طرز تهیه پیتزا تابه ای بدون استفاده از خمیر
طرز تهیه پیتزا تابه ای بدون استفاده از خمیر در واقع یک روش جذاب و سریع برای تهیه پیتزا در خانه است. اگر کمتر از 30 دقیقه وقت دارید و میخواهید یک پیتزای خوشمزه و سالم برای خودتان و خانوادهتان بپزید، میتوانید از این روش استفاده کنید.
برای تهیه پیتزای تابه ای بدون استفاده از خمیر، ابتدا 10 تا 12 بادنجان را خرد کرده و با مقداری نمک، فلفل و روغن زیتون سرخ کنید. سپس، 2 تا 3 گوجه فرنگی را به صورت خلالی خرد کرده و به مواد سرخ شده اضافه کنید.
پس از نرم شدن گوجه فرنگی، میتوانید مقداری لبنیاتی مثل پنیر روی پیتزا بریزید. سپس، مواد سرخ شده بر روی پنیر ریخته شود. در این مرحله، میتوانید مواد دیگری مثل پیاز و زیتون را هم اضافه کنید.
برای پخت پیتزا، تابه را روی حرارت متوسط قرار داده و پیتزا را داخل آن قرار دهید. طوری که مواد سرخ شده به داخل تابه باشد و رویش پنیر باشد. سپس با دود دادن، تابه را بپوشانید و حدود 15 تا 20 دقیقه صبر کنید.
هنگامی که پیتزای شما طلایی شده، میتوانید آن را از تابه بردارید و برشهای مختلفی قطع کنید. حالا میتوانید از پیتزای تابه ای بدون استفاده از خمیر لذت ببرید!
راهنمایی کامل برای ساختن پیتزا تابه ای بسیار لذیذ
پیتزا یکی از پر طرفدارترین غذاهای جهان است که در تمام نقاط جهان مورد استفاده قرار میگیرد. پیتزا تابهای با طعمی لذیذ و خوشمزه، یکی از بهترین روشها برای پخت این غذای خوشمزه است. مزیت این روش این است که پیتزا به صورت یکنواختی در زیر و روی آن پخته شده و باعث میشود که چربی کمتری مصرف شود و پایین پیتزا برشته شده، خوشمزهترین قسمت پیتزا را تشکیل میدهد.
در ابتدا، باید برای تهیه پیتزا تابهای، به دنبال تهیه آرد، آب، خمیر، روغن زیتون و پودر سیر باشید. با ترکیب این مواد، یک خمیر یکنواخت و لطیف بسیار آسان تهیه میشود که میتوان از آن برای ساخت پایه پیتزا تابهای استفاده کرد.
برای پخت پیتزا تابهای، باید پیتزا را به صورت دو لایه تهیه کرده و آن را روی تابه قرار دهید. بهتر است برای پخت پیتزا، تابهای استفاده شود که دارای پوشش آنتیآدجزیونی است و از چسبیدن خمیر به زیر تابه جلوگیری کند. سپس، باید خمیر را به بخشهای مختلف تابه تقسیم کرده و انگشتان خود را با کمی روغن پوست کرده و بر روی خمیر صاف شده کار کنید.
در مرحله بعد، باید مزههای خود را بر روی پیتزا تابهای قرار دهید. از جمله مزههای متداول برای پیتزا تابهای میتوان به قارچ، کالباس، پپرونی، گوجهفرنگی و فلفل دلمه اشاره کرد. با استفاده از مواد مختلف، میتوانید پیتزای خود را به دلخواه خود شخصی سازی کنید.
در نهایت، پیتزا تابهای را به مدت ۳۰ دقیقه در دمای ۳۵۰ درجه فرانتی داخل فر قرار داده و منتظر پخت صحیح و کامل پیتزا شوید. بعد از پخت، پیتزا تابهای را از زیر تابه برداشته و برشهای مختلفی روی آن تهیه کنید و سپس سرو کنید. این غذای خوشمزه را در یک کاسه بزرگ جمع کنید و سپس با دوستان و خانواده خود به اشتراک بگذارید.
