طرز تهیه پاستا با سس قارچ و پنیر
پاستا یکی از غذاهای اصلی در بسیاری از کشورها است و معمولاً با سس های مختلف سرو می شود. طرز تهیه پاستا با سس قارچ و پنیر به شکلی ساده ولی خوشمزه است که می توانید به راحتی در خانه تهیه کنید.
برای شروع به تهیه پاستا با سس قارچ و پنیر، ابتدا باید پاستای مناسب را انتخاب کنید. انواع پاستا هایی مثل فتوچینی، پنه پاستا و اسپاگتی نوعی پاستا هایی هستند که معمولاً برای این غذا استفاده می شوند. پس از انتخاب پاستا، آن را در آب نمک شده و جوشیده تا کاملاً پخته شود.
پس از آماده سازی پاستا، باید به تهیه سس پرداخت. برای ساختن سس، بهتر است از قارچ های تازه استفاده کنید. پس از شستشوی قارچ ها، آن ها را خرد کرده و در مقداری روغن تفت دهید. سپس به آن تنها مقداری شیر و فلفل سیاه اضافه کرده و در صورت نیاز نمک کمی را اضافه کنید. سپس حدود 10 دقیقه روی حرارت ملایم بگذارید تا سس قارچ کاملاً پخته شود.
از آنجا که این غذا بر اساس پنیر تهیه می شود، پنیر یکی از مهمترین عناصر آن است. برای تهیه پنیر توصیه می شود از پنیر پارمزان استفاده کنید. بهتر است پنیر را رنده کنید و آن را بر روی پاستا قرار دهید و تا زمانی که پنیر کاملاً آب شود درون سس مخلوط کنید.
در نهایت، پاستای تهیه شده را روی یک بشقاب قرار دهید و سس قارچ و پنیر را روی آن بریزید. برای تزیین این غذا، می توانید از یک کمی پودر پاپریکا استفاده کنید. این غذا را به همراه نون و سالاد سرو کنید و لذت یک غذای خوشمزه و شفاف داشته باشید.
طرز تهیه پاستا با قارچ و پنیر
پاستا از غذاهایی است که به راحتی قابل تهیه و پخت است و به عنوان یک غذای سریع و خوشمزه محسوب میشود. یکی از طرز تهیههای پاستا، با قارچ و پنیر میباشد که هم طعم آن عالی است و هم نسبت به سایر طرز تهیهها با کمترین مواد، میتوان آن را تهیه کرد.
برای تهیه پاستا با قارچ و پنیر، ابتدا باید نوعی پاستا انتخاب شود. بهترین گزینه پاستا خورشیدی است که در فروشگاههای ایرانی قابل تهیه است. پس از آن، باید قارچهای تازه با استفاده از چاقوی سردرده شده، پاک شوند و به صورت نازک خرد شوند. سپس، در تابهای روغنی به صورتی که روغن به حداقل درجه حرارت برسد، قارچها را به همراه یک سیر خرد شده میانقیمت سرخ کرده و برای مدتی با حرارت خفیف، برای خشک شدن کامل آنان بمانند.
سپس، پاستا را طبق دستور بر روی حالت شنیعترین با یک مقدار نمک و به مدت کوتاهی در حداقل مقدار آبی که لازم است برای پخت باشد، بجوشانید. سپس آن را از روی حرارت بردارید و بهتر است تا آب پاستا را با کمی اب بانده و به آن اجازه دهید تا در حالت پوسته شده نگه داشته شود. پس از آن، با استفاده از تی شرتی مرغوب و چند قاشق از روغن، به پاستا یک حالت چسبناک بدهید. سپس، قارچها را به آن اضافه کرده و با یک مقدار دثار قابل قبول از پنیر خرد شده، مخلوط کنید.
