طرز تهیه پاستا با خامه بدون شیر

تعبیر خواب

تعبیر خواب با هوش مصنوعی (آنلاین)

خوابتو دقیق بگو تعبیرشو دقیق دریافت کن.

برای استفاده  وارد سایت تعبیردون بشید. 

ورود به سایت تعبیر دون (کلیک کنید)

طرز تهیه پاستا با خامه بدون شیر

طرز تهیه پاستا با خامه بدون شیر، یک غذای خوشمزه و ساده است که می‌تواند در هر ماهیت از روز، به خصوص در فصل بهار و تابستان، باعث شادی و خنکی ما شود. این غذا با استفاده از پاستا، خامه، پنیر پارمزان و خیار شور ساخته می‌شود. در ادامه به توضیح مراحل تهیه این غذا می‌پردازیم.

مرحله اول: برای شروع تهیه این غذا، پاستای خود را در آب نمک‌دار می‌پزیم. سپس، آب آن را صاف می‌کنیم و آن را در یک کاسه روغن زده می‌چینیم. از آنجا که از خامه بدون شیر استفاده می‌کنیم، باید برای جایگزینی با شیر، برای خامه، آرد نیز به کار بگیریم. بهتر است از آرد سفید استفاده کنیم.

مرحله دوم: در قدری با غلظت درست، خامه را بر روی حرارت ملایم گرم می‌کنیم. بهتر است از خامه با حداقل ۳۵% چربی استفاده کنیم. به آن یک قاشق روغن اضافه کنید و مواد را با هم مخلوط کنید. در این مرحله، می‌توانید پودر سیر، نمک و فلفل سیاه را برای تنوع در طعم، اضافه کنید.

مرحله سوم: پس از اینکه پاستای خامه‌ای خود را تهیه کردید، با پنیر پارمزان روی آن را پاشید. سپس، خیار شور را بر روی آن بچینید. این ترکیبی از مواد به پاستا ما، طعم و لذیذی بیشتری می‌دهند. می‌توانیم برای تزئین این غذا، نعناع خشک و لیمو ترش هم به کار گیریم.

در نهایت، طعم خوشمزه‌ای که پاستا با خامه بدون شیر به دست می‌دهد، به شما لذت خوردن و خوش طعم بودن را می‌دهد. این غذا را می‌توان از آنجایی که فرآیند تهیه آن ساده است، در میان خانواده، دوستان و شاره‌های دیگر خود به اشتراک گذاشت.



طرز تهیه پاستا با خامه بدون شیر

پاستا یکی از غذاهای شیرین ولی خوشمزه به شمار می‎رود که هر کسی وقتی آن را می‎چشاند، لذت می‎برد. هر چند که بسیاری از رسپی‎های پاستا با شیر تهیه می‌شوند، اما تهیه پاستا با خامه بدون شیر نیز بسیار ساده و خوشمزه است.

برای تهیه پاستای با خامه بدون شیر، ابتدا باید یک قابلمه پر آب را روی حرارت قرار داده و به جوش آورد. سپس یک کمی نمک به آب اضافه کرده و پاستا را به آن اضافه کنید و با توجه به نوع پاستا و بسته به دستورالعمل پشت بسته، درصورت نیاز، مدت زمان پخت مشخص کنید.

وقتی پاستا آماده شد، آن را از روی حرارت بردارید و آب آن را به خوبی تخلیه کنید. در یک قابلمه دیگر، روغن زیتون را داغ کنید و پیاز را تفت دهید تا نرم شود. سپس به آن خامه را اضافه کنید و تا زمانی که آن محلول شود، مدام آن را هم بزنید. سپس پاستا را به خامه و پیاز اضافه کنید و با هم هم بزنید، تا پاستا به روغن و خامه کاملاً مخلوط شود و طعم خوبی به پاستا دهد.

در این مرحله، می‎توانید به طعم دلخواه خود ادویه و سبزیجات مانند نعناع یا جعفری را به پاستا اضافه کنید. در نهایت، پاستا را به ظرف سرو بردارید و با چند برگ تره فرنگی، پارمزان و فلفل تزئین کنید و غذای خود را لذت بخش کنید. بهتر است در هنگام سرو، پاستای گرم آماده شود، تا لذت بیشتری داشته باشد.



