آموزش تهیه کیک ژله ای با مواد اولیه ساده
تهیه کیک ژله ای یکی از خوشمزه ترین دسرهایی است که میتوانیم در منزل تهیه کنیم. این دسر سبک و خوش طعمی دارد و میتوانیم آن را با مواد اولیه ساده و قابل دسترس تهیه کنیم.
برای تهیه کیک ژله ای، بهتر است ابتدا ژله را طبق دستورالعمل روی بسته تهیه کرده و و درون قالب کیک مورد نظر ریخته و به یخچال برسانید تا خوب سفت شود. بعد از سفت شدن ژله، باید کیک خود را تهیه کرده و در بالای آن ژله را قرار دهید. این کار بهتر است با چاقو یا سینی دندانی صورت گیرد تا همه ژله روی کیک قرار گیرد.
برای تهیه کیک، میتوانید از موادی مانند آرد، شکر، تخم مرغ، شیر و روغن استفاده کنید. ابتدا باید تمام مواد خود را در یک ظرف مخلوط کنید و به خوبی هم بزنید تا ترکیب مواد کاملاً مخلوط شود. بعد از آماده کردن مواد، میتوانید مخلوط خود را در قالب کیک بریزید و درون فر قرار دهید. پس از پخت شدن کیک، باید اجازه داد کیک به خوبی خنک شود و سپس قرار دادن ژله روی آن را انجام دهید.
بهتر است برای سرو کیک ژله ای، آن را در یخچال قرار دهید تا خوب سفت شود و بعد از سرو، میتوانید آن را با تزئیناتی مانند میوههای خشک، تازه یا خامه تزئین کنید. همچنین میتوانید این دسر را به عنوان دسری کاملاً جدید و متفاوت از سایر دسرهای معمولی در مناسبتهای خاصی مثل عید، جشن تولد و ... سرو کنید.
مراحل تهیه کیک ژله ای در خانه
کیک ژله ای یکی از دسرهای خوشمزه و محبوب است که می توانید در خانه خود تهیه کنید. این دسر ساده به نظر می رسد، اما رعایت مراحل صحیح و دقیق بسیار مهم است. در ادامه مراحل تهیه کیک ژله ای در خانه بیان شده است.
1. ابتدا باید تهیه مواد اولیه شامل آرد، بیکینگ پودر، تخم مرغ، شکر و شیر را انجام دهید. با توجه به سلیقه شما می توانید به این موارد اضافه های دیگری نیز اضافه کنید مثل کاکائو و وانیل.
2. سپس باید مواد را با هم مخلوط کرده و با استفاده از میکسر آن را هم زده و به صورت یکپارچه تبدیل کنید.
3. سپس در قالب کیک، که می توان از کیک باکس استفاده کرد، خمیر را ریخته و هموار کنید.
4. کیک را در فر درجه حرارت ۱۸۰ درجه سانتیگراد بگذارید تا به مدت ۳۰ تا ۴۰ دقیقه پخته شود. قبل از خارج کردن کیک از فر باید از بالای کیک چوب میله ایی که به آن طعمه شده استفاده کرد.
5. در این مرحله باید کیک را خنک کنید و به منظور تحمل ژله، سوراخ هایی روی آن در جاهایی که می خواهید ژله ها جایز شوند، بردارید.
6. برای تهیه ژله کیک باید کیسه های کیک ژله را به مواد تهیه کننده ژله اضافه کرده و به دستورالعمل روی کیسه توضیح داده شده، آن را تهیه کنید.
7. ژله را بر روی کیک بریزید و آن را به داخل یخچال بگذارید تا حداقل زمان ۳ ساعت یا تازه ظهر روز بعد تازه بخورید.
با دنبال کردن این مراحل می توانید کیک ژله ای خوشمزه و کاملاً خانگی و خوشمزه خود را به راحتی تهیه کنید.
روش درست کردن کیک ژله ای در فر
روش درست کردن کیک ژله ای با فر یکی از بهترین و لذیذترین دسرهایی است که میتوانید خانواده و میهمانان خود را با آن شگفتزده کنید. در این روش، نیاز به چند مواد ابتدایی دارید که آنها شامل کیک مخصوص، ژله و آب میشوند.
برای شروع، باید ابتدا کیک را بر روی تابه فر قرار دهید و درجه حرارت فر را به 350 درجه فارنهایت تنظیم کنید. سپس کیک را به مدت 20 تا 25 دقیقه در فر قرار دهید تا کاملا بپزد. در این مدت، چک کنید که کیک داخل فر خوب بپزد و به رنگ طلایی تغییر کند.
حالا که کیک آماده شده است، باید ژله را روی کیک بریزید. ابتدا باید ژله را طبق دستورهای روی بسته تهیه کرده و به خوبی آماده کنید. سپس با استفاده از لیوان میله ای، کمی ژله را در داخل لیوان بریزید و سپس لیوان را بر روی کیک بریزید تا ژله روی کیک منتقل شود.
بعد از اینکه ژله روی کیک ریخته شد، باید آن را به یخچال منتقل کنید تا کیک خنک شود و ژله به خوبی سفت شود. این کار حدود 2 تا 3 ساعت طول میکشد. در انتها، کیک ژله ای را با تزئینات مورد نظر خود تزیین کنید و سرو کنید. این کیک بسیار لذیذ و جذاب است و میتواند جایگزین مناسبی برای دسر در تمامی رویدادهای شما باشد.
