آموزش طرز تهیه پاستا با سس سفید و مرغ
برای تهیه پاستا با سس سفید و مرغ به مواد اصلی این غذا نیاز داریم که عبارتند از: پاستا، مرغ، پنیر پارمزان، پیاز، سیر، کره، فلفل سیاه، نمک، و آرد.
ابتدا پاستا را به صورت مناسبی در دیگ آب جوش بپزید و تا زمانی که کاملا نرم و پخته شود، آن را در حالت اتاقی نگه دارید. در مرحله بعد، مرغ را با مقداری نمک و فلفل سیاه، پیاز خرد شده و سیر رنده شده در کره تفت دهید. سپس یک سهمیه کوچک آرد را به آن اضافه کرده و به خوبی هم بزنید تا گوشت مرغ مخلوط خوبی با آرد برای ترجیح آن سس دهد.
در مرحله بعدی، حتما از پاستای خود استفاده کنید و آن را با گوشت مرغ تفت داده شده مخلوط کنید. در نهایت به آن، سس سفید ترش و عطر داره که با استفاده از پنیر پارمزان به آن اضافه شده، اضافه کنید و با مرغ و پاستا مخلوط کنید.
حال پاستا با سس سفید و مرغ شما آماده است و میتوانید آن را با سبزیجات تزئین کنید و سرو کنید. این غذا علاوه بر خواص غذایی بالایی که دارد، طعم فوقالعادهای هم دارد و اکثر خانوادهها از آن لذت میبرند.
مواد لازم برای تهیه پاستا با سس سفید و مرغ
برای تهیه پاستا با سس سفید و مرغ، ابتدا نیاز به مواد اصلی مانند پاستا، مرغ، پنیر پارمزان و سس سفید دارید. همچنین برای افزایش طعم غذا، میتوانید از سبزیجاتی مانند پیاز، سیر، نمک و فلفل سیاه نیز استفاده کنید.
ابتدا برای تهیه پاستا، آب را در یک قابلمه بزرگ به جوش آورید و سپس پاستا را در آن بریزید. پس از ۸ تا ۱۰ دقیقه، پاستا آماده است. در مرحله بعد، مرغ را در قطعات کوچک قطع کرده و سپس در تابهای با روغن گرم کنید تا پخته شود. سپس سبزیجاتی مانند پیاز و سیر را به مرغ افزوده و با یکدیگر تفت دهید.
در موازات آن، برای تهیه سس، پنیر پارمزان را در تابهای ریخته و به آرامی بر روی حرارت کم نمک و فلفل سیاه را به آن اضافه کنید. سپس شیر را به تدریج اضافه کرده و به همراه پنیر پارمزان از روی حرارت بردارید. در این مرحله، سس سفید شما آماده است.
حالا میتوانید پاستای آماده، مرغ و سبزیجات را به سس سفید اضافه کنید و با هم مخلوط کنید. سپس میتوانید آن را با پارمزان رنده شده و یا به تنهایی سرو کنید. این غذا با تخم مرغ نیز همراه شده و سبک سفید قشنگی به آن میبخشد.
مراحل تهیه پاستا با سس سفید و مرغ
برای تهیه پاستا با سس سفید و مرغ، ابتدا باید پاستای مورد نظرتان را انتخاب کنید. پاستای فتوچینی، ریگاتونی، پنه پنه، سپاگتی یا هر نوع پاستایی که برای شما مورد علاقه است را میتوانید انتخاب کنید. در ادامه، باید آنها را در آب نمکی جوشانده و با مقداری روغن زیتون مخلوط کرده و آبکشی کنید.
سپس باید به تهیه سس بپردازید. برای سس سفید میتوانید شیر، آرد، کره و نمک را با هم در یک قابلمه مخلوط کرده و آن را روی حرارت ملایمی قرار دهید تا به صورت کرمی تبدیل شود. اگر میخواهید سستان کمی قویتر باشد، میتوانید به آن پنیر پارمزان رنده شده اضافه کنید.
بعد از اینکه پاستا و سس آماده شدند، میتوانید به تهیه مرغ پردازید. برای تهیه مرغ، میتوانید از مرغ تکه بندی یا مرغ گوشتی استفاده کنید و آن را با نمک، فلفل و دیگر ادویههای دلخواهتان پخت کنید. سپس مرغ را به سس اضافه کرده و مخلوط کنید.
در نهایت، میتوانید پاستایتان را در بشقابی قرار داده و سس مرغدار روی آن ریخته و با برگ پارمزان تزئین کنید. امیدواریم که این دستور العمل به شما کمک کرده باشد تا پاستایی خوشمزه و لذیذ با سس سفید و مرغ برای خانواده و دوستان خود تهیه کنید.
طرز تهیه سس سفید
سس سفید یک سس بسیار معروف در آشپزی است که به راحتی به دلایل متعددی به غذاها اضافه میشود، و برای تهیه آن نیاز به مواد اولیه سادهای مانند شیر، کره و آرد داریم. در ادامه توضیحات مربوط به طرز تهیه سس سفید را میآوریم.