پاستای با خامه بدون شیر

پاستا یکی از محبوب‌ترین غذاهای اسپاگتی‌ محسوب می‌شود. این غذا با استفاده از فرآورده آرد، آب و نمک ساخته می‌شود. برای ایجاد بوی و طعم منحصر به فرد در پاستا، انواع ادویه‌ها و افزودنی های دیگر می‌توانند به صورت سبزیجات، ماهی، گوشت، خامه و انواع سس‌ها به آن اضافه شوند.

اما اگر با کمبود حلیم خوب باشد به جای آن خامه استفاده می‌شود تا پاستای بسیار خوشمزه و عالی سازد. خامه یکی از موادی است که برای تهیه پاستای خوش طعم مورد استفاده قرار می‌گیرد، اما در مواردی که کسی از شیر استفاده نمی‌کند، خامه می‌تواند جایگزین جالبی باشد.

پاستای با خامه بدون شیر، نسخه‌ای سبکتر و کم کالری از پاستاست که شاید برای افرادی که از شیر استفاده نمی‌کنند یا از فرآورده های لبنی احساس حساسیت می کنند و یا به دنبال روش‌ های سالم پخت و پز باشند مناسب باشد.

برای تهیه پاستای خامه‌ای بدون شیر، ابتدا باید اسپاگتی را طبق دستورالعمل روشن شده در بسته بندی آن، به صورت رسمی به آب برسانید. سپس درون تابه یا قابلمه، سرخ کردن پیاز، سیر و فلفل دلمه‌ای را آغاز کرده و با افزودن خامه تهیه شده، طعم و بوی خوبی به پاستای شما اضافه می‌شود.

در نهایت، پاستای خامه‌ای باید با لیمو عمانی تزئین و سفیده تخم مرغ بپزند. شما می‌توانید این غذا را با انواع سبزیجات و پنیر تزئین کنید و به عنوان یک خوراکی شیک و خوشمزه سرو کنید.



طریقه تهیه پاستا با خامه بدون دوغ

برای تهیه پاستا با خامه بدون دوغ ابتدا باید پاستا را در آب جوش برای ۱۰ دقیقه کاملا پخت دهیم تا نرم شود. سپس پاستا را از آب درآورده و به صورت جداگانه نگه داریم.

سپس یک قابلمه را برای تهیه خامه آماده کنید. در این قابلمه کره را به مقدار ۳ قاشق غذاخوری بریزید و در حرارت ملایم بگذارید تا ذوب شود. سپس پیازچه ها را به مقدار ۱ پیمانه به قابلمه بیفزایید و به مدت ۵ دقیقه تفت دهید تا رنگشان طلایی شود.

سپس شیر را به مقدار ۲ پیمانه به قابلمه اضافه کنید و به عنوان خامه پزی استفاده کنید. به مدت ۵ دقیقه مزاج کنید تا خامه جامد شود و بوی شیر به بیشتر برسد. سپس پاستا را به خامه اضافه کنید و به مدت ۵ دقیقه تفت دهید تا خامه به کاملی که پاستای شما مسواکی است به پاستا بچسبد.

درپایان می توانید به کره نمک، فلفل و پارمزان رنده شده اضافه کنید و همه چیز را با هم مخلوط کنید تا باطعم خامه و سیب زمینی تترتیک بچشید. پاستا با خامه بدون دوغ آماده است و می توانید آن را با یک دسته شوید. Enjoy the meal!



پاستای با خامه

پاستا یک غذای پرطرفدار و محبوب در سراسر جهان است. این غذا از آرد، آب و نمک تهیه می شود و انواع مختلفی دارد. با این حال، یکی از شناخته شده ترین و خوشمزه ترین نوع پاستا، پاستای با خامه است.

پاستای با خامه علاوه بر طعم شیرین و خوشمزه خود، بسیار ساده و سریع تهیه می شود. در حقیقت، می توانید آن را در خانه تهیه کنید و لذت ببرید. ابتدا پاستا را در آب جوش با نمک می پزیم و پس از اینکه مناسب پخت شد به صورت آبکش در می آوریم.

حالا مرحله بعدی این است که دوغابی خامه و پنیر را روی پاستا بریزیم. این عناصر با هم ترکیب می شوند و باعث می شوند طعم و مزه پایه پاستا کاملا تغییر کند و خوشمزه تر شود. بعضی از افراد همراه با پاستای با خامه میوه ها و سبزیجات را به عنوان همراه مصرف می کنند.

