طرز تهیه پاستا آلفردو

تعبیر خواب

تعبیر خواب با هوش مصنوعی (آنلاین)

خوابتو دقیق بگو تعبیرشو دقیق دریافت کن.

برای استفاده  وارد سایت تعبیردون بشید. 

ورود به سایت تعبیر دون (کلیک کنید)

طرز تهیه پاستا آلفردو

پاستا آلفردو یکی از غذاهای محبوب ایتالیایی است که با سس خوشمزه و کرمی تهیه می‌شود. این غذا از ترکیبات ساده و اصلی مانند پاستای خمیری، خامه، پنیر پارمزان و کره تهیه می‌شود. طعم خوشمزه و بی نظیر این غذا از ترکیب مواد اصلی و روش تهیه منحصر به فرد آن است.

برای تهیه پاستا آلفردو بهتر است از پاستای خمیری استفاده کنید، چرا که این نوع پاستا با سس بهتر ترکیب می‌شود و طعم غذا را بهبود می‌بخشد. ابتدا پاستا را در آب نمک‌دار جوشیده پخته و سپس آب آن را صرف می‌کنیم. در این مرحله پاستا باید ال دنته یا یک کمی نیم پخته باقی بماند.

سپس در تابه‌ای کره را ذوب می‌کنیم و به آرامی خامه را اضافه می‌کنیم تا کمی غلیظ شود. به مواد آلفردو پنیر پارمزان ریز شده و نمک و فلفل هم اضافه می‌کنیم و مخلوط را روی حرارت خیلی کم نگه می‌داریم تا پنیر ذوب شود و پاره‌های پنیر در سس تخمیر نشوند. سرانجام پاستا را به تهیه شده روی پنیر پاره شده می‌ریزیم و همه را با هم مخلوط می‌کنیم تا سس به دور پاستا بپیچد.بعد از مدتی غذا آماده می‌شود و می‌توانید آن را با برش پارمزان تزئین کنید و سرو کنید.