1- طرز تهیه سالاد کاهو و پنیر فتا با روش نوین
سالاد کاهو و پنیر فتا از پرطرفدارترین سالادها در جهان است که به دلیل طعم فوق العاده و ارزش غذایی بالا پسندیده مردم است. در طرز تهیه سالاد کاهو و پنیر فتا با روش نوین، به جای استفاده از روش سنتی که از روش سرخ کردن صبر میکند، از روش هوای گرم استفاده میشود.
برای زمان مطلوب سنتی، وقتی ما میخواهیم قطعاتی از چیزی را به یکدیگر بچینیم و آن را بپزیم، معمولا آن را سرخ میکنیم. اما در روش نوین، به جای سرخ کردن، از روش هوای گرم استفاده میشود. در این روش، ابتدا کاهو را به خوبی بشویید و خشک کنید. سپس به تکههای کوچک ریز شده ببرید و در یک کاسه بریزید.
پنیر فتا را که قبلا برشهای کوچک خورده شده است، به روی کاهو اضافه کرده و با یک قاشق نیمهخمیری آرد، به آرامی هم بزنید تا پنیر روی کاهو پخش شود. سپس به آرامی تزئین کنید و سالاد خود را همراه با سس مزخرف، سس موزارلا و یا هر سس دیگری که برایتان مناسب است، سرو کنید.
این سالاد کاهو و پنیر فتا با روش نوین شیرین، ترش و طعم دار است که به دلیل طعم بسیار خوشمزهاش، مورد پسند افراد بسیاری واقع میشود. به واسطه سهولت تهیه و همچنین خواص غذایی فوق العاده، ترکیبی بسیار پرطرفدار در سطل سالاد خانههای ما شده است.
2- پیش غذای خوشمزه ترکیهای با کیک گردویی
یکی از پیش غذاهای خوشمزه ترکیهای که جایگاه بسیار خوبی در ذائقهی ایرانیان نیز دارد، ازجمله سالاد شیراز، کوبه بادمجان و پیاز دور مومنی به شمار میرود. سالاد شیراز، سالادی خنک و شیرین است که با ترکیب مخلوطی از خیار، گوجهفرنگی، پیاز، نعنا و لیموترش صحت بخش برای تابستان است.
در قسمت دیگری از دستور غذا، کیک گردویی به عنوان ترجیح دادنی به نظر میرسد. این کیک از ترکیه و خاورمیانه الهام گرفته و با ترکیبی از آرد، گردو، شیر، روغن و تخم مرغ تهیه میشود. کیک گردویی در شکل عجیب و بینظماش بسیار جذاب و خاص به نظر میرسد. با اضافه کردن دیگر تزییناتی مانند شکلات برشته شده، هویج رنده شده یا نارنج، تجربهی تازهای را به شما ارائه خواهد داد.
ترکیب این دو غذای لذیذ و شیرین به هم، یک غذای پرطرفدار و کلاسیک ترکیهای به وجود میآورد. سالاد و کیک، بخش جذابی از نواحی مختلف ترکیه به شمار میرود و برای سفر به ترکیه، باید بدانید که این دو غذا ساعاتی از شناور شدن حتماً لذت بخش است!
3- چند روش ساخت سوپ گوشتی خوشمزه
سوپ گوشتی یکی از غذاهایی است که در فصول سرد سال خیلی مورد علاقه قرار میگیرد. این غذا به دلیل داشتن ترکیبی از گوشت، سبزیجات و ادویه جات، خوشمزه و مغذی بوده و برای افزایش انرژی و بدنسازی بسیار مناسب است. در اینجا چند روش ساخت سوپ گوشتی خوشمزه را شرح خواهیم داد:
روش اول: ساخت سوپ گوشتی با گوشت چرخ کرده
برای این روش از پنیر، ذرت، گوجه فرنگی، سیب زمینی، پیاز، نمک، فلفل، گشنیز و ادویهجات استفاده میشود. ابتدا گوشت چرخ کرده را با پیاز رنده شده تفت میدهیم. سپس آن را با آب و نمک داخل قابلمه میریزیم و به مدت ۱۵ دقیقه میپزیم. بعد از این مرحله، سیب زمینی خرد شده، گوجه فرنگی و ذرت را به قابلمه اضافه کرده و همه را با هم مخلوط کرده و برای ۲۰ دقیقه دیگر بپزید. در این مرحله یک تکه پنیر را به دل سوپ بریزید تا بگذارید ذوب شود. در نهایت سوپ را با گشنیز و ادویهجات تزئین کرده و میتوانید سرو کنید.
