طرز تهیه پاستا پنه با سس پستو

تعبیر خواب

تعبیر خواب با هوش مصنوعی (آنلاین)

خوابتو دقیق بگو تعبیرشو دقیق دریافت کن.

برای استفاده  وارد سایت تعبیردون بشید. 

ورود به سایت تعبیر دون (کلیک کنید)

طرز تهیه پاستا پنه با سس پستو

پاستا پنه با سس پستو از غذاهای ایتالیایی بسیار پر مصرف و دلپذیر است و در طول سال به عنوان غذایی سریع و مفید بسیار مطرح می‌باشد. این انواع پاستا ها با مواد غذایی کمی و سبزی ها به همراه سس پستو تهیه می شوند که البته می‌توان برای پرکردن بیشتر غذا، مرغ یا گوشت را نیز به این نوع پاستا پنه افزود.

برای تهیه پاستا پنه با سس پستو، ابتدا باید پاستا را در یک قابلمه‌ی با آب جوش نرم کنید و سپس آب را از روی پاستا خالی کنید و پاستا را با روغن زیتون و ترشی‌خوراک مخلوط کرده و به نوبه خود نگه‌دارید.

در مرحله بعدی باید سس پستو را تهیه کنید. برای این منظور، باید برگه های فرش بلدرچین، پسته تازه، سیر، پنیر پارمیزن، کره، مغزهای کاج و فلفل سبز را در یک میکسر قرار داده و تا زمانی که تمام مواد را شکسته و ریز شود، آن را آماده کنید. سپس سس پستو را با پاستا پنه مخلوط کنید و سفیده تازه رنگ پستو همراه با برگه‌های سبز را روی پاستا قرار دهید.

در نهایت، پاستا پنه با سس پستو آماده شده به همراه پنیر تندوری و فلفل سیاه روی آن ریخته، می‌تواند برای سرو در میان دوستان و خانواده بهترین گزینه باشد. این نوع پاستا سریع و ساده و در عین حال با طعم فوق العاده مطلوب، به دل همه افراد نشسته و برای شام و ناهار یکی از بهترین گزینه هاست.



1. راهنمای تهیه پاستا پنه

تهیه پاستا پنه یک غذای ایتالیایی بسیار پرطرفدار و لذیذ است که با ترکیبی از آرد، آب، روغن زیتون، شیر، سیر، پنیر و گیاهان معطر تهیه می‌شود. در ادامه به توضیح مراحل تهیه این غذا می‌پردازیم.

مرحله اول پخت پاستا است که بهتر است این مرحله را از قبل شروع کنید. با غلظت مناسب آب شور از قبل روی حرارت قرار داده شده پاستا را می‌توانید برای 5 تا 10 دقیقه در آن بجوشانید تا نرم شود. پس از پخت بهتر است از داخل آب برای جلوگیری از چسبیدن پاستا به هم و در شوینده آب شیرین قرار داده شود.

مرحله دوم تهیه سس پنه است. برای تهیه سس پنه نخست باید سیر را خرد کنید و در روغن زیتون تفت دهید تا بوی خوبی بگیرد. پس از این مرحله بیشینه باید به معدن نمک ارده بپزید تا طعم پخته شدن بگیرد. سپس با تفت دادن آرد در روغن زیتون، شیر، پنیر پارمزان خرد شده و گیاهان معطر مانند بابونه، گل سرخ، سرخ کرفس، سرچشمه و پیاز با هم مخلوط شوند تا یک سس کامل تهیه شود.

مرحله سوم ترکیب پاستا و سس است. پس از جداسازی پاستا از آب خالی شده، پاستا را در داخل سس قرار دهید و با حرارت ملایم به هم آمیزی دهید تا سس روی ماکارونی درست کار کند. قبل از پرسیدن پاستا و سس باید به همین ترتیب یک تکه کالباس خرد شده و سبزی آرایشی مانند پارسلی و گردو روی آن ریخته شود.

در نهایت، با یک تکه نان تست و کمی قرار دادن پنیر پارمزان فریبا و دقیق در تهیه مواد آماده بکار برده شود تا بهترین نتیجه بخشید. بهینه سازی و رسیدگی کامل به جزئیات سبک تهیه پاستا پنه به شما اجازه می‌دهد تا طعم واگیر و خوبی را در غذای خود ایجاد کنید.



2. مرحله اول: تهیه مواد اولیه

در مرحله اول تهیه مواد اولیه، اهمیت بسیاری دارد که مراحل تهیه با دقت و شیوه‌ای خاص انجام شود تا مواد اولیه مناسب با کیفیت و قیمت مناسب تهیه شوند. در این مرحله، دقت و حوصله بسیاری باید صرف شود تا در مراحل بعدی مشکلی ایجاد نشود.

