1. راهنمایی برای تهیه پنیر پیتزا با کشیده خانگی
پنیر پیتزا از جمله مواد اصلی و مهم این غذای ایتالیایی است. این پنیر با ویژگیهای خاصی مثل ذوب شدن آن بر روی پیتزا و ساختار چرب و پربار آن، این غذا را فوق العاده و خوشمزه میکند. یکی از روشهای تهیه پنیر پیتزا، استفاده از کشیده خانگی است که در ادامه گفته خواهیم شد.
قبل از شروع به تهیه پنیر پیتزا لازم است که مواد لازم را آماده کنید، به طوری که از دو لیتر شیر تازه و همچنین یک قاشق غذاخوری استفاده میشود. بعد از اینکه شیر را در حرارت اتاق رها کردید و دمای آن به 25 درجه سانتیگراد رسید، میتوان با اضافه کردن ربات زیستی به شیر، شروع به تهیه پنیر پیتزا کرد. به طور کلی، وارد کردن ربات زیستی باعث باز کردن پروتئین های موجود در شیر و تولید اسید لاکتیک میشود.
مراحل بعدی تهیه پنیر پیتزا، در خصوص تشکیل تودههای کشیدهای از شیر است. برای این منظور، شما باید شیر را به مدت یک ساعت و نیم در حرارت 30-35 درجه سانتیگراد قرار دهید تا به توده کشیده شده تبدیل شود. پس از این مرحله، مرحله کشیدن پنیر بر روی دستگاه تهیه پنیر صورت میگیرد که نوع تجهیزات مورد نظر میتواند متفاوت باشد. نوع دیگری از تجهیزات موجود برای کشیدن پنیر، دستکش است که بسیاری از افراد برای کار خود از آن استفاده میکنند.
در نهایت پنیر تهیه شده باید به مدت 3 الی 5 دقیقه داخل آب یخ برای جلوگیری از چرب شدن آن قرار داده شود و پس از آبگیری، پنیر را درون یخچال قرار دهید تا خوب بچسبد. این پنیر را میتوان برای تهیه پیتزا و یا دیگر غذاهای موجود در منو، به کار برد.
2. استفاده از مواد اولیه گوشتی و گیاهی برای تهیه پنیر پیتزا با کشیده خانگی
تهیه پنیر پیتزا با کشیده خانگی یکی از غذاهای خوشمزه و محبوب است که در تمام جهان مورد استفاده قرار میگیرد. پنیر پیتزا با استفاده از طیف گستردهای از مواد اولیه گوشتی و گیاهی تهیه میگردد.
برای تهیه پنیر پیتزا با کشیده خانگی، شما نیاز به چندین مواد اولیه دارید که مهمترین آنها، گوشت، گیاهان و پنیر هستند. شما میتوانید از گوشت چرخ کرده برای تهیه پنیر استفاده کنید. در صورت تمایل به استفاده از گیاهان، از آرد، پودر سیر، فلفل قرمز، زیره و چسبیدگی تخم مرغ استفاده کنید. همچنین، از پنیر چدری، پنیر موتزارلا، پنیر پارمزان، پنیر فتا و پنیر گودا استفاده میشود.
بهتر است همه مواد اولیه را به طور مرتب و قاطعانه انتخاب کنید. برای استفاده از مواد گیاهی، میتوانید از آنها برای تزیین پیتزای خود استفاده کنید. پربارترین انتخاب برای تهیه پنیر پیتزا به همراه کشیده خانگی نوعی پنیر موزارلا است که از روزگارهای دور در محدوده ناپل تهیه میشود. این پنیر دارای پروتئین و کلسیم زیادی است که برای رشد و تقویت استخوان یک بچه بسیار مناسب است. همچنین، از گوشت مخلوط نگهداری شده، شوید، بوفالو، مرغ و همینطور از مواد باکیه مختلف به عنوان مواد گوشتی استفاده میشود.
در نهایت، بهترین نتیجه را برای ساخت پنیر پیتزا با کشیده خانگی میتوانید با ترکیب مواد اولیه بسیار متنوع و به دقت تنظیم شده بیابید. استفاده از مواد غذایی سالم و به درستی آماده شده از دو عامل مهم برای تهیه پنیر پیتزا خانگی و خوشمزه است.
