طرز تهیه ودکای سیب زمینی خانگی
و دکای سیب زمینی یکی از خوراکیهای پر طرفدار در میان خانوادههاست. این غذا با استفاده از سیب زمینی، پنیر و انواع ادویه و مواد مختلفی تهیه میشود و طعم فوقالعادهای دارد. در اینجا به طور کامل به تهیه دکای سیب زمینی خانگی میپردازیم.
ابتدا باید سیب زمینیهایتان را پوست کنید و با رسیدن به جدایی پوست، آنها را با استفاده از رندهی جاروبی خرد کنید. بهتر است در این مرحله مقداری نمک و فلفل نیز به سیب زمینیهای خرد شدهی خود اضافه کنید.
سپس، موادی مانند گوشت چرخ کرده، پیاز و سیر را با هم تفت داده و به آن مقداری فلفل و آرد اضافه کنید. سپس روی این مواد، شیر را بریزید و با هم مخلوط کنید.
وقت آن رسیده تا مخلوط سیب زمینی و سایر مواد را به مواد فوق بیفزایید و همهی آنها را به خوبی با هم مخلوط کنید. سپس میتوانید این مخلوط را در دیش های مناسب بریزید و با پنیر روی آن، درون فر تا ۳۵ دقیقه قرار دهید.
دکای سیب زمینی خانگی شما حاضر است! میتوانید این غذا داغ و خوراکی را با کمی سیب زمینی صحنه کرده و سرو کنید. همچنین، این غذا را میتوانید با سالاد، نان و یا خوراکیهای دیگر همراه کنید.
راهنمای تهیه ودکای سیب زمینی خانگی
وصف دقیق و جامعی برای تهیه و دکای سیب زمینی خانگی زیر آمده است:
نوع سیب زمینی مورد استفاده برای دکای خانگی باید صاف و بدون عيوب باشد. می توانید سیب زمینی را با چاقو، بریده و بعد درون يک کاسه قرار دهيد. پس از انجام اين کار، بر روی سيب زمينی ها چند قطره آبلیمو را پاشيد و سیب زمینی را در صفحه خشک کنید.
سپس سیب زمینی ها را تکه تکه برش داده و درون آب جوشانده شده قرار دهید و آن را تا 10 تا 15 دقیقه و يا زمان لازم تا اینکه نرم شوند، بپزید. بعد از پخت سیب زمینی ها را از آب میکروفیلتر شدهی خود با استفاده از کالندر روی يک صفحه کاغذ دراز قرار دهيد و آن را خشک کنید.
در ادامه، مواد مورد نیاز برای تهیه دکای سیب زمینی را قرار دهید از جمله نمک، فلفل،آویشن،پودر سیر،پودر زعفران،برگ اسفناج،نان خشک، تخمه سبز، روغن،آب و بوغردی یا سیر؛ سپس همه مواد را به یک مخلوطکن (با نمونهای پرتغال باشد) بریزید و آن را تا ته شدن قابلیت اهمیت دهید. بهتر است از دستگاه تخمه کن به عنوان یک پل در تهیه دکای سیب زمینی استفاده کنید،چون خیلی راحت است.
دکای سیب زمینی خانگی حاصل مراحل فوق می تواند همتراز دکایی است که از مغازه بخرید و حتی بهتر از آن باشد، زیرا شما می توانید به دلخواه خود از مواد بدون شیمی استفاده کنید. همچنین، میتوانید سلیقه خود را در طعم دکایتان جاری کنید.
مراحل تهیه ودکای سیب زمینی خانگی
برای تهیه دکای سیب زمینی خانگی ابتدا باید سیب زمینی ها را پاک کرده و آن ها را برش دهید. سپس آن ها را در آب جوش به مدت 10 تا 15 دقیقه بجوشانید تا نرم شوند.
در مرحله بعدی ابتدا باید پیاز را کوچک کرده و سپس در یک قابلمه با روغن تفت دهید. سپس به آن پودر سیر، پودر زنجبیل، پودر فلفل سیاه، آبلیمو و نمک را اضافه کنید و همه را با هم مخلوط کنید.
سپس در یک قابلمه دیگر به سیب زمینی های پخته شده اضافه کنید و آن ها را با مواد دیگر تفت دهید. سپس آرد را به آرامی به آن ها اضافه کرده و همه را با هم مخلوط کنید تا سیب زمینی ها به خوبی پوشیده شوند.
در مرحله بعدی باید مذاق دکا را چک کرد و در صورت نیاز به نمک، آبلیمو یا پودر فلفل سیاه اضافه کنید. سپس دکای سیب زمینی را در تابه یا قابلمه مورد نظر خود برای سرویس آماده کنید. معمولا دکا با نان لواش سرو می شود و می توان برای تزئین آن هم از ریحان تازه استفاده کرد.
رسپی تهیه ودکای سیب زمینی خانگی
در این مقاله، یکی از دسرهای پرطرفدار و آسان برای تهیه در منزل یعنی "دکای سیب زمینی" را آموزش میدهیم. این دسر از سیب زمینی، کره، شیر، پنیر و ادویه تهیه میشود و در چندین مرحله آماده میشود. این دسر با طعم شیرین و خوشمزه خود، انواع مختلفی از قهوهها، چایهای و مواد نوشیدنی دیگر را تازگی میبخشد.