نکات مهم در تهیه کیک ژله ای در منزل
تهیه کیک ژله ای یکی از خواندنی ترین و لذیذترین دسرهایی است که در منزل به راحتی می توان تهیه کرد. اما برای تهیه کیک ژله ای نکات مهمی که باید رعایت کرد به شرح زیر است:
استفاده از مواد با کیفیت: برای تهیه کیک ژله ای از مواد با کیفیت و درست استفاده کنید. برای مثال، از آرد با کیفیت، بیشترین مقدار از تخم مرغ ممکن و موادی مثل وانیل و پودر شیرین کننده استفاده کنید.
رعایت نسبت مواد: برای تهیه کیک ژله ای باید نسبت مواد و اندازه های صحیح را رعایت کرد. برای مثال، حتما باید در نسبت مناسب آرد، تخم مرغ، شکر و کره استفاده شود.
آماده سازی فرآیند: برای تهیه کیک ژله ای باید فرآیند کامل تهیه آن را تمام کنید. برای مثال، نیاز است تا مواد را در کاسه مخصوص تهیه کیک ژله ای با هم مخلوط کنید و آن را در قالبی مناسب بریزید.
سرعت شست و شو: پس از اتمام پخت، قابلیت کیک ژله ای بسیار بیشتر بستگی به شست و شو کاسه دارد. بنابراین باید سرعت شست و شو را بالا برد و به سرعت کاسه را برای خنک شدن هدایت کنید.
دقت در تزیین: نکته آخر نیز به تزیین کیک ژله ای مربوط می شود. همیشه قبل از تزیین، کیک را کامل خنک کنید تا ماندگاری و شکل آن بهتر باشد. همچنین، در تزیین از مواد طبیعی مثل میوه، خامه و شیرینی جات استفاده کنید.
با رعایت نکات فوق، می توانید یک کیک ژله ای لذیذ، کاملا صاف و زیبا تهیه کنید.
نحوه ساخت کیک ژله ای با طعم میوه ها
ساخت کیک ژله ای با طعم میوه ها یکی از دسرهای خوشمزه و جذاب است که همگانی می توانند لذت بردن از آن را تجربه کنند. برای ساخت این دسر لازم است در ابتدا مواد اصلی را آماده کنیم. برای این کار به تعداد مورد نیاز، ژله میوه طبیعی بخرید و آن را با آب مخلوط کرده تا شربت یا سسش تهیه شود. سپس کیک مورد نظر (می توانید کیک ساده جعبه ای هم استفاده کنید) را در ظرف مناسبی قرار دهید و با چاشنی خرد شده از میوه های دلخواه خود شخم بزنید.
در مرحله بعد، لازم است آب ژله را در یک قابلمه به غلیان درآوریم و سپس آن را خنک کنیم. در این مرحله می توانیم از ژله رنگی نیز استفاده کنیم تا کیک ما زیباتر و جذاب تر شود. پس از آن ژله را برای مدتی در یخچال قرار دهید تا برای کار با آن آماده شود.
حال به مرحله مونتاژ کیک می رسیم. برای این کار ابتدا باید کیک را با چاشنی های میوه ای خرد شده خود تزئین کرده و سپس روی آن ژله خنک شده را ریخته و ملاقات کنیم. برای ریختن ژله، بهتر است آن را با آرامی بریزید تا به صورت یکنواخت و بدون هیچ گونه ترک خوردگی روی کیک بماند. سپس کیک را مجددا در یخچال قرار دهید تا ژله در قالب خودش خود را بگیرد و کاملا خنک شود.
در نهایت، می توانید کیک ژله ای خود را با میوه های تزئینی و نشاسته یا ذرت ، تزئین کرده و سرو کنید. این دسر بسیار ارزشمند است که برای هر مهمانی و جشنی مناسب است و قطعا باعث خوشایندی و لذت بردن افراد حاضر خواهد شد.
آشنایی با نحوه تهیه کیک ژله ای با رنگین کمان
کیک ژله ای با رنگین کمان یکی از دسرهایی است که جذابیت خاصی دارد. این دسر شامل لایه های متفاوتی از ژله های با رنگین کمان و کیک با طعم مختلف است. برای تهیه ی این دسر، از مواد ساده و رایجی همچون ژله، آرد، شیر، کره، شکر و تخم مرغ استفاده می شود.
ابتدا با ترکیب شیر، کره، شکر و تخم مرغ به صورت مخلوطی و درجه دمای بالا، تهیه ی بستی کیک می شود. سپس با استفاده از قالب های کوچک دوبل، سفیده کیک های کوچک درست می شود. بعد از خنک شدن، با استفاده از چاقو، در بالای هر کیک قسمت هایی از کیک را برش داده و سپس درون آن مکان ها را با ژله ی مختلف پر می کنند. این عملیات برای رنگین کردن و بوجود آوردن لایه های متفاوت از ژله بسیار مهم است.
پس از کامل شدن لایه های ژله، بستی کیک به صورت کامل با ژله پوشیده می شود و برای خنک شدن به یخچال منتقل می شود. بعد از خنک شدن، کیک ژله ای با رنگین کمان آماده برای سرو می باشد. کیک ژله ای با رنگین کمان یک دسر بسیار جذاب و خوشمزه است که می توانید در مهمانی ها و جشن های خود در سرو کنید و دوستانتان را سرحال کنید.