طرز تهیه چیز کیک یخچالی بدون قالب کمربندی

تعبیر خواب

تعبیر خواب با هوش مصنوعی (آنلاین)

خوابتو دقیق بگو تعبیرشو دقیق دریافت کن.

برای استفاده  وارد سایت تعبیردون بشید. 

ورود به سایت تعبیر دون (کلیک کنید)

طرز تهیه چیز کیک یخچالی بدون قالب کمربندی

چیز کیک یخچالی یکی از خوشمزه‌ترین و دلچسب ترین دسر‌هایی است که می‌توانید در فصل‌های گرم سال تهیه کنید. بسیاری از افراد در ابتدا فکر می‌کنند که برای تهیه چیز کیک یخچالی، به قالب کمربندی نیاز دارند. اما با دیدن این رسپی ساده و راحت، می‌توانید از طریق تهیه یک بسته بیسکوییت، بدون نیاز به قالب کمربندی، این دسر خوشمزه را تهیه کنید.

ابتدا لازم است که بیسکوییت‌های داخل بسته را داخل یک مرحله‌بندی داشته باشیم و با کمک اب و ماشین رومیزی، آنها را خرد کنیم و به شکل پودری درآوریم. سپس 100 گرم کره را بر روی حرارت ملایم با حرارت کم آب‌گوشتی کنید. سپس بیسکوییت‌های خرد شده را به کره اضافه کنید و آنها را با هم مخلوط کنید.

حالا نوبت به پودر ژلاتین می‌رسد. یک تکه ژلاتین را در آب سرد قرار داده و به مدت 5 تا 10 دقیقه، آن را به آرامی می‌گذاریم تا به حالت نرم درآید. در همین مدت، به اندازه کافی که برای پر کردن یک حلالوی غذایی که در خانه دارید، ماست سفید را آماده کنید. سپس ژلاتین نرم را به آرامی به ماست سفید اضافه کنید و با هم مخلوط کنید.

حالا تکه‌ای از خمیر بیسکوییت را در کف دسری که قصد دارید چیز کیک یخچالی خود را داخل آن تهیه کنید، قرار دهید. سپس ماست سفید را وارد دسر کرده و هموار کنید. این فرآیند را تا وقتی که تمام ماست سفید و خمیر بیسکوییت به پایه دسر شما اضافه شود، تکرار کنید. سپس دسر را به یخچال برای حداقل یک ساعت بگذارید تا خوب خنک شود. پس از مدت زمان مورد نیاز، چیز کیک یخچالی آماده است و شما می‌توانید آن را برش دهید و از آن لذت ببرید.



1. طرز تهیه کیک یخچالی بدون قالب کمربندی

تهیه کیک یخچالی بدون قالب کمربندی یک ایده خلاقانه و متفاوت برای سرو کیک در مناسبت‌های مختلف است. این نوع کیک بدون پخت و به سادگی در یخچال تهیه می‌شود و می‌توانید با دلخواه خود مزیت‌هایی مثل فرم دهی دلخواه، طعم و رنگ‌های مختلف و همچنین تزیین کردن آن را برای خود به دست آورید.

برای تهیه کیک یخچالی بدون قالب کمربندی ابتدا باید یک پایه کیک داشته باشید که در صورت نداشتن آن، می‌توانید از کیک دسته‌ای آماده استفاده کنید. سپس یک قابلمه که دارای درهایی برای باز و بسته شدن است را تهیه کرده و سطح آن را با فویل آلومینیوم که از قبل روی قابلمه قرار داده‌اید، پوشانید.

بعد از آماده کردن قابلمه، پایه کیک را بر روی سطح آن قرار داده و با یک دستگاه میکسر یا همچنین با یک چنگال همه مواد را با هم مخلوط کنید. سپس خامه را به خوبی درون مخلوط کرده و به صورت آرام و به مرور روی پایه کیک تزئین شده باشکلات و توت‌فرنگی‌های تازه پخته را ریخته و تقریبا تا ارتفاع قابلمه پر کنید.