روش دوم: ساخت سوپ گوشتی با گوشت قرمز
برای این روش نیاز به گوشت قرمز، سیبزمینی، کالباس، فلفل دلمه ای، پیاز، گلابی، نمک، فلفل، آرد، روغن و ادویهجات است. گوشت قرمز را تفت میدهیم تا رنگش تغییر کند و پیاز را هم به آن اضافه کنید. سپس سیبزمینی خرد شده و کالباس ریز شده را به آن اضافه کرده و با هم مخلوط کنید. سپس نمک و فلفل را به طعم دلخواهتان بریزید و گلابیدر نیز تفت دهید و به مواد اضافه کنید. آرد را مخلوط کرده و با انبه و ادویهجات درون سوپ قرار دهید و برای ۱ ساعت دیگر با حرارت کم آن را بجوشانید. در آخر با گشنیز و پنیر تزئین کرده و سرد واداده کنید.
روش سوم: ساخت سوپ گوشتی با برشته گوشت گاو
برای این نوع سوپ گوشتی مواد زیر لازم است: برشته گوشت گاو، سیبزمینی، کرفس، نخودفرنگی، فلفل دلمهای، پیاز، نمک، فلفل، سیر، روغن زیتون و ادویهجات. در قابلمه قرار دهید روغن زیتون را گرم کنید و بعد از پیاز خرد شده و سیر رو بریزید و بگذارید تا طلایی شود. سپس گوشت گاو را به شکل برشته درآورده و به قابلمه اضافه کنید و آن را با فلفل دلمهای و سیبزمینی خرد شده به همراه نخودفرنگی و کرفس مخلوط کنید. نمک و فلفل را بریزید و داغی آن را کم کنید. بعد از ۱ ساعت گوشت در حال یکدست شدن با سایر مواد و جلوگیری از گرفتن کف قابلمه، سر شکلاتی گلابی و گشنیز را به آن اضافه کنید و آن را آماده سرو کردن کنید.
این سه روش ساخت سوپ گوشتی بسیار خوشمزه و دلچسب هستند و میتوانند در مناسبتهای خانوادگی و همچنین در روزهای سرد سال سرو کننده و گرم کننده بسیار مناسبی باشند.
4- ترکیبی از گوجه فرنگی و تن ماهی با سس مخصوص
ترکیب گوجه فرنگی و تن ماهی با سس مخصوص از نظر غذایی میتواند یکی از غذاهای سالم و کم کالری باشد. گوجه فرنگی البته به دلیل حاوی ویتامین C و آنتیاکسیدانهای قوی، از مزایای سلامتی برتری نسبی دارد و به عنوان یک سبزیجات بسیار پر مصرف است. تن ماهی نیز حاوی مقادیر بالای فسفر، منیزیم و اسید چرب امگا 3 است که به رشد بهتر مغز کودکان و جلوگیری از بروز بیماریهای قلبی-عروقی کمک میکند.
برای تهیه این غذا، تن ماهی باید به صورت تکههای ریز درآورده و در فر ۲۵۰ درجه سانتیگراد پخته شود تا کاملاً پخته شود. سپس گوجهها را به صورت تکههای ریز خرد کنید و با فلفل سیاه، نمک و روغن زیتون درون یک پارچه بزرگ انداخته و آن را بر روی حرارت بالا بگذارید تا گوجه مقداری آب خود را بدهد.
برای تهیه سس، پنیر پارمزان را رنده کرده و به آن تکه نخود فرنگی رنده شده و برگ ریحان ریز شده بیفزایید. سپس به آن شیر و ماست گرفته شده و به همراه نمک و فلفل، آماده خوردن است.
