مراحل ساخت پاستای لینگوئینی
پاستای لینگوئینی یکی از خوراکیهای محبوب در ایتالیا است. این پاستا از نوع پاستای دارای عرض برش بزرگ میباشد و با ترکیبی از روغن زیتون، سیر، فلفل قرمز، ترشیجات، گوشت خام، گوجه فرنگی و پارمزان به دست میآید. برای ساخت این پاستا نیاز به مراحلی است که به صورت زیر توضیح داده میشود.
1. آمادهسازی پاستا: در ابتدا، پاستای لینگوئینی سفید باید به مدت 10 تا 15 دقیقه در آب جوش قرار داده شود تا نرم شود. پس از آبکشی، پاستا روی شلیکهای کوچکی از آب نصفه پخت شده، قرار میگیرد تا در مرحله بعد پخته شود.
2. پختن پاستا: در این مرحله، پاستای شلیک شده روی حرارت بالای صفحه پخت قرار میگیرد. بهتر است درحین پختپاستا، بهمدت حدود 2 تا 3 دقیقه محلول بزرگ روغن زیتون روی پاستا ریخته شود.
3. استفاده از مواد اولیه: در این مرحله، باید روغن زیتون، سیر، فلفل قرمز، ترشیجات و گوشت خام را در یک تابه در حرارت بالا آماده کرد. این مرحله به پایان رسیده روی شعله تند، عمقی از پاستای شلیک شده و آبکشیده جای میگیرد.
4. ترکیب مواد: پس از گذشت حدود 10 دقیقه، گوجه فرنگی و پارمزان بر روی پاستای شلیک شده افزوده میشود. سپس، عمق برشهای پاستا با چنگال یا قاشق محکم میشود تا ترکیبات روی پوست پاستا راه بیفتد و همگی بهخوبی با هم ترکیب شوند.
5. سرو کردن: در این مرحله، پاستا به همراه سس جمع شده بر روی سفره سرو میشود. سس به صورت ترکیبی از ترشی، روغن زیتون و پارمزان تهیه میشود و بر روی پاستا ریخته میشود. سپس، با اضافه کردن برگ پیاز و یا سیرخلال، پاستای لینگوئینی آماده سرو شدن میباشد.
در نهایت، پاستای لینگوئینی آماده سرو شدن میباشد. این غذای خوشمزه و سنتی، میتواند یکی از گزینههای خوبِ پذیرایی باشد و لذت خوردن آن، باعث شادابیِ دل و روح شما بشود.
مواد لازم برای تهیه پاستای لینگوئینی
پاستا لینگوئینی یک غذای ایتالیایی معروف است که متشکل از پاستا، سیر، روغن زیتون، فلفل قرمز، پارمزان و آویشن است. برای تهیه این غذا ابتدا باید پاستا مناسب را انتخاب کرد. بهترین نوع پستا برای تهیه لینگوئینی، پاستا فتوچینی است که دارای شکل بلند و باریک است.
سیر و آویشن جزئیات لازم در تهیه لینگوئینی هستند. هر دوی این مواد به غذای لینگوئینی طعم و عطر خاصی میبخشند. برای تهیه طعم خوب سیر، میتوان آن را خرد کرده و در روغن زیتون سرخ کرد. در ضمن، آویشن را نیز میتوان خرد کرده و به عنوان چسباننده هنگام سرو غذا، روی پاستا ریخت.
فلفل قرمز و پارمزان دو مورد دیگری هستند که به پاستا لینگوئینی اضافه میشوند. فلفل قرمز برای تند کردن طعم و پارمزان برای ایجاد طعم پربلند هستند. برای تهیه پارمزان، بهتر است از تکه های پاره شده و سفت استفاده کرد. این امر باعث میشود که پارمزان به صورت خلالخلالی بر روی پاستا منتشر شود.
روغن زیتون، از مواد دیگری است که در تهیه لینگوئینی مورد استفاده قرار میگیرد. روغن زیتون به عنوان منبع چربی و در عین حال عطر و طعم، به صورت چشمگیری در دوام و کیفیت غذا مؤثر است. برای کمتر کردن چربی، میتوان از روغن زیتون کمتری در تهیه غذا استفاده کرد.