برای مرحله بعدی اینکه کیک را برای طولانی‌تر نگه داشتن باید به مدت حداقل ۴ تا ۶ ساعت در یخچال قرار بدهید. بعد از مدت مشخصی که از گذشت، کیک را از یخچال خارج کرده و یک وعده غذایی متفاوت و مزیت‌های منحصر به فرد خود را تجربه کنید.



2. مرحله‌های تهیه کیک یخچالی بدون قالب کمربندی

تهیه کیک یخچالی بدون قالب کمربندی یکی از دسرهای خوشمزه و محبوب است که به راحتی قابل تهیه است. در ادامه به مراحل تهیه این دسر پر طرفدار اشاره خواهیم کرد:

مرحله اول: تهیه بیسکویت‌های ترکیبی. برای تهیه این بیسکویت‌ها، باید ۲۰ دانه بیسکویت ترکیبی را با دو قاشق غذاخوری شیر و ۲۰ گرم کره و تقریباً نیم لیوان شکر با هم مخلوط کنید، سپس آنها را روی یک ورق کاغذ آشپزی تراشه یا تفت داده‌شده بچینید و به مدت ۲۰ دقیقه در یخچال قرار دهید تا سفت شوند.

مرحله دوم: تهیه خامه. برای تهیه خامه، یک لیوان شیر، دو قاشق غذاخوری جوانه گندم، دو تا سه قاشق غذاخوری شکر و ۲۰ گرم کره را با هم ترکیب کرده و در قابلمه ای که روی حرارت متوسط قرار دارد، به مدت ۵ تا ۷ دقیقه آب کرده و آن را در یخچال برای سرد شدن قرار دهید.

مرحله سوم: تهیه مخملی. برای تهیه مخملی، یک بسته آب‌نبات را با یک لیوان آب سرد و ۲۰ گرم شکر مخلوط کرده و در یخچال قرار دهید تا سرد شود. پس از آن، آن را به صورت یک پف بالا بیاورید.

مرحله چهارم: تغلیظ خامه. بعد از سرد شدن خامه، آن را به همراه ۲۰۰ گرم خامه تهیه شده و ۲۰۰ گرم پودینگ وانیلی در میکسر قرار دهید و به مدت ۵ دقیقه تغلیظ کنید.

مرحله پنجم: تهیه کیک. در این مرحله، بیسکویت‌ها را از یخچال بیرون بیاورید و هر کدام را به صورت حلقه باز کنید. سپس بیسکویت‌ها را به ترتیب یکی در میان پف بالا، یکی فوق العاده، و خامه و پودینگ وانیلی زیادی را روی آن قرار دهید. به این ترتیب کیک یخچالی بدون قالب کمربندی را تا شش روز در یخچال نگهداری کنید. در ضمن، این کیک را می‌توانید با کره‌ی خامه‌ای و یا تزئینات دلخواه خود تزئین کنید.



3. مواد لازم برای تهیه کیک یخچالی بدون قالب کمربندی

تهیه کیک یخچالی بدون قالب کمربندی یکی از شیرینی های خوشمزه و محبوبی است که به راحتی در منزل قابل تهیه است. برای تهیه این کیک شما به چند ماده مهم احتیاج دارید که در ادامه به توضیح هرکدام می پردازیم.

اولین موادی که برای تهیه کیک یخچالی بدون قالب کمربندی نیاز دارید، تخم مرغ و شکر است. شما باید تخم مرغ را با شکر تا حداقل ۱۵ دقیقه به خوبی با هم مخلوط کنید تا حباب هوا درون آن ها تشکیل شود. بعد از آماده سازی این ماده، شما می توانید با استفاده از دستگاه میکسر، آن را حدود ۱۵ دقیقه میکس کنید تا حجم آن افزایش یابد.

