طرز تهیه پیراشکی با خمیر مایه فوری
پیراشکی یکی از شیرینیهای سنتی ایرانی است که در تمام فصول بخصوص تابستان محبوبیت دارد. در این روش تهیه پیراشکی از خمیر مایه فوری استفاده میشود.
ابتدا برای تهیه خمیر مایه فوری، در یک ظرف یا کاسه، یک پیمانه آب گرم با یک قاشق چایخوری شکر را مخلوط کنید. سپس ده دقیقه صبر کنید تا خمیر به مقدار کافی فورم شود. سپس یک قاشق روغن را اضافه کنید و مخلوط کنید. سپس گرما را کاهش دهید و خمیر را برای یک ساعت در روی دست روم با حرارت ملایم قرار دهید تا خمیر نرم و لطیف شود.
سپس برای تهیه پیراشکی، خمیر را به قطعات کوچک تقسیم کنید و با دستهای خود روی سطح صافی لوله شکل پیراشکی را به اندازه کوچک داشته باشید. سپس درون پیراشکی کمی مغز بادام یا خشکبار دلخواه قرار دهید و با دستهای خود شکل پیراشکی را ببندید.
در آخر پیراشکی را در داخل قابلمه به صورت لایهای قرار داده و روی آن کمی روغن بریزید. سپس قابلمه را به موقعیت مخصوصی که درست زیر فر دارد، قرار دهید و پیراشکی را به مدت پنجاه دقیقه داغ کنید. بعد از این مدت، پیراشکیها شفاف و نیمه پخته نیستند. آنها باید داغ، پخته، نرم و لطیف شوند. برای سرو کردن، پیراشکیها را بصورت آرایشی دلخواه در سینی قرار داده و با کمی کره یا عسل تزئین کرده و سرو کنید.
راهنمای تهیه پیراشکی با خمیر مایه فوری
پیراشکی یکی از خوراکیهای پرطرفدار در جشنها و مراسم مختلف است که در آن خمیر پنیر و سبزیجات را میتوانید برای درون آن استفاده کنید. یکی از روشهای ساخت پیراشکی، استفاده از خمیر مایه فوری است که به سادگی و سرعت در تهیهی این خوراکی میتواند کمک کند.
برای تهیهی پیراشکی با خمیر مایه فوری، ابتدا باید تمام مواد لازم را آماده کنید. شما باید به شکلی که مستقیم امکان شغل استفاده از مایه فوری را دارید، بسته خمیر مایه فوری خود را آماده کنید. سپس مایه را به آرامی در آب گرم حل کنید و به آن شکر، جوانه خرما و یک سرچه نمک اضافه کنید. سپس، خمیر را به همراه مواد دیگری مانند آرد، پنیر و سبزیجات، مخلوط کنید و با دست خمیر را یکنواخت بکنید.
سپس، خمیر را به شکل تقریباً 1 سانتیمتر ضخامت باز کنید. برشهای 1x1 بر روی خمیر بکشید و پنیر و سبزیجات را درون آن قرار دهید. سپس، هر قسمت را به شکل مربع ببندید و آن را با یک فنجان پودر آرد بپوشانید. نهایتاً، پیراشکی را درون روغن گرم سرخ کنید تا به شکلی کامل به تندی آماده شود.
در نهایت، پیراشکیهای سرخ شده را با کندوهای نان خود پذیرایی کنید و به همراه چاشنیهای دلخواه مانند پودر چلوی فلفل قرمز و سبزیجات طرفداران خود را خوشحال کنید. این غذای خوشمزه با عملکرد بسیار سریع و ساده خواهد بود که میتوانید آن را در هر مراسمی سرو کنید و میهمانان خود را شگفتزده کنید.
مراحل تهیه پیراشکی با خمیر مایه فوری
پیراشکی به عنوان یکی از شیرینی های ایرانی محبوب است که در اکثر قالب های خود به عنوان یک خوراکی محبوب مصرف می شود. تهیه پیراشکی با خمیر مایه فوری نیز یکی از روش های محبوب و سریع برای تهیه این شیرینی است که می توان به سادگی در خانه تهیه کرد. در ادامه مراحل تهیه پیراشکی با خمیر مایه فوری را توضیح خواهیم داد.