طرز تهیه سس سفید بسیار ساده است. ابتدا یک قابلمه را روی حرارت متوسط قرار دهید، کره را بریزید و منتظر شوید تا کره ذوب شود. سپس آرد را اضافه کنید و با استفاده از قاشق چوبی، آرد را به کره تبدیل کنید. این کار را تا زمانی که رنگ آرد تغییر کند و آرد به رنگ کرمی-سفید تبدیل شود ادامه دهید.
حالا شیر را به آرد و کره اضافه کنید و با هم مخلوط کنید. سپس آن را به مدت چند دقیقه بپزید و فراموش نکنید که همیشه آن را همراه با مخلوط و هم برگردانید تا اجتناب از سوختن آن داشته باشید. پس از پختن سس را از روی حرارت بردارید و آن را به مواد رنگینکمانی مانند مرغ، ماهی، ماکارونی، برنج و… اضافه کنید.
بهتر است برای درست کردن سس سفید از آرد نرمال به جای آرد سفید استفاده کنید، زیرا آرد نرمال علاوه بر اینکه برای ترشی و شور انواع شوربخت و آملتها مناسب است، منجمد نمیشود و در نتیجه سس را بسیار بیشتر بدرستی میکند. همچنین برای بهبود طعم سس سفید، میتوانید برگ زعفران را به سس اضافه کنید.
نکات مهم در تهیه پاستا با سس سفید و مرغ
پاستا با سس سفید و مرغ یکی از پرطرفدارترین و غذاییترین انواع پاستاهاست که با ترکیبی از مواد تازه و خوشمزه، به دست میآید. برای تهیه این غذا، ابتدا باید پاستای مورد نظر را با آب جوش و نمک کاملاً پخته و بعد از آبکشی، بر روی ظرف سرو آماده کرد.
پس از آماده شدن پاستا، میتوان به ساخت سس پرداخت. سس سفید در این غذا به جای سس قرمز به کار میرود. برای تهیه سس، یک قاشق کوچک کره را در تابهای کوچک ذوب کنید و سپس یک قاشق آرد را به آن اضافه کنید و به مدت چند دقیقه همراه کره خاموش و با حرارت کم، آرد را بپزید. سپس به آرد یک لیوان شیر گرم را اضافه کنید و به همراه یک قاشق سماق و نمک، بغل کنید تا کاملاً جا بخورد. سس سفید آماده است.
برای تهیه مرغ نیز، ابتدا باید مرغ را برش داده و به همراه چند دانه سیر ریز شده و سبزی خورشتی، در تابهای با کره یا روغن سرخ کرده و سپس به سس سفید اضافه کنید و همراه با پاستا سرو کنید. بهتر است از شیرینی کار خورشتی به جای سرشیر استفاده کنید.
تزئینات این غذا نیز به عهده خود شماست. میتوانید از پنیر پارمزان، آجیل، زغال اخته یا با کمی سهل انگاری ورق رز برای تزئین سرو کردن آن استفاده کنید. در کل تهیه این غذا خیلی ساده است ولی در ظاهر بسیار شیک و خوشمزه است.
راه های سرو کردن پاستا با سس سفید و مرغ
سرو کردن پاستا با سس سفید و مرغ یکی از انواع سرو کردن پاستا است که در بسیاری از کشورها مورد استفاده قرار می گیرد. در این روش، پاستا با سس سفید و پخت مرغ ترکیب می شود تا طعم منحصر به فردی را به دست آورد.
برای شروع، باید پاستای مورد نظر را به دست آورید. سپس باید آن را در آب نمکی جوشانده و به مدت ۱۰ تا ۱۲ دقیقه نگه داشته و پس از آن، آن را از روی حرارت بردارید. سپس باید آن را به صورت خوبی آبکشی کرده و در ظروف سرو قرار دهید.
در مرحله بعد، باید مرغ را برش کنید و آن را به داخل تابه با روغن گرم اضافه کنید. مرغ را باید تا زمانی که کاملاً پخته شود، بپزید. سپس باید آن را از روی حرارت بردارید و در ظروف سرو قرار دهید.
در مرحله بعد، باید سس سفید را تهیه کنید. برای این کار، باید به صورت مشابه با شیرینی سازی، آرد را به داخل تابه با روغن گرم اضافه کنید و به مدت چند دقیقه آن را پخته و سپس شیر یا خامه را به آن اضافه کنید. نمک و فلفل سیاه را تنظیم کنید و اجازه دهید تا سس سفید به مدت چند دقیقه در حرارت ملایم پخته شود.
سرانجام، باید پاستا، مرغ و سس سفید را به همراه تزیینات دلخواهی که می خواهید، ترکیب کنید و در ظروف سرو قرار دهید. حالا شما می توانید این وعده غذایی دلپذیر را به همراه خانواده و دوستان خود به اشتراک بگذارید.