طرز تهیه پیتزا تابه ای با نان تست
تهیه پیتزا تابه ای با استفاده از نان تست یکی از غذاهای سریع و ساده است که هر کسی میتواند بدون نیاز به داشتن تجهیزات آشپزخانه پیچیده و خاص آن را درست کند. برای تهیه پیتزا تابه ای با نان تست ابتدا باید نان تست را به صورت دایرهای قطع کرده و روی یک تابه چدنی قرار دهید.
سپس مواد تزیینی پیتزا را بر روی آن قرار دهید. شامل رب پیمانهای، پیاز خردشده، فلفل دلمه ای، مرغ پخته خرد شده، کالباس طرح شده، قارچ خرد شده و پیاز فرانسوی میشود. هر کدام از این مواد را کمی روی نان تست بریزید و باشمش نمک و فلفل به طعم خودتان بپخشید.
پس از اینکه مواد روی نان تست قرار گرفت، تابه را روی حرارت متوسط قرار داده تا مواد متصل شود و نان تست خوشرنگ شود. بسته به روش پخت شما، میتوانید از روش پوشاندن تابه با کاور یا استفاده از پوشش فولاد ضد زنگ استفاده کنید.
از اینجا به بعد، پیتزا تابه ای با نان تست شما در حال پخت می باشد. با توجه به شدت حرارت و سرعت پخت، این پروسه با مدت زمان متفاوتی صورت میگیرد. پس اگر میخواهید پیتزای خود را بهتر بشناسید، بهتر است به سلیقه خودتان عمل کرده و چکار میکنید. در انتها، یک پیتزای تابه ای سریع و آسان با نان تست داغ و خوشمزه به دست شماست که میتوانید با دوستان و خانواده خود به اشتراک بگذارید.
مرحله به مرحله آموزش تهیه پیتزا تابه ای با نان تست
تهیه پیتزا یکی از خوشمزه ترین و محبوب ترین غذاهای خانگی است که در تمام دنیا مورد استفاده قرار میگیرد. تهیه پیتزا با استفاده از عناصر مختلفی از جمله نان تست، گوشت، گوجه فرنگی، پیاز، فلفل دلمه، قارچ، پنیر، نمک، فلفل سیاهی انجام میشود. در اینجا قصد داریم روش تهیه پیتزا تابه ای با نان تست را به شما آموزش دهیم.
مرحله اول: برای شروع تهیه پیتزا تابه ای با نان تست، نیاز به نان تست یا برخی از نان های دیگر دارید. نان تست را به شکل داشته باشید، سپس آن را برش داده و به آن پودر پیاز و فلفل تلخ اضافه کنید. سپس یک قاشق روغن خردلی به آن اضافه کنید و آن را با سایر عناصر مخلوط کنید.
مرحله دوم: بعد از تهیه مواد مورد نیاز پیتزا، حال نوبت به نوار کوچکی از نان تست برای قطعه تهیه شده است. سپس دو برابر کردن این قطعات میوه با یک چکش برای طیف بندی و مربوط به خود می باشد. بهتر است قبل از این کار، از شکل و اندازه آنها مطمئن شوید تا بعد از کوچکتر شدن زیادی نیز باقی بمانند.
مرحله سوم: پس از تهیه کردن نان تست برای پیتزا با نان تست، به ترتیب، با جیگر داغ تابه خورشیدی و روغن، پودر همراه با گوجه فرنگی، پیاز، فلفل دلمه، قارچ و گوشت را درون یک ظروف کوچک تهیه کنید. پس از این کار، ظرف را بر روی شعله متوسط تابه گذاشته و همه مواد را به آرامی با هم مخلوط کنید. حتی می توانید در آن یک کمپلی معطر، مانند ریحان یا مرزه، اضافه کنید.
مرحله چهارم: حال نوبت به پخت پیتزای نان تست دارد. پیتزا را برای چند دقیقه درون فر، یا در یک تابه شعله بالایی گذاشته و روی آن پوست را کمی سفید کنید (پوست باید به رنگ طلایی سرخ رنگ شود). برای نرم شدن نان تست، می توانید آنها را کمی بخار بدهید.
