طرز تهیه پلو لوبیا چشم بلبلی با گوشت

تعبیر خواب

تعبیر خواب با هوش مصنوعی (آنلاین)

خوابتو دقیق بگو تعبیرشو دقیق دریافت کن.

برای استفاده  وارد سایت تعبیردون بشید. 

ورود به سایت تعبیر دون (کلیک کنید)

طرز تهیه پلو لوبیا چشم بلبلی با گوشت

پلو لوبیا چشم بلبلی با گوشت یکی از غذاهای پرطرفدار و خوشمزه ای است که در بیشتر مناطق ایران، به ویژه در شمال کشور مورد علاقه قرار گرفته است. برای تهیه این پلو از لوبیا چشم بلبلی، گوشت چرخ کرده، برنج و انواع ادویه و مواد خوراکی استفاده می شود.

ابتدا لوبیا چشم بلبلی را برای حدود 10 ساعت در آب خیس کنید تا نرم شود. پس از آماده شدن لوبیا، آن را با ادویه های مورد نظر و نمک در قابلمه ای روغنی به مدت 30 دقیقه بپزید. بهتر است لوبیا را با روغن ماکیان (یا روغن زیتون) تهیه کنید تا طعم و عطر آن بهتر شود.

در میانه این فرآیند، گوشت چرخ کرده را در تابه‌ای با روغن سرخ کنید و به آن خیارشور و پیاز ریز خرد شده نیز اضافه کنید. به مدت 15 تا 20 دقیقه آن را با حرارت متوسط تفت دهید تا گوشت خوب سرخ شود و پیاز نیز کمی طلایی رنگ شود.

پس از پخت شدن لوبیا، آن را به گوشت که در تابه خود در حال تفت دادن است، اضافه کنید و به مدت 5 دقیقه آن را به همراه گوشت و پیاز در روی حرارت بگذارید.

سپس برنج را شسته و در قابلمه‌ای با روغن و آب گرم و سرخ کرده بریزید. به هر کاکل برنج، یک کاکل آب بریزید و مقداری نمک را با توجه به سلیقه خود اضافه کنید. برای تهیه پلوی خوشمزه، بهتر است از برنج کامل و طعم دار (مثل کرنل یا دم سفید) استفاده کنید. پس از اینکه برنج نیم‌پخت شده، لوبیا و گوشت را به آن اضافه کنید و به مدت حدود 30 دقیقه روی حرارت بگذارید تا برنج خوب پخته شود.

پلو لوبیا چشم بلبلی با گوشت آماده است. می توانید آن را با ادویه های خود مانند زعفران، تره، دارچین و زرد چوبه تزیین کنید و به همراه سالاد، ماست و خیارشور سرو کنید. طعم عالی این پلو باعث شده تا از آن به عنوان یک پر طرفدار در میان غذاهای ایرانی استفاده شود.



1. طرز تهیه پلو لوبیا چشم بلبلی با گوشت

پلوی لوبیا چشم بلبلی با گوشت یکی از غذاهایی است که در سراسر جهان معروف و پرطرفدار است. این غذا از ترکیبی از برنج، لوبیا چشم بلبلی و گوشت تهیه می‌شود و با رنگ‌های زیبایی در دسته غذاهای خوشمزه محسوب می‌نشود.

برای تهیه این غذا، ابتدا برنج را با آب شسته و برای چند ساعت خیس می‌کنیم تا برنج نرم و پفکی شود. در کنار این کار، لوبیای چشم بلبلی را با آب مخلوط با نمک برای یک ساعت خیس می‌کنیم.

در مرحله بعد، پیاز را ریز خرد کرده و در روغن سرخ کنید تا زرد شود. زمانی که پیاز سرخ شد، گوشت را اضافه کنید و بعد از ریختن آب ترشی، تا زمانی که گوشت به شکل پخته‌ای رنگ طلایی گرفت، بپزید.

بعد از اینکه گوشت پخت، لوبیا را به آن اضافه کنید و با هم مخلوط کنید. سپس برنج را با آب درست کرده و به کمک یک قاشق داغ و با توجه به لایه بندی، در قابلمه قرار دهید. سپس لایه‌های برنج را با مخلوط گوشت و لوبیا تکرار کنید.

برای نهایی کردن این غذا، داخل قابلمه چند سوراخ کوچک را با استفاده از قلم آبکشی بر روی برنج دوخته و یک قاشق روغن روی برنج بریزید و به مدت 40 دقیقه در اجاق گاز با حرارت پایین پخته شود. با توجه به عطر و طعم فوق العاده این غذا، می توان گفت که با تدابیر مناسب درست کرده‌ شده، شاهکاری در دست خواهید داشت.



2. روش ساخت پلو لوبیا چشم بلبلی با گوشت

پلو لوبیا چشم بلبلی با گوشت یکی از غذاهای خوشمزه و پرطرفدار در فرهنگ غذایی ایران است که علاوه بر دارا بودن مقدار زیادی پروتئین، مزه و طعم بسیار خوبی دارد. برای ساخت این پلو اولین قدم آماده سازی لوبیای چشم بلبلی است که باید از روز قبل خیسانده و آماده پخت شود. برای پخت لوبیا، بهتر است از یک قابلمه به اندازه کافی بزرگ و با پوشش مناسب استفاده کنید تا لوبیا به خوبی پخته شود.

