طرز تهیه نون برنجی بدون فر

تعبیر خواب

تعبیر خواب با هوش مصنوعی (آنلاین)

خوابتو دقیق بگو تعبیرشو دقیق دریافت کن.

برای استفاده  وارد سایت تعبیردون بشید. 

ورود به سایت تعبیر دون (کلیک کنید)

طرز تهیه نون برنجی بدون فر

نون برنجی یکی از خوراکی های محبوب در کشورهای خاورمیانه و آسیای مرکزی است. این نوع نان، از روش های سنتی و بدون استفاده از فر تهیه می شود. در ادامه شما با طرز تهیه نون برنجی بدون فر آشنا خواهید شد.

مواد لازم

برنج قهوه ای 500 گرم

آب 2 لیوان

نمک به میزان لازم

روغن 2 قاشق غذاخوری

آماده کردن مواد

ابتدا باید برنج را خوب بشویید و به مدت ۱ ساعت آن را خیس کنید. پس از آب گرفتن برنج، آن را به همراه آب، نمک و روغن در قابلمه به جوش آورید. سپس شعله را کم کنید تا حرارت آن پایین بیاید.

طرز تهیه

اکنون باید برنج را به مدت 30 دقیقه روی شعله کم به صورت پخته شده ترکیب کنید. سپس برنج را از روی حرارت بردارید و به داخل یک کاسه بریزید. برنج را با سه عامل بالا و پایین (مثلا دستکش یا بالشت) آماده کنید و آن را به مدت 30 دقیقه در فر برشدت گذاشته و در نهایت از فر بیرون بکشید.

برای سرو نون برنجی بدون فر، آن را به صورت برشته و بدون تفکیک به داخل سبد نان قرار دهید. در نتیجه به راحتی می توانید از مزه و عطر این نان لذت ببرید. بهترین استفاده از نون برنجی همراه با مربا، کره، چای یا قهوه است.

در نتیجه، نون برنجی بدون فر یکی از غذاهای عالی برای خانواده شماست که می توانید به راحتی در کنار کلیه غذاهای خوراکی معمولی مصرف کنید.



طرز تهیه نون برنجی بدون فر

نون برنجی یک نوع نان خوشمزه و خوشطعم است که بیشتر در ایران مورد استفاده قرار می گیرد. این نوع نان با استفاده از برنج و آرد گندم ساخته می شود. البته می توانید نان برنجی خود را بدون استفاده از فر تهیه کنید. در این مطلب به روش تهیه بدون استفاده از فر اشاره می کنیم.

مرحله اول: برنج را بخارپز یا دیگ بریزید تا کاملا پخته شود. سپس آن را درون یک قابلمه ریخته و با یک قاشق چوبی خرد کنید تا از هم جدا شود.

مرحله دوم: آرد گندم را به نسبت یک به چهار به برنج اