طرز تهیه پکوره سیستانی

تعبیر خواب

تعبیر خواب با هوش مصنوعی (آنلاین)

خوابتو دقیق بگو تعبیرشو دقیق دریافت کن.

برای استفاده  وارد سایت تعبیردون بشید. 

ورود به سایت تعبیر دون (کلیک کنید)

طرز تهیه پکوره سیستانی

تهیه پکوره سیستانی یکی از غذاهای محبوب و خوشمزه منطقه سیستان و بلوچستان است که با استفاده از مواد اصلی محلی و ساده تهیه می‌شود. این غذا در واقع یک نوع خورشت مرغ است که با مزه‌ای خاص و منحصر به فرد و طعمی شیرین-ترش ترکیب می‌شود. براده یا خوراک ریواس (چغندرقند) یکی از مواد اصلی این غذا است که طعم خاصی به آن می‌دهد.

برای تهیه پکوره سیستانی ابتدا مواد لازم شامل مرغ، براده یا خوراک ریواس، پیاز، زردچوبه، زعفران، نمک، فلفل سیاه و آب را آماده می‌کنیم. سپس مرغ را خرد کرده و با پیاز رنده‌شده، زردچوبه و فلفل سیاه درون قوری می‌ریزیم تا روغن کند و طرف کند. بعد از این مرحله براده را به مرغ اضافه کرده و مخلوط می‌کنیم.

سپس زعفران را در آب گرم حل کرده و به مرغ اضافه می‌کنیم و همه مواد را با هم مخلوط می‌کنیم تا مرغ کاملاً پخته شود و غذا آماده سرو شدن باشد. پکوره سیستانی معمولاً با برنج داغ و خورشت مخصوص محلی سرو می‌شود و یک طعم لذیذ و مطلوب به وجود می‌آید. این غذا از نظر مواد مصرفی و طرز تهیه‌اش نسبتاً ساده است و مناسب برای سرو در مراسم‌ها و جشن‌های خانوادگی است.