طرز تهیه پیتزا با نان تست در تابه
پیتزای خانگی از جمله غذاهایی است که بسیاری از خانوادهها در هنگام غذا خوردن انتخاب میکنند. پیتزای خانگی با استفاده از نان تست در تابه بسیار ساده و سریع تهیه میشود و بسیاری از خانوادهها از شایع ترین انواع آن که با سس گوجه فرنگی، پنیر و گوشت پخته میشود استفاده میکنند.
طرز تهیه پیتزا با نان تست در تابه بسیار ساده است. ابتدا برای تهیه پیتزا باید حداقل چند قاشق سس گوجه فرنگی، پنیر و گوشت پخته یا سایر مواد تزیینی را آماده کنید.
سپس نان تست را از روی فیروزه تابه به صورت یک لایه بر روی تابه قرار دهید. سپس قاشقی سس گوجه فرنگی را بر روی نان تست استفاده کنید و سپس پنیر و گوشت پخته را روی نان تست بریزید. اگر دوست داشتید میتوانید از سایر انواع مواد تزیینی نظیر قارچ، پیاز و… هم استفاده کنید.
در ادامه باید تابه را بر روی حرارت بالا قرار دهید تا پیتزا شما بعد از چند دقیقه پخته شود. برای تمام شدن پیتزا روی نان تست و تسکین حرارت شما می توانید ده دقیقه پیتزا در تابه باقی بماند. به این شکل شما می توانید پیتزای خانگی خود را با نان تست در تابه تهیه کنید و از لذت خوردن این غذا با خانواده خود لذت ببرید.
پیتزا سبزیجات با نان تست در تابه
پیتزا یکی از پرمصرفترین غذاهای جهان است که برای تهیه آن میتوان از مختلف مواد غذایی مانند گوشت، مرغ، ماهی، سبزیجات، قارچ و... استفاده کرد. در اینجا قصد معرفی و توضیح طرز تهیه پیتزای سبزیجات با نان تست در تابه را داریم.
برای تهیه این پیتزای خوشمزه، در ابتدا نیازمند موادی مانند نان تست، سبزیجات متنوع مانند فلفل دلمهای، کدو حلوایی، پیاز و آرد هستیم. سبزیجات خرد شده را در یک ماهیتابه با روغن تفت داده و به مدت چند دقیقه مخلوط کنید.
نان تست را در قطره روغن داغ قرار دهید و آن را به مدت 2-3 دقیقه در هر طرف سرخ کنید. سپس، میتوانید به صورت همگن به روی نان تست خرد شده سبزیجات تفت داده شده را بریزید. سپس برای فرم دهی به پیتزا، آرد را روی سطح نان تست پخش کنید.
مرحله بعد آماده کردن فر برای پختن پیتزاست. پیتزا را در فر درجه حرارت ۲۰۰ درجه سانتیگراد روی نواره قابل گرمایش قرار داده و به مدت ۱۵-۲۰ دقیقه به مدت زمانی کافی وقت دهید تا پیتزا به طور کامل پخته شود.
دیگر مراحل مثل سرویس کردن و تزئین پیتزا برعهده خودتان است. میتوانید با افزودن موادی مانند رب گوجه فرنگی، پنیر روبیانی و زعفران به این پیتزای لذیذ اضافه کنید و آن را بهتر کنید. پیتزای سبزیجات با نان تست در تابه یک غذای مفید و کم کالری بوده که به صورت گسترده در سراسر جهان مورد استفاده قرار میگیرد.
پیتزا فلفلی با نان تست در تابه
پیتزا یکی از محبوب ترین غذاهای جهان است که به صورت تفننی و متنوع با مواد مختلفی ساخته می شود. پیتزا فلفلی با نان تست در تابه نیز یکی از نوع های محبوب پیتزا است که با طعم و عطر فلفل تمام شده و با نان تست فوق العاده مزه به دلیل پخت شدن در تابه آهنی خاصی دارد.
برای ساخت پیتزا فلفلی با نان تست در تابه، نیاز به مواد زیر دارید:
- نان تست
- فلفل دلمه ایی
- پیاز
- قارچ
- رب گوجه فرنگی
- نمک و فلفل
- پنیر پیتزا
ابتدا موادی که می خواهید روی پیتزای خود قرار دهید، مثلاً فلفل دلمه ایی، پیاز و قارچ را درون تابه با روغن و کمی نمک و فلفل تفت می دهیم. سپس نان تست را در همان تابه که سبزیجات درون آن هستند قرار می دهیم و روی آن را با رب گوجه فرنگی پخش می کنیم.
سپس مقداری پنیر پیتزا را به روی نان تست ما می ریزیم و با حرارت زیر تابه، پیتزای فلفلی را نیم ساعت می پزیم تا برشته شود و پنیر آن ذوب شود. حال پیتزا فلفلی با نان تست در تابه آماده است و می توانید با سس رژیمی یا سبزیجات خام سرو کنید.
این پیتزا با نان تست در تابه از ظاهر زیبایی برخوردار است که در تابه حرفه ای آهنی پخته شده و طعمی خوشمزه از فلفل و پیاز دارد که با پنیر پیتزا ذوب شده، ترکیبی خاص و بی نظیری را می سازد. این پیتزا گزینه مناسبی برای وعده شام و ناهار است و در مهمانی ها و جمع های دوستانه نیز با استقبال خوبی همراه است.
