طرز تهیه پاستا ساده با شیر و خامه
پاستا یک غذای ساده و عامیانهای است که با ترکیبات ساده میتوان آن را به یک غذای لذیذ و خوشطعم تبدیل کرد. طرز تهیه پاستا با استفاده از شیر و خامه یکی از روشهای محبوب برای تهیه این غذای عالی است. در ادامه روش مرحله به مرحله تهیه پاستا با استفاده از شیر و خامه توضیح داده میشود.
ابتدا پاستا را در آب نمکدار جوشانده و به مدت ۸-۱۰ دقیقه در حالت جوش دادن بپزید. سپس آن را از روی حرارت بردارید و آب آن را به صورت کامل با استفاده از دستگاه آبگیری از پاستا جدا کنید.
در ظرف دیگر، شیر و خامه را به ترتیب ۱/۲ و ۱/۴ پیمانه با هم مخلوط کنید. سپس آن را به روی حرارت در یک قابلمه تهیه شده و به دمای ملایم بیاورید. در صورت نیاز، میتوانید کمی نمک و فلفل سیاه هم به این مخلوط اضافه کنید.
پاستا را به تفریحی درون قابلمه حاوی مخلوط شیر و خامه ریخته و با ملاطفت به آن هم بخورید. سپس این مخلوط را بر روی حرارت نخیزانیده پنج دقیقه تا زمانی که تمام غذا کاملاً گرم شود، دم میدهید. طعم پاستا با استفاده از شیر و خامه بسیار لذیذ و دوستداشتنی است و میتوان به خوشمزگی آن را با ریحان یا پارمزان تزیین کرد.
در نهایت، پاستا را در بشقابهای سرو کنید و به عنوان غذای دلخواهتان از آن لذت ببرید. این روش ساده و عملی تهیه پاستا با استفاده از شیر و خامه است که میتواند برای ناهار یا شام در فضای خانگی مورد استفاده قرار گیرد.
دستور پخت پاستا با شیر و خامه
دستور پخت پاستا با شیر و خامه یکی از راه های شیرین و خوشمزه برای تهیه پاستا است که بسیار ساده و سریع به ظاهر به نظر می رسد اما برای کسانی که افراد مبتدی در آشپزی هستند، ممکن است تقریبا سخت به نظر برسد. در این روش برای تهیه پاستا، شیر و خامه به جای سس تند و گرمی که معمولا در پاستاهای رشتهای استفاده میشود، به کار برده میشوند و این موجب میشود که طعم پاستای سفید نرم و شیرینی باشد.
برای آماده کردن این پاستا ابتدا باید رشتههای پاستا را در حدی که آشپزخانه شما نیاز دارد، آب بپزید. بعد از غلیظ شدن پاستا، آنها را با آب شسته و نگهداری کنید. در مرحله بعد شیر و خامه را در یک قابلمه به کار ببرید و بصورت همزمان بگذارید تا بجوشد. سپس شمارهای از پاستا را به محل آبپز های پریده و کمی قاطی کنید و آن را همراه با خامه و شیر در یک قابلمه حرارت داده و به مدت چند دقیقه مخلوط کنید تا شیر و خامه آب پاستا را بپوشانند و طعم خوشمزه و شیرین پاستا برای شما منتشر شود.
شما همچنین می توانید بصورت ماهیتابه ای داغ، پاستا را با خامه و شیر مخلوط کنید. در این روش، نخود فرنگی را به صورت طبیعی افزوده شده و سرخی پوست مرغ ها را با افزودن سبزیجات به پوست ها برای شکل دادن یک پاستای خوشمزه و شیرین عالی اضافه کنید. هرچند که این روش مقایسه به روش قبلی، زمان بیشتری را برای آماده شدن پاستا در بر دارد اما طعم شیرین و خوشمزه آن مبتنی بر عطر و اصالت است و شما را به یک تجربه بینظیر و لذت بخش در سفر آشپزی می برد.
پاستا با تهیه شیر خامه
شاید هیچ غذایی با رایحه و طعم مطلوبی مانند پاستا نباشد. پر طرفداری کاهش یافته است از زمانی که مثل تقلید طی برخی کشورها آن را شبه ایتالیایی کردند، اما هنوز هم در فهرست غذاهایی است که هر کسی دوست دارد.
اگر میخواهید از این غذای خوشمزه لذت ببرید، بهترین راه تهیه پاستا در خانه است. با این روش، میتوانید از مواد خام با کیفیت بهره مند شوید و نوشیدن غذا همیشه لذت بخش خواهد بود. یکی از مراحل مهم تهیه پاستا ایجاد سس خوشمزه است که به طور معمول شامل شیر خامه، پنیر پارمسان و سایر ادویه و سبزیجات است.
برای تهیه شیر خامه، باید شیر را به مقدار مشخص برای پذیرایی خودتان یا خانوادهتان جوش دهید و درون آن بودهرای پنیر پارمسان را اضافه کنید و به خوبی هم بزنید. بعد از چند دقیقه، شیر خامهای خوشمزه آماده است. سپس، آن را بر روی پاستای تازه و آماده سرو میکنیم و لذت میبریم.
بهتر است از پاستا با آرایشی منحصر بفرد و ادویه های گیاهی مانند آویشن، فلفل سیاه و فلفل قرمز برای رنگ و طعم بهتر استفاده کنید. همچنین، روکش پارمسان تازه را فراموش نکنید. با استفاده از همه این موارد، می توانید پاستا با تهیه شیر خامهیی خوشمزه و لذیذی بسازید که تمام خانواده شما آن را دوست خواهد داشت.
