طرز تهیه پاستا تک نفره

تعبیر خواب

تعبیر خواب با هوش مصنوعی (آنلاین)

خوابتو دقیق بگو تعبیرشو دقیق دریافت کن.

برای استفاده  وارد سایت تعبیردون بشید. 

ورود به سایت تعبیر دون (کلیک کنید)

طرز تهیه پاستا تک نفره

پاستا یکی از محبوبترین غذاهای جهان است. طرز تهیه پاستا تک نفره، که یک انواع غذای سریع است، بسیار آسان و سریع است. برای تهیه این پاستا ، بهتر است از نوعی پاستای مفید و سالم مثل پاستای گندم کامل استفاده کنید.

در مرحله اول، باید حوله ای را برای پاستای خود برش دهید، نصف سطح کاپوچینی را باید به عرض 3-4 سانتیمتر برش دهید. در این حین باید آب را در یک قابلمه بجوشانید و نمک آن را هم اضافه کنید. سپس پاستا را در آب جوش خوراکی برای تعداد دقایقی که روی بسته پاستای خود نوشته شده است قرار دهید.

در مرحله بعد، باید آب پاستا را دوران کرده و پاستا را در کاپوچینی بریزید. سپس شاملیا یا روغن زیتون را به صورت خیس در مقدار مناسب به پاستا بیفزایید. بعد از آن یک یا دو چمچ پنیر خرد شده را به پاستای خود اضافه کنید. بهتر است از پنیر گرانولی شده استفاده کنید، زیرا این نوع پنیر سریعتر به پاستا شما داغ می شود و به علاوه طعم بسیار خوبی به استفاده شما اضافه می کند.

در مرحله آخر، شما می توانید به پاستای خود مقداری فلفل سیاه، سیر برش شده یا ریحان خشک نیز اضافه کنید. سپس کاپوچینی را با شسته شده و پاک کرده و آماده زدودن پاستای خود از آن باشید. حالا می توانید این پاستای ساده و لذیذ را با رویکرد مناسب خودتان سرو کنید.



1. طرز تهیه پاستا تک نفره با سس قارچ

برای تهیه پاستا تک نفره با سس قارچ باید ابتدا پاستا را در آب جوش به مدت 7 تا 10 دقیقه پخته و به صورت صاف و نرم درآورید. سس قارچ را نیز با استفاده از قارچ ها، سیر و پیاز درست کنید. برای تهیه سس، سیر و پیاز را به صورت خرد شده در روغن تفت دهید و قارچ ها را نیز به صورت خرد شده به آن اضافه کنید. آن را برای چند دقیقه تفت دهید تا قارچ ها نرم شوند.

پس از این که قارچ ها نرم شدند، به آنان آرد و شیر اضافه کنید. آن را به مدت چند دقیقه بپزید تا سس غلیظ شود و به خوبی مخلوط شود. سپس به آن شیرینی، پنیر و ادویه های مختلف اضافه کنید. به جای پنیر رنده شده، شما می توانید موزارلا چیز را به جای آن استفاده کنید. در نهایت، با استفاده از کارده یا قاشق، سس را روی پاستا به صورت خوبی ترکیب کنید و آن را با پیاز سبز تزیین کنید.

این پاستا تک نفره با سس قارچ بسیار مفید برای افرادی است که در خانه خود تنها هستند و می خواهند به راحتی و سرعت پاستا خوشمزه ای را درست کنند. با توجه به زمان کمی که برای تهیه آن نیاز است، این غذا در میان بسیاری از افراد بسیار محبوب است. همچنین، اگر از این پاستا دو برابر ساختید و آن را در یخچال نگهداری کنید، ظرف دوم را می توانید در آینده استفاده کنید و به راحتی پاستای با سس قارچ سفارشی خود را آماده کنید.



2. طرز تهیه پاستا تک نفره با سس قرمز

پاستا یکی از غذاهای محبوب در سراسر جهان است و به دلیل سادگی و سرعت در تهیه، بسیار محبوب در بین افراد تنها و فردی است. برای تهیه پاستا تک نفره با سس قرمز، ابتدا باید یک قابلمه با حجم مناسب پر از آب و نمک برای جوشاندن پاستا آماده کنید. برای پاستا، بهتر است از نوعی پاستا با طرح جانبی استفاده کنید. پس از جوشاندن آب، پاستا را در این آب بریزید و برای 7 تا 10 دقیقه به غلیظ شدن برسانید.

