طرز تهیه پاستا وونگوله

تعبیر خواب

تعبیر خواب با هوش مصنوعی (آنلاین)

خوابتو دقیق بگو تعبیرشو دقیق دریافت کن.

برای استفاده  وارد سایت تعبیردون بشید. 

ورود به سایت تعبیر دون (کلیک کنید)

طرز تهیه پاستا وونگوله

پاستا وونگوله یکی از معروف‌ترین و خوشمزه‌ترین غذاهای ایتالیایی است که معمولاً با ماهی تهیه می‌شود. این غذا با ترکیب آنچه که خود پاستایاز بوصله به نام Carabinieri اختراع کرد را به شهرت رسیده است. بوصله همراه با همکاری چند شخص دیگر، استاندارد سیاهی ماهی قرقاول فراتر از حد خود را به ژیلیگونی یا ژولیننو گرفته است. به جای اینکه ماهی را به تنهایی پخته یا سرطان کنند، ایده این بود که پاستا را از پیش پخته و کمی نیمه پذیرفته بپزیم. این پاستای از نوع قلمه و شبیه به ماکارونی ایتالیایی است و برای آموزش به استفاده از آن در آمریکا بهره گرفته شده است.

برای تهیه پاستا وونگوله ،

مواد لازم :

- 300 گرم پاستا (نوع اسپاگتی یا لینگوئینی)

- 500 گرم میگو یا ماهی (میتوانید از میگو، کلمار، کالماری و یا هر ماهی دیگری استفاده کنید)

- 3 حبه سیر (ریز خرد شده)

- 1 پیمانه فلفل قرمز قطعات کوچک یا پودر

- 1/2 قاشق چایخوری زعفران

- سرکه بالزامیکو، روغن زیتون، نمک و فلفل به میزان لازم

طرز تهیه :

1. ابتدا پاستا را طبق دستورالعمل روی بسته آن بپزید تا نیمی پز باشد.

2. سپس مواد دیگر را آماده کنید؛ میگو یا ماهی را تمیز کرده و به اندازه‌ای پخته که لطیف باشد.

3. در حین پخت پاستا، روغن زیتون را در تابه گرم کنید و سیر خرد شده را تفت دهید تا بو دلپسند بدهد.

4. میگو یا ماهی را به سیر اضافه کرده و هر دو را تفت دهید تا ماهی یا میگو بپزد.

5. زعفران، فلفل قرمز، نمک و فلفل را به مواد تفت داده شده اضافه کنید و مخلوط کنید.

6. پاستا را در تابه اضافه کنید و با سرکه بالزامیکو و فلفل تزیین کنید.

7. پاستا وونگوله را به سروینگ دلخواه خود برسانید و لذت ببرید.

این اسپاگتی خوشمزه و مطبوع را می‌توانید به عنوان یک وعده غذایی پرپروتئین و خوشمزه برای وعده ناهار یا شام خود انتخاب کنید.به غیر این صورت میتوانید آن را به عنوان غذایی سبک و خوشمزه در جشنها و مهمانی های خود نیز سرو کنید.