برای تهیه دکای سیب زمینی خانگی، ابتدا سیبزمینیها را پوست کرده و به صورت رندهشده تهیه میکنیم. سپس کره را در قابلمه ذوب کرده و به آن سیب زمینی را اضافه کرده و آرامآرام مخلوط میکنیم تا سیب زمینی نرم شود. در این مرحله، پوره سیب زمینی را برای مدتی در حرارت قرار میدهیم تا طعم آن خوشابهتر شود.
سپس به این مواد شیر و پنیر (پارمزان) اضافه شده و تازه هنگام مخلوط میشود. در این مرحله، ما آدویهها مثل فلفل سیاه و نمک را نیز به مخلوط اضافه میکنیم و دقیقاً به تعداد مناسبی مخلوط میکنیم. سپس در حداقل 15 دقیقه بخار از پوره سیب زمینی در حال تهیه بالا میآید، به آن اجازه میدهیم که یکبار دیگر در ماشین آلات پخت شود، تا تمام طعمها در هم تلفیق شوند.
بالاخره، ما دکای سیب زمینی کامل شده را در یک پارچ کوچک خنک شده و در یخچال نگه میداریم تا قبل از سرو، یخ شده و سرد شود. حال میتوانیم این دستور پرطرفدار و خوشمزه را برای خانواده و دوستان خود آماده کرده و با هم به درد خوردن بنشینیم!
نحوه تهیه ودکای سیب زمینی خانگی
تهیه و دکای سیب زمینی، یکی از غذاهای خانگی ساده و معمول است که در بیشتر خانوادهها مورد استفاده قرار میگیرد. این غذا با استفاده از سیب زمینی و ترکیب آن با انواع مختلف مواد خوراکی به خصوص پنیر، به عنوان یک غذای کامل و سرشار از انرژی، ارزش غذایی بالا و طعم بسیار خوشمزه شناخته میشود.
برای تهیه دکای سیب زمینی خانگی، ابتدا باید سیب زمینیها را پوست کنید و با یک پودر آرد و فلفل و نمک، و سایر ادویجاتی که دوست دارید مانند رزماری و ... آنها را پهن و استوار کنید. سپس آنها را از طرفی 3-4 دقیقه بر روی حرارت قرار دهید تا سیبزمینیها طلایی رنگ شوند. در حین پخت هر سیب زمینی، باید آنها را مدام مرتب بچرخانید تا از یک طرف طلایی و نچسب شوند. میتوانید در این مرحله به جای سرخ کردن، سیب زمینیها را در فر بگذارید.
سپس به این سیب زمینیها، پنیر رویال یا مایعات دیگری که دوست دارید بریزید و با خامه یا بلبرینگ پوشانید. در این مرحله، میتوانید از سبزیجات مانند کرفس یا فلفل دلمهای برای تزیین دکای سیب زمینیتان استفاده کنید. سپس دکای سیب زمینی را در فر 20 تا 30 دقیقه در درجه حرارت 180 درجه سانتیگراد پختهشوند.
نتیجه گیری، دکای سیب زمینی خانگی یک غذای ساده و خوشمزه است که قابلیت استفاده در هر وعده غذایی را دارد. این غذا خود به تنهایی یک غذای کامل و برای خانوادههای بزرگ یا جمعیتهای مختلف، به عنوان یک منبع انرژی بسیار مفید استفاده میشود.
روش تهیه ودکای سیب زمینی خانگی
روش تهیه و دکای سیب زمینی خانگی
دکای سیب زمینی، یکی از پر طرفدارترین غذاهای دنیا است که در ایران نیز مورد توجه قرار گرفته است. این غذا از مایعات، سبزیجات، گوشت و سایر اجزای مختلف تهیه شده و مزه ای فوق العاده و خوشمزه دارد. اگر شما نیز به دنبال روش تهیه دکای سیبزمینی خانگی هستید، میتوانید با استفاده از این راهنما به راحتی این غذا را در خانه خود تهیه کنید.
مواد لازم:
- سیب زمینی مقدار لازم
- گوشت چرخ کرده
- پیاز
- نمک
- فلفل قرمز
- زعفران
- زردچوبه
- روغن
روش تهیه:
1. ابتدا با استفاده از یک کُچَک، سیبزمینیهای تازه را پوست کرده و رندهی کوچک روی سیب زمینیها بکشید تا به اندازهی دانهی عدس بشود.
2. حالا به یک قابلمه اضافه کنید و بهمراه پیاز و گوشت چرخ کرده روی حرارت قرار دهید.
3. بعد از آن روغن را به مواد اضافه کنید تا برای شما چربی خوشمزه و بسیار نرم ایجاد شود.
4. حالا به اجازهی روغنبه مواد بپردازید و زعفران، فلفل قرمز، نمک، زردچوبه را به مواد اضافه کنید.
5. ظرفی را به عنوان زبان، پوشاند که برای برگرداندن دکا به دیگر سمت بسیار مفید است.
6. حالا، چنانچه هنوز ترشی کمی برای دکای خود دوست دارید ، مقداری از آب لیمو را به مواد بیافزایید.
7. آن را برای حداقل یک ساعت در حرارت خوبی بپزید تا همهی مواد با هم قاطی شود و به شکل دکایی آمادهی آموزشی خرج دهید.
به این روش، دکای خانگی بدون هیچ مشکلی تولید شده و شما میتوانید این غذا را با روش خانگی تولید کنید. لذت بردن از مهارت شما در تهیه دکا را تجربه کنید!