1. طرز تهیه پاستا با رشته ماکارونی؛ دستور پخت معمولی
برای تهیه پاستا با رشته ماکارونی، ابتدا نیاز دارید که انواع مختلف رشته های ماکارونی را در بازار یا سوپرمارکت پیدا کنید. سپس به دنبال یک قابلمه بزرگ آب بگذارید و بر روی حرارت بالا قرار دهید تا آب به جوش بیاید. سپس پاستای خود را به آب جوش اضافه کنید و به مدت حدود ۱۰-۱۲ دقیقه در حالت جوشانده قرار دهید.
حین پختن پاستا میتوانید یک قاشق سرکه را به آب جوش اضافه کنید تا به پاستای شما پوست نزند. همچنین باید به یاد داشته باشید که پاستای خود را بهم نزنید و فقط با استفاده از قاشق پرچمدار به هم بزنید.
بعد از مدت زمان پخت مناسب، پاستای خود را بعد از از بین بردن آب، زیر آب سرد بگذارید تا سریعا خنک شود. سپس میتوانید با استفاده از ماهیچه های پیچ خورده به عنوان پاستای شاد خود استفاده کنید. می توانید برای تزئین و ارتقاء طعم پاستا، البته به صورت دلخواه، سس گوجه فرنگی ، سس آلفردو و یا سس پستو را به آن اضافه کنید.
در آخر نیز، یک چند سالاد سبزیجات سرد را نیز به روی پاستای خود اضافه کنید تا ترکیب کاملی از مواد غذایی برای نوش جان خود داشته باشید. با دنبال کردن این روش سهل و آسان، می توانید پاستا با رشته ماکارونی خود را به راحتی و با طعم واقعی صفای خود در خانه تهیه نمایید.
2. سبزیجات و پاستای ماکارونی؛ دستور پخت مناسب برای گیاهخوارها
در حال حاضر افراد زیادی به دنبال پیشروی در جهت گیاهخواری هستند و میخواهند مواد غذایی متنوع و خوشمزهای برای خودشان تهیه کنند. به عنوان یک گیاهخوار، شاید اولین چیزی که به ذهن شما میرسد سبزیجات و پاستای ماکارونی باشد. ولی چطور میتوانیم برای خود یک پختوپز مناسب و کامل از این مواد انجام دهیم؟
در فرآیند پخت سبزیجات و پاستای ماکارونی، مهمترین نکته رعایت اندازه مناسب خوراییهاست. به عنوان مثال پیاز و سیر را نباید بیش از حد و سبزیجات را هم باید با اندازهی مناسب پخت کرد تا بتوان آنها را با پاستا مخلوط کرد و غذای خوشمزهای برای خودتان تهیه کنید.
به منظور افزایش ارزش غذایی غذاهای گیاهی، میتوانید از ترکیباتی مانند فلفل دلمهای و پیاز، آرد نخودچی و اسفناج استفاده کنید. این عناصر به مواد غذایی بیشتر وارد میکنند و برای سلامتی بدن مفید هستند.
نکته بعدی در پخت سبزیجات و پاستا، بهبود طعم غذا است. برای به حداکثر رساندن طعم این غذاها، میتوانید از پیاز و سیر تفت داده شده، نشاءگیاه و سس گوجه فرنگی استفاده کنید تا غذا پخته و خوشمزه شود.
خلاصهای از این مطلب این است که سبزیجات و پاستای ماکارونی میتوانند برای گیاهخواران گزینهای مناسب و کامل باشند. رعایت اندازه مناسب و استفاده از ترکیبات جذاب و مفید، از مهمترین نکات در پخت این غذاها هستند. به محض تمام کردن پخت و تزیین غذای خود، میتوانید آنها را با شیرینی تابلی و سرکه خوراک بپزید تا غذای تمامی مورد علاقهی خودتان را به دست آورید.
3. پاستا با شربت گردو؛ طرز تهیه یک دسر شیرین با ماکارونی
پاستا یکی از غذاهایی است که برای مختلف نوع غذاها به کار میرود. اما ما در اینجا به تهیه یک دسر شیرین با ماکارونی در کنار شربت گردو خواهیم پرداخت.
جهت تهیه این دسر، ابتدا باید ماکارونی را در آب جوش بپزیم. پس از پختن، آن را شسته و در سماور با حرارت خیلی کم نگه داریم تا گرمای آن را حفظ کنیم.
در میانه شربت گردویی تهیه شده با شکر قرار داده شده و سپس ماکارونی های البته چرخ کرده نیز به آن اضافه می شوند و با هم مخلوط می شوند. برای تزئین و طعم دهی به این دسر، می توانیم کنجد سرخ شده را بر روی آن بپاشیم.
از آنجایی که این دسر در فصول گرما و بهار بیشتر میل شود، می توانید آن را در یخچال قرار دهید تا در وقت سرو سرد باشد. همچنین در صورت دوست داشتن ترشی، می توانید یک قاشق سرکه هم به شربت گردویی اضافه کنید.
از این دسر شیرین، بهتر است به همراه قهوه یا چای سرو شود. این دسر شیرین و خوشمزه، یکی از محبوب ترین دسر های ایرانی است که می توان با کمی تغییرات در طعم آن، وارد بقیه قاره ها نیز شد.