3. طرز تهیه کشیده خانگی با استفاده از سرشیر و سفیده گوسفندی
کشیده یکی از غذاهای محبوب ایرانیان است که به صورت سنتی با استفاده از دستگاه کشیده ساز تهیه میشود. اما با وجود این که دستگاه کشیده ساز در بازارها وجود دارد، برخی افراد ترجیح میدهند کشیده خانگی تهیه کنند. در اینجا به توضیح طرز تهیه کشیده خانگی با استفاده از سرشیر و سفیده گوسفندی میپردازیم.
ابتدا برای تهیه کشیده خانگی، باید مقداری آرد سفید را در یک کاسه بزرگ بریزید. به مقدار آرد باید مقداری آب اضافه کنید تا دو مواد به خوبی با هم مخلوط شوند. سپس باید همزمان آرد و آب را خمیر کنید. بهتر است استفاده از دستگاه نمکپاش، خوراکی تهیه شده و از نوعی نمک نرم استفاده کنید. بازدارنده و مرطوب کنندهای که در دسترس دارید را اضافه کنید تا خمیر نشده و بافت کشیده خوبی داشته باشد.
سپس باید خمیر را به صورت دایرهای باز کرده و بین خمیر یک سوزن به شکل جعبه دریافت کنید. حالا با استفاده از دستگاه کشیده ساز، باید خمیر را چند مرتبه از هر دو سمت کشیده شود تا به شکل همگنی درآید. در این قسمت نیز به مقدار استفاده شده از بازدارنده و مرطوب کننده و همینطور نوع آرد و آب و همچنین فشار کشیده شده، توجه نمایید.
در نهایت، کشیده را باید در یک قابلمه بزرگ همراه با آب و نمک برای حدود 20 دقیقه پخته و سپس آب را از آن خروج دهید و کشیده را به شکل همگنی روی میزدارید. با ریختن یک قاشق غذاخوری از روی کشیده، بهتر است از روش تهیه خود اطمینان حاصل شود. با استفاده از این روش ساده و همچنین جداسازی کشیده برای خوردن آن، میتوانید کشیده خانگی خود را با کیفیتی بالا و طعم دلچسبی تهیه کنید.
4. نوع شیر مناسب برای تهیه کشیده خانگی برای پنیر پیتزا
برای تهیه کشیده خانگی برای پنیر پیتزا، نوع شیر مناسب بسیار مهم است. در اینجا نیز مانند سایر اجزای پیتزا، انتخاب شیر نیز برای حفظ کیفیت و عطر و طعم خوب پیتزا بسیار حائز اهمیت است. در واقع باید گفت که انتخاب شیر، شکلدهنده اصلی پایه و زمینه اصلی برای پیتزاست.
شیر تازهی به دست آمده معمولا بهترین گزینه برای تهیه کشیده خانگی است. از آنجایی که هیچ گونه پردازش چربیهای اضافی آن صورت نگرفته، شیر تازه فاقد چربی تصفیه شده در مقابل شیرهایی است که برای ایجاد کرمی و طعم ویژه از طریق پردازشهای بیشتری ردیابی شدهاند، بهتر انتخاب خواهد بود.
همچنین با توجه به سلیقهها، شیر سوئیت و شیرمخصوص توصیه میشود. شیر سوئیت درجه چربی کمتری نسبت به شیرمخصوص دارد ولی دارای مقدار بیشتری کلسیم است که برای رشد و تقویت نیازی به آن هست و کاربرد گستردهای در تهیه پنیرهای خانگی دارد. به علاوه، با توجه به کنترلهای بهداشتی و بستهبندی شیرهای موجود در بازار، انتخاب شیر سوئیت یا شیرمخصوص از مارکهای معتبر در صنعت تولید شیر و پنیر این امر یک دغدغه کمتر برای شما به منزله خواهد داشت.