سپس، مواد را با هم ترکیب کرده و نوبت پختن آن رسیده است. برای پخت، پاستا با مواد مذکور را روی آتش قرار دهید و آن را به مدتی بپزید تا مواد آن بدرستی در هم مخلوط شده و به حرارت خوبی دست یافته باشند. در مرحله نهایی، پاستا را از روی حرارت بردارید و با استفاده از یک قطعه از پنیر خرد شده تزیین کنید و سپس ادامه تهیه را برای سرو به سر دهید.
طرز تهیه پاستا با سس قارچی و پنیر
پاستا یکی از غذاهایی است که در بسیاری از کشورهای جهان پرطرفداری دارد و برای طرز تهیه آن به انواع سسها متمایل است. یکی از محبوبترین سسهایی که با پاستا همراه میشود، سس قارچی و پنیر است. این سس با استفاده از قارچ، شیر، پنیر و ادویهها تهیه میشود و بسیار لذیذ است.
برای تهیه این سس، رویه قارچ ها را پاک کنید، سپس آن ها را به قطعات کوچک خرد کنید. سپس یک قاشق غذاخوری روغن زیتون را در ماهیتابه گرم کنید. شعله روی حرارت متوسط باشد. قارچ ها را به روغن اضافه کنید و آن ها را حدود ۷-۸ دقیقه تفت دهید تا قارچها برای سس به خوبی پخته شوند.
سپس به قارچها سیر و آرد بیاورید و آنها را با هم مخلوط کنید. این کار باعث ایجاد ترشی و سرشار از طعم می شود. سپس شیر، پنیر و ادویهها را به محلول قارچ اضافه کنید تا همگی با هم ترکیب شوند. هنگامی که همه مواد در ظاهر یکپارچه می شوند، سس آماده است.
به جای پاستا با فرم و شکلهای خاص میتوانید از پاستاهای موجود در بازار هم بهره ببرید. ابتدا پاستا را در آب جوش بریزید و حدود ۸-۱۰ دقیقه بگذارید تا پخته شود. در نهایت، پاستا را در بشقابهای سرو کنید و روی آن سس قارچی و پنیر را بریزید. با تزئین سطح پاستا با شوید و پودر سیر سرو کنید. این غذا فوق العاده برای سرو در جمع خانواده و دوستان است که خیلی ساده و در عین حال خوشمزه است.
طرز تهیه پاستا با قارچ سرخ شده و پنیر
پاستا یکی از غذاهای محبوب و متنوع در جهان است که با روش های مختلف طبخ می شود. یکی از روش هایی که می توانید از آن برای پختن پاستا استفاده کنید، تهیه پاستا با قارچ سرخ شده و پنیر است. این غذا از دسته غذاهای سریع و آسان محسوب می شود و امروز در این بخش به آموزش طرز تهیه آن می پردازیم.
مواد لازم برای تهیه پاستا با قارچ سرخ شده و پنیر شامل: 350 گرم پاستا، یک قاشق غذاخوری روغن زیتون، دو سیر خرد شده، تکه های قارچ (حدود 200 گرم)، نمک و فلفل، دو قاشق غذاخوری جعفری خرد شده، 100 گرم پنیر پارمیزان و یک قاشق غذاخوری آب لیمو.
برای آموزش تهیه این غذا، ابتدا پاستا را در آب نمکی جوشانده و پس از آماده شدن آن، آبکش کنید. سپس یک قاشق غذاخوری روغن زیتون را در تابه گرم کنید و سیر را به آن اضافه کنید تا خوب تفت بخورد. نوبت به اضافه کردن قارچ رسیده است. قارچ ها را در این تابه با سیر و روغن زیتون تفت دهید تا رنگ طلایی روی آن ها بیشتر شود و ظاهر آن ها جذاب تر شود.
پس از تفت دادن قارچ ها، پاستا را به آن ها اضافه کنید. نمک و فلفل به طعم خودتان به آن اضافه کنید و همه ی مواد را با هم مخلوط کنید. دقت کنید که باید مواد را به آرامی حرارت دهید، تا همه ی طعم های مخلوط شوند.
