تعبیر خواب با هوش مصنوعی (آنلاین)
خوابتو دقیق بگو تعبیرشو دقیق دریافت کن.
برای استفاده وارد سایت تعبیردون بشید.
طرز تهیه چلو گردن شاندیز
تهیهی چلو گردن شاندیز یکی از غذاهای سنتی و خوشمزهی ایرانی است که با استفاده از گردن گوسفند تهیه میشود. این غذا با طعم و اصالت خاص خود بسیار محبوب است و معمولا در مجالس و جشنهای خانوادگی مختلف سرو میشود. برای تهیهی چلو گردن شاندیز نیاز به موادی مانند گردن گوسفند، برنج، پیاز، زردهی تخممرغ، نمک، زردچوبه، زعفران، روغن و ادویههای مختلف مانند پلوشت، سبزیجات و لیمو ترش است.
ابتدا نیاز است که گردن گوسفند را آبپز کرده و پس از پخت آن را از آب جدا کرده و به صورت مربا در یک پیاز خلالکرده و سرخ کرده در روغن سرخ کنید. سپس برنج را در زردچوبه و نمک و با اضافه کردن کمی آب آبکرده و روی آن لایهای از گردن گوسفند را قرار دهید. برنج و گردن گوسفند را دور یکدیگر مکیده و به ته موکب بریزید. سپس روی آن لایهای از گردن و پیاز سرخ کرده، زردهی تخممرغ و روغن گرمی که در آن سبزیجات تازه خلیده شده است را اضافه کرده و آن را در فر متوسط حرارت پخته و آماده میکنیم.
در آخر نیز با استفاده از زعفران خرده شده که قبل از این در آب جوش حل شده است و روی چلو ریخته شود، غذای چلو گردن شاندیز خوشمزه شما آماده است. این غذا را میتوانید با سسهای مختلف مانند ماست و خیارشور، سالاد یا خوراک آبگوشت همراه کنید و لذت یک وعدهی خوشمزه و سنتی ایرانی را تجربه کنید.