بعد از آماده سازی لوبیا، باید به سراغ گوشت بروید. بهتر است از گوشت چرخ کرده استفاده کنید که نرم و شیرین ‌طعم باشد و بعد از سرخ کردن در روغن، به عنوان یک خورشت کنده شود و به لوبیا اضافه شود. بهتر است از ادویه‌هایی مانند زردچوبه، فلفل سیاه و ریحان در این مرحله استفاده کنید که به طعم این پلو نسبت به سایر پلوها، طعم و عطر خاصی ببخشد.

بعد از اینکه لوبیا و گوشت به طور کامل کنده و پخته شد، می‌توان به سراغ برنج رفت. برای پخت برنج در این پلو، بهتر است از برنج معمولی و چسبیده استفاده نشود، بلکه از برنج پلویی با دانه های کوچک و نرم انتخاب کنید. سپس باید برنج را خوب با آب شسته و به همراه ادویه‌هایی مانند زعفران و شوید در حد اندازه یک دسرخوری به پلو اضافه کنید. برای پخت برنج، بهتر است از روش آب‌گرم کردن استفاده کنید و برای این منظور، باید برنج و ابتدا به مدت ۱۵ دقیقه با حرارت بالا پخته شود و سپس روشن شود و در حداقل زمان ممکن با حرارت کم به پختن ادامه دهید.

در نهایت پلو لوبیا چشم بلبلی با گوشت آماده شده و می‌توانید با همراهی یک سالاد سبزیجات یا ماست‌های فراوان سرو کنید. بهتر است این پلو در دمای گرم سرو شود تا عطر و طعم خاص آن بیشتر به مشام بخشید.



3. آموزش تهیه پلو لوبیا چشم بلبلی با گوشت

پلو لوبیا چشم بلبلی با گوشت یکی از غذاهای محبوب و پرطرفدار در کشور ماست. این غذا در سفره های ایرانیان کم نظیر است و دارای ترکیبی از طعم و رنگ های جذابی می باشد. از مواد اصلی این غذا شامل گوشت چرخ کرده، لوبیا چشم بلبلی، برنج، پیاز، روغن، زردچوبه و فلفل سیاه می باشد.

برای تهیه این غذا ابتدا باید لوبیا چشم بلبلی را با حدود 3 لیتر آب به مدت یک ساعت خیس کنید. سپس گوشت را با روغن و پیاز در تابه تفت دهید تا رنگش طلایی شود. سپس زردچوبه، فلفل سیاه، نمک و لوبیا خیس شده را به آن اضافه کرده و برای حدود 30 دقیقه بپزید. برنج را نیز با آب و نمک از قبل خیس کنید و در قابلمه روی حرارت بگذارید تا جوش بیاید.

سپس آب را از لوبیای پخته را جدا کرده و به صورت منظم بر روی برنج ریخته و تابه را روی برنج قرار می دهیم. سپس برای 30 دقیقه دیگر تابه را با برنج روی حرارت قرار می دهیم تا از رطوبت استفاده کند و برنج نرم شود. پلو با ظاهری رنگارنگ و طعم و عطری بسیار خوشمزه آماده مصرف می شود و می توان از آن به عنوان غذایی کامل و سالم در وعده های ناهار و شام استفاده نمود.

همچنین این غذا به دلیل اینکه لوبیا بخشی از آن اساسی باشد، دارای مواد مغذی بالا و ارزش غذایی ویژه ای می باشد و برای داشتن سلامتی بدن بسیار مفید است. همچنین از این غذا می توان به صورت خودکفایی در خانه تهیه نمود و لذت آشپزی را تجربه کرد.



4. مراحل تهیه پلو لوبیا چشم بلبلی با گوشت

برای تهیه پلو لوبیا چشم بلبلی با گوشت، ابتدا باید لوبیاچشم‌بلبلی را شسته و در آب جوش به مدت 5 تا 7 دقیقه جوشانده و آب آن را ریخته و خشک کرد. سپس گوشت را خرد کرده و درون قابلمه به همراه پیاز و روغن تفت می‌دهیم تا رنگ‌گیر شود. سپس آب می‌ریزیم و تنظیم می‌کنیم تا گوشت بپزد.

در همین حال، برای تهیه روشن نمکی، پیاز مخلوط با روغن در قابلمه تفت داده می‌شود تا کمی سرخ شود. قبلاً برنج را شسته و برای نیم ساعت با آب و شیر خیسانده‌ایم. در حالی که گوشت به همراه پیاز در حال پخت است، ابتدا روغن موجود در قابلمه را با کمی شیر و مغز پسته مخلوط کنید و برنج را می‌توانید به آن اضافه کنید و به همراه پیاز تفت می‌دهید تا شفاف شود.