بهتر است یک قاشق غذاخوری آب لیمو به مواد شما اضافه کنید تا طعم غذاتان بیشتر شود. سپس پنیر پارمیزان را روی آن بریزید و تحت حرارت کم، غذا را حدود چهار الی پنج دقیقه داغ کنید تا پنیر روی پاستا آب نمی شود. در نهایت، غذای شما آماده برای سرو کردن است.
با تهیه پاستا با قارچ سرخ شده و پنیر، غذای خوشمزه و عالی خود را به سادگی تهیه کنید و از غذای لذیذ خود لذت ببرید.
راههای تهیه پاستا با سس قارچ و پنیر
یکی از رایجترین سبکهای آمادهسازی پاستا، سرخ کردن سس قارچ و پنیر است. برای شروع، به آرامی سیر را در روغن گرم تفت دهید تا رایحه دلنشینی ایجاد شود. سپس، قارچهای ریز خرد شده را با سیر تفت داده و آنها را به مدت چند دقیقه داخل تابه بگذارید تا آب قارچها بخشیده شود.
سپس، از روغن ماست، شیر و فلفل سیاه استفاده کنید. این مواد را داخل قرقره خود ریخته و آن را بفرمایید. سپس آب ترشی، پیاز و آرد را به وعده شما اضافه کنید. بهطوریکه آرد خوب مخلوط شود. و آب ترشی را کمی کمی به آن اضافه کنید تا همهچیز به خوبی قاطع شود.
آنها را 5 دقیقه آشپزخانه باز میگذارند و پس از آن به کمک قاشق، پنیر را به آن اضافه میکنند. در پایان، پاستا نیرو داده شده را به تابه اضافه کنید و آن را با مقداری شمعی سبزی یا پارسل کابا بپخش کنید. بهطوریکه پاستا یک شمع اما کاملا غذایی شود و همچنین مقداری تنوع و تفوّق داشته باشد.
طرز تهیه پاستا با سس قارچ و پنیر خامهای
خوراک پاستا با سس قارچ و پنیر خامهای یکی از غذاهای محبوب و شیرین است که در خانوادههای ایرانی زیاد پخته میشود. تهیه این غذا توسط هر شخصی قابل انجام است و به راحتی قابل ساخته شدن در خانه هست.
طرز تهیه پاستا با سس قارچ و پنیر خامهای از دو بخش مجزا تشکیل شده است. برای شروع، باید پاستای مورد نظر را در آب جوش به مدت 10 تا 12 دقیقه پخته و سپس پاستا را با ابانت صاف مخلوط کرد تا پاستا از هم جدا شود. پس از اینکار، در یک تابه کوچک، مقداری روغن ریخته و قارچ شکسته و سیر رنده شده را به همراه ادویههای مورد نظر اضافه کرده و 10 تا 12 دقیقه تفت داده تا قارچ و سیر نرم شوند. در این مرحله، شما میتوانید یک پیاز را هم به صورت خلالخلالی در همین تابه بریزید تا طعم سس قارچ شیرینتر شود.
در مرحله بعد، پنیر خامهای و شیر را در کنار قارچ و سیر رنده شده اضافه کرده و به مدت 5 تا 7 دقیقه دیگر تفت دهید. مقداری نمک و فلفل به فرمایش، نیز میتوانید به این خورش اضافه کنید تا طعم آن بهتر و با لذتبخشتر باشد.
در نهایت، پاستای پخته را به سس قارچ و پنیر خامهای اضافه کرده و به مدت چند دقیقه به آن داغ دهید تا پاستا برای سرو کردن گرم باشد. در صورت تمایل، میتوانید پودر فلفل قرمز را هم در این مرحله به پاستا اضافه کرده و بعد از آن، با دکمههای پنیر خامهای به پاستا خلاصه کنید. با اینکار، غذای زیبا و خوشمزه خود را تهیه کرده و به همراه خانواده یا دوستان خود لذت ببرید.