دومین ماده مهمی که برای تهیه کیک یخچالی بدون قالب کمربندی لازم است، کره نرم شده است. شما باید کره را در سردخانه به مدت کافی قرار دهید تا نرم شود. بعد از اینکه کره نرم شد، شما می توانید آن را با استفاده از میکسر آماده شده تهیه شده در مرحله قبل، با هم مخلوط کنید.

سومین ماده مهم برای تهیه کیک یخچالی بدون قالب کمربندی، پودر کاکائو است. شما باید پودر کاکائو را با آب جوش به همراه یک قاشق شیرینی خوری تهیه کنید و بعد آن را به ماده مخلوط شده در مرحله قبل اضافه کنید. سپس جهت بهبود طعم کیک، یک قاشق شیرینی خوری وانیل را به آن اضافه کنید و همه ی مواد را به خوبی با هم ترکیب کنید.

در نهایت ما برای تهیه کیک یخچالی بدون قالب کمربندی به یک بشقاب مربعی یا دایره ای نیاز داریم. می توانید از قوطی ها یا سفارشی شکل دلخواه مورد استفاده قرار دهید. بعد از آماده سازی شکل مورد نظر در بشقاب، شما می توانید خمیر تهیه شده را به داخل آن ریخته و رویش را صاف کنید. سپس آن را برای حداقل ۲ ساعت در یخچال قرار داده تا خوب خنک شود و سپس می توانید از کیک یخچالی خوشمزه خود لذت ببرید.



4. روش تهیه شیرینی یخچالی

تهیه شیرینی‌های یخچالی یکی از راحت‌ترین و خوشمزه‌ترین شیرینی‌هایی است که می‌توان در منزل تهیه کرد. این شیرینی‌هایی که به عنوان دسر بسیار مورد علاقه بسیاری از خانواده‌ها هستند، با وجود ظاهری زیبا و جذاب، خواص مفید برای سلامتی دارند.

برای تهیه شیرینی یخچالی ابتدا باید مواد لازم را آماده کنید. به طور کلی مواد مورد نیاز برای تهیه شیرینی یخچالی شامل تخم مرغ، شکر، کره، کره گرفته‌شده، تره فرنگی، کره خشک، تخم مرغ و نشاسته می‌باشد. برای تهیه این شیرینی می‌توانید از کیک پودینگ آماده‌ی با بوند بدون نشاسته، کرم آنیینگ، آرد، پودر کاکائو و بیسکوییت استفاده کنید.

قسمت دوم در تهیه شیرینی یخچالی، مراحل تهیه آن است. برای آماده‌کردن این شیرینی، ابتدا باید تخم مرغ‌ها را جدا کنید و سپس در یک ظرف با شکر به صورت قطره‌ای تخم مرغ را هم بزنید و هم با هم ترکیب کنید. تخم مرغ‌ها باید به خوبی فرورفته شده و دارای حجم زیادی باشند. در این مرحله می‌توانید از شیشه بادکنکی برای همراهی در هم زدن تخم‌ مرغ‌ استفاده کنید.

سپس تره فرنگی‌ها و کره خشک را به تخم مرغ‌های مخلوط شده با شکر اضافه کنید و با هم مخلوط کنید. در مرحله بعد به آرامی تخم‌ مرغ‌های با شکر را به ترکیب کیک پودینگ آماده‌شده و در قالبی که دوست دارید وارد کنید. نیاز است تا مواد به خوبی با هم ترکیب شده و به یکدیگر دست نزده باشند.

در این مرحله شیرینی یخچالی آماده است. بهتر است آن را در یخچال برای حداقل یک شب رها کنید تا بهتر و خوش‌طعم‌تر شود. بعد از اینکه کاملاً خنک شد، با تزئین با شکر پودر و تره فرنگی به صورت دلخواه سرو کنید و با لذت آن را به دوستان و خانواده‌ی خود عرضه کنید.



