طرز تهیه کیک شکلاتی با بیسکویت ساقه طلایی
طرز تهیه کیک شکلاتی با بیسکویت ساقه طلایی یک دسر سریع و خوشمزه است که با تمامی افراد خانواده یا دوستان شما مورد پسند قرار خواهد گرفت. این کیک دارای طعم شیرین و شکلاتی قوی است که با اضافه کردن بیسکویت ساقه طلایی، از منحصر به فردی برخوردار می شود.
برای شروع، باید یک کیک خمیری پودری تهیه کنید و طبق دستور پخت آن را آماده کنید. بعد از برش کیک به دو ورق، یک لایه بالا و یک لایه پایین را به شکل دایره ای یا مستطیل دربیاورید.
سپس، باید یک بسته بزرگ از بیسکویت ساقه طلایی را برای آماده کردن لایه های وسط کیک استفاده کنید. بیسکویت ها را به صورت تفنگی شکلاتی برش بزنید و در داخل لایه کیک قرار دهید.
پس از آماده شدن لایه های وسط کیک، با کیک پوشانده شود و به مدت یک ساعت در یخچال قرار دهید تا خنک شود و بیسکوییت ها آب نکنند. پس از سرد شدن کامل کیک، می توان آن را با قطعات شکلات یا برش هایی از بیسکویت ساقه طلایی تزئین کنید.
اگر به دنبال یک دسر ساده ولی خوشمزه هستید، تجربه طرز تهیه کیک شکلاتی با بیسکویت ساقه طلایی را برای خود قرار دهید. این دسر باعث می شود که شما خانه را با یک عطر شیرین و شکلاتی پر از شادی پر کنید.
کیک شکلاتی با بیسکویت ساقه طلایی: مواد لازم
کیک شکلاتی با بیسکویت ساقه طلایی یکی از خوشمزهترین و نابترین دسرهایی است که میتوانید در منزل تهیه کنید. برای تهیه این کیک شما به چند مواد لازم نیاز دارید که در ادامه به شرح آنها پرداخته خواهد شد.
مواد لازم شامل بیسکویت ساقه طلایی، شکلات سیاه، کرم دوغ شده، شیر، بوقلمونی تخممرغ، شکر و نارگیل خلالی است. بیسکویتها را با دقت خرد کرده و در یک کاسه سبز روشن قرار دهید. سپس شکلات سیاه را با یک چاقوی تیز به تکههای کوچک تقسیم کنید و در یک کاسه آب گرم قرار دهید تا آن را ذوب کنید.
سپس در یک کاسه دیگر شیر، کرم دوغ شده، بوقلمونی تخممرغ و شکر را با هم مخلوط کنید. سپس با استفاده از یک میکسر، همه مواد را با هم مخلوط کنید تا یک خمیر یکنواخت و سفت بدست آورید. سپس نارگیل خلالی را به تخم مرغی که تهیه کردهاید اضافه کرده و دوباره همه چیز را با هم مخلوط کنید.
سپس با استفاده از دستگاه خمیرزنی، خمیر را به مدت ۵ تا ۷ دقیقه زیر قاب چوبی ضخیم خمیر با کمی بیهوازی خواهید کرد. بعد از اتمام خمیرزنی، خمیر را در یک قاب کوچک و مستطیلی قرار دهید و آن را در یخچال حداقل به مدت ۶ ساعت خنک کنید.
در نهایت، پس از خنک شدن، خمیر را از قاب خارج و برش موزاییک شکل به آن بدهید و به همراه دسر مورد نظر سرو کنید. این کیک شکلاتی با بیسکویت ساقه طلایی طعمی بی نظیر و بسیار جذاب دارد که همه را به شهوت میآورد.
با بیسکویت ساقه طلایی کیک شکلاتی درست کنید
با بیسکویت ساقه طلایی کیک شکلاتی درست کنید
اگر به دنبال یک دسر سریع و لذیذ هستید، با استفاده از بیسکویت ساقه طلایی، میتوانید یک کیک شکلاتی خوشمزه و سریع درست کنید. این کیک بسیار ساده در طبخ و تزئین است، و طعم فوقالعادهای دارد که مطمئناً از آن لذت خواهید برد.
آماده کردن این کیک بسیار ساده است. کافیست بیسکویتهای ساقه طلایی را در تعداد کافی در یک کیک باکس منظم کنید. بعد از آن، یک تکه چوکلات سیاه را با نصف فنجان آب در اجاق گاز آب برای یک دقیقه جوش بیاورید تا آبگریزی از بین برود. بعد از آن، چوکلات را با یک قاشق مخلوط کنید تا یک حلقه روشن تر از بقیه به وجود بیاید، و یک قاشق از آن را بر روی هر بیسکویت ساقه طلایی بمالید. بعد، بیسکویتها را به همراه چوکلات در کیک باکس قرار داده و تا آنجا که خواستید، این عملیات را تکرار کنید، سپس کیک را به یخچال حداقل به مدت یک ساعت بگذارید تا سفت شود.
