طرز تهیه پیتزا بدون پنیر
پیتزا یکی از محبوبترین غذاهای جهان است که در ایران نیز طرفداران زیادی دارد. اما برخی از دوستداران سلامتی به دلیل محتوای زیاد چربی و پنیر از مصرف پیتزا خودداری میکنند. به همین دلیل، تهیه پیتزا بدون پنیر گزینهای مناسب برای آنهاست که طعم خوبی داشته باشد و از لحاظ تغذیهای هم قابل قبول باشد. در این مطلب، به شما طرز تهیه پیتزا بدون پنیر را آموزش میدهیم.
ابتدا برای تهیه تست پیتزا، مواد لازم شامل یک و نیم پیمانه آرد سفید، یک قاشق غذاخوری خمیرگردونه، نصف قاشق چایخوری نمک، دو قاشق غذاخوری روغن زیتون، یک قاشق غذاخوری خمیر سیر، سه قاشق غذاخوری آب گرم و یک قاشق غذاخوری شکر است. این مواد را در یک کاسه مخلوط کرده و بعد از خمیر شدن به عرض و ارتفاع دلخواه، به مواد مورد نظر پیتزا مانند گوجه فرنگی، پیاز، فلفل دلمه، زعفران، مرغ، قارچ و ... پر میکنیم.
پس از پختن خمیر، باید به آن تهیهی سس مناسب کرد. برای سس، دو قاشق غذاخوری روغن زیتون، یک عدد پیاز، دو حبه سیر، پودر گوجه فرنگی، نصف قاشق چایخوری نمک، یک قاشق غذاخوری زعفران دم کرده، دو قاشق غذاخوری گوجه فرنگی خام و یک قاشق غذاخوری شکر را در ماهیتابه ای با حرارت متوسط مخلوط کرده و بعد از پختن، آن را به خمیر پیتزا اضافه کنید.
نوبت به پختن پیتزاست. پیتزای آماده شده را درون فر قرار دهید و در دمای ۲۵۰ درجه سانتیگراد به مدت ۱۵ دقیقه پخته کنید. پیتزای شما آماده است. میتوانید با چند برگ ریحان، برای افزایش طعم، پیتزای خود را تزیین کنید و سرو کنید.
راههای ساخت پیتزای بدون استفاده از پنیر
پیتزا یکی از غذاهایی است که بسیاری از مردم در سراسر جهان از آن لذت میبرند و در قالب یک وعده شام یا ناهار محبوب است. گرچه اعتقاد عمومی بر این است که پنیر به عنوان یکی از اجزای اصلی پیتزا محسوب میشود، اما میتوان پیتزایی همچون پیتزای مخصوص گیاهخواران را بدون استفاده از پنیر تهیه کرد.
از جمله راههایی که برای ساخت پیتزای بدون پنیر میتوان به آنها اشاره کرد، استفاده از گوشت و نباتات فراوان است. مثلا میتوان با استفاده از پیاز، قارچ، پیاز آلو، فلفل دلمهای، زیتون و سبزیجات دیگر یک پیتزای خوشمزه و بدون پنیر تهیه کرد. بهجای پنیر، برای تزئین پیتزا میتوان از انواع گیاهان خشک و چیتوز استفاده کرد.
علاوه بر این روش، میتوانید از جایگزینهای پنیر استفاده کنید. برای مثال، میتوانید از کشک به جای پنیر استفاده کنید. کشک یک بافت مانند پنیر دارد، اما برای ساخت قوارهای از شیر ابگرم، آبپنیر یا کهفتی نامتجاری استفاده میشود. برخی از مردم میتوانند از شیرههای گیاهی مانند شیره آفتابگردان، شیره انگور و شیره عسل نیز به عنوان جایگزین پنیر استفاده کنند.
به طور خلاصه، پیتزای بدون پنیر همچنان میتواند یک وعده غذایی خوشمزه با بافتی لذت بخش برای شما باشد. با اینکه پنیر به عنوان قسمتی از پیتزا به روزگار میرسیده، اما شما میتوانید خلاصه روشهای ساخت این پیتزا را با گیاه خوردن کامل وجودی طرح بریزید.
ترفندهای ساخت پیتزای بدون پنیر
ترفندهای ساخت پیتزای بدون پنیر
پیتزا یکی از محبوبترین غذاهای جهان است که برای تهیه آن به یک قابلمه شکل دهیده، خمیری روی آن پخته میشود و سپس کف پیتزا با گوجهفرنگی، پپرونی، سوسیس، قارچ و پنیر روبهرو میشود. با این حال، برای افرادی که از پنیر استفاده نمیکنند، تهیه پیتزای بدون پنیر ممکن است چالش برانگیز باشد. در این مقاله به برخی از ترفندهای ساخت پیتزای بدون پنیر میپردازیم.
