طرز تهیه پیتزا ساده خانگی بدون گوشت
طرز تهیه پیتزا ساده خانگی بدون گوشت
پیتزا یکی از پرطرفدارترین غذاهای غیرایرانی در ایران است که همه کسانی که به تهیه غذا علاقه دارند میتوانند آن را در خانه خود تهیه کنند. در این مقاله، نحوه تهیه پیتزای ساده و خوشمزه خانگی بدون گوشت را به شما آموزش خواهیم داد.
مواد لازم:
- یک بسته آرد
- دو تا سه لیوان آب گرم
- یک قاشق چایخوری نمک
- یک قاشق چایخوری خمیر آبگیری
- نصف فنجان روغن زیتون
- یک فنجان پودر پیتزا
- ماست یا سس رومی
- پنیر روباره
- مخلفات (سبزیجات) دلخواه
روش تهیه:
- کمی آرد را درون ظرف بزرگی ریخته و به مرور آب گرم را به آن اضافه میکنیم و به خوبی آن را میزنیم تا تمامی آرد با آب ترکیب شود. پس از آن، نمک و خارج کردن خمیر را ریخته و بهمدت 10 دقیقه خمیر را میگذاریم تا برای 5 دقیقه اضافه شود.
- در حین این مرحله، ما میتوانیم مخلفات مورد علاقه خود را تهیه کنیم. بهتر است از سبزیجات تازه و شبیه به تره استفاده کنیم.
- پس از آماده کردن خمیر، ظرفی را برای پیتزا آماده میکنیم و آن را با آرد روغن کرد و خمیر را با استفاده از دستانمان به آن اضافه میکنیم. بهمدت 10 دقیقه مرحله بعد به صورت یک سنت قاطع انجام میشود.
- پس از آن، معمولاً مواد پیتزا شامل ماست یا سس رومی و سبزیجات دلخواه، توزیع میشود. برای پنیر روباره نیز به صورت دهنهای داده شده و تمامی وسایل روی پیتزای خود را قرار دهید.
- پیتزا را در دمای 200 درجه سانتیگراد به مدت 20 تا 25 دقیقه درون فر قرار دهید تا طعم خوب آن به سرعت تمام شود.
طبق این مراحل ساده و راحت میتوانید پیتزای خوشمزه خانگی بدون گوشت تهیه کنید. با استفاده از این دستور پیتزا، امیدواریم شما نیز بتوانید در خانه خود پیتزای خوشمزه و لذیذ خود را تهیه کنید و با دوستان و خانوادهتان به اشتراک بگذارید.
مواد لازم برای تهیه پیتزا ساده خانگی بدون گوشت
برای تهیه پیتزا ساده خانگی بدون گوشت، مواد اصلی آن شامل آرد، آب، مخمر، نمک و روغن میباشند. در ادامه به تفصیل درباره هر کدام از این مواد صحبت خواهیم کرد.
آرد، مهمترین ماده در تهیه پیتزا ساده خانگی بدون گوشت است. بهتر است آرد قندی، آرد سفید یا آرد قمح استفاده نشود و از آرد گندم کامل استفاده شود. با توجه به نوع آرد، ممکن است نیاز به تغییر در مقدار آب داشته باشید.
آب، مواد دیگری که برای تهیه پیتزا ساده خانگی بدون گوشت لازم است. میزان آب نیاز به تنظیم دقیق و به طور کلی متناسب با آرد است. درصورتی که آب بیش از حد باشد ،پیتزا نرم و بدون احساس کرانه خواهد بود و در صورتی که کمتر باشد، ممکن است آرد به عنوان یک دیوار سفت و سخت به نظر برسد.
مخمر، جهت دادن حجم به خمیر پیتزا استفاده میشود. میتوان به دو نوع مخمر تجاری و طبیعی دسترسی داشت که هر کدام را باید با توجه به نوع آرد استفاده شود.
روغن، برای تهیه پیتزا ساده خانگی بدون گوشت نیز اساسی است. اگرچه ممکن است کمی روغن برای پختن به ما فراهم شود، اما بهتر است برای خمیر همچنین روغن استفاده کنیم و این کار به پختن تر و لذیذتر شدن پیتزا کمک می کند.
لذا با توجه به مواد تشکیل دهنده ی پیتزا ساده خانگی بدون گوشت ، مهارت و دقت در تهیه آن بسیار مهم بوده و با تمرین و تجربه می توان با چند نکته بسیار ساده ، پیتزایی لذیذ را در خانه بدون نیاز به رستوران ها برای خود درست کرد.