در همین حین، برای تهیه سس قرمز، دو قاشق سرکه بالزامیک، یک قاشق عسل، یک قاشق کوچک پودر شیرین کننده و تکه هایی از گوجه فرنگی را در یک ظرف مخلوط کرده و سپس آنها را به طور کامل با هم مخلوط کنید. سپس آنها را حرارت دهید و در آتش کم به مدت چند دقیقه بپزید تا سس قرمز تهیه شود.

هنگامی که پاستا به مرحله غلیظ شدن رسید، آن را از روی حرارت بردارید و مجدداً در یک ماهیتابه با حرارت کم قرار دهید. سپس سس قرمز را به پاستا اضافه کرده و بطور کامل آن را با هم مخلوط کنید. سپس نوع دلخواهتان از پنیر را به پاستا اضافه کنید و آن را با نمک و فلفل به طعم خودتان تنظیم کنید. در نهایت، پاستا را در ظروف سرو کنید و می توانید از آن با سبزیجات تزئین شده و یا بدون تزئین مستقیماً سرو کنید. این چند مرحله ساده در تهیه پاستا تک نفره با سس قرمز، برای شما کافیست تا در یک غذای شاداب، سریع و لذت بخش دست پیدا کنید.



3. مرغ تندوری با پاستا تک نفره

مرغ تندوری با پاستا تک نفره یک غذای خوشمزه و شیرین-تند است که در بسیاری از رستوران‌ها و خانه‌ها سرو می‌شود. این غذا معمولاً با مرغ تندوری، پاستا و سس سبزیجات درست می‌شود.

برای درست کردن مرغ تندوری با پاستا تک نفره، ابتدا باید مرغ را قطعات کوچکی کرده و با ادویه‌های تند روی این قطعات به‌مدت چند ساعت مهار کنید. سپس مرغ را در ماهیتابه با روغن داغ سرخ کنید تا طعم و مزه تند و خوشمزه‌ای به آن ببخشید.

در موازا با سرخ کردن مرغ، پاستا را که پیش‌تر در آب نمک‌دار غلیظ پخته شده است، همزمان با سس سبزیجات روی حرارت نقره‌ای گرم کنید. سس سبزیجات معمولاً با استفاده از سبزیجات تازه مثل برگ کرفس، ریحان، پارسل و... درست می‌شود. اگر نمی‌خواهید طعم تندی را برای پاستا و سس سبزیجاتتان افزایش دهید، بهتر است از فلفل‌های چیلی و پپرونی در سس استفاده نکنید.

در نهایت، پاستا را در بشقاب قرار دهید، مرغ تندوری روی آن قرار داده و به همراه سس سبزیجات پخته‌شده سرو کنید. با تزئین پاستا با برگ ریحان تازه، می‌توانید ظاهر آن را زیباتر کنید. این غذا تمام نیازهای غذایی شما را برآورده می‌کند و پر از پروتئین، کربوهیدرات و ویتامین‌های مورد نیاز شما است. در کنار یک لیوان آب معدنی، می‌توانید این غذا را لذت بخش‌تر کنید.



4. پاستا تک نفره با ماهی تن ماهی خشک شده

پاستا یکی از معروف‌ترین غذاهای ایتالیایی است که در تعداد زیادی از کشورهای جهان مورد استفاده قرار می‌گیرد. این غذا براساس آرد گندم تهیه شده و با سس‌های مختلف، مواد مختلف کنسروی یا تازه و حتی گوشت یا ماهی می‌تواند تهیه شود.

در اینجا نحوه تهیه یک پاستا تک نفره با ماهی تن ماهی خشک شده را برای شما توضیح می‌دهیم. ابتدا برای تهیه پاستا، آرد گندم را با آب جوش ترکیب کرده و پاستای مورد نظر را با یک دستگاه خشک کن مناسب تهیه می‌کنیم. در ادامه، ماهی تنخور شده را به صورت خشک شده به همراه رب گوجه‌فرنگی و روغن زیتون به داخل تابه اضافه کنید و آن را روی حرارت متوسط قرار دهید تا مرغوب شود.

سپس در یک قابلمه، آب را به جوش آورده و در حدی که پاستا به راحتی در آب حرکت کند، یک قسمت پاستا را به آب اضافه کنید. آب را به‌مدت حدود ۹ دقیقه بجوشانید تا پاستا به‌خوبی پخته شود. پس از اتمام مدت شیرین‌سوزی وادار شوید آب پاستا را به یک ظرف جانبی ریخته و سپس پاستا را در تابه به نوعی آماده‌شده قرار دهید.