در نهایت باید به این موضوع هم اشاره کرد که هرچند شیر تازه بهترین گزینه برای پنیر پیتزا است، در صورت عدم امکان به دست آوردن شیر تازه، شیر پاستوریزه یا سفید کردن شده هم میتواند مورد استفاده قرار گیرد. در هر صورت نوع شیری که برای تهیه کشیده خانگی پنیر پیتزا استفاده میشود، باید به بازاریابی و عرضهی این نوع شیر توسط شرکتهای با نشان اعتماد توجه داشته باشیم، تا به اطمینان از پاکیزگی آنها برسیم و بدون هیچ نگرانی، مصرف این ماده غذایی را آغاز کنیم.
5. ترکیب مناسب مواد چربی و تند برای تهیه پنیر پیتزا با کشیده خانگی
تهیه پنیر پیتزا با کشیده خانگی یکی از تکنیکهای خانگی و محبوب در سراسر دنیا است. این پنیر با ترکیبی از ماده چرب، تند، نمک، و حرارت تهیه میشود. بیشتر افراد از پنیر پیتزا خوشمزه و لذتبخش آن لذت میبرند. در این مقاله، ترکیب مناسب مواد چربی و تند برای تهیه پنیر پیتزا با کشیده خانگی توضیح داده خواهد شد.
برای تهیه پنیر پیتزا خانگی با کشیده، باید از چند ماده چرب استفاده کرد. بهطوریکه مطلوب ترین ترکیب به اندازه کافی چرب باشد و بتواند پس از حرارت بهگونهای مرغوب در ظاهر و طعم شود. یکی از بهترین گزینهها روغن نباتی است که معمولا برای پخت غذا به کار میرود. لازم به ذکر است که استفاده از روغن مواد تعدیل شده از حیث سلامتی خطرناک است و باید صحت منابع روغن مورد استفاده بررسی شود.
برای تهیه پنیر پیتزا با طعم تند، پیوسته بهترین گزینه پپر و چیلیپودر است. این دو ماده بهطور ترکیبی میتوانند درست باشد. برای پنیر درختی با طعم تند، میتوانید کارایی ترکیب آن را با استفاده از پپر و فلفل سیاه افزایش دهید. همچنین، برای افزایش طعم پنیر و کمک به تشکیل پنیر، ترکیب مقداری نمک بهکار میرود.
بهطور خلاصه، استفاده از روغن نباتی، پپر و چیلیپودر و نمک در تهیه پنیر پیتزا با کشیده خانگی میتواند بهترین ترکیب باشد. این مواد درست میتوانند پنیر ارزشمندی با طعم لذت بخش و بهترین کیفیتی باشند. برای به دست آوردن بهترین افزایش و تزئیناتی مانند چاولی یا بسکت دارای طعم ایتالیایی که به طور وسوسهکننده به نظر میرسد ، این راهنمایی کامل میتواند خیلی کارامد باشد.
6. پر کردن پنیر پیتزا در گلدان خانگی برای تهیه پنیر پیتزا با کشیده خانگی
برای تهیه پنیر پیتزا با کشیده خانگی میتوانید از روش پر کردن پنیر در گلدان خانگی استفاده کنید. برای این کار از یک گلدان فلزی کوچک به قطر ده سانتیمتر و عمق چهار سانتیمتر استفاده کنید. ابتدا گلدان را با پوشش ضد چسب پوشانید و سپس پنیر را به اندازه کافی ریز خرد کنید.
سپس به صورت لایهلایه پنیر را در گلدان قرار دهید، در هر لایه پنیر را با یک لیوان نازک فشار داده و سپس با شوکر بر روی پنیر بمالید تا هواهای داخل تحلیل شود و پنیر بافتی بماند. برای این کار می توانید از شوکر کوچک ویا ساخت خود با استفاده از چوب و صابون استفاده کنید.
پنیر را به اندازه لازم بگذارید تا به این شکل خرد خورده شده درون گلدان را پوشش دهد و هیچ فضای خالیای نباشد. سپس با گذاشتن گلدان درون یک سینی شکلات، موم، موم عسل و یا پنیر خشک، گلدان را قرار دهید و پنیر را ۱۲ ساعت در یخچال قرار دهید.
بعد از گذشت ۱۲ ساعت پنیر سفید و بادوامی که درون گلدان قرار دارد آماده برش و استفاده در پیتزای خانگی شماست.