1- آماده سازی مواد لازم برای تهیه پیتزا خانگی با فر اجاق گاز
برای تهیه پیتزا خانگی با استفاده از فر اجاق گاز، ابتدا باید مواد لازم را آماده کنید. برای تهیه تستی و خوشمزه، شما به یک عدد پنیر موتزارلا خوب کیفیت، ژامبون، قارچ، فلفل دلمه ای، سس پیتزا، خمیر پیتزا و مواد اعلاف مانند فلفل سیاه، پودر سیر و ... نیاز دارید.
مرحله بعد این است که با استفاده از دستگاه آرام دهنده یا با صفحه نان، خمیر پیتزا را تهیه کنید. از آنجایی که می توانید خمیر پیتزا را خریداری کنید، در صورت نیاز به سرعت و موجودی اینگونه کار کنید. بعد از آماده سازی خمیر پیتزا، آن را به اندازه ی مورد نظر برش دهید و روی کاغذ آشپزی قرار دهید. سپس با استفاده از سس پیتزا، پر کنید، پنیر را به مرحله دیگری اضافه کنید و بر اساس سلیقه خود قارچ، فلفل دلمه ای و ژامبون را اضافه کنید.
در مرحله بعد، فر را به درجه حرارت 200 درجه سانتیگراد قرار دهید و پیتزا را در آن مکانیزه کنید. بعد از 15 تا 20 دقیقه، پیتزا باید آماده باشد و شما می توانید آن را از فر بیرون بیاورید.
در نهایت، پیتزا آماده به سرو در دست شماست. می توانید با رویاندن مواد اعلاف و سس پیتزا روی آن، طعم و مزه خوبی را ایجاد کنید. با تهیه پیتزا خانگی با فر اجاق گاز، شما می توانید در خانه لذت بخش و کیفی به خوراکی مورد نظر خود دست یابید.
2- تهیه تست خمیر پیتزا خانگی با فر اجاق گاز
تهیه پیتزا در منزل به عنوان یک فعالیت خانگی خیلی محبوب است. پیتزا یک غذای خوشمزه، دلپذیر و محبوب است که خانواده و دوستان را به هم میرباید. اما خمیر پیتزا خانگی را چگونه تهیه کرد؟ در اینجا نحوه تهیه تست خمیر پیتزا خانگی با فر اجاق گاز را آموزش خواهیم داد.
مواد لازم برای تست خمیر پیتزا خانگی عبارت اند از: یک و نیم استکان آرد، یک قاشق چایخوری فلفل قرمز، یک قاشق چایخوری نمک، یک قاشق چایخوری شکر، دو سوم فنجان آب آگوز، یک قاشق غذاخوری روغن زیتون و دو قاشق چایخوری خمیر خوری.
راهنمای تهیه خمیر پیتزا به این شکل است: در یک کاسه مخلوط کنید آرد، فلفل قرمز، نمک و شکر. سپس آب آگوز را به آرد اضافه کنید و همه را با هم مخلوط کنید. پس از آن، روغن زیتون را به آن اضافه کنید و دوباره همه را با هم مخلوط کنید. سپس خمیر خوری را اضافه کنید و برای ۳-۴ دقیقه با هم مخلوط کنید تا خمیر لطیف و نرم شود.
حالا خمیر را به شکل مرغوبی خود شکل دهید و بر روی نواری از کاغذ پخت قرار دهید. آن را درون فر با دمای ۴۰۰ درجه فارنهایت قرار دهید و به مدت ۱۰-۱۵ دقیقه پخته شود تا خمیر به رنگ طلایی در بیاید. سپس آن را از فر خارج کرده و روی آن تنوعی از سس پیتزا، پنیر، سبزیجات و مواد دلخواه خود را اضافه کنید. بهتر است دوباره پیتزا را درون فر قرار دهید تا مواد داخلی پخته شود و پنیر آبگوشت شود.
به این ساده آموزشی از تهیه تست خمیر پیتزا خانگی با فر اجاق گاز عمل کنید تا بتوانید پیتزا لذیذ و خوشمزه خانگی خود را تهیه کنید.