4. پاستا با گوشت خامهای؛ طرز تهیه یک غذای کامل و خوشمزه
پاستا با گوشت خامهای یکی از غذاهای ایتالیایی محبوب و معروف است که در سراسر جهان پخته و مورد علاقه قرار میگیرد. این غذا از بعضی از مواد اصلی مانند پاستا، گوشت چرخ کرده، خامه، قارچ، پیاز و سایر ادویهجات ساخته میشود. هنگام پختن پاستا با گوشت خامهای، ظرفیت تخمیر آن به شدت کاهش مییابد و طعم غذا به صورت شگفت انگیزی ارتقا پیدا میکند.
به منظور پختن پاستا با گوشت خامهای، ابتدا باید پاستا را در آب جوش شده پخته و آماده کرد. سپس در یک ماهیتابه، گوشت چرخ کرده را با روغن زیتون و پیاز درجه یک طبخ میکنیم. پس از پخت بافت نرم و نیمه چسبندهای را به دست میآوریم. سپس قارچها و سیر را در ماهیتابه اضافه و به مواد اضافی ادامه میدهیم.
در نهایت، خامه و آب پخته را به طور تدریجی به مخلوط گوشت، سس و سایر ادویهجات اضافه میکنیم. در این حالت، سس متراکم و اغلب به طور بافتی خوب در فرم دلخواه شما خواهد بود. پس از اضافه کردن پاستا به این ترکیب، به آرامی ترکیب کرده و آماده سرو کردن به میز خوراکی میباشد. پوشش دادن سرخ شده پنیر در بالا ترین قسمت، از جمله اضافاتی است که میتوانید برای افزایش طعم این غذا به کار برده و از آن بازخورد بگیرید. با سرو سبزیجات یا سالاد میتوانید این غذا را بهبود بخشید و طعم خوبی به آن بدهید.
5. پاستا با مرغ و سوسیس؛ دستور پخت غذای سریع و ساده
برای پخت پاستا با مرغ و سوسیس، ابتدا باید پاستای مورد نظر را در آب جوش حدود ۸ تا ۱۰ دقیقه بجوشانید تا نرم شود. در زمان جوشاندن پاستا حتما باید نمک به آب پاستا اضافه کنید، زیرا به طعم خوبی به آن میدهد.
همچنین، باید ۲ یا ۳ عدد سوسیس و ۲ عدد مرغ را با تکههایی کوچک برش داده و در یک تابه با روغن گرم کنید تا طلایی شوند. سپس، تکههای سوسیس و مرغ را از تابه بردارید و در آن یک پیاز را کوچک برش دهید و تا نرم شدن سرخ کنید.
سپس، به پیاز سرخ شده، ۲ تا ۳ حبه سیر را رنده کرده و به آن اضافه کنید. سپس تکههای مرغ و سوسیس را به مواد ریخته و مقداری فلفل و نمک به آن اضافه کنید. صبر کنید تا تمام مواد با هم کامل شوند و بوی خوبی بدهند.
در ادامه، پاستای آبکی را به مواد اضافه کرده و همه مواد را با هم مخلوط کرده و به مدت ۵ دقیقه بگذارید تا همه مواد گرم شوند و طعم بگیرند. اگر مایل به تزیین آن هستید، میتوانید روی پاستا پنیر تندری حبهای رنده کنید. در نهایت، پاستا با مرغ و سوسیس آماده به سرو کردن است.
6. پاستا با ماهی؛ دستور پخت یک غذای ماهی سالم و خوشمزه
پاستا با ماهی یکی از غذاهای خوشمزه و پرطرفدار در سراسر جهان است. این غذا با ترکیب دو ماده غذایی مهم شامل پاستا و ماهی، چیدمانی شکیل و خوشمزه دارد که در هر رستورانی می توان آن را به صورت اختصاصی سفارش داد. با وجود این که نوع ماهی مورد استفاده در این غذا ممکن است بسته به سلیقه یا با توجه به محل تهیه متفاوت باشد، اما امروزه بیشتر از تن ماهی از نوع سالمون در این غذا استفاده می شود.
برای طبخ پاستا با ماهی ابتدا باید ماهی را قطعات کرده و با نمک و فلفل سیاه و مریمی درست شده روی حرارت متوسط بپزید. سپس پاستای خود را در حدود ده دقیقه در آب جوش پخته و آماده کنید. در پایان باید یک سس خوشمزه از روغن زیتون، سیر، گوجه فرنگی، آویشن و شیرینی تهیه کنید و همه ی اجزای غذایی خود را با یکدیگر ترکیب کنید.
این غذا قابلیت ارائه در دو سبک خام و پخته را دارد. در روش خام، پاستا تهیه شده فوری بر روی قطعات ماهی سرد می شود و به صورت سالاد تقدیم می شود. این روش می تواند از دو جنبه به شما کمک کند، اولا طعم و ترکیب مواد غذایی را به یکدیگر نزدیک تر کند و ثانیا، باعث می شود که پروتئین های ماهی بهتر هضم شوند. در روش پخته، ماهی و پاستای خودتان را با سس تهیه شده روی شعله ملایمی می گذارید تا حرارت داده شوند و با هم ترکیب شوند.
در نهایت این باید یادآوری شود که با انتخاب ماهی سالمون، یک غذای سالم و حاوی پروتئین با ارزش تهیه خواهید کرد. همچنین افزودن مقدار کمی زعفران به سس تهیه شده می تواند به غذای شما طعم و عطر خاصی ببخشد.