برای تزئین کیک بهتر است که یک نوار شکلات سفید را بر روی آن قرار دهید. شما همچنین میتوانید سرمهای، پودر کاکائو یا شکلات ترک انتخاب کنید. در نهایت، برشهای کیک را روی بشقابی قرار داده و با دونههای شکلات و توت فرنگی تزئین کنید. کیک بسیار ساده، اما خوشمزه و جذاب است و برای ضیافتی، مهمانی و یا تنها بودن با یک فنجان چای بسیار مناسب است.
طرز تهیه کیک شکلاتی با بیسکویت ساقه طلایی: گامهای آسان
تهیه کیک شکلاتی با بیسکویت ساقه طلایی از دسرهای خوشمزه و محبوبی است که در هر خانواده میتوانید پیدا کنید. این دسر ساده و آسانی است که با استفاده از کمترین مواد و گامهای ساده قابل تهیه است.
برای تهیه کیک شکلاتی با بیسکویت ساقه طلایی ابتدا باید بیسکویت های ساقه طلایی را خرد کرده و در یک ظرف وسیع قرار دهید. سپس شکلات اسپرسو را به طور مداوم در حمام آب داغ آبکی کنید تا به صورت مایع درآید. پس از آماده شدن شکلات آبکی شده، آن را درون تابه ای بریزید و با استفاده از حرارت خیلی کم، آن را آبکنید.
در مرحله بعد، کره و شکر را در یک ظرف به هم بزنید و به آرامی شکلات آبکی شده را به آن اضافه کنید. سپس برای دقیقتر شدن ترکیب، این مواد را با استفاده از یک میکسر برقی به هم بزنید. حالا با استفاده از قاشق، ترکیب روی بیسکویتهای خرد شده ریخته میشود و به مدت چند ساعت در یخچال قرار میگیرد تا سخت شود.
بعد از گذشت زمان لازم، کیک شکلاتی با بیسکویت ساقه طلایی آماده به سرو شدن است. با نوش جان لذت ببرید.
با بیسکویت ساقه طلایی کیک شکلاتی بپزید
یکی از بهترین و پرطرفدارترین دسرها، کیک شکلاتی است، اما اگر به دنبال چیزی جدید و خاص هستید، می توانید از بیسکویت ساقه طلایی در تهیه آن استفاده کنید. بیسکویت های ساقه طلایی، به دلیل آرایش شیک و تزئینی خود، به بایستیه ای دارای رونق خاصی در دنیای خوراکی ها هستند.
شما می توانید با ترکیب کیک شکلاتی با بیسکویت های ساقه طلایی، یک دسر فریبنده و غیر قابل مقایسه بسازید. برای تهیه این دسر، ابتدا باید یک فرم کیک با قطر 23 سانتی متر را روغن کرده و آن را با آرد کاور کرده و از همه جا پوشانده و سپس در داخل ظرف کیک، بیسکویت های ساقه طلایی درج شوند.
در مرحله بعد، تخم مرغ، شکر، کره، آرد، وانیل، پودر کاکائو و پودر در سینی مخلوط شوند تا به هم بریزند. سپس این مخلوط باید بر روی بیسکویت های ساقه طلایی ریخته شود و داخل فر به مدت 40 دقیقه پخته شود. بعد از پخته شدن، کیک شکلاتی با بیسکویت ساقه طلایی آماده خوردن است.
این دسر را می توان به همراه چای یا قهوه سرو کرد و در میان جمعیت به عنوان دسری خوشمزه و جذاب شناخته می شود که مبتنی بر بیسکویت منحصر به فرد ساقه طلایی تهیه شده است.
کیک شکلاتی درست کنید: مواد لازم با بیسکویت ساقه طلایی
به منظور تهیه کیک شکلاتی با بیسکویت ساقه طلایی، میتوانید از مواد زیر استفاده کنید:
- بیسکویت ساقه طلایی: یک بسته
- شکلات تلخ: یک بسته (200 گرم)
- کره: 150 گرم
- شیر: یک فنجان
- شکر: نیم فنجان
- وانیل: یک قاشق چایخوری
- پودر کاکائو: یک قاشق چایخوری
ابتدا باید بیسکویتها را خرد کنید و آنها را در قالب دلخواه روی دیواره های قالب چسبانید. در صورتی که به دلایل سلامتی از شکلات تلخ استفاده نمیکنید، میتوانید از شکلات شیری نیز استفاده کنید. شکلات تلخ را درون یک قابلمه ریخته و با کمی آب جوش در حدی که شکلات کاملاً آب شده باشد، حرارت دهید. سپس کره، شکر، وانیل و شیر را اضافه کرده و با هم مخلوط کنید تا تمامی مواد به هم بریزند. پودر کاکائو را تازه قبل از آن که مواد بخار شده را از حرارت بردارید، به مخلوط اضافه کنید و با هم مخلوط کنید.
حالا با استفاده از قاشق، مخلوط را روی لایه بیسکویت مرتب کنید و تا زمانی که درجه حرارت به 30 درجه سانتیگراد برسد، درون یخچال قرار دهید. پس از گذشت دو ساعت، کیک شکلاتی با بیسکویت ساقه طلایی شما آماده است. اگر بخواهید، میتوانید مقداری پودر کاکائو را بر روی کیک بریزید. همچنین، برای تزیین، میتوانید از تخم مرغ، خامه، و یا نارگیل رنده شده استفاده کنید. همچنین، میتوانید از موز و سبزیجات نیز برای تزیین استفاده کنید.