در نهایت، شاید نکته مهمتر، آب برای پخت پاستا است. میتوان آب را با نمک و البته با دمای درست آماده کرد و پاستا را حین جوش دادن به آن اضافه کرد. در طول ۸ تا ۱۲ دقیقه پاستا را میتوان نرم کرد. پس از پخت پاستا، به وسیله دستگاه آبگیری تخلیه، پاستا را از آب جدا کنید و سپس کمی روغن زیتون روی آن بریزید تا به هم چسبیده و سرو غذای لینگوئینی آماده شود.
آماده سازی پاستا برای تهیه پاستای لینگوئینی
برای تهیه یک پاستای لینگوئینی با طعمی شمالی، ابتدا باید نوع پاستای مورد نظر را انتخاب کنیم. در اینجا پاستای لینگوئینی رو انتخاب کردهایم، که دارای شش چندضلعی شکل است. برای آماده کردن پاستا، بهتر است از آب جوش استفاده کنیم. باید آب را داخل قابلمه قرار داده و با نمک آنرا شور کنیم. سپس پاستای لینگوئینی را به داخل آب جوش داده و حرارت را کم کرده تا پاستا به آرامی در آب جوش پخته شود. برای داشتن پاستایی لطیف و شکیل، پخت آن لازم است کمتر از ۱۰ دقیقه زمان ببرد.
بعد از پخت پاستا به مدت حداقل ۱ دقیقه، آن را به کولر در کنار حوض آب یا به سینی یخچال بندازیم و به خنک شدن بگذاریم. پاستا باید به خوبی خنک شود و آب آن را بریزیم. برای قرار دادن پاستا در ظروف نیز، بهتر است آن را حتی در یخچال قرار داد تا ظرفیت بهتری برای حفظ شکل پاستا دشته باشیم.
بعد از حفظ پاستا، لینگوئینی ما آماده است. برای تهیه پاستای لینگوئینی با پنیر، پیاز، سیر و روغن زیتون باید دوکاری خاص انجام دهیم. ابتدا پیاز و سیر را خرد کرده و با روغن زیتون در تابه با حرارت مناسب کمی سرخ کرده و سپس یک قاشق غذا خوری تهچینی را به آن اضافه کنید. سپس پاستای خنک شده را به فرایند آماده سازی در تابه اضافه کنید و کمی آب پخت شده پاستای خود را هم به تابه اضافه کنید. نوع این پاستا با طعم ترش و شور است، پس از اضافه کردن پاستا، چند دقیقه منتظر بمانید تا معرف پاستا با سس کامل شود. سپس پنیر را بر روی بافت پاستا اضافه کنید و اجازه بدهید از روی حرارت تازه گرفته، پر شود.حالا پاستای لینگوئینی شمالی شما آماده مصرف است.
طرز تهیه سس پاستای لینگوئینی
برای تهیه سس پاستای لینگوئینی، ابتدا باید یک پیمانه کرم فراورده پنیر را در یک قابلمه بریزید و در حرارت ملایم و به مدت چند دقیقه آن را بپزید تا کرمی و نرم شود. برای تسریع این فرایند می توانید یک قاشق غذاخوری پنیر خرد شده را به آن اضافه کنید.
سپس یک گوشت خرد شده و یا چند حبه سیر را در یک ماهیتابه بریزید و در حرارت ملایم به همراه یک قاشق غذاخوری روغن مایع سرخ کنید. مراقب باشید تا گوشت یا سیر سوخته نشود و به صورت سبکی سرخ شود.
وقتی گوشت یا سیر سرخ شد، آن را به پنیر بپیوندید و درون قابلمه ای که پنیر در آن قرار دارد قرار دهید. به نظر برخی از مردم ساختار سس باید روان باشد، اما این جایی که مظهر شخصی سازی و گوستار دهنده فردیت افراد است.