طرز تهیه پیتزا فوق العاده با استفاده از تابه
تهیه پیتزا در منزل با استفاده از تابه، یکی از روش های سریع و ساده ترین برای طبخ پیتزا است. در این روش، پیتزا روی تابه درست می شود و به جای استفاده از فر، از حرارت مخصوص تابه استفاده می کنید. با این روش، می توانید پیتزایی شبیه به پیتزا های رستوران در منزل خود درست کنید.
برای تهیه پیتزا با تابه، بهتر است از مواد خام درست و به موقع و با کیفیت استفاده کنید. مواد اصلی پیتزا شامل آرد، آب، خمیر خمیره، پنیر، سس پیتزا و مواد افزودنی مانند قارچ، گوشت، سبزیجات و غیره می باشد. برای تهیه پیتزای خوشمزه، می توانید از مواد خام تازه و با کیفیت استفاده کنید.
شروع به طبخ پیتزا با تابه با تهیه خمیر می شود. برای تهیه خمیر، مواد آرد، آب و خمیر خمیره را با هم ترکیب کرده و تا زمانی که خمیر یکدست و نرم شود، میکس کنید. سپس آن را به مدت 30 دقیقه برای استراحت، روی میز آرد شده با کمی روغن قرار دهید. پس از آن، شروع به کف دادن خمیر برای ساخت پایه پیتزا می کنید.
پس از کف دادن خمیر، تابه را بر روی حرارت بالا استقرار می دهید و پایه خمیری را برای پیتزای خود روی آن قرار می دهید. بهتر است پایه را قبل از ارسال به تابه، با سس پیتزا پوشانید. پس از آن، می توانید مواد افزودنی مورد نظر خود را برای پیتزا انتخاب کنید. پس از چیدن مواد افزودنی، سطح پیتزا را پوشانده و اجازه دهید که شیرین شود. بهترین روش برای پخت پیتزا در تابه، پوشاندن تابه با یک وعده غذایی و برای حرارت بالا نگه داشتن پیتزا است. در نهایت، پیتزا خود را برداشته و پس از خنک شدن، سرو کنید.
نکاتی که باید در طرز تهیه پیتزای تابه ای درنظر داشت
پیتزا تابه ای به عنوان یکی از پرطرفدارترین و سریعترین غذاهای سریع السیر، به دلیل طعم و ویژگیهای جذاب، در بین خانوادهها و همچنین در محافل دوستانه یا خانههایی که شام و دستمزد را باهم میشناسند، محبوبیت دارد. برای تهیه پیتزا تابه ای، باید نکاتی خاص و مهم را در نظر داشت.
1- استفاده از آجیل: یکی از بهترین روش ها برای تهیه پیتزا تابه ای، استفاده از آجیلهایی مثل پسته، بادام و فندق است. آجیلها، طعم و مزهای خوشمزه و نوآورانه داشته و به پیتزای شما اصالت و روانی تزیین میکنند.
2- انتخاب تنوع درگیر: برای پیتزا تابه ای، باید تا حد امکان از گوشت های مختلف مثل شکمپر، گوشت قرمز، مرغ و همچنین سبزیجات متنوع استفاده کرد، تا پیتزای شما دارای یک طعم نوآورانه و شگفتانگیز باشد.
3- استفاده از سس مخصوص: یکی از بهترین روش های استفاده از سس مخصوص برای پیتزای تابه ای است. سس مخصوص، نوعی سس ترش و شیرین است که با استفاده از آن، شما می توانید پیتزای تابه ای خود را به یک طعم ویژه و جالب تبدیل نمایید.
4- کیفیت بالای خمیر: خمیر پیتزا نقش کلیدی در ساخت پیتزای تابه ای دارد. استفاده از خمیر با کیفیت بالا، به شما کمک میکند تا به بهترین شکل ممکن، یک پیتزا تابه ای با تنوع دارای طعم مرغوب و پرطرفدار تهیه کنید.