در نهایت با روشن شدن آتش می‌توانید ماهی خشک شده برای پاستای خود به صورت پودر کرده شده اضافه کنید و بخوبی هم بریزید تا همه مواد با هم آمیخته شوند. پس از سرو کردن پاستا، می‌توانید آن را با پارمزان ترکیب کنید و از غذای شگفت‌انگیز و خوشمزه‌ای برای خودتان لذت ببرید.



5. پاستا تک نفره با مرغ گریل شده و سس آلفردو

پاستا تک نفره با مرغ گریل شده و سس آلفردو یکی از پرطرفدارترین غذاهای ایتالیایی است که محبوبیت بسیاری در سراسر دنیا دارد. این غذا به راحتی در خانه تهیه می‌شود و سبک و سنگین بودن آن از دیدگاه فصل مخصوصاً در فصل سردبوده کاملاً مناسب است.

برای تهیه این غذا، ابتدا نیاز است که پاستا را در آب جوش با نمک و روغن نرم کنید. سپس مرغ را با ادویه‌های مختلف چون فلفل، نمک و زعفران ترکیب کرده و زیر گریل کباب کنید تا آماده شود.

در مرحله بعدی، سس آلفردو را تهیه می‌کنیم. برای این منظور، باید کره را در یک ماهیتابه ذوب کنید و سپس یک قاشق غذاخوری آرد را به آن اضافه کنید. با مخلوط کردن آرد با کره، باید آرد داغ شود. سپس باید به کمی کمی شیر را به آرد اضافه کرد تا کمی تخمیر شود. سپس با اضافه کردن تخم مرغ، پارمزان تازه پودر شده و روخشت، سسی کاملاً هم‌خوانی یافته تهیه کنید.

حال پاستا و مرغ کباب‌شده را در یک ظرف توخالی اضافه کنید و سس آلفردو را بر روی پاستا ریخته و با هم مخلوط کنید. می‌توانید مقداری پارمزان خرد شده را به غذا اضافه کنید تا مزه‌ای خوشبو و کاملاً ایتالیایی برای غلتیدن پاستای شما به وجود آید.

این جایگزین عالی برای غذاهای سنگین و تقریباً همیشگی است و می‌تواند به عنوان یک غذای شام عالی و غذایی نسبتاً سریع برای تهیه در کنج خانه خود استفاده شود. دقت داشته باشید که از پاستاهای کامل آرد و خمیر سفید با توجه به سلامت خود استفاده کنید.



6. پاستا تک نفره با سس اسپاگتی

پاستا تک نفره با سس اسپاگتی یکی از غذاهای محبوب و معروف در جوامع مختلف دنیاست. این غذا به عنوان یک پرطرفدار ترین غذاهای ایتالیایی شناخته شده و در بیشتر رستوران‌ها و فست فود ها ارائه می‌شود. پاستا به معنی آشپزی شده از آرد سخت گندم است و این غذای محبوب با استفاده از سس اسپاگتی بین‌المللی شد.

از دیدگاه مغذی، پاستا با ارایش گندم و مواد غذایی فراوانی که در آن وجود دارد، به عنوان یک غذای سرشار از انرژی در نظر گرفته می‌شود. همچنین سس آماده‌ی اسپاگتی از موادی مانند پودر گوجه فرنگی، سیب زمینی، گردو و ادویه‌ای همچون نعنا، سیر و فلفل سیاه تهیه می‌شود که به آن طعم و ارزش غذایی خوبی می‌بخشد.

در ارائه این غذا، پاستا باید در داخل آب جوش حرارت داده شود که باعث می شود جوشیده و نرم شود. پس از آماده شدن، به طور کامل ابکاری می‌شود و به همراه سس اسپاگتی تقدیم می‌گردد. این غذا با توجه به ترکیب دقیق مواد غذایی آن، به عنوان یکی از غذاهای محبوب و عالی برای وعده شام در خانه و یا رستوران‌ها مورد استفاده قرار می‌گیرد. درنتیجه، پاستا تک نفره با سس اسپاگتی یکی از پر طرفدارترین غذاهای جهان است که با استفاده از آرد سخت گندم و سس اسپاگتی خوشمزه، مغذی و پرانرژی در دسترس عمومی قرار گرفته است.