استفاده از سسهای عالی
استفاده از سسهای عالی، از جمله سس پلمپودور برای تزیین پیتزا یکی از بهترین راهها برای جایگزینی پنیر در پیتزا بدون پنیر است. سسهای مختلف مانند سس گوجه فرنگی، سس پیاز و سس مرغ دلخواه خود را با گیاهان خشک، سیب زمینی، سیر سرخ یا با ترکیبات دیگری تهیه کنید و به جای پنیر بر روی پیتزا تزیین کنید.
استفاده از قارچ و سبزیجات
استفاده از موادی مانند قارچ، فلفل دلمهای، پیاز و غیره به شما این امکان را میدهد تا پیتزای خوشمزهای بدون پنیر تهیه کنید و از نقش پنیر در این غذا صرفنظر کنید. میتوانید این سبزیجات را پخته و یا خام روی پیتزای با ته دهی خمیر ضخیم قرار دهید.
فراهم کردن جایگزینی برای پنیر
در صورتی که کاملاً از پنیر صرفنظر میکنید، میتوانید جایگزینی برای پنیر مانند پنجرهکهربا، کاجو و دوغخریداری کنید. با این حال، اگر از این جایگزین ها استفاده نمیکنید، میتوانید از کاغذ پیاز، آراتیزان پسته، بادامزمینی و سایر جایگزینهای پنیر استفاده کنید.
خلاصه
تهیه پیتزای بدون پنیر میتواند یک چالش باشد اما با استفاده از ترفندهای بالا، شما میتوانید پیتزایی خوشمزه و بدون پنیر تهیه کنید. استفاده از سسهای عالی، قارچ و سبزیجات و فراهم کردن جایگزینی برای پنیر میتواند به شما کمک کند تا به فراموشنشدنی ترین پیتزا بدون پنیر تبدیل شوید.
طرز تهیه پیتزا با استفاده از جایگزینی مناسب برای پنیر
پیتزا یکی از محبوبترین غذاهایی است که در سراسر جهان مورد استفاده قرار میگیرد. این غذا در واقع شامل یک نان تنوری رفته با انواع مختلف از سس، پنیر و مواد خام میشود. اما معمولاً پنیر به عنوان یکی از مهمترین اجزای پیتزا شناخته میشود، که ممکن است باعث مشکل برای افرادی شود که از مصرف پنیر اجتناب میکنند، به دلیل حساسیت یا موارد دیگر.
در این موارد، جایگزینی مناسب برای پنیر راه حلی مناسب به نظر میرسد. بسیاری از انواع پنیرهای غیر لبنیاتی مانند پنیر سویا یا پنیر نارگیلی وجود دارد که میتوان از آن در تهیه پیتزا استفاده کرد. این پنیرها علاوه بر این که بدون لاکتوز هستند، حاوی مواد مغذی مهمی مانند پروتئین و فیبر هستند که برای سلامتی بدن ما مفید هستند.
برای تهیه پیتزای با جایگزین مناسب برای پنیر، میتوان به شکل زیر عمل کرد:
- مواد خام مورد نیاز برای پیتزای خود را آماده کنید. این شامل نان تنوری، سس پیتزا و مواد خامی مانند گوشت، قارچ، پیاز و فلفل دلمه میشود.
- پنیر مناسب خود را انتخاب کنید و آن را به دلخواه برش کنید. ممکن است برای پنیر سویا یا پنیر نارگیلی بهتر باشد که آن را رنده کنید تا بهتر در بین سایر مواد گرم شود.
- نان تنوری را در یک پیش پخت کنید تا برای تهیه پیتزا آماده شود. سپس پیاز و فلفل دلمه را بر روی آن قرار دهید و به مدت چند دقیقه درون فر بگذارید.
- سس پیتزا را بر روی نان تنوری بمالید. سپس مواد خام مورد نظر از جمله گوشت و قارچ را بر روی سس قرار داده و سپس پنیر جایگزین را بر روی مواد خام بریزید.
- نان تنوری را به مدت 10 تا 15 دقیقه درون فر قرار دهید تا پیتزای شما کاملاً درست شود. سپس پیتزا را از فر خارج کرده و برش داده، سرو کنید.