3- نوع سس مورد نیاز برای پیتزا خانگی با فر اجاق گاز
برای تهیه پیتزا خانگی با فر اجاق گاز، نوع سسی که استفاده میشود بسیار مهم است. سسها به عنوان یکی از عناصر اصلی پیتزا، در تعیین طعم و مزه آن نقش بسزایی دارند، بنابراین لازم است که انتخاب سس های مناسب را در نظر بگیرید.
نوع سسهای پیتزا، از جمله نوع سس ریگانو، سس مارینارا، سس گوجه فرنگی و سس آلفردو میتوانند باشند. سس ریگانو یک سس سنتی ایتالیایی است که از گوجه فرنگی، روغن زیتون، سیر، پیاز سفید و نمک تهیه میشود. این سس به عنوان یکی از محبوبترین سسها برای پیتزا شناخته میشود.
سس مارینارا همچنین یک سس پرطرفدار در پیتزا هست. این سس از رب گوجه فرنگی، روغن زیتون، سیر، فلفل سیاه و نمک تهیه می شود. طعم سیر در این سس می تواند به تنهایی برای پیتزا بسیار خوب باشد.
سس گوجه فرنگی، همچنین یکی دیگر از محبوبترین سسهای پیتزا میباشد. گوجه فرنگی تازه، سیر، روغن زیتون و نمک مواد اصلی این سس هستند. سس گوجه فرنگی معمولا دارای طعم شیرین و ترش متوازنی است که به خوبی با پیتزای سنتی ایتالیایی سازگار است.
سس آلفردو نیز یک سس عالی برای پیتزا می باشد که از پنیر پارمزان رنده شده، خامه، کره، سیر و فلفل سیاه تهیه میشود. این سس معمولا برای پیتزای خوشمزه و تند، به کار میرود.
به طور کلی میتوان به عنوان راهنمایی نوع سس هایی که در پیتزای خانگی با فر اجاق گاز می توانید استفاده کنید شامل سس ریگانو، سس مارینارا، سس گوجه فرنگی و سس آلفردو می باشد. با آزمایش نوع سس ها و چینش مناسب کمی فانتزی وابسته به سلیقه ماست.
4- انتخاب مواد خوراکی مورد نظر برای تهیه پیتزا خانگی
برای تهیه پیتزای خانگی، انتخاب مواد خوراکی درست یکی از قسمتهای مهم و تاثیرگذار بر روی طعم و کیفیت پیتزا است. در اینجا به بررسی برخی از مواد خوراکی معمول برای تهیه پیتزا میپردازیم.
-آرد: برای تهیه خمیر پیتزا باید از آرد تخمیری استفاده کنید که حاوی گلوتن باشد. آرد با ۱۰ تا ۱۲ درصد گلوتن معمولاً برای تهیه پیتزا مناسب است.
-سس پیتزا: سس پیتزا مهمترین مواد خوراکی پیتزا است که باید با توجه به سلیقه و میزان ترجیح شخصی انتخاب شود. برخی از انواع سس پیتزا شامل سس گوجه فرنگی ترش، سالسا، سس بلوچیز و سس آلفردو هستند.
- پنیر: پنیر پیتزا عمدتا پنیر موتزارلا و یا پنیر پرون باشد. پنیر شکسته چرب باعث شکنندگی پیتزا میشود و به همین دلیل باید از پنیر خامهای یا پنیر نرم استفاده نشود.
-سبزیجات: استفاده از سبزیجات به پیتزا طعم و نکته خاصی میدهد. برخی سبزیجات مناسب پیتزا عبارتند از: فلفل دلمهای، قارچ، زیتون، پیاز، سیر، فلفل قرمز و گوجهفرنگی.
- گوشت: گوشت به پیتزای گوشتی، خوش طعمی میبخشد. انتخاب گوشت باید با توجه به سلیقه شخصی و سبک تهیه پیتزا باشد. برخی از گوشتهای معمول برای پیتزای گوشتی شامل سوسیس، پپرونی و گوشت برگر هستند.
درکل، هر پیتزا میتواند مجموعهای از طعمهای متفاوت و گواراییهای پرطرفدار معرفی کند، برای اینکه بهترین پیتزا را تهیه کنید، با بررسی نوع خودآموز سس پیتزا یا استفارد از روش طراحی شده در دستور العمل، میتوانید با علم و تخصص، بهترین نتیجه رو برای خودتان به ارمغان بیاورید.
