که بر اساس سلیقه شخصی آن را تنظیم کرده ایم، مطابقت نداشته باشد. در اینجا ما شما را با مرحله به مرحله تهیه چیپس خانگی با سیب زمینی آشنا خواهیم کرد.
ابتدا سیب زمینی ها را با یک دستگاه رنده یا با یک تراشه برش دهید تا سیب زمینی های شما در قطعات نازک و یک شکل هندسی دلخواه باشد. اگر دوست دارید، سیب زمینی ها را با آب بشویید و سپس خشک کنید.
حالا دوست دارید سیب زمینی ها را در روغن سرخ کنید. با گرم کردن روغن در قابلمه، به سمت شعله کمرنگ ببرید تا سیب زمینی ها به تدریج در روغن شروع به سرخ شدن کنند. هنگامی که سیب زمینی ها طلایی رنگ و سرخ شده اند، آنها را با لیفتری دستمال یا کاغذ آشپزخانه بردارید و روغن اضافی را از آنها حذف کنید.
در این مرحله، شما می توانید به چیپس های خود طعم دلخواه اضافه کنید. می توانید نمک، فلفل، پاپریکا یا هر دیگر ادویه هایی که مورد علاقه شماست، اضافه کنید. بعد از آن، چیپس ها را درکاغذ آشپزخانه سفید و خشک در ظرف حفظ تازگی قرار دهید.
در اینجا شما چطور چیپس خانگی با سیب زمینی تهیه کنید را خواندید. با مراعات تمام این مراحل، شما می توانید به طور روزانه چیپس خانگی خود را دارای طعم و عطر خاص بخارید.
طریقه ساخت چیپس خانگی با سیب زمینی
چیپس سیب زمینی یکی از پرطرفدارترین و خوشمزهترین نوع از خوراکیها است که در بیشتر کافهها و رستورانها قابل دسترسی است. با این حال، ساختن چیپس سیب زمینی خانگی شاید یکی از بهترین و هیجانانگیزترین تجربههای خانگی باشد. در این مطلب طریقه ساخت چیپس خانگی با سیب زمینی را به صورت کامل و جزئیاتی برای شما توضیح خواهیم داد.
مواد لازم:
- سیب زمینی
- نمک
- روغن
شروع به سرخ کردن چیپس ها:
1. اولین مرحله، تمیز کردن سیبزمینی ها است. بهتر است سیب زمینی ها را قبل از شروع به خلال کردن، بشویید و بعد از آن را خشک کنید.
2. سیب زمینی ها را با چاقو یا رنده به شکل نازک خلال کنید. بهتر است تلاش کنید تا سیب زمینی ها به اندازه یکدیگر باشند.
3. سیب زمینی ها را در یک ماشین ظرفشویی یا در آب برای چند دقیقه خمیر کنید تا برای خود نگهداری تازهتر باشند.
4. حال سیب زمینی ها را با کمی نمک در مخلوط کنید.
5. روغن را در قابلمه گرم کرده و سیب زمینی ها را در آن بریزید. بهتر است سیب زمینی ها را برای دو بار به مدت 4-3 دقیقه سرخ کنید.
6. پس از سرخ شدن، سیب زمینی ها را با کمک برگههای کاغذی خشک کنید.
حال چیپس های خانگی شما آماده است. این چیپسها میتوانند همراه با سس یا تندیس گوشت به شکلی سریع و سادهتر به دست شما برسند. شما همچنین میتوانید برای افزایش طعم و در کل سالمسازی چیپسهای خود از اسانس خیارشور، لیمو و نعنا استفاده کنید. پس با این روش ساده و کم هزینه، شروع کنید به ساخت کیفیت بالای چیپس خانگی.
نحوه آماده سازی چیپس خانگی با سیب زمینی پخته
برای آماده سازی چیپس خانگی با سیب زمینی پخته ابتدا سیب زمینی ها را با یک کارد و با حفظ پوست آن ها به شکل نازکی برش دهید. سپس برای حذف اضافه آب سیب زمینی ها، آن ها را با یک دستمال کاغذی خشک کنید.
حالا در دیگی روغن را گرم کنید و بعد از آن سیب زمینی ها را به تعداد کافی به آن اضافه کنید. هنگامی که سیب زمینی ها به طور طبیعی طلایی و رنگی خوشگل می شوند، آن ها را با کمک یک صفحه کاغذ آشپزخانه از روغن درضاعت کنید و روی یک سطح صاف قرار دهید.
برای اضافه کردن نمک، بر روی سیب زمینی ها با انگشتانتان نمک پخش کنید. بهتر است در این مرحله از نمک خوراکی استفاده نکنید، و بهتر است از نمک سنگین استفاده کنید. بعد از این، سیب زمینی ها را به صورت مرتب درآورید.
بعد از حدود پنج دقیقه، سیب زمینی ها آماده مصرف هستند. با استفاده از یک صفحه کاغذ آشپزخانه، سیب زمینی ها را از روی دیگ بیرون بکشید. این مرحله بسیار حیاتی است زیرا سیب زمینی ها به طور آسیب پذیری خاصی هستند و به راحتی ممکن است خراب شوند.
در نهایت، چیپس های خانگی خودتان را روی یک بشقاب قرار دهید و لذت ببرید! همچنین، می توانید انواعی از ادویه ها را به آن ها اضافه کنید تا طعم خوشمزه تری داشته باشند.
چیپس سیب زمینی خانگی؛ راهنمایی برای پختن آن
تولید چیپس سیب زمینی خانگی برای بسیاری از افراد یک خوشمزه دلچسب است؛ تا اینکه ناراحتی مزاحمتی است! اما آیا شما می دانید که با یک چند قدم ساده، می توانید بدون استفاده از دستگاه و فرآیند پخت آسانی، چیپس سیب زمینی خانگی سالم و خوشمزه داشته باشید؟
اگر می خواهید به طور خاص چیپس سیب زمینی تهیه کنید، اولین قدم برای شروع، شستن و خشک کردن سیب زمینی است؛ بعد از خشک شدن، سیب زمینی را با چاقوی بسیار تیز ریز می کنیم، سپس چیپس ها را در دو لایه روی نشاسته کاشی از سرمایه سفید می ریزیم تا هر چیپس کاملاً پوشیده شود سپس نشاسته اضافی را له کرده و لایه های دیگری از چیپس ها را اضافه می کنیم تا همه چیپس ها پوشیده شوند.
حالا با برگزاری حرارت، این تخمیر را برای چیپس های سیب زمینی تهیه شده، به صورت روغن زده شده در دستگاه فری دیپر (Deep Fryer) یا فر معمولی، کاملاً خشک کنید. سپس زیاده روی روغن را با ورقه برگ روی کاغذ داپن کرده و اثر روغن را کاهش دهید.
در نهایت، شما می توانید با ترکیب کردن چند مصداق چیپس سیب زمینی خانگی با نوشیدنی مورد علاقه خود، لذت ببرید. البته این روشادنی سالمی برای پخت چیپس سیب زمینی خانگی است که به راحتی قابل اجراست و خوشمزه ترین نتیجه را برای دوستاران چیپس سیب زمینی دارد.