5. نکاتی که باید در تهیه کیک یخچالی بدون قالب کمربندی دقت شود

تهیه کیک یخچالی بدون قالب کمربندی به دلیل راحتی در قالب‌گیری و شکل دهی مورد استفاده قرار می‌گیرد. اما در تهیه این نوع کیک باید به چند نکته دقت کرد تا کیک شما به شکلی کامل و زیبا در حالت یخچالی مناسب باشد.

1. استفاده از ظروف مناسب: در تهیه کیک یخچالی بدون قالب کمربندی باید از ظروفی با عرض و طول مناسب استفاده کرد تا کیک به شکل یکنواختی در ظرف قرار بگیرد و نسبت به حرکت نداشته باشد.

2. استفاده از فویل آلومینیوم: برای شکل دهی کیک یخچالی بدون قالب کمربندی می‌توانید از فویل آلومینیوم استفاده کنید. در این روش، فویل را به اندازه دلخواه برش داده و در قالب کیک قرار می‌دهید تا شکل این کیک به شکل دلخواه تغییر کند.

3. استفاده از پارچم: پارچم نیز می‌تواند به عنوان جایگزین فویل آلومینیوم در شکل دهی کیک یخچالی بدون قالب کمربندی مورد استفاده قرار گیرد. پارچم را با عرض کافی برای قالب کیک در جهت عرضی و طولی قرار داده و سپس داخل قالب مورد استفاده قرار می‌دهید.

4. عصاره گیری میوه‌های آبدار: در تهیه کیک یخچالی باید به انتخاب مواد مناسب دقت کرد. در صورت استفاده از میوه‌های آبدار بهتر است قبل از استفاده آن‌ها را عصاره گیری کنید تا از آب آن خودداری شود و کیک شما خیس نشود.

5. استفاده از لایه‌های متناوب: برای تهیه کیک یخچالی بدون قالب کمربندی می‌توانید از لایه‌های گوناگون مثل بیسکوییت، کره، پودینگ و ... استفاده کنید. لایه‌ها را به طور متناوب در ظرف ریخته و روی هم قرار داده و سپس در یخچال قرار دهید تا به خوبی متمایز شوند.

این نکات دقیق در تهیه کیک یخچالی بدون قالب کمربندی باید رعایت شوند تا کیک شما در حالت یخچالی زیبا و متمایز باقی بماند.



6. چند روش برای تزئین کیک یخچالی بدون قالب کمربندی

در این مقاله به بررسی چند روش برای تزئین کیک یخچالی بدون قالب کمربندی می پردازیم. تزئین کیک یخچالی یکی از لذت بخش ترین بخش های پخت و پز است که با این تزئینات می توانید مظهر خلاقیت خود را به نمایش بگذارید.

یکی از روش های تزئین کیک یخچالی با استفاده از مواد خوراکی مختلف است. شما می توانید از شکلات، کرم، میوه، آجیل، شیرینی، کوکی و غیره برای تزئین کیک خود استفاده کنید. برای تزئین با مواد خوراکی، در ابتدا کیک خود را با استفاده از یک کم کرم کاور کرده و سپس مواد خوراکی را به دلخواه بر روی کیک قرار دهید.

روش دیگری برای تزئین کیک یخچالی، استفاده از شکلات یا شیرینی کوکی برای ساخت شکل های مختلف است. شما می توانید از قالب های مخصوص شکلات و کوکی برای ساخت شکلات هایی با موضوع مورد نظر استفاده کنید و این شکلات ها را بر روی کیک خود قرار دهید.

روش سوم برای تزئین کیک یخچالی استفاده از روش خط کشی با شیرینی است. برای این کار شما می توانید از ابزارهایی مانند دیش های شیرینی، ترکیب پنکیک و غیره برای خط کشی روی کیک استفاده کنید.

با استفاده از این روش ها، شما می توانید کیک یخچالی خود را به شیوه های متنوعی تزئین کنید و این کیک را به یک شاهکار خلاقانه تبدیل کنید.