مرحله به مرحله تهیه پیتزا ساده خانگی بدون گوشت
پیتزا یکی از محبوبترین غذاهای دنیاست که برای آن نیاز به چند طبقه نان، سس، پنیر و مواد خام دلخواه دارید. در این مقاله، میخواهیم شما را با مراحل تهیه پیتزای ساده خانگی بدون گوشت آشنا کنیم. پیتزای ساده کلاسیک با سس گوجه فرنگی، پنیر موتزارلا و چند روغن زیتون، بدون دخالت گوشت، یک گزینه عالی برای گرفتن خوراکی با طعم شکیل و سریع است.
مواد لازم: نان تافتون، سس گوجه فرنگی، پنیر موتزارلا، سبزیجات، روغن زیتون، نمک، فلفلسیاه، پودر آویشن.
مرحله اول: برای تهیه پیتزا، ابتدا به نان تافتون نیاز دارید. برای ساخت بدنه پیتزا که نان است، میتوانید از نان تافتون یا نان لواش استفاده کنید. نان تافتون را بر روی سینی یا تخته پخش تهیه کنید.
مرحله دوم: حال به پخت سس پرداختهایم. برای اینکه پیتزای شما طعمدهی شود، بهترین روش استفاده از سس گوجهفرنگی است. میتوانید سس خود را تهیه کنید یا آماده بازار را خریداری کنید. پخت سس خیلی ساده و سریع است. مقداری از سس گوجه فرنگی را در قابلمه بریزید و چند قطره روغن زیتون بریزیدو سپس آن را به مدت چند دقیقه با حرارت ملایم میپزید. بهتر است هنگام پخت، سر جدا کندهای سس با چوب کار کنید و به آرامی هم بزنید تا ته های قابلمه بیرون شود.
مرحله سوم: سه ماهیته پیتزای خوب، پنیر موتزارلا است. پنیر موتزارلا را بر روی نان تافتون بریزید و سرد ریخت کنید.
مرحله چهارم: حال باید سبزیجات را برش دهید. هر چیزی که دوست دارید را برید مثل فلفل دلمهای، قارچ، پیاز، زیتون، فلفل سبز و قرمز.
مرحله پنجم: حالا که مواد خامتان روی پیتزای شما قرار گرفته است، پیتزا را از روی نان تافتون بر دارید، ساختار پنیر و سبزیجات را بهتر میکند. درصورت تمایل میتوانید با اضافه کردن تخم مرغ، یک پیتزای شادانه تر و مغذی تر درست کنید.
مرحله ششم: حالا پیتزای شما را درون فر گذاشتید و آن را در دمای ۲۲۵ درجه سانتیگراد به مدت 15-10 دقیقه بپزید.
مرحله هفتم: هنگامی که پیتزای شما درون فر مناسبی میگیرد، آن را از فر خارج کرده و منتظر بمانید تا کمی خمیر آن خنک شود.
در نهایت، پیتزای خانگی کلاسیک و ساده آمادهی سرو است. اگر خواستید، میتوانید با یک کمی پودر آویشن، مقداری نمک و فلفل سیاه، طعم و عطر پیتزایتان را تکمیل کنید و لذت بردید.
راه های جلوگیری از سرخ شدن پایین پیتزا ساده خانگی بدون گوشت
برای تهیه پیتزای ساده خانگی بدون گوشت، یکی از چالش هایی که ممکن است با آن روبرو شوید، سرخ شدن نامناسب پایین پیتزا میباشد. با این حال، با استفاده از ترفندهای مناسب، میتوانید از سوختن اضافی پایین پیتزا جلوگیری کنید.
یکی از راه حل های اصلی جلوگیری از سوختن پایین پیتزا، استفاده از استوانه سیلیکونی با پایه متخلخل و حرارتی است که باعث می شود هوا از زیر پیتزا نیز عبور کند و این باعث جلوگیری از سرخ شدن نامناسب شدگی پایینی پیتزا می شود.
رعایت دمای مناسب در زمان پخت نیز برای جلوگیری از سوختن نامناسب پایین پیتزا بسیار حائز اهمیت است. بهتر است در دمای کمتر تر پخت پیتزا و زمان پخت بیشتری در نظر گرفته شود تا پایین پیتزا بدون سوختن و به شکل مناسبی پخته شود.