مرحله اول: در این مرحله، در یک کاسه، خمیر مایه فوری بریزید. به این خمیر، آب داغ، شیر و روغن اضافه کنید و با استفاده از ماهیچه، ترکیب را به خوبی هم میزنید تا خمیر صاف و نرم شود.
مرحله دوم: سپس، خمیر را روی سطح یک بشقاب یا عایق طعم دار قرار دهید. بشقاب را با منشفه در دست بگیرید و خمیر را به آرامی با مراقبت بیشتری به سمت مرکز بشقاب بکشید. عمق خمیر باید ده سانتیمتر باشد و دیواره های بشقاب باید برای دسترسی به خمیر نازل شود.
مرحله سوم: حالا، با استفاده از الماس یا یک چاقوی تیز، خمیر را با تفاوت عمیقی قطع کنید تا شباهتی به ردیف از ساندویچ های کوچک داشته باشد. پس از قطع، برای حرکت به مرحله بعدی، خمیر را در حالت توکار کنید.
مرحله چهارم: حالا، ردیف های خمیر را درون مواد آماده شده برای تهیه پایه پیراشکی (معمولا شامل رس، روغن، گلاب و شکر است) قرار دهید. سپس، خمیر را بر روی مواد و پایه پیراشکی برش دهید تا به یک سری خمیر دراز تبدیل شود.
مرحله پنجم: این مرحله، زمان کیک شدن پیراشکی است. خمیر را با رس صاف و صاف کنید تا سطح بوگ و بابازنی باشد و سپس، آن را برای شلوغی ظرف قرار دهید. پس از کیک، پیراشکی آماده به خوردن است. امیدواریم با مراحل تهیه پیراشکی با خمیر مایه فوری، شما نیز بتوانید این شیرینی محبوب را به راحتی در منزل تهیه کنید.
چگونگی تهیه پیراشکی با خمیر مایه فوری
پیراشکی یکی از شیرینی هایی است که علاوه بر خوشمزه و خوشرنگ بودن، نسبتاً ساده و آسان در تهیه آن هست. این شیرینی سنتی ایرانی با استفاده از خمیر مایه فوری تهیه می شود که شامل موادی مانند آب، خمیر نان، آرد، نمک و شکر است. با ترکیب این مواد و پخت خود خمیر و استفاده از تکنیک های مختلف در طراحی و شکل دهی پیراشکی، می توان یک شیرینی خوشمزه و زیبا پیراشکی تهیه کرد.
برای تهیه خمیر مایه فوری، ابتدا نیاز است تا تمام مواد لازم را آماده کنید. در اینجا به طور دقیق مواد مورد نیاز و مراحل تهیه خمیر را توضیح می دهیم:
مواد لازم برای تهیه خمیر مایه فوری:
- یک پیمانه آب گرم
- دو پیمانه خمیر نان
- یک قاشق غذاخوری شکر
- نیم قاشق چایخوری نمک
- یک قاشق غذاخوری مایع نمک
طرز تهیه:
1. در یک کاسه آب گرم را با قاشق مایع نمک مخلوط کرده و به عنوان مایه فوری استفاده کنید.
2. خمیر نان ، شکر و نمک را در یک کاسه مخلوط کنید.
3. به آرامی مایه فوری به خمیر نان اضافه کنید و تا زمانی که خمیر یکدست شود، با دست های خود خمیر را مدتی نیز بافت دهید.
حالا که خمیر آماده است، می توانید طرح و شکل دلخواه برای پیراشکی خود را طراحی کنید. برای این کار، می توانید از قالب هایی مانند دایره، مثلث، پره و فلفلی استفاده کنید و سپس خمیر را به شکل دلخواه در آورده و درون آن شکل را پر کرده و در انتها پیراشکی خود را پخته و از آن به عنوان یک شیرینی سنتی و خوشمزه لذت ببرید.
