طرز تهیه چیپس سیب زمینی خانگی
چیپس سیب زمینی یکی از محبوبترین محصولات خوراکی است که روزانه توسط بسیاری از افراد مصرف میشود. این محصول در فروشگاهها و سوپرمارکتها به طور گستردهای عرضه میشود، اما درست کردن چیپس سیب زمینی خانگی هم میتواند بسیار جذاب و سرگرمکننده باشد.
ابتدا برای تهیه چیپس سیب زمینی خانگی، ابتدا باید سیبزمینیها را تمیز کنید و پوست آنها را با یک چاقو یا پوستگیری پاک کنید. سپس سیبزمینیها را به صورت نازک برش داده و در آب برای بیشتر از چند دقیقه قرار دهید تا حالت سفتی خود را از دست دهد.
سپس، با استفاده از حوله، آنها را خشک کرده و روغن داغ روی سیب زمینی ها بریزید تا همهی برش ها روی یکدیگر قرار بگیرند و در انتها یک لایه نازک از نمک روی چیپسها بریزید. سپس همه چیز را به مدت چند دقیقه درون فر سرخ کنید و پس از آن، چیپس های سیبزمینی خود را بیرون بکشید و در صورت نیاز، روی کاغذ آشپزی بگذارید تا روغن اضافی خود را به خود بگیرد.
اگر به دنبال سر خوردن یک خوراکی خوشمزه و مفید هستید، ساخت چیپس سیب زمینی خانگی یکی از بهترین گزینه هاست. با هر کیسه چیپس سیبزمینی خانگی که خودتان درست کنید، مطمئن باشید که در حال مصرف کردن یک خوراکی مفید و بدون هیچگونه مواد شیمیایی اضافی هستید.
مواد لازم برای تهیه چیپس سیب زمینی
برای تهیه چیپس سیب زمینی به مواد اصلی مانند سیب زمینی، روغن و نمک نیاز داریم. با این حال، میتوانیم برای افزایش طعم و رنگ چیپس، از ادویههایی مانند پودر فلفل قرمز، پودر سیر و یا پودر چیلی نیز استفاده کنیم.
ابتدا باید سیب زمینی را به صورت نازک و یکنواختی خرد کنیم، آنها را در آب شستشو داده و به خوبی خشک کرده و سپس روغن را در یک قابلمه گرم کرده و به سیب زمینیها اضافه میکنیم. در این مرحله، میتوانیم از روغنهای مختلفی مانند روغن زیتون، روغن سبزیجات و یا روغن سویا استفاده کنیم.
بعد از اضافه کردن روغن، باید سیب زمینیها را بهترین شکل ممکن روی ظرفی قرار دهیم و سپس نمک و ادویههای دلخواه را به آنها اضافه کرده و به خوبی مخلوط کنیم. در این مرحله، میتوانیم از نمک خود سفید یا سفید و قلمی استفاده کنیم.
سپس باید ظرف را به دقت بسته کرده و سیب زمینیهای روی آنرا به صورت مساوی و تقریباً دور از هم قرار دهیم. برای پخت بهتر، بهتر است که دمای فر را در حدود ۱۸۰ درجه سانتیگراد قرار دهیم و به مدت ۲۰ تا ۳۰ دقیقه به آن ها توجه کنیم. در نهایت، چیپس سیب زمینی را از فر درآورده و به صورت گرم سرو کنیم. با انجام این گامها به راحتی میتوانید چیپس سیبزمینی خانگی خود را تهیه کنید و از آن به صورت خام یا با استفاده از سسهای مختلف لذت ببرید.
روش تهیه چیپس سیب زمینی معمولی
تهیه چیپس سیب زمینی معمولی یکی از سادهترین و پرکاربردترین روشهایی است که برای خانوادهها به منظور تولید خوراکیهای خانگی استفاده میشود. روش تهیه چیپس سیب زمینی معمولی ساده است و با استفاده از افزودن چند مواد شیمیایی و نزدیک به ۱۰۰ درصد سیب زمینی، چیپسهای خوشمزه و شفافی تهیه میشوند. در ادامه قصد داریم که مراحل تهیه چیپس سیب زمینی معمولی را به شما شرح دهیم.
ابتدا باید سیب زمینی را به صورت ریز و ریز خرد کرده و در ظرفی ریخته و با نمک و ادویههای دلخواه خود ترکیب کنید. سپس با افزودن وعدهای از روغن به آن، محتویات ظرف را خوب مخلوط کرده و به داخل ماکروویو سفرهای را کنید. در قدم بعد، ماکروویو را به دمای ۱۷۰ درجه سانتیگراد ایجاد کرده و ظرف را داخل آن قرار دهید. با این کار، سیب زمینی شروع به پخت شدن و چیپسهای خوشمزه تولید میشود.
از این روش میتوان برای تهیه چیپس سیب زمینی معمولی، هر نوعی از سیب زمینی را استفاده کرد. همچنین با ترکیب چند نوع از ادویهها، میتوانید به چیپس سیب زمینی جالب تری دست یابید. در نتیجه، با دنبال کردن این روش، میتوانید به راحتی چیپس سیب زمینی خانگی و با کیفیتتری دست یابید.
