طرز تهیه چلو گوشت کرمانشاهی

تعبیر خواب

تعبیر خواب با هوش مصنوعی (آنلاین)

خوابتو دقیق بگو تعبیرشو دقیق دریافت کن.

برای استفاده  وارد سایت تعبیردون بشید. 

ورود به سایت تعبیر دون (کلیک کنید)

طرز تهیه چلو گوشت کرمانشاهی

چلو گوشت کرمانشاهی یکی از غذاهای محبوب و خوشمزه ایرانی است که به خاطر طعم منحصر به فرد و مواد اولیه ساده‌ای که برای تهیه آن مورد استفاده قرار می‌گیرد، معروف است.

برای تهیه چلو گوشت کرمانشاهی ابتدا گوشت گوسفند یا گاو را به اندازه تکه های کوچک خرد کرده و با چند قطره روغن در تابه یا قابلمه تفت دهید تا رنگ گوشت تغییر کند و آب موجود در گوشت تبخیر شود. سپس پیاز را رنده کرده و به گوشت اضافه کرده و همراه با فلفل، زرد چوبه، زعفران و نمک به مدت حدود ۲۰ دقیقه تفت دهید تا مزه‌ی خوبی به گوشت داده شود.

در مرحله بعد، برنج را بشویند و خشک کنید، سپس آن را به قابلمه اضافه کرده و آب گوشت کرمانشاهی را به آن اضافه کرده و بگذارید روی حرارت ملایم حدود ۳۰ تا ۴۵ دقیقه بپزد تا برنج خوب پخته شود. در نهایت برنج را روی نان اندازه خورد کنید و خوشمزه‌ترین چلو گوشت کرمانشاهی را درست کنید. این غذا را می‌توان با مخلفات یا مخصوصاً خوراک، ترشی و ماست مصرف کرد.