یکی از مزایای تناول پاستای با خامه این است که این غذا بسیار سیر کننده است و فرد را از گرسنگی بعد از چندین ساعت غذا برده نگه می دارد. علاوه بر این، این غذایی کاملا شاداب کننده است و بعد از آن که آن را تنها چند بار می خورید، احساس شادی و پرانرژی می کنید.

در نتیجه، پاستای با خامه با یک ظاهر بسیار شیک و ظریف، یک غذای خوشمزه، ساده، سیر کننده و شاداب کننده است که می توانید با رعایت مقدار مناسب مواد غذایی آن را در خانه تهیه کنید و لذت ببرید.



طرز تهیه پاستا به صورت سریع با خامه بدون شیر

طرز تهیه پاستا به صورت سریع با خامه بدون شیر یکی از غذاهایی است که به سادگی و در کمتر از 20 دقیقه می‌توان آن را آماده کرد. برای تهیه این غذا ابتدا باید پاستا را در آب نمکی جوشانده و آب آن را ریخته و آن را به داخل یک قابلمه بزرگ انتقال دهید.

سپس می‌توانید خامه را با یک قاشق و در پانی بریزید و آن را به نصف حرارت دستگاه گرم کن کنید، در این مرحله می‌توانید نمک و فلفل را به خامه اضافه کنید تا طعم بهتری به آن ببخشید. وقتی خامه آماده شد، قابلمه را از روی حرارت بردارید تا کمی خنک شود.

حال پاستا را به داخل خامه اضافه کرده و هر دو را به خوبی با هم مخلوط کنید. در نهایت می‌توانید آن را با تخم مرغ پخته شده، پارمزان رنده شده و تره فرنگی تزئین کنید. این غذا را می‌توان به صورت پیش غذا یا غذای اصلی سرو کرد و با سالاد یا نوشابه یا آب میوه‌های خنک برای نوشیدن همراه کرد. با دنبال کردن این روش نکته‌ای را که به حق طرز تهیه پاستا، می‌توان به صورت سریع و آسان آن را آماده کرد بیاموزید.



راه پخت پاستا با خامه بدون شیر

پاستا یکی از معروف‌ترین غذاهای ایتالیایی است که در سراسر جهان محبوبیت زیادی دارد. پاستا با خامه یکی از پرطرفدارترین و ساده‌ترین روش‌های پخت پاستا است که با تهیه‌ی تعداد انواع مختلفی از پاستا و اضافه کردن خامه و پنیر می‌توانید به یک صبحانه، ناهار و شام شیک و لذیذ دست پیدا کنید.

برای شروع، ابتدا پاستا را برای حدود ۸-۱۰ دقیقه در حدّیت سر کودنی آب جوش قرار دهید. در همین مدت، یک قاشق غذاخوری کره و یک قاشق غذاخوری روغن زیتون را به یک ماهیتابه اضافه کرده و در حرارت‌ متوسط گرم کنید. سپس یک حبه پیاز را خرد کنید و به کره اضافه کنید تا رنگ به نرمالش برسد.

سپس یک نصف پیمانه خامه را به قاشق بریزید و با یک قاشق مخصوص خامه‌زدایی مخلوط کنید. پس از این کار، پاستا را از آب بردارید و به ماهیتابه اضافه کرده و با خامه مخلوط کنید. برای تکمیل طعم، شما می‌توانید یک قاشق چای خوری فلفل سیاه، نمک و پنیر پارمزان را به آن اضافه کنید.

دلیل استفاده از خامه بدون شیر در این دستور، ترکیب خامه که از طعم مطلوبی برخوردار است و مصرف کره و روغن زیتون است. با این حال، شما می‌توانید ترکیبات را به دلخواه خود تغییر دهید و مثلاً از آب پنیر، پنیر جوانه، پیاز و قارچ نیز برای تغییر طعم استفاده کنید.

بنابراین می‌توان گفت پخت پاستا با خامه بدون شیر از مهمترین و پرطرفدارترین دستورهای پخت پاستا است که با توجه به سادگی و سرعت پخت، برای افرادی مناسب است که می‌خواهند به سرعت یک وعده شیک و لذیذ را درست کنند.