پیتزا گوشتی با نان تست در تابه
پیتزا گوشتی با نان تست یکی از محبوبترین دستورهای پخت در سراسر دنیا است. این ماده غذایی ساده و لذیذ به دلیل عملکرد آسان و طعم فوق العاده اش مورد علاقه بسیاری از افراد است.
برای پخت پیتزا گوشتی با نان تست، ابتدا باید نان تست را به اندازه دلخواه خود درست کنید و به عنوان پایه برای پیتزا استفاده کنید. پس از آماده شدن آن، گوشت را با مواد افزودنی مانند پیاز، فلفل دلمه ای، روغن و ادویه جات به همراه نمک و فلفل دلخواهتان داغ کرده و بر روی نان تست حاصل ریخته شود.
همچنین شما میتوانید سس گوجه فرنگی را به همراه گوشت و سبزیجات اضافه کنید تا طعمی دلچسب و فریبنده ایجاد شود. برای همراهی با پیتزای گوشتی، میتوانید سبزیجاتی مانند ریحان، بیشتری و ماست به کار ببرید.
پس از آماده کردن مواد، پیتزای گوشتی با نان تست را در تابه قرار دهید و درون فریزر خود بگذارید تا قوام بگیرد. پس از گذشت چند دقیقه، عصاره پیتزای گوشتی شروع به قرار گرفتن خواهد کرد و آن را میتوان به راحتی از تابه خارج کرد و خوشمزهای را به دست آورد.
در نتیجه، پیتزا گوشتی با نان تست یک ماده غذایی بسیار لذیذ، خوشمزه و محبوب در سراسر جهان است که با استفاده از مواد ساده و طعمی دلخواه میتوان آن را بهخوبی درست کرد و لذت برد.
پیتزا قارچی با نان تست در تابه
پیتزا قارچی با نان تست در تابه یکی از پرطرفدارترین غذاها در بین خانواده ها است که برای شام و ناهار مورد استفاده قرار می گیرد. این نوع پیتزا با نان تست ساخته می شود که به عنوان پایه روی تابه قرار می گیرد. سپس به صورت طبقاتی قارچ ها و پنیر روی نان تست پخته شده قرار داده می شود.
برای تهیه پیتزا، ابتدا نان تست خود را با توجه به تعداد افراد خانواده تهیه کنید. برای این منظور، بهتر است از نان تست جوان استفاده کنید تا بهترین نتیجه را بگیرید. سپس، تابه خود را با روغن گیاهی روی حرارت قرار دهید تا گرم شود. سپس نان تست را در تابه قرار دهید و به مدت چند دقیقه طرفین آن را تفت دهید تا کمی سرخ شود.
پس از آماده شدن نان تست، قارچ ها را با یک میوه خوری خرد کنید و روی نان تست پخته شده در تابه قرار دهید. سپس پنیر را با ریشهی پنیر خرد شده روی قارچ ها قرار دهید. برای بدست آوردن بهترین نتیجه، از پنیر قطعات کوچک و خرد شده استفاده کنید.
حالا پیتزای خود را برای طبقاتی شدن، به صورت متناوب قارچ و پنیر روی نان تست روی تابه قرار دهید. حدود ۱۰ دقیقه به مدت متوسط روی حرارت بالا پخت کنید. اگر دوست دارید، می توانید یک قاشق عسل بر روی پیتزا قارچی بریزید تا طعم شیرینی به آن بدهید. پیتزای شما آماده سرو و خوردن است. بهتر است با سس روی آن سرو شود.
پیتزای قارچی با نان تست در تابه یک غذای سریع و ساده برای خانواده ها و همچنین دوستداران پیتزا است. این طعم عالی و جذاب و خمیر نان تست آن نرم و خوشمزه بسته به ترجیح شما و با ترکیبات مختلف به عنوان یک غذای کامل سرو می شود.
پیتزا مخصوص با نان تست در تابه
پیتزا از جمله غذاهایی است که در سرتاسر جهان شناخته شده و محبوبیت بسیاری دارد. در ایران نیز پیتزا به عنوان یکی از غذاهای موردعلاقه خانوادهها و جوانان شناخته شده است. یکی از نوع های پیتزا درست شده با نان تست است که با توجه به سادگی و سرعت تهیه آن، محبوبیت بسیاری دارد.
برای تهیه پیتزا با نان تست در تابه ابتدا نان را خرد میکنیم و درون تابه قرار می دهیم. سپس روی نان تست مواد مختلفی از جمله پنیر، گوجه فرنگی، کالباس و قارچ را میچینیم. برای تهیه پیتزا بهتر است از مواد تازه و خوب کیفیت استفاده کنیم تا طعم و عطر خوبی به غذا بدهد.
پیتزای تست در تابه سریع تر از پیتزای سنتی درست میشود و با گرم شدن تابه، نان تست به شکل نرم و کمی شیرین درمیآید. روی آن میتوانیم از گارنیشهای مختلفی از جمله سس چیلی، سس سیر و مایونز استفاده کنیم که طعم پیتزای تست را تکمیل میکنند.
بنابراین میتوان گفت پیتزای تست در تابه، یکی از ساده ترین روشهای تهیه پیتزاست که بسیار سریع و خوشمزه میشود. با استفاده از مواد تازه و خوب کیفیت، میتوان به راحتی در این نوع پیتزا لذت برد و آنرا برای خانواده و مهمانان خود آماده کنیم.