تعبیر خواب با هوش مصنوعی (آنلاین)
خوابتو دقیق بگو تعبیرشو دقیق دریافت کن.
برای استفاده وارد سایت تعبیردون بشید.
طرز تهیه هوئه دوک
هوئه دوک یکی از پیش غذاهای سنتی ایرانی است که از مواد اصلی و معمولیی مانند گردو، نمک، زرشک، نعناع، گوجه و لوبیا پلک استفاده میشود. هوئه دوک برای افطار و سحور ماه رمضان و همچنین در مناسبتهای خاص مانند سفرههای عید و مراسم مذهبی مورد استفاده قرار میگیرد.
برای تهیه هوئه دوک، ابتدا گردوها را خرد کرده و داخل ظرفی میریزیم. سپس زرشک را به همراه گوجه خرد شده به آن اضافه میکنیم. بعد از این مرحله نعناع خشک و فلفل سیاه را به مواد اضافه کرده و کمی نمک هم اضافه میکنیم تا طعم و مزه دلپذیر هوئه دوک به وجود بیاید.
پس از مخلوط کردن تمام مواد، از لوبیا پلک نیز به عنوان تزئین استفاده کرده و دستور نوشتهشده را روی هوئه دوک میچینیم. سپس ظرف حاوی هوئه دوک را در یخچال قرار میدهیم تا خنک شود و مزه آن بهتر بشود. در آخر میتوانیم هوئه دوک را با نونهای مخصوصی مانند نون لواش یا سنگک سرو کنیم و به دوستان و خانواده پیشنهاد دهیم.