سرانجام، تن ماهی را بر روی تختهای اندازهای که دوست دارید له کنید و روی آن، سس روان ریخته و با گوجه فرنگی تزئین کرده و سرو کنید. این غذا را میتوان به صورت پخته یا نیمه سرخ شده سرو کرد و به عنوان یک غذای میان وعدهای یا حتی غذای اصلی پیشنهاد کرد.
5- تهیه کنسرو ماهی خوشمزه در منزل
تهیه کنسرو ماهی خانگی، یکی از روشهای محبوب برای حفظ و ذخیره سازی ماهی میباشد. با تهیه کنسرو ماهی خانگی، ماهی به درستی حفظ میشود و میتوان در هر زمان به صورت آماده، کاربردی و خوشمزه از آن استفاده کرد.
برای تهیه کنسرو ماهی خانگی، لازم است سه مرحله را طی کنید. برای شروع، ماهی را بازپخت میکنیم تا کاملاً پخته شود. باید مطمئن شویم که ماهی هنگام پختن به درستی رژیم غذایی خود را حفظ کرده است. معمولاً سرخ کردن و مخلوط کردن با سس مایونز، مربا یا ترشیجات از موارد معمول برای پختن ماهی هستند.
در مرحله دوم، نیاز است تا ماهی را با استفاده از قوطی کنسرو شود. قوطیهای کنسروی بهترین وسیله برای حفظ ماهی به درستی هستند. برای خشک شدن قوطی و حذف هوا، در مرحله سوم نیاز است که به قوطی باز شده یا مهره قوطی خودکار اضافه کنیم. با این کار، کنسرو ماهی آماده استفاده خواهد بود و همچنین ماهی بدون هواحاصل حاصل، برای مشتریان بسیار جذاب خواهد بود.
در نهایت، با تهیه کنسرو ماهی خانگی، میتوانید آسان و سریع غذای خود را آماده کنید. ماهیهای کنسرو شده قابل استفاده در صنایع تولیدی غذا نیز محسوب میشوند و برای دریافت خوشمزههایی مثل ماهی تن در آینده نیز بسیار مناسب هستند. بنابراین، تهیه کنسرو ماهی در خانه، با بهرهگیری از تکنیکها و نکات مناسب، میتواند برای شما کاربردهای بسیاری داشته باشد.
6- طرز تهیه سوپ تکه گوشت مخلوط با سبزیجات
برای تهیه سوپ تکه گوشت با سبزیجات نیاز به تهیه ابزار و موادی مانند دستگاه چرخ گوشت، سبزیجات متنوع، گوشت قرمز، نمک، فلفل سیاه، زیره، جعفری، پیاز و... می باشد. در ادامه به توضیح برخی مراحل تهیه سوپ تکه گوشت با سبزیجات پرداخته خواهد شد.
ابتدا گوشت قرمز را با نمک، فلفل سیاه و زیره به مدت حدود 30 دقیقه به صورت یکجا در دستگاه چرخ گوشت آسیاب کنید. سپس پیاز را پوست کرده و ریز خرد کرده و در مقداری روغن تفت دهید. وقتی پیاز طلایی شده، تکه های گوشت را به آن اضافه کنید تا به رنگ طلایی جذاب در بیایند. سپس آن را با سبزیجات متنوع از جمله پیاز، سیر، بامیه، نخود، شبدر و... تفت دهید.
مرحله بعدی پخت سوپ است. برای پخت سوپ ابتدا آب را در یک قابلمه بریزید. سپس تکه های گوشت آسیاب شده و سبزیجات را به آن اضافه کنید و آن را روی حرارت متوسط حدود 30 تا 40 دقیقه بجوشانید تا گوشت پخته شود و سبزیجات نرم شوند. در این مرحله می توانید به طعم آن نمک و فلفل سیاه بیشتری اضافه کنید.
اگر می خواهید به سوپ تنوع بیشتری ببخشید، می توانید از سایر موادی مانند تخم مرغ، برنج، یا چند قاشق کره نیز استفاده کنید. سپس با تزئین خوبی آماده شده را سرو کنید. سوپ تکه گوشت با سبزیجات غذایی خوشمزه، سالم و سرشار از مواد مغذی مانند پروتئین، ویتامین ها و فیبر است که می تواند گزینه مناسبی برای ناهار و شام باشد.