تهیه پاستا با شیر بدون خامه به شیوه ساده
تهیه پاستا با شیر بدون خامه با شیوه ساده، یک گزینه پرطرفدار در بین غذاهای ایتالیایی است. این غذا با ترکیب دو ماده اصلی یعنی پاستا و شیر، دارای طعمی خوشمزه و ملایم است، بخصوص برای کودکان و کسانی که از خامه استفاده نمیکنند. در این روش، شیر به جای خامه استفاده شده است که کمتر کالری دارد و غنی از ویتامینها و مواد مغذی است.
برای تهیه این غذا مراحل ساده ای باید طی شود. ابتدا پاستا را مطابق با دستور تهیه آن، درون آب جوش پخته و نمک مورد نیاز را به آن اضافه کنید. در ادامه، در یک قابلمه کوچک، شیر را بگذارید و روی حرارت بگذارید تا به جوش بیاید. سپس آرد را به شیر اضافه کرده و همچنین به آن نمک اضافه کنید و مواد را تازه از روی حرارت بردارید.
پس از آماده کردن پاستا، آن را به مخلوط شیری اضافه کرده و آرام آرام هم بزنید تا پاستا به صورت یکپارچه در شیر قرار گیرد. در این مرحله، میتوانید با اضافه کردن پنیر پارمزان خرد شده به غذای خود، طعم اضافی بدهید. سپس، غذا را روی سفره بریزید و با دکمه پودر قهوه جوشیده شده تزئین کنید.
بهترین روش برای سرو گذاشتن پاستا با شیر بدون خامه، استفاده از ظرف چدنی یا به شکل ظرف یکبار مصرف است. این غذا در بین خانواده ها و کودکان بسیار محبوب است.
آموزش طرز تهیه پاستا با شیر بدون خامه
یکی از غذاهایی که بسیاری از ما آن را میپسندیم، پاستاست. اما طرز تهیه آن را میتوان با ترکیبات مختلفی اجرا کرد. یکی از گزینههای این ترکیبات، شیر بدون خامه است که مزیتهای خاصی دارد. در این روش آموزشی، نحوه تهیه پاستا با شیر بدون خامه را یاد خواهید گرفت.
از جمله مزیتهای استفاده از شیر بدون خامه، کمبود چربی و کالری نسبتاً کم آن است. همچنین، شیر بدون خامه باعث شفافیت سس پاستا میشود و طعم آن را نخراب میکند. در این روش آموزشی، از پاستا سفید استفاده شده است. مواد لازم عبارتند از 250 گرم پاستا، 350 میلی لیتر شیر ماست (بدون چربی)، پیاز خرد شده، دانههای سیاه گشنیز، فلفل سیاه و نمک.
برای شروع، پاستا را در دیگری با آب جوش و نمک، حدود 10 دقیقه بپزید تا آماده شود. بعد از آماده شدن، آن را با استفاده از مصرف کننده ترکیب کنید و به صورت کاملاً مخلوط شده بگذارید. در ده دقیقه بعد، پیاز خرد شده را در یک ماهیتابه در کمی روغن قرار دهید و آن را نرم کنید. سپس، شیر ماست را به پیاز خرد شده اضافه کنید و با هم مخلوط کنید.
پس از حدود پنج دقیقه، سیاه گشنیز، فلفل سیاه و نمک را اضافه کنید و با هم مخلوط کنید. آخرین مرحله، این است که پاستا را به سس اضافه کنید و با هم مخلوط کنید تا سس به طور کامل بر روی پاستا ریخته شود. سس به خوبی درون تاریخچههای پاستای شما جذب میشود و غذای شما آماده مصرف است.
راهنمای تهیه پاستا با شیر بدون خامه
پاستا با شیر بدون خامه یکی از غذاهای خوشمزه و غذایی است که میتوان در منزل تهیه کرد. این غذا در دسته پاستاهای ساده و خوشمزه قرار میگیرد و برای افرادی که از خامه استفاده نمیکنند، مناسب است. در این روش تهیه پاستا، از شیر به جای خامه استفاده میشود که باعث میشود آن سبکتر و با کمترین کالری باشد.
ابتدا برای تهیه پاستا با شیر بدون خامه، باید نودل پاستا را در آب جوش حدود ۱۰ تا ۱۵ دقیقه بپزید و آب را به خوبی از آنان رانده و در کنار آن قرار دهید. سپس، در یک قابلمه، به تعداد مورد نیاز شیر معمولی، را به حرارت بیاورید و کمی نمک و فلفل به آن اضافه کنید. سپس، ترکیبی از آرد گندم و آرد ذرت را با هم مخلوط کرده و برای غلظت دادن شیر، به شیر اضافه کنید و به مدت حدود ۱۰ الی ۱۵ دقیقه بجوشانید.
در مرحله بعد، پاستا پخته شده را به شیر پخته اضافه کنید و به مدت حدود ۳ تا ۵ دقیقه بماند تا پاستا کاملا در شیر نفوذ کند. سپس، با استفاده از چنگال و قاشق، خوب آن را هم بزنید و بخار کنید تا ترکیب محکم و زیبایی داشته باشید. در نهایت، با استفاده از مقداری پارمزان روی پاستا تزئین کنید و بعد از خنک شدن آن را سرو کنید. این پاستا می تواند غذایی خوشمزه و سالم برای صبحانه، ناهار و شام باشد.
