نحوه تهیه پاستا ساده
تهیه پاستا ساده بسیار آسان و سریع است و مواد اولیه آن نیز بسیار ساده است. در این روش، نصف شیرینی پاستای خود را در داخل آب تنده ریخته و همراه با نمک تا زمانی که پاستا نرم شوند در حرارت ذوبدهی قرار دهید. سپس پاستا را در صفحه چندرختی قرار داده و با سرداب کنده شستشو داده و به خشکی در آورید.
هنگام پختن پاستا، بهتر است از ظرفی که قابلیت چیده شدن در آب وجود دارد، استفاده کنید. برای هرسه نفر از پاستا، حدود ۵۰۰ گرم کافیست که در داخل آب جوش به مدت ۱۰ تا ۱۵ دقیقه قرار بگیرد. در هنگام پختن، نوش جانانه است که هر گرم پاستا با ۱ لیتر آب پخته شود. در پایان، پاستا را به تندی نرم کرده و روغنزده و آماده سرو شدن با سس دلخواه شماست.
نکتهای که در هنگام پختن پاستا باید مد نظر قرار دهید این است که پاستای خود را پخته و سفت شدهی نکنید. همچنین نباید پاستا را در آب بازدم خیلی زیادی بجا بگذارید، چون این کار باعث میشود که پاستا رنگ و طعم غیر مطلوبی در آورده و خوردن آن از لذت کمتری برخوردار شود. پاستای شما شیرین و خوش طعم خواهد بود و با اضافه کردن سس و تزئینات مختلف، یک غذای سریع و لذیذ برای سرو در میز ناهار خانه خواهد بود.
طرز تهیه پاستا با سس قارچ و پنیر
رستورانها و کافههای امروزی، اکثراً وجود پاستا را در منوی خود تأیید میکنند. پاستا با سس قارچ و پنیر یکی از غذاهای خوشمزه و محبوب است که میتوان در خانههای مختلف تهیه کرد. این غذای آسان، با مواد اولیه سادهای مانند پاستای سفید، قارچ، پنیر پارمزان، سیر و کره، تهیه میشود و از این رو میتواند در کودکان و بزرگسالان علاقهمند باشد.
برای تهیه این غذا، پاستا را در آب نمکی جوشانده و به مدت ۸ الی ۱۰ دقیقه، بجوشانید تا آماده سرو شدن باشد. در همین زمان، سیر را هم خرد کرده و در یک ماهیتابه بزرگ به همراه کره آب شده بر روی حرارت ملایم قرار دهید تا سیر بو دهد. پس از چند دقیقه، قارچ ها را به ماهیتابه اضافه کنید و آنها را برای ۷ الی ۱۰ دقیقه بپزید. به مانند پایه سس، کره روی آنها میریزیم. پس از آنکه قارچها با کمی نمک و فلفل پختهاند، تکههای پنیر پارمزان را به آن اضافه کنید و همه چیز را با ملح و فلفل به مزه دلخواه خودتان تنظیم کنید.
به هنگام سرو کردن، پاستا را به اندازه دلخواه خود بر روی بشقاب سرو کنید و سس قارچی را روی آن بریزید. برای طعم دهی اضافی میتوانید تکههای پنیر روی آن ریخته و جیوه روی پاستای سرخ شده تزئین کنید.
در نهایت میتوانید با طعم لذیذ پاستا با سس قارچ و پنیر را بچشید. به عنوان یک غذای ساده و خوشمزه، این غذا برای افرادی که به سطح پختخورد ابتدایی علاقهمند هستند باعث شادی میشود. به علاوه، پایه سس هم برای هر نوع پاستای دلخواهتان قابل استفاده است، بنابراین میتوانید آن را به مزه دلخواه خود تنظیم کنید.