5- رعایت دمای داخلی تابه: یکی از مهمترین نکاتی که باید برای پیتزای تابه ای در نظر گرفته شود، رعایت دمای داخلی تابه است. هنگامی که دمای داخلی تابه شما با دمای نسبتاً بالا، پیتزای شما را به طور صحیح پخت خواهد کرد، بنابراین رعایت دمای داخلی تابه در این زمینه بسیار مهم است.
با رعایت موارد ذکر شده، شما می توانید به راحتی یک پیتزای تابه ای لذیذ و جالب را تهیه نمایید. دقت و توجه به جزئیات مهم در هنگام تهیه پیتزای تابه ای، راهکار مناسبی برای طعم دلچسب و جذاب در پیتزای شما است.
روشی ساده استفاده از مواد کمتر و ساخت پیتزا تابه ای شاداب و خوشمزه
ساخت پیتزا در خانه یکی از ساده ترین کارهاست ولی در زمان های کمی که باید صرف تهیه مواد و پخت آن شود، اغلب در پیتزایی شبیه به رستوران نتیجه ناامید کننده ای ارائه می شود. با استفاده از چند نکته ساده می توانید پیتزایی تابه ای شاداب و خوشمزه تهیه کنید که برای تمام خانواده لذت بخش باشد.
در این روش، به جای استفاده از مواد بسیار زیاد برای تهیه پیتزا، از مواد کمتر و با کیفیت بالاتر استفاده می شود. برای تهیه پایه پیتزا می توانید از آرد گندم سفید با کیفیت بالا، نمک، ماست، خمیر مخصوص پیتزا و آب استفاده کنید. با مخلوط کردن تمام مواد و آماده کردن خمیر، با گرداندن خمیر بر روی تابه و سپس تابه را روی شعله متوسط گذاشته و پخت می شود.
برای اضافه کردن مزه و طعم به پیتزا، می توانید از مواد خام پروتئینی مختلف استفاده کنید. به عنوان مثال، می توانید از گوشت گوسفند، کالباس، پنیر، مرغ و سبزیجات مختلف استفاده کنید. در نهایت، پیتزای خود را با سس گوجه فرنگی، پنیر تازه و ادویه های دلخواه خود تزیین کنید.
با توجه به این روش ساده و استفاده از مواد کم، می توانید پیتزای خوشمزه و تابه ای خود را تهیه کنید که از مزه های پیتزایی نزدیک به رستوران برخوردار بوده و همه می توانند در این پروژه کم هزینه و ساده شرکت کنند. برای تفریح و خودرضایت، پیتزای خود را با دوستان و خانواده به اشتراک بگذارید و لذت ببرید.
آموزش ساخت پیتزا تابه ای در خانه بدون نیاز به ابزار خاص
ساخت پیتزا با ابزارهای خیلی ساده و در خانه می تواند بسیار سرگرم کننده و باور نکردنی باشد. شما می توانید با استفاده از همان تابه عادی خود و برخی مواد خانگی، پیتزای خوشمزه و دلچسبی را در خانه تهیه کنید. در ادامه یاد خواهیم گرفت که چگونه این کار را انجام دهید.
در ابتدا دو سینی آلومینیومی کوچک را با یکدیگر ترکیب کنید و روی اجاق گاز قرار دهید. با قرار دادن پیتزا تهیه شده در تابه ،در زیر آن یکی دیگر از این دسته پوسته ها را بگذارید.
حالا با یک کارد کوچک و تیز برای ساخت پیتزا خودتان، مواد موردنیاز را روی پوسته قرار دهید. شما می توانید از روی مواد مختلفی مانند گوشت گوسفندی، قارچ، پیاز ،فلفل دلمه ای و ... استفاده کنید.
آن را در بالای پوسته بر روی تابه قرار دهید تا آمادگی آن را کنترل کنید و در صورت نیاز هم بگردانید تا یک طرف دیگر آن نیز بسرخ شود. آن را از روی حرارت بردارید و با سس پیتزا خودتان، بعد از خنک شدن، به خواسته خود بپزید. در نهایت پیتزا ساخته شده خودتان را در بین دوستان و خانواده خود ارائه دهید و لذت ببرید.