همچنین، استفاده از برگه یا نانوایی برای پخت پیتزا نیز می تواند به جلوگیری از سوختن نامناسب شدگی پایینی پیتزا کمک کند. این برگه ها در بین پیتزای فلفل، قارچ و سبزیجات بسیار مفید هستند.
در نهایت، رعایت فاصله میان پیتزا و فر نیز میتواند به جلوگیری از سوختن نامناسب پایین پیتزا مفید باشد. فاصله مناسب بین پیتزا و فر باعث میشود که حرارت به صورت یکنواخت و درست به پیتزا منتقل شود و سوختن نامناسب پایین پیتزا حتی در دمای مناسب نیز کاهش پیدا خواهد کرد.
پیشنهادات تزیینی برای پیتزا ساده خانگی بدون گوشت
پیتزا برای بسیاری از افراد یکی از جذاب ترین غذاهای جهان است. هر چند که معمولا پیتزاها با موادی مثل گوشت، ژامبون و سوسیس مزید شده اند، اما شما می توانید یک پیتزای ساده و شاداب با تزیینات انواع برگ و صمغات درست کنید. در این مقاله به شما چند روش ساده تزیین پیتزا بدون گوشت را آموزش می دهیم.
برای شروع، می توانید از موادی مثل گوجه فرنگی، خیار، قارچ، پیاز و فلفل دلمه برای تزئین پیتزا استفاده کنید. این مواد به راحتی در دسترس همه قرار دارند و با تغییراتی می توانید پیتزای خود را برای فصل مورد نظر خود تزئین کنید.
همچنین، شما می توانید از انواع سبزیجات مثل ریحان، جعفری و کاهو برای تزئین پیتزای خود استفاده کنید. این سبزیجات طعم و ظاهر عالی به پیتزای خود می دهند و انواع رنگ ها و بو ها در پیتزای شما خواهند بود.
در نهایت، شما می توانید از تزئین پیتزای خود با مواد مثل زیتون، پنیر پیتزا و کالسونه استفاده کنید. این مواد، پیتزای شما را تزئین و ظاهری چشمگیر می دهند. با استفاده از این مواد می توانید پیتزای ساده خود را به یک اثر هنری تبدیل کنید.
در نتیجه، با استفاده از این انواع مواد و روش هایی که گفته شد، می توانید یک پیتزای ساده و خوشمزه تزئین کنید و لذت بردن از طعم پیتزای خانگی خود را به کاملی برسانید.
نکاتی که در طبخ پیتزا ساده خانگی بدون گوشت حتما باید رعایت شود
طبخ پیتزا ساده خانگی بدون گوشت درست کردن یک چیزی بسیار خوشمزه و هیجان انگیز است که برای بسیاری از ما می تواند یکی از حرفهایی که در کافه ها و رستوران ها سرو می شود را در خانه تجربه کنیم.در طبخ پیتزای ساده خانگی، بدون گوشت باید رعایت چند نکته مهم باشد تا پیتزا شما درست و خوشمزه درست شود.
در انتخاب ترکیبات، شما می توانید از مواد اولیه ساده مانند قارچ، فلفل دلمه ای، ذرت، پیاز و کدو سبز استفاده کنید. اما لازم است توجه داشته باشید اگر می خواهید از موادی مانند چرمه، زیتون، فلفل قرمز کوچک و گیاهان خشک استفاده کنید باید بسیار محتاط باشید و مقدار آن ها را کم پردازش کنید.
مهمترین قسمت در طبخ پیتزا ساده خانگی باید بر روی ته خمیر باشد. برای ایجاد یک پایه قوی و خوشمزه، می توانید از یک ترکیب سس پیتزا و پودر گوجه فرنگی استفاده کنید. همچنین، می توانید از آدوکات، پاپریکا، آویشن و سایر ادویه های پرطرفدار استفاده کنید تا طعم آن را تقویت کنید.
در طبخ پیتزا ساده خانگی باید به مدت زمان پخت توجه داشت. حتما باید به دمای دقیقی که نیاز دارد پایبند باشید تا پیتزای شما درست و خوشمزه درست شود. همچنین باید برای چنین پیتزایی از فر به مدت 15-20 دقیقه استفاده کرد که باعث می شود ته خمیر وسط نشده و خوشمزه شود. با رعایت این نکات، شما می توانید پیتزای ساده خانگی بدون گوشت بسازید و لذت ببرید.