دستور العمل تهیه پاستا با شیر بدون خامه
تهیه پاستا با شیر بدون خامه، یک غذای پرطرفدار و خوشمزه است که میتوانید در خانه با مواد اولیه ساده تهیه کنید. در این دستور العمل، روش تهیه این غذا به طور کامل شرح داده شده است.
مواد لازم برای تهیه پاستا با شیر بدون خامه عبارتند از: 500 گرم پاستا، 1 لیتر شیر، 2 قاشق غذاخوری روغن، نمک و فلفل به میزان لازم.
طرز تهیه این پاستا به این شکل است: ابتدا پاستا را در آب نمکی جوشان قرار دهید و بگذارید آن را به مدت حداقل 10 الی 12 دقیقه بجوشد تا نرم شود. سپس پاستا را از آب بردارید و با آب سرد بشویید تا جوش خود را از خود سر دهد.
در ادامه، روغن را در یک تابه داغ کرده و به آن شیر را اضافه کنید. با استفاده از قاشق، ترکیب را به خوبی هم بزنید تا همگن شود. سپس آن را به حرارت ملایم قرار دهید و بگذارید به مدت 2 تا 3 دقیقه داغ شود.
سپس پاستا را به تابه افزوده و با ترکیب شیر و پاستا را با هم مخلوط کنید. نیم دقیقه در حرارت ملایم بگذارید و سپس آماده سرو شدن میباشد. میتوانید با تزئین آن با پنیر پارمزان و جعفری، پاستا خود را به همراه سالاد سرو کنید.
در نتیجه، با دنبال کردن این دستور العمل، شما میتوانید به راحتی پاستا با شیر بدون خامه خانگی و خوشمزه خود را بپزید.
طرز تهیه پاستا با شیر بدون خامه به روشی آسان
برای تهیه پاستا با شیر بدون خامه، ابتدا با درجه حرارت متوسط، دو قاشق غذاخوری روغن زیتون روی حرارت بگذارید تا گرم شود. سپس یک پیاز را خرد کرده و به روغن اضافه کنید و آن را تا زمانی که طلایی بشود، سرخ کنید.
بعد از اینکه پیاز سرخ شد، برگردانید آن را به پیازهای پوسیده. به درون ظرف پیاز، دو تا سه حبه سیر را خرد کنید و برای یک دقیقه تفت دهید. حتی اگر دوست ندارید تا در ترکیبی غذایی خود به عنوان تکه های یا سکه های نان، حبوبات و یا سبزیجات شناور باشید، باز هم نسبت به طعم سیر کمک نموده و طعم غذا را غنی می کند.
حالا سه قاشق غذاخوری کره را به ظرف اضافه و آن را داغ کنید تا کره آب شود. به ظرف، شیر و یک و نیم فنجان آب را اضافه کنید و آن را برای چند دقیقه تا به جوش درآورید. در این مرحله، فاصله بین اجازه دادن به شیر جوشیدن است و بدون اجازه برای آغشتگی به پیاز و سیر.
پس از اینکه شیر جوشید، به آرامی شیر را به پیاز و سیر بیافزایید. در این مرحله، ترکیب کاسه برای ۱۰ الی ۱۵ دقیقه روی سینی را بجوشانید، تا کیک بپزد.
نهایتا، دو فنجان پنیر شربتی را به ترکیب شیر و پیاز و سیر اضافه کنید و آن را تا حدی رقیق کنید که پاستای شما در بالای حباب باقی بماند. سپس آن را برای یک هفته در یخچال بگذارید. حتی اگر دوست ندارید تا پنیر بپوشانید، باز هم می توانید از یک پاستای ساده و چسبنده لذت ببرید.
نحوه تهیه پاستا با شیر بدون خامه
روش تهیه پاستا با شیر بدون خامه یکی از روشهای خوشمزه و ساده برای تغییر طعم پاستا است. این غذا به دلیل طعمش میتواند یکی از غذاهای پیشنهادی شما جهت سرو در وعدههای مختلف باشد. در این روش، هیچ خامهای بکار نمیرود و در عوض از شیر استفاده میشود تا غلظت و کرمی پس از پخت خوشمزهتر باشد.
برای تهیه این دستور غذایی، پاستا را در آب جوش که نمک آن را ریختهاید میپزید تا به پخته کامل برسد. در هنگام پختن پاستا، میتوانید آب مقداری شیر را که قبلا سرد شده است به آن اضافه کنید تا عطر و بوی خوبی به پاستا ببخشد. سپس پاستا را صاف کرده و در دیگ دیگر شیر و نمک را به میزان لازم مخلوط میکنید و یک دقیقه تا دو دقیقه روی حرارت بالا قرار میدهید تا شیر داغ شود.
سپس پاستا را به دیگ شیر اضافه کرده و با هم هم بزنید تا شیر درون پاستا را تراکم بدهد و بهتر در هم مخلوط شود. بهتر است کمی بگذارید پاستا درون شیر بگیرد تا چربی شیر در داخل پاستا قرار بگیرد. در انتها، با اضافه کردن نمک و فلفل به میزان دلخواه، پاستا را سرو میکنیم.
با تهیه این دستور غذایی خاص، میتوانید به راحتی یک غذای سالم و خوشمزه تولید کنید که مخصوصا برای آنهایی که از خامه بدنبال وعدههای سالم هستند، پیشنهاد میشود. همچنین شما میتوانید با اضافه کردن کمی سبزیجاتی مانند پیاز و فلفل دلخواه خود، طعم های گوناگون و خوشمزهای ارائه دهید.