تعبیر خواب با هوش مصنوعی (آنلاین)
خوابتو دقیق بگو تعبیرشو دقیق دریافت کن.
برای استفاده وارد سایت تعبیردون بشید.
طرز تهیه پاستا مته ای
پاستا مته ای یک غذای خوشمزه و محبوب در فرهنگ آشپزی ایتالیایی است که به سادگی و با تنوع بسیار زیاد میتوان آن را تهیه کرد. این غذا از پاستا مته ای تهیه شده که طراوت و لمس خاصی به آن میدهد. در ادامه به نحوه تهیه پاستا مته ای میپردازیم.
برای تهیه پاستا مته ای ابتدا باید پاستای مته ای را در آب نمکدار جوشان بپزیم. سپس از آب جوش اندکی برای حذف چسبندگی و تازگی اضافه کنیم. سپس پاستا را در ظرف مورد نظر انتقال داده و نیم ساعت بعد از تهیه مته ای آماده استفاده است.
برای سس پاستا مته ای میتوان از سس مخصوص یا سس عادی مرغوب استفاده کرد. همچنین میتوان از گوشت یا مایع به عنوان سس استفاده کرد. بعد از اماده کردن پاستا، سس را درو نموده و یکطرفی روی پاستا به سرو برسانید.
در نهایت با تزیین پاستا مته ای با پارمزان و فلفل سیاه میتوانید آن را برای پیشنهاد به عزیزان خود آماده کنید. این غذا با سلیقهای منحصر به فرد و خاص همراه خواهد بود و مطمئناً همه را به وجد خواهد آورد.