با این روش ساده، میتوانید به راحتی پیتزایی با یک جایگزین مناسب برای پنیر کلاسیک تهیه کنید که مورد استفاده قرار گرفتن آن توسط افراد با حساسیت به پنیر، محبوبیت خاصی دارد.
راه حلهای جایگزین برای استفاده از پنیر در پیتزا
پیرامون سیرپیتزا، پنیر یکی از مهمترین مواد اولیه است که برای تهیه این غذای پرطرفدار استفاده میشود. با این حال، بسیاری از افراد به دلیل مشکلات گوارشی یا الرژی به پنیر حساسیت دارند و نمیتوانند از آن در پیتزای خود استفاده کنند. در این مقاله، به توضیح راهحلهای جایگزین برای استفاده از پنیر در پیتزا میپردازیم.
راهحل اول استفاده از پنیرهای با محتوای چربی کمتر است. برای مثال، شما میتوانید از پنیر موتزارلا لایت یا پنیر پنیر فتا استفاده کنید. این انواع پنیر با محتوای چربی کمتری تهیه میشوند و به همین دلیل برای افرادی که به دنبال کنترل وزن یا از پنیر حساسیت دارند، مناسب هستند.
راهحل دوم استفاده از پنیرهای جایگزین است. بسیاری از برندهای تولید کننده پنیرهای جایگزینی را تولید میکنند که از مواد اولیه گیاهی تهیه میشوند. این نوع پنیرها اغلب به عنوان جایگزین مناسبی برای پنیر سنتی شناخته میشوند و به همین دلیل برای افرادی که حساسیت به پنیر دارند، مناسب هستند. بعضی از معروفترین نامهای پنیر جایگزین، پنیر شوارما و پنیرهای کاشیو، بادام و جوز هستند.
راهحل سوم استفاده از سایر مواد تازه در پیتزای خود است. در صورتی که نمیتوانید از پنیر استفاده کنید، میتوانید از سایر مواد تازه مثل گوجهفرنگی، قارچ، زیتون و سبزیجات استفاده کنید تا پیتزای خود را تهیه کنید. این روش به دلیل عدم استفاده از پنیر در پیتزا، به علاوه افزایش سلامتی بسیار مورد توجه است.
در کل، نیاز به یافتن جایگزینی برای پنیر در پیتزا به دلیل مشکلات گوارشی و الرژیهای فردی پیش میآید. با رعایت توصیههایی که در بالا آمده است، تا حد امکان میتوانید پیتزایی با مزه و سلامتی تهیه کنید.
طرز تهیه پیتزا با سس گوجهفرنگی به جای پنیر
پیتزا یکی از محبوبترین غذاهای دنیاست و بسیاری از مردم در سراسر جهان آن را به عنوان یک غذای پرطرفدار در نظر دارند. پیتزا در واقع یک نوع غذای شیرین و خوشمزه است که شامل یک کف کرمی و روی آن تخم مرغ، سبزیجات و گوشت پخته شده و به شکلی خوشمزه آماده میشود.
اما برخی از مردم به دلیل مصرف پنیر و مواد چربی بالا، نمیتوانند از پیتزا لذت ببرند. برای این دسته از مردم، راهکاری که میتواند جایگزین خوشمزه و سالمتری باشد، استفاده از سس گوجهفرنگی است.
برای تهیه پیتزا با سس گوجهفرنگی به جای پنیر، ابتدا در مرحله اول باید یک کف کرمی روی دیس پیتزا تهیه کنید. سپس به جای پنیر، سس گوجهفرنگی را بر روی کف سرشار کنید. با اضافه کردن مواد مختلفی مانند پیاز، فلفل دلمه، مرغ پخته شده و سایر سبزیجات، پیتزا شما آماده شده و می توانید آن را در فر یا روی شعله آتش دریچه آشپزخانه بپزید.
با استفاده از سس گوجهفرنگی به جای پنیر، پیتزا سالمتری در اختیار شما قرار میدهد. سس گوجهفرنگی کم کالری است و محتوای کمتری از چربی دارد. علاوه بر این، از آنجا که سس گوجهفرنگی به شدت پر از آنتیاکسیدانها است، مصرف آن به کاهش خطر بیماریهای قلبی، سرطان و بیماریهای مرتبط با پیری کمک میکند.
در مجموع، پیتزا با سس گوجهفرنگی به جای پنیر یک گزینه خوشمزه و سالم برای تمام افرادی است که به دنبال چیزی خوشمزه هستند، اما نمیتوانند به سبب مشکلات پنیر و مواد چربی، از مصرف پیتزا لذت ببرند.