5- آماده سازی خمیر پیتزا خانگی با فر اجاق گاز
آماده سازی خمیر پیتزا خانگی و پخت آن در فر اجاق گاز از جمله ایده های خوب برای رایج کردن وعده شام یا ناهار در خانه است. خمیر پیتزا خانگی نسبت به خمیر پیتزا هایی که در فروشگاه ها و رستوران ها موجود هستند، از نظر طعم و کیفیت بهتر و سالم تر است. برای آماده سازی خمیر پیتزا ابتدا مواد مورد نیاز شامل آرد، آب، مخمر خشک، نمک، شکر، روغن و پودر پیتزا را در یک میکسر مرطوب و خمیر گرفته یا با دست های خود مخلوط کنید. سپس، خمیر را در یک ظرف بزرگ روی دسته یا روی سطح کار خود قرار دهید و آن را به مدت یک ساعت برای رشد دادن مخمر و بالا بردن حجم آن، در جای گرم قرار دهید.
بعد از گذراندن یک ساعت، خمیر پیش آماده شده را با دست های خود به شکل روتون کوچک در آورده و پودر پیتزا بر روی آن را بریزید. سپس، خمیر را با رولینگ پین، از وسط به سمت پهلوها پهن کنید و آن را بر روی سینی پیتزا قرار دهید. به کمک یک قاشق (تایر)، روغن زیادی روی خمیر بریزید و سپس، با تزئینات دلخواه خود مانند پپرونی، قارچ، فلفل دلمه ای یا کاهو، آن را تزئین کنید.
سپس، سینی پیتزای شما را در فر اجاق گاز قرار داده و در دمای 200 درجه سانتیگراد، برای 20 تا 25 دقیقه به پخت درآورید. پس از پخت، پیتزا را از فر خارج کرده و به مدت حداقل 5 تا 10 دقیقه خنک شده، قابل سرو کردن خواهد بود. با دنبال کردن این روش آسان، خمیر پیتزای خانگی با فر اجاق گاز در کوتاهترین زمان ممکن تهیه شده و با طعمی بسیار خوشمزه، شما و خانواده تان را شاد و راضی خواهد کرد.
6- گذاشتن خمیر پیتزا بر روی سینی و افزودن مواد خوراکی
برای طبخ پیتزا تازه و خوشمزه، ابتدا باید خمیر پیتزا را آماده کنید. برای این کار، مواد اصلی شامل آرد، آب، خمیر خوری و نمک را با هم مخلوط کرده و برای یک ساعت در دمای اتاق قرار دهید تا ترکیب خمیر به خوبی انجام شود.
سپس، با استفاده از آردی که روی سینی خمیر پیتزا قرار میدهید، خمیر را به اندازه دلخواه خود پهن کنید. اگر خمیر خود را با دست ترجیح میدهید، دستان خود را با آرد بکوبید تا خمیر چسبیده به دستان خود راحتتر جدا شود.
حال بهتر است قبل از افزودن مواد خوراکی، خمیر پیتزا را به مدت 10 دقیقه در دمای 200 درجه سانتیگراد قرار دهید تا بتواند به صورت کامل بپزد. سپس خمیر را از فر خارج کنید و مواد خوراکی را بر روی خمیر پیتزا بچینید.
مواد خوراکی میتواند شامل کیک گوشت، فلفل دلمه، قارچ، پیاز، گوجهفرنگی، زعفران، قارچ و پنیر باشد. برای بهترین نتیجه، مواد خوراکی را به همان اندازه و شکل سرخ کرده و سپس بر روی خمیر پیتزا بریزید.
سپس، پیتزا را در دمای 220 درجه سانتیگراد مدت 15 دقیقه در فر قرار دهید تا بپزد. پس از پخت پیتزا، می توانید آن را از فر بردارید و دمای آن را به مدت 5 دقیقه کمی پایینتر کرده و سپس آن را برای سرو کردن در بشقابی قرار دهید.
از طرفی، شما می توانید پیتزای خود را با مواد دیگری همچون زیتون، شیرینی، نعناع و حتی ماست تزیین کنید تا طمعه دوستان و خانوادهتان شود.