راهکارهای تهیه پیراشکی با خمیر مایه فوری
پیراشکی یکی از شیرینی های پرطرفدار در میان مردم با طعمی خوشایند و بافتی لطیف است که در ماه مبارک رمضان به عنوان پیش غذایی بسیار محبوب استفاده می شود. این شیرینی با خمیر خوب و بافتی نرم و خوشمزه تهیه میشود. در برخی از مواقع با خنک کردن این پیراشکی ها و همراه با یک لیوان چای یا شیر گرم، تجربه خوبی برای لذت بردن از شیرینی خانگی فراهم می شود.
برای تهیه پیراشکی، می توان از خمیر مایه فوری استفاده کرد. این روش سریع، آسان و ساده است و به دلیل عدم نیاز به خمیر نان خام، دستور تهیه پیراشکی با مایه فوری برای افرادی که وقت کم دارند خیلی مناسب است. برای تهیه پیراشکی با مایه فوری، ابتدا عجیبی خمیر مایه فوری با دقت بسیار کند تهیه می شود. سپس، بهتر است که خمیر را برای حصول به بهترین بافت به مدت کافی در جای گرم نگه داشته شود.
پس از تهیه و نرم شدن خمیر، می توان مواد شیرین کننده را مانند شکر، دارچین و رب اضافه کرد و به آن یک سختی طرح داد. سپس برای پخت پیراشکی، می توان از روش های مختلف استفاده کرد، مانند فر کردن در فر فریزر، سرخ کردن با روغن در تابه یا پخت در پخت گازی. در نهایت، پیراشکی با خمیر مایه فوری آماده شده است و می توان آن را با نان تازه یا سبوس دار سرو کرده و لذت برد.
در کل، استفاده از خمیر مایه فوری برای تهیه پیراشکی می تواند راهکاری ساده، سریع و کارآمد برای تهیه این شیرینی های خوشمزه باشد. با رعایت دقیق دستور تهیه و تنظیم درست حرارت و زمان پخت، می توان پیراشکی هایی با بافت خوب، نرم و مزه ای خوشدار را بصورت خانگی تهیه نمود.
انواع پیراشکی با خمیر مایه فوری
پیراشکی یکی از خوراکیهای خوشمزه و محبوب در بین مردم است که در روزهای سرد زمستان، به خصوص در جشنها و میهمانیها بسیار مورد استفاده قرار میگیرد. این خوراکی از خمیری تهیه میشود که به طور کلی دو نوع خمیر برای تهیهی آن به کار میرود: مایه سنتی و مایه فوری.
مایه فوری به صورت خمیری زودپز تهیه میشود و به دلیل سرعت بیشتر در تهیه، در مسابقات آشپزی و همچنین در حین تخلیه نیز استفادهی بسیاری دارد. انواع پیراشکیهایی که با مایه فوری تهیه میشوند شامل پیراشکی ساده، پیراشکی شیرین، پیراشکی دارچینی و ... است.
پیراشکی ساده با مایه فوری از جمله پیراشکیهای ساده و آسان در تهیه است. برای تهیهی آن، نیاز به بریانهای از آرد، روغن، شیر و کمی شکر است. این خمیر بعد از آماده شدن به شکل رول شده و قطعاتی از آن تهیه شده و به فر میروند تا پنیرهای لذیذی با طعم پفکی شکل بگیرند.
پیراشکی شیرین با مایه فوری هم به راحتی در دسترس است. این پیراشکیها به صورتی تهیه میشوند که مایه فوری به عنوان خمیر پایهای، با مکملهای شیرینیسازی مثل کاکائو و شکلات به کار گرفته میشود و سپس به شکل قیف، تفت داده میشود. این پیراشکیها خوردنی خوشمزه و ترجیحاً نوشیدنی نیز با شیر میشوند.
پیراشکی دارچینی با مایه فوری، پیراشکیای است که بیشتر در روزهای تعطیل و جشنها مصرف میشود. برای تهیه این پیراشکی، نیازمند خمیر مایه فوری آماده در کنار دارچین، قرصهای نخود فرنگی، هل و شکر هستید. پیراشکی با دارچین طعم و بوی مطبوعی دارد و با شیر گرم خوردن آن خود به خود لذت بخش تر میشود.
در نهایت با توجه به تنوع پیراشکیهای موجود به رغبت شما و طعم دلخواهتان میتوانید انتخابی را برای تهیه کردن پیراشکی با مایه فوری داشته باشید.