ابتدا باید تعیین کنید کدام مواد اولیه را برای تولید کالای خود نیاز دارید. سپس باید به دنبال تأمین مواد اولیه با کیفیت و با قیمت مناسب باشید. در این رابطه، تحقیقات لازم برای پیدا کردن تأمین کنندگان با کیفیت و قیمت مناسب انجام می‌شود.

در مرحله بعدی، باید از سایر منابع تأمین کننده‌ی همچنین استفاده کنید. این منابع شامل همکاران، دوستان، تحلیل‌گران بازار، وب‌سایت‌های تأمینکننده مواد با قیمت مناسب در سراسر کشور می‌شوند.

در نهایت، همواره باید در نظر داشته باشید که برای تهیه مواد اولیه با کیفیت، اولیه‌ی قابلیت تغییر بالایی داشته باشید. به عنوان مثال، ممکن است بخواهید ترکیب مواد را تغییر دهید یا در مسیر تولید از قبل تعیین شده، مسیر دیگری طی کنید. بنابراین، بهتر است از اول مواد آماده بیشتری تهیه کنید تا در مراحل بعدی مشکلی ایجاد نشود.



3. مرحله دوم: طرز تهیه پاستا پنه

پاستا پنه یک غذای خوشمزه است که از طریق تهیه نوعی سس خام با روشی ساده و سریع تهیه می شود. در مرحله دوم تهیه پاستا پنه، نیاز به تهیه سس خام داریم. برای تهیه این سس، به مواد زیر نیاز داریم:

- رب گوجه فرنگی

- سیر

- بلبلی

- سبزیجات

- اسپاگتی

ابتدا باید بلبلی ها را از آب بیرون آورده و خشک شده آن ها را در تابه ای با کمی روغن سرخ کنیم تا به رنگ طلایی درآیند. سپس سیر ها و سبزیجات را کوچک کرده و به تابه اضافه کنید و همه را با هم مخلوط کنید تا سبزیجات و سیر بعضی از روغن بلبلی را جذب کنند.

حالا باید رب گوجه فرنگی را به مخلوط بلبلی، سبزیجات و سیر اضافه کرده و آن ها را با هم مخلوط کنید. سپس یک قاشق غذاخوری از آب آشامیدنی به مخلوط اضافه کنید تا سس ضخیم تر شود.

در این مرحله باید اسپاگتی‌ها را در آب جوش به مدت 8-10 دقیقه پخته و آرام آرام به سس اضافه کرده و همه را با هم مخلوط کنید تا پاستا در روغن سس قرار بگیرد. حرارت را کم کنید و سس را برای چند دقیقه بالا بگذارید تا پاستا به خوبی جذب شود.

هنگام سرو کردن، پاستا را در ظرف سرو می کنیم و روی آن پنیر پارمزان رنده شده را بریزیم. طرز تهیه پاستا پنه به سادگی با استفاده از موارد ذکر شده قابل انجام است و می تواند به عنوان یک غذای شام یا ناهار سریع و خوشمزه مورد استفاده قرار گیرد.



4. مرحله سوم: تهیه سس پستو

در مرحله سوم از آماده کردن سس پستو، نیاز به مواد غذایی زیر دارید: برگهای فرشته یا برگهای بانک، پسته، گردو، پیاز، سیر، خردل، نمک، فلفل سیاه، پارمیزان، روغن زیتون و آب.

برای شروع، برگهای فرشته را بصورت خرد شده درون مخلوط کننده قرار دهید و به همراه پیاز و سیر رنده شده، گردو و پسته تا حدی که ترکیب آن‌ها صاف شود، مخلوط کنید. سپس خردل، نمک، فلفل سیاه و پارمیزان را به مواد توخالی اضافه کنید و مجدداً با هم مخلوط کنید.

سپس به آرامی روغن زیتون را به آن اضافه کنید تا ترکیب شود. باید توجه داشته باشید که اضافه کردن روغن زیاد، عاملی می‌شود که دسته بندی سس شما را به دسته بندی چرب قرار می‌دهد. بنابراین، بهتر است روغن زیتون را به آرامی و به صورت پیوسته به مواد توخالی اضافه کنید تا از درجه چربی‌های زیاد باز مانید.

آخرین قدم، اضافه کردن آب به ترکیبی است که به تازگی تهیه کرده‌اید. کمی کمی آب را به سس پستو اضافه کنید تا به دسته‌ای تر و تر تبدیل شود تا بتوانید آن را به آسانی به موارد مختلف مانند پاستا و پنیر یا ساندویچ استفاده کنید. با توجه به سلیقه‌ی شما، ممکن است نیاز به اضافه کردن نمک و فلفل سیاه داشته باشید.