تهیه چیپس سیب زمینی روغنی با استفاده از ماکروویو
برای تهیه چیپس سیب زمینی روغنی، ابتدا سیب زمینی ها را خوب شسته و پوست آن ها را خرد کرده و برش های نازکی برای چیپس ها تهیه کنید. سپس این برش ها را در یک ظرف قرار داده و روغن را روی آن ها بریزید. برای لذت بخش تر شدن چیپس ها و افزایش طعم آن ها می توانید از ادویه های مورد علاقه خودتان نیز استفاده کنید.
حالا، چیپس ها را در حدود ۳ دقیقه در ماکروویو درجه حرارت بالا قرار دهید. پس از گذشت حدود ۲ دقیقه، چیپس های سیب زمینی تغییر رنگ می دهند و به رنگ زردی برنگردانده می شوند. در این مرحله، بهتر است ظرف را بیرون آورید و چیپس ها را با کمک یک قاشق به طور تقلیلی بر گردانید تا حرارت همگن به آن ها منتقل شود.
سپس، چیپس ها را برای چند دقیقه بیشتر در ماکروویو درجه حرارت کم تر و با پوست بالا گذاشته و مانند چیپس های اصلی با رنگ برنگردانده شده و طعم دلچسبی به آن ها داده می شود.
در نهایت، چیپس های هندوانه روی کاغذ نانو-فیلم برای خشک شدن به طور کامل محکم شوید و در ظرف مناسبی ذخیره کنید تا بعدا در لحظات مختلف با دوستان و خانواده تان به اشتراک بگذارید.
چگونه میتوان چیپس سیب زمینی را در فریزر نگه داشت
برای نگهداری چیپس سیب زمینی در فریزر، باید به چند نکته مهم توجه کرد. اولاً، چیپس سیب زمینی باید در بسته بندی هوابند باشد تا اکسیژن و هوا به داخل بسته نفوذ نکند و چیپس ها از رطوبت و حرارت محیط محافظت شوند.
دوماً، باید بسته بندی شده چیپس ها را در قفسه های بالای فریزر قرار دهید. چیپس ها بهتر است در قفسه های بالاتر قرار گیرند تا با دست نیایش و فشار پایین محافظت شوند. همچنین باید از قرار دادن بسته چیپس ها در منطقه یخ زده شفاف فریزر خودداری کنید زیرا در این منطقه دما کمتر است و ممکن است چیپس ها در آنجا خراب شوند.
سوماً، حتماً باید بسته بندی را به طور کامل بسته و هوا باقی مانده در بسته را از آن خارج کنید تا به داخل بسته نفوذ نکند و چیپس ها رطوبت زیادی نداشته باشند.
در نهایت، باید به دوری از دمای بالا و افزایش زودرس رطوبت داخل فریزر توجه کنید. برای این منظور هرچه دستگاه فریزر باردار باشد، بهتر است و مانیتورینگ منظم دمای فریزر می تواند به کنترل بهتر نگهداری چیپس ها در فریزر کمک کند.
در نتیجه، با توجه به این موارد، می توان چیپس سیب زمینی را به خوبی در فریزر نگه داشت و از خراب شدن آنها جلوگیری کرد.
نکات مهم در تهیه چیپس سیب زمینی
تهیه چیپس سیب زمینی، یکی از محبوبترین تنقلات در سراسر جهان است. اما تهیه آن به یک تکنیک خاصی نیاز دارد تا بهترین نتیجه را بدهد. در این مقاله، نکات مهم در تهیه چیپس سیب زمینی را برای شما شرح خواهیم داد.
اولین نکته در تهیه چیپس سیب زمینی، پوست کاملاً پاک سیب زمینی است. لایههای برگی آن را باید کاملاً پاک کرده و بهتر است از نوع سیب زمینیای استفاده کنید که پوست آن نازک باشد، چرا که این نوع سیب زمینیها کمتر از بین میروند.
بعد از خرد کردن سیب زمینی، باید آن را به آب بریزید تا از نمکهای اضافی خالی شود و سپس خشک کنید. در این مرحله، حتماً باید سیب زمینی را خشک کنید تا در زمان سرخ کردن، آب موجود در آن، برای سرخ شدن کافی باشد.
در مرحله سرخ کردن، بايد روغن را در داخل قابلمه بسیار گرم کنید و پس از اضافه کردن سیب زمینی، حتماً آنها را به مدت حداقل ۴ الی ۶ دقیقه به آرامی سرخ کنید. سپس، چیپسها را از روغن خارج کنید و روی کاغذ آشپزی قرار دهید. در نهایت، بهتر است نمک را بر روی چیپسهای سرخ شده بریزید و ارائه دهید.
این نکات مهم در تهیه چیپس سیب زمینی، برای شما کمک خواهد کرد تا چیپسهایی خوشمزه و روغننشین درست کنید که همگی آن را دوست دارند. بهتر است در هنگام تهیه چیپس، با توجه به نوع سیب زمینی و تمیز کاری مولفه ها، دقت لازم را به کار برده و برای مصرف آنها از مصادیق بهداشتی دقیق پیروی کنید.