مرحله پنجم: پس از خروج پیتزای نان تست از فر یا تابه، آن را با گوجه فرنگی خام، روغن زیتون و پنیر پارمزان تزئین کنید. پس از خشک شدن آن، آن را با کارد غذایی برش داده، سپس برای سرو کردن معمولاً در پایایی قرار می دهند. بعد از اینکه پیتزای نان تست سرو شد، از آن برای شام و عشاء لذت ببرید.
راهنمایی شماره یک : نحوه تهیه نان تست برای پیتزا تابه ای
برای تهیه نان تست برای پیتزا تابه ای می توانید از طریق چند مرحله ساده و آسان اقدام کنید. ابتدا باید مواد لازم را برای تهیه نان تست آماده کنید. برای این کار باید یک کیسه آرد، خمیر ترشی، آب، شکر، نمک، و یک قاشق چای خوری خمیر پودری را آماده کنید.
پس از آماده کردن مواد، می توانید اقدام به تهیه نان تست کنید. ابتدا آرد را در یک کاسه بریزید و به آن خمیر ترشی، شکر و نمک اضافه کنید. سپس خمیر پودری را به مواد اضافه کنید و همه مواد را خوب با هم مخلوط کنید.
سپس به تدریج آب را به خمیر اضافه کنید و همزمان با اضافه کردن آب خمیر را با دست خود یا با میکسر با سرعت پایین مخلوط کنید. پس از گرفتن خمیر دست شما، آن را به یک سطح سخت و مرطوب باز کرده و به مدت حداقل 10 دقیقه بازبینی و نرم شدن دهید.
در ادامه، باید نان تست را به صورت دایره ای در قطر کف تابه تهیه کنید. برای این کار، با دست خود خمیر را به اندازه مجازی کف تابه گرم کرده و در تابه قرار دهید. سپس برنج سفت و با کیفیتی که قرار است برای پوشاندن نان تست درون تابه استفاده کنید.
پس از آماده کردن نان تست، آن را به مدت حداقل 10 دقیقه درون تابه با حرارت ملایم پیچیده و سپس به زیر تابه برگردانید تا همه قسمت ها به صورت یکنواخت پخته شوند. بعد از پخته شدن نان تست، آن را از تابه خارج کنید و به عنوان پایه نان پیتزا استفاده کنید.
راهنمایی شماره دو : ترکیب مواد برای پر کردن پیتزا تابه ای با نان تست
پر کردن پیتزا به عنوان یکی از مهم ترین بخش های این غذای مشهور محسوب می شود. ترکیب درست و مناسب مواد مختلف، باعث می شود پیتزای شما بسیار خوشمزه و طعم دار شود. در این مطلب به توضیح روش های مختلف ترکیب مواد برای پر کردن پیتزا تابه ای با نان تست خواهیم پرداخت.
اولین ماده ای که می توانیم برای پر کردن پیتزا استفاده کنیم، گوشت است. گوشت قرمز یا گوشت مرغ را می توانید با چندین روش مختلف پخته و برش داده، به عنوان یکی از مواد اصلی پیتزا استفاده کنید. همچنین، می توانید از گوشت سفید مانند تن ماهی، میگو و ماهی قزل آلا نیز برای پر کردن پیتزای خود استفاده کنید.
دومین ماده ای که می توان برای پر کردن پیتزا تابه ای با نان تست استفاده کنیم، سبزیجات است. می توانید انواع سبزیجات مختلف مانند پیاز ، فلفل دلمه ای ، کالباس، ذرت و قارچ را به جای گوشت برای پر کردن پیتزای خود استفاده کنید. این روش مناسب برای افراد گیاهخوار بوده و برای تغییر طعم پیتزای شما کاربرد دارد.