5. مرحله چهارم: ترکیب پاستا پنه با سس پستو

مرحله چهارم در تهیه غذای پاستا پنه با سس پستو، ترکیب پاستا با سس پستو است. پاستا پنه یکی از انواع پاستای ایتالیایی به شمار می‌آید که شکل آن شبیه به دونات با دیواره‌های ساخته شده از درشتی‌های چندرنگ می‌باشد. این نوع پاستا با سس پستو بسیار خوش طعم و خوش انگشت بوده و به عنوان یک غذای سریع و خوشمزه، بسیار محبوب است.

ترکیب پاستا پنه با سس پستو به روش زیر انجام می‌شود. در ابتدا، نیازمندی‌های لازم برای پختن پاستا به دست آماده شوند. یک قدرت گاز را بر روی حرارت بالا درست کرده و آب را در یک قابلمه بزرگ بر روی حرارت قرار دهید تا به جوش بیاید. سپس پاستا را به آب جوش اضافه کنید و برای 6 الی 8 دقیقه با حرارت آزاد بپزید تا طرز تهیه پاستا مناسب را بدست آورده باشید.

پس از آماده شدن پاستا، به منظور ترکیب آن با سس پستو، 2 تا 3 قاشق غذاخوری سس پستو را با 2 تا 3 قاشق غذاخوری از آبی که پاستا را در آن پخته‌اید، در یک قابلمه کوچک ترکیب کنید و هم بزنید. سپس، پاستا را از آب تبدیل شده به جذب کننده آب خارج کنید و به ترکیب پستو اضافه کنید. همه مواد را با هم ترکیب کرده و در سطح پایین قابلمه روی حرارت بادامی قرار دهید تا برای 1 الی 2 دقیقه داغ شود.

بعد از داغ شدن مواد، غذای پاستا پنه با سس پستو آماده خوردن است. پیشنهاد می‌شود که در هنگام سرویس دهی، غذای پاستا را با کمی پنیر پارمزان به همراه زیتون و نان تازه سرو کنید تا شکل خوشمزه آن افزایش یابد. همچنین، می‌توانید در صورت دلخواه، نمک یا فلفل سیاه را نیز به آن تزیین کنید. به این ترتیب، غذایی خوشمزه و شاداب برای خانواده یا مهمانانتان درست می‌کنید.



6. تزئین پاستا پنه با سس پستو

تزئین پاستا پنه با سس پستو، یکی از خوشمزه‌ترین و سرشار از طعم و شیرینی‌های آمیزشی است که می‌توانید در آن لذت ببرید. به عنوان یک غذای ایتالیایی، پاستا یک غذای خیلی محبوب در سرتاسر جهان است که به دلیل سهولت در تهیه، مزه خوب و گزینه‌های بی‌شماری در تزیین و تجهیز غذاها، جزو غذاهای پرطرفدار و نامی شده است.

یکی از سس‌های خوشمزه که به‌راحتی با پاستا شیرین‌ترین کمپانی‌های ایتالیایی جورجیو آرمانی، نستله و باریلا ترکیب می‌شود، سس پستو است. سس پستو از ترکیبی از نعناع فرنگی، سیر، فلفل، پارمزان، بادام‌زمینی و روغن زیتون ساخته‌شده است که جایی که فقط کافیست که تصویر آن را ببینید، توضیحات کمی برای آن نیاز داشته باشید. این غذا به لحاظ ترکیب گردش و طعم و بافت، هرچند با سایر غذاهای پاستا متفاوت است، اما به لحاظ نمای ظاهری، قابلیت تزیین و خوشمزگی در حدی است که می‌توانید آن را به سادگی مهربان.

برای تزئین پاستا پنه با سس پستو، می‌توانید از مواد زیادی استفاده کنید. برخی از ایده‌هایی که می‌توانید از آنها برای تزئین استفاده کنید، شامل پارمزان رنده‌شده، ماهی کجی، ذرت، سبزیجات، فلفل دلمه‌ای و سبزیجات خشک شده است. برای تزئین، می‌توانید از جرم متنوعی از پاستا پنه استفاده کنید، اما بهترین نوع پاستا پنه برای این سس، شامل پاستا پنه تیوبولینی با چند فرم مختلف وجود دارد که معمولاً با پستو تهیه می‌شود.

در نهایت، می‌توان به این نهایت روش‌ و آیینه‌ای از تزئین پاستا پنه با سس پستو گفت که می‌توانید به دقت برای آن طرح بکشید. تعیین طرح و مدل‌های ذکرشده به شما بستگی دارد. هر چند، می‌توانید به طور خلاصه، با توجه به نوع پاستا و سس پستو، تصمیم گیری کنید که چه بازی‌های طراحی و تزئیناتی را دوست دارید.