هنگامی که برنج شفاف و سفت شد، لوبیا چشم بلبلی شسته شده به آن اضافه شده و برای چند دقیقه دیگر پخته می‌شوند. در آخر روی پلو لوبیا چشم بلبلی با گوشت، گوشت نیز پائین تر از برنج قرار داده شود تا پلاکت شکل بگیرد. سپس پیاز رنده شده و مخلوط با روغن و زردچوبه در حالتی که داغ است به پلو اضافه می‌شود و درون فر به مدت 15 تا 20 دقیقه قرار می‌گیرد تا برسد به خوشمزگی مورد نظر.

زمان سرو این پلو به دلخواه باشد، از روش سیب‌زمینی پخته با روغن و مقداری رنگ‌های زعفران استفاده کرده و برای رنگی کردن پلو روی آن قرار دهید. به این صورت می‌توانید پلو لوبیا چشم بلبلی با گوشتی خوشمزه و شیرین و شور تهیه کنید.



5. تهیه پلو لوبیا چشم بلبلی با گوشت به سبک خانگی

تهیه پلو لوبیا چشم بلبلی با گوشت به سبک خانگی یکی از غذاهای سنتی و محبوب در بین خانواده‌های ایرانی محسوب می‌شود. این غذا با ترکیب لوبیا چشم بلبلی، گوشت چرخ کرده و ادویه جات مختلف، طعمی شیرین، خوشمزه و خوشرنگ به دست می‌آید.

برای تهیه این غذا ابتدا باید لوبیا چشم بلبلی را بشویید و در داخل ظرفی با آبی که پیشتر نمک به آن افزوده‌اید، به مدت 3 تا 4 ساعت خیس کنید تا درصد آبش رو به رشد افزایش یابد. سپس آن را در قابلمه‌ای قرار داده و به مدت 30 تا 35 دقیقه بپزید تا لوبیای شما نرم و بادوام شود.

حالا فرض کنید که دارید گوشت را با ترکیب ادویه و نمک و فلفل و یک قاشق روغن سرخ کنید تا ابتدا شکل خودش را بگیرد. در این مرحله نیز اگر دوست داشتید می‌توانید بصورت جداگانه لباس کیف کنید یا همراه با لوبیا وارد قابلمه بشوید.

سپس به این مرحله برسید که مقداری پیاز رو خرد کنید و روغن روی حرارت قرار بدهید و از پیاز روی روغن لکه لکه کنید تا طلایی شود و ادویه‌هایی که می‌خواهید به لذت خودتان خواهید برای تهیه مازیت قرار دهید. سپس گوشتی که پیش‌تر سرخ کرده بودید روی پیاز لکه لکه کنید تا ادویه‌های شما داخل گوشت وارد شود.

در مرحله بعدی شما باید مقداری از پیاز روی گوشت و پس از آن لوبیا چشم بلبلی را بر روی هم بریزید. سپس مقداری آب به قابلمه خود اضافه کنید و به مدت 10 تا 15 دقیقه بگذارید وسط حرارتی شما به مرحله کوچک تر برود تا همه مواد به خوبی پخته شوند. پس از پخت شدن مازیت، پلو شما آماده سرو در میز با بررسی پخته بودن لوبیا و تنظیم طعم شور آن‌ با شیرینی، نمک و فلفل خواهد بود.



6. پلو لوبیا چشم بلبلی با گوشت به روش سنتی

پلو لوبیا چشم بلبلی با گوشت به روش سنتی یکی از غذاهای معروف ایرانی است که در سراسر ایران مورد علاقه خانواده‌ها است. این غذا از دو عنصر اصلی یعنی گوشت گوسفند و لوبیا چشم بلبلی تشکیل می‌شود که با دیگر ادویه‌های خوشمزه و طعم‌دهنده، غذایی بسیار لذیذ و دلچسب را تولید می‌کند.

برای تهیه این غذا، ابتدا گوشت گوسفند را به شکل مکعبی در آورده و با روغن مورد نظر و پیاز سرخ شده تفت می‌دهیم تا گوشت به صورت آرام سرخ شود و رنگ طلایی‌ای به خود بگیرد. در مرحله بعد، لوبیای چشم بلبلی را نیز با یک قاشق شکم پر و چند لیوان آب گرم به صورت منظم در دیگی جداگانه می‌پزیم تا نرم و پخته شود.

پس از پختن گوشت و لوبیا، دو ترکیب را با هم ترکیب کرده و بهتر است در دیگ جداگانه برای مدتی به روی حرارت قرار دهیم تا طعم‌ها به هم دلخواه شوند. در این مرحله همچنین ادویه‌های غذایی خواسته شده نظیر سرکه، زعفران و فلفل سیاه را برای تقویت طعم غذا اضافه می‌کنیم. در نهایت، با تزئین با خلال‌های ادویه‌ای و دانه‌های خیار شور، پلو لوبیا چشم بلبلی با گوشت به روش سنتی آماده می‌شود و می‌تواند با نان تازه و سبزیجات خوردنی باشد.

در نتیجه، پلو لوبیا چشم بلبلی با گوشت به روش سنتی غذایی است که بسیار لذیذ و محبوب است و می‌توان آن را به عنوان یک وعده نهار یا شام در میان خانواده و دوستان سرو کرد.