نحوه تهیه پاستا با شیر و خامه
تهیه پاستا با شیر و خامه یکی از دسرهای سریع و ساده میباشد که همه با آن آشنایی دارند و میتوانند طعم مطلوب آن را به دست آورند. این دسر، به راحتی و در زمان کوتاهی قابل تهیه است و میتواند نوید بسیاری از افراد را برداشت کند، به خصوص در جمع پذیراییها و میهمانیها.
برای تهیه پاستا با شیر و خامه ابتدا ورقههای پاستا را در آب جوش یا حتی کمی آب سرد به مدت 7 تا 10 دقیقه بجوشانید. سپس آنها را به یک ماهیتابه با آب سرد انتقال دهید. در میان این کار، شیر و خامه را در یک ماهیتابه با هم مخلوط کنید. پس از آن ، ماهیتابه را روی حرارت قرار دهید و مواد را ترکیب کنید.
سپس پاستا پخته شده را به ماهیتابه با شیر و خامه اضافه کنید و آن را مخلوط کنید. البته دقت داشته باشید که اگر خامه را برای مدت طولانی روی حرارت نگه دارید، میتواند تبدیل به پاستا با شیر پخته شده شود.
در نهایت، پاستا با شیر و خامه را با فلفل سیاه و یا جعفری تزیین کنید و در بشقابهای مناسب برای سرو درآورید. طعم خوب و دلچسب این دسر را میتوان با لیمو تازه و یا پنیر رندهشده تزیین کرد. گرم سرو شده یا سرد، پاستا با شیر و خامه میتواند بعنوان یک دسر لذیذ در هر مهمانی و جمعیت سرو شود.
پاستا ساده با شیر و خامه درست کنید
پاستا یکی از محبوب ترین غذاهای جهان است که در بسیاری از رستوران ها و خانه های ایرانی سرو میشود. به عنوان یک غذای پرطرفدار، دستور پخت پاستا به صورت مختلفی در سراسر جهان تدارک دیده میشود. یکی از شیوه های آسان و ساده تهیه پاستا، استفاده از شیر و خامه است.
ابتدا دو لیتر آب را در یک قابلمه به جوش بیاورید و سپس 400 گرم پاستا را به آن اضافه کنید و برای حدود 10 دقیقه آن را بجوشانید تا پخته شود. در این مرحله میتوانید نمک و روغن زیتون هم اضافه کنید تا به طعم آن اضافه شود.
سپس آب را با کمک یک ماهک پاستا، از پاستا جدا میکنیم و با آب سرد میشویم تا جلوی چسبندگی و داشتن ظاهر سفید و زیبا را بگیریم. حوله یا قطره قطره خشک کن روی پاستا بگذارید تا تمام آبش از خودش راه بیفتاند.
در مرحله بعد، یک قابلمه جداگانه را در حرارت بسیار کم قرار داده و سهقطعه ی میانه و بزرگ دو سیر شده را به آن بیاندازید و کمی از روغن زیتون هم به آن اضافه کنید تا تفت بخورد. بعد از آن، نصف فنجان خامه و نصف فنجان شیر را به آن بیافزایید و با هم مخلوط کنید.
حالا 400 گرم پاستا پخته شده را به قابلمه اضافه کنید و همراه با سس خامه ریخته شده با هم مخلوط کرده و تا چند سختی پسندیده شده در حرارت کم میگذاریم. در این مرحله میتوانید مقداری نمک و فلفل هم به آن اضافه کنید.
در آخر، بعد از حدود 5 دقیقه، پاستای شیرین شده و خامه ای آماده خوردن خواهد بود. شما میتوانید این پاستا را با سبزیجات تزئینی کرده و از آن لذت ببرید.
راهنمای تهیه پاستا با شیر و خامه
تهیه پاستا با شیر و خامه یکی از غذاهای ساده و خوشمزه به شمار میرود. این غذا در کنار سبزیجات و یا سالاد به عنوان یک غذای کامل و سالم محسوب میشود. در این راهنما، مراحل تهیه پاستا با شیر و خامه را به شما آموزش خواهیم داد.
ابتدا، پاستا را با آب نمک داغ طبخ کرده و به مدت 10 دقیقه آبکشی کنید تا آب بیشتری از آن خارج شود. سپس درون دیگی را گذاشته و به همراه شیر و خامه روی حرارت قرار دهید. با مخلوط کردن مواد به همراه سیبزمینیهای نیمه پخته رنگآمیزی شده شروع به پخت پاستا کنید.
بعد از چند دقیقه، هویجها، کلمها و فلفل دلمهای را به مواد افزوده و به مدت 10 دقیقه دیگر پخت کنید. در انتها برگزیتون را افزوده و به مدت 5 دقیقه دیگر آن را پخت کنید.
پس از پخت کامل مواد، پاستای شیرین و خوشمزه خود را برای سرو با مزهدهی با مقداری فلفل سیاه سرخ شده، به همراه روغن زیتون و عصاره لیموترش به سفره بیاورید. میتوانید این طبق خوشمزه را به عنوان یک غذای سریع و کامل روزانه یا نوشیدههایی همچون آب پرتقال، کلمنجه و نعناع ترش تازه روی میز سرو کنید.
در نهایت، میتوانید به همراه دوستان و خانواده خود لذت بردن از این غذا ساده و لذیذ را تجربه کنید.