سس پاستای لینگوئینی حال آماده است و می توانید آن را بر روی پاستای خود ریخته و از طعم گرم و کرمی آن لذت ببرید. همچنین، می توانید سس را برای ذخیره در یخچال استفاده کنید. این سس را می توان با تمامی نوع پاستا همراه کرد و سبک سازی پاستا در دست شماست.
نوع گوشت مناسب برای پاستای لینگوئینی
پاستای لینگوئینی یکی از محبوبترین و پرطرفدارترین پاستاهای جهان است. معمولا از پاستای اسپاگتی استفاده میشود که با سس کنسرو شده، سیر، روغن زیتون و پنیر پارمزان تهیه میشود. اما یکی از مهمترین قسمتهای پاستای لینگوئینی، گوشت است که باعث میشود طعم آن بهتر و کاملتر شود.
از نظر انتخاب گوشت مناسب برای پاستای لینگوئینی، باید گفت که پروتئین گوشت میتواند شامل گوشت گاو، گوشت خرگوش، گوشت چرخ کرده جوجه و گوشت چرخ کرده بوقلمون باشد. همچنین گوشت خرگوش به دلیل پروتئین وآهن بیشتر از گوشت دیگر نوعهایی که از آنها استفاده میشود، انتخاب خوبی است.
همچنین در انتخاب گوشت، باید توجه داشت که بهترین گوشت برای پاستای لینگوئینی گوشت گوساله است که طرز تهیهاش باعث میشود طعم و مزه گوشت بسیار بهتر و خوشمزهتری داشته باشد. بنابراین، در صورت تمایل به استفاده از گوشت گوساله، بهترین گزینه برای افزایش طعم و عطر پاستا است.
در نهایت، میتوان گفت که برای تهیه پاستای لینگوئینی، گوشتی که انتخاب میشود باید با طعم و سس پاستا همخوانی داشته باشد. در نتیجه، انتخاب گوشت مناسب برای پاستای لینگوئینی نقش بسیار مهمی در تهیه و طعمدهی به این غذا دارد.
طرز تهیه پنیر پارمزان
تولید پنیر پارمزان از شیر گاو بخشی از اقتصاد و فرهنگ مناطق امیلیا رومانیا در شمال ایتالیا است. این پنیر به نام شهر پارما، با افسانه های ادبی و تاریخی خود در سالن های غذای ایتالیایی و دنیا شهرت دارد. تهیه کنندگان پنیر پارمزان به عنوان هنرمندان به ساخت پنیر می پردازند. دقت و مراقبت در هر مرحله تولید آن بسیار مهم است.
برای تهیه پنیر پارمزان ابتدا باید شیر گاو طبیعی در دمای بین ۳۲-۳۵ درجه سانتی گراد گرم شود و سپس حجم آن را به خاطر کم کردن آب کنید. سپس با اضافه کردن کشتی مخصوص پنیر سپیده پور، شانس بوجود می آید. پس از اینکه پنیر در برابر درجه حرارت ۵۰ تا ۵۵ درجه سانتی گراد برش می خورد، به دنبال گله کردن و فشرده سازی به قالب هایی با شکل چرخهای بزرگ در آتش کوچک درجه حرارت ۱۳ تا ۱۴ درجه سانتی گراد می شود.
انتقال پنیر به قالب های چوبی در دوره های مختلفی از تولید به کمک خط لوله های کشتی کاملاً دستی انجام می شود. همچنین، پنیر در ماه های بعدی نیز به صرفه ذخیره می شود. بعضی از پنیر ها تا ۴۰ ماه هم به صورت خشک، سخت و باطراوت بوده اند.
پنیر پارمزان بسیار طولانی است و مهم است تا مراحل تولید با دقت انجام شود. این پنیر برای توسعه طعم و بو خود به صورت خشک در ماه های بعدی ذخیره می شود. پنیر پارمزان یکی از مشهورترین غذاهای ایتالیا و دنیا است و دارای یکی از گران ترین قیمت ها برای شیر ثانویه است.