تعبیر خواب با هوش مصنوعی (آنلاین)
خوابتو دقیق بگو تعبیرشو دقیق دریافت کن.
برای استفاده وارد سایت تعبیردون بشید.
طرز تهیه پشن موهیتو
پشن موهیتو یک غذای محبوب و خوشمزه در فرهنگ ایرانی است که اغلب در مراسم های خاص و مهم سرو می شود. این غذا از گوشت گوسفند یا گوشت گوساله با آرد و سبزیجات تهیه می شود. در زیر توضیحی از طرز تهیه پشن موهیتو آورده شده است:
ابتدا گوشت گوسفند یا گوساله را با دقت بشویید و پس از خرد کردن آن به قطعات کوچک، درون قابلمه ای قرار دهید و به همراه نصف پیمانه آب و نمک بپزید تا گوشت نرم شود.
سپس در یک ظرف دیگر، آرد را بریزید و برای روی آن یک لایه کمی نمک و فلفل اضافه کنید. حال با گوشت پخته را به خوبی خرد کنید و در ظرف مخلوط آرد و سبزیجات (معمولا پیاز و جعفری) بریزید.
پس از مخلوط کردن تمام مواد، دسته های کوچکی از مخلوط را در دست بگیرید و به شکل گرد درآورید. سپس آن ها را در یک ماهیتابه تفلون پوشیده شده قرار دهید و روغن داغ کرده را روی آن ها بریزید تا سمت هاشان سرخ شود.
بعد از سرخ کردن همه دسته ها، پشن موهیتو ها را بر روی سرویس دیش قرار داده و به همراه نون خشک و ترشیجات مختلف سرو کنید. این غذا را می توان به صورت سرد یا گرم مصرف کرد و در تمامی فصول سال مناسب است.