سومین ماده ای که می توان برای پر کردن پیتزا تابه ای با نان تست استفاده کرد، پنیر است. پنیر به عنوان یکی از مواد اصلی پیتزا به خوبی با سایر مواد ترکیب می شود. می توانید از پنیر چدار، موزارلا، پارمسان و سایر نوع پنیرها برای پر کردن پیتزای خود استفاده کنید.
به طور خلاصه، برای پر کردن پیتزای تابه ای با نان تست، شما می توانید از گوشت، سبزیجات و پنیر استفاده کنید. با ضربه زدن به ترکیب درست این مواد، شما می توانید پیتزای خوشمزه و شیرینی بپزید که حتی با دوستان خود به اشتراک بگذارید.
راهنمایی شماره سه : طرز تهیه سس روی پیتزا تابه ای با نان تست
سس پیتزا به عنوان یکی از مهمترین عناصر آن، باعث افزایش طعم پیتزا میشود و بسیاری از مردم اهمیت آن را در تهیه پیتزا میدانند. یکی از نسخههای سس پیتزا، سس پیتزای تابه ای با نان تست است. این سس سبک و دلچسب است و میتوانید آن را در خانه برای همه خانواده تهیه کنید.
برای تهیه این سس، نخست دو قاشق غذاخوری روغن زیتون را در تابه تازه گرم کنید. سپس یک قاشق غذاخوری سیر رنده شده و یک قاشق چایخوری فلفل قرمز یا فلفل سیاه را به آن اضافه کنید و هم بزنید.
پس از آن، یک پیمانهی کرم تمام چرب (heavy cream) و یک پیمانه شیر را به تابه بیفزایید و هم بزنید تا خوب مخلوط شود. پس از چند دقیقه، یک پیمانه پنیر پارمزان را به تابه بیفزایید و با مواد دیگر هم بزنید تا مخلوط یکدست و همگن شود.
در نهایت، سس را روی نان تست پیتزا بگذارید و آن را برای 10 تا 12 دقیقه در فر گرم کنید تا پنیر ذوب شود و رنگ طلایی به خود بگیرد. با این سس پیتزا تابه ای بسیار خوشمزه و البته سبک و رمانتیک را در خانه برای دوستان و خانواده تان تهیه کنید.
نکته های مهم در تهیه پیتزا تابه ای با نان تست
تهیه پیتزا تابه ای با نان تست از روش های سریع و آسان در آشپزی است که بسیاری از افراد از آن استفاده می کنند. با این روش، نیازی به پختن خمیر پیتزا و نگهداری یک ساعته آن نیست و فقط با اسفاده از نان تست می توانید پیتزای لذیذی در کمترین زمان داشته باشید.
اما برای تهیه بهترین پیتزا تابه ای با نان تست نکاتی وجود دارد که باید رعایت شوند. اولین نکته، نحوه آماده کردن نان تست است. بهتر است از نان تست های تازه و تر جهت تهیه پیتزا استفاده کنید. همچنین، پیش از اینکه نان تست را روی تابه قرار دهید، باید آن را با مقدار کافی روغن ماساژ دهید تا نان لطیف تر شود و بهتر بپزد.
نکته دوم، انتخاب تنوع در مزه و مواد پر کردن پیتزا است. برای پر کردن پیتزا تابه ای با نان تست، شما می توانید از تنوعی از مواد استفاده کنید. مثلاً از گوشت چرخ کرده، قارچ، پیاز، فلفل، رویال و پنیر استفاده نمایید.
آخرین نکته که باید رعایت شود، نحوه پخت پیتزای تابه ای است. برای پخت پیتزای تابه ای، شما باید نان تست را به مدت حداقل 10 دقیقه روی تابه پخته و سپس مواد پر شده را بر روی آن قرار داده و آن را درون فر قرار دهید تا پیتزای شما طلایی و لذیز شود.
با رعایت این نکات ساده، شما می توانید پیتزای تابه ای با نان تست خود را با طعمی لذیذ و مخصوص تهیه کنید.