پیشنهادات برای سرو ساندویچ پاستا با سس قارچ و پنیر
سرو ساندویچ پاستا با سس قارچ و پنیر یکی از خوشمزهترین و سرشار از انرژی کنندههای بدن میباشد که امروزه در طول روزهای پرکار و پرتندی که به دنبال یک صبحانه سالم و سرشار از انرژی هستید، گزینه مناسبی محسوب میشود. در ادامه با ما همراه باشید تا راههای تهیه این سروی خوشمزه و مناسب صبحانه های سالم را به شما عزیزان ارایه کنیم.
برای شروع، خوراک پاستا را به مدت حدود 15-20 دقیقه در آب نمکی جوشانده و پس از آن آن را با آب سرد شستشو میدهیم تا به شکل کاملا دمیده در حالت مورد نظر ما باقی بماند. سپس، دوغ پودر، شیر، سیر، سس قارچ و نمک و فلفل را ترکیب کرده و آن را حدود 5 تا 10 دقیقه در حالتی که به شدت هم میزنید درون قابلمه بپزید.
در ادامه پس از اینکه سس قارچ با پاستا آماده شد، در داخل سینی یا ظرفی سرو کنید و به منظور تزیین آن، سبزیجات و پنیر را روی سطح ي سروی خود سفارشی کنید. سرو ساندویچ شما آماده مصرف میباشد. آخرین نکته مهم در این سرو این است که سس قارچ را حداقل به مدت 30 دقیقه در یخچال قرار دهید تا طعم آن به صورت کامل در بستهبندی شما ذخیره شود.
راهنمای خوشمزه سازی پاستا با استفاده از سس قارچ و پنیر
این راهنمای خوشمزه سازی پاستا با استفاده از سس قارچ و پنیر، یک راه حل ساده برای غذای خوشمزه و سریع برای ناهار یا شام است. در این راهنما به شما نشان خواهیم داد که چگونه سس قارچ گسترده و خوشمزه را روی پاستا داشته باشید و از پنیر تازهای برای افزودن چشمپوشی استفاده کنید.
برای شروع، باید یک قدم پیش با کار کنید و برای تهیه مواد اولیه پاستا و سس قارچ از فروشگاه مربوطه، مواد خوب و تازه را بخرید. باید یک بسته پاستا (بهتر است از نوع آماده باشد) و دو سه قارچ تازه را برای سس، داخل یک ظرف بریزید. نیاز است که دو سه قطعه سیر را خرد کنید و برای سس آماده کنید. از روغن زیتون و یک کمی زعفران برای افزودن وانیل طعم استفاده کنید.
این راهنما به شما اجازه میدهد که سس خود را مثل یک آشپز خوب، درست کنید. ابتدا در یک قابلمه مناسب، روغن زیتون را بر روی حرارت بالا قرار دهید. اضافه کردن قارچهای خرد شده و سیر تازه، آنها را تفت دهید و حرارت را کم کنید تا قارچها نرم شوند. سپس زعفران را به آنها اضافه کنید و همه را با هم مخلوط کنید. مواد درون قابلمه را بگذارید و تا چند دقیقه بپزید تا طعم چرب و روغنی بوجود بیاید. سس قارچ آماده است.
بعد از پخت سس قارچ، باید پاستا را در آب نمک غلیظ، ممکن است بهتر است با استفاده از یک مقدار آب نمک شورتر، برای حدود ۸ تا ۱۰ دقیقه بپزید، یکبار هم بخش آب آن را بریزید. ممکن است نیاز باشد, پاستا بعضی مواقع کمی نیمه پز باشد تا در مرحله بعدی به درستی گرم شود.
سرانجام، پاستا را با همراه سس قارچ آماده کنید، پنیر پارمزان را بر روی آن بپاشید و خوشبخت بشوید. میتوانید با پنیر روی پاستا وقتی که هنوز داغ است، از طریق تفهیم پنیر بر روی پاستا، تازگی و شادابی خاصی بوجود بیاورید. اگر میخواهید سس خود را تفنگی کنید، میتوانید یک جرقه لیمو یا پودر پلیت زنجبیل به ایدههای خود اضافه کنید. در ضمن نیز میتوان با مقدار بیشتری روغن زیتون، سفیده تخم مرغ و یا روی پیاز نیز به سس قارچ، توتن توتنی بیشتری بدهید.
در نهایت شاید بهتر باشد نسبت به کیفیت و انواع قارچها، چسبیدگی پاستا و میزان آب که بر روی پاستا باقی میماند، نکات تکرار شود.
مواد لازم برای تهیه پاستا با سس قارچ و پنیر
پاستا با سس قارچ و پنیر یکی از غذاهایی است که با استفاده از تنها چند مواد ساده میتوان آن را تهیه کرد و به سرعت یک غذای شاداب و خوشمزه برای تنقلات روزانه تبدیل کرد. در این رسپی، بعضی از مواد اساسی و ضروری برای تهیه پاستا با سس قارچ و پنیر شامل پاستا، قارچ، پنیر و سس می باشد.
برای تهیه این غذا، نخستین قدم انتخاب نوع پاستا است که در هر فروشگاهی به راحتی میتوان گندم، ماکارونی یا سایر نوعهای پاستا را تهیه کرد. سپس، باید قارچها را بریده و درون ماهیتابه با روغن زیتون تفت داده و به همراه هویج، پیاز، فلفل دلمهای و سایر مواد عطر و بو مانند پودر سیر و فلفل سیاه آن را سرخ کنید.
بعد از اینکه قارچ و دیگر مواد روی حرارت کامل سرخ شدند، باید سس را برای پاستا تهیه کنید. برای تهیه سس، باید پنیر را با آرد و شیر درون ماهیتابه ریخته و برای چند دقیقه به همراه مایع آبلیمو یا جوهر لیمو تفت داده شود. سپس قارچ و دیگر مواد سرخ شده را به سس اضافه کرده و همه چیز را به خوبی مخلوط کنید.
در انتها، پاستا را در ابجی (آب و نمک داغ) برای چند دقیقه بجوشانید تا نرم شود و سپس آبکش کنید. سپس پاستا را در داخل ماهیتابه سس قارچ و پنیر قرار داده و به خوبی مخلوط کنید. با اضافه کردن ترکیبات پتونی جانبی نظیر خرد شده نمک، فلفل سیاه و روغن زیتون، این غذا شاداب، خوشمزه و لذت بخش خواهد بود.
نکات مهم تهیه پاستا با سس قارچ و پنیر
پاستا با سس قارچ و پنیر یکی از غذاهای محبوب در سراسر جهان است. تهیه این غذا بسیار ساده است و میتواند به عنوان یک گزینه سریع و ساده برای وعده شام یا ناهار بسیار مناسب باشد.
برای شروع، باید پاستا را در داخل آب جوش قرار داده و در حد دقیقهای به مدت 10 تا 12 دقیقه پخته شود. سپس پاستا را از روی حرارت برداشته و در داخل یک ماهیتابه قرار میدهیم تا به خنکی برسد.
در همین حین، باید شروع به تهیه سس قارچ کنیم. برای این کار، باید قارچها را خرد کرده و در داخل ماهیتابه با کمی روغن مایع سرخ کنیم. سپس پیاز را خرد کرده و به آن اضافه کنیم. همچنین، میتوانیم از سیر نیز به عنوان افزودنی استفاده کنیم.
پس از سرخ شدن پیاز، دو سه قاشق غذاخوری آرد را به ماهیتابه اضافه کرده و با هم مخلوط کنیم. سپس به آن یک لیوان شیر یا خامه را اضافه کرده و تا زمانی که سس غلیظ شود به آن ادامه دهیم. در انتها، پنیر را روی پاستا بریزیم و سس را روی آن بریزیم.
با این روش ساده، میتوانید به راحتی پاستای خوشمزه و مغذی با سس قارچ و پنیر را تهیه کنید. همچنین، برای افزودن طعم و عطر بیشتر، میتوانید از ادویههای مختلفی مانند فلفل سیاه، رزماری و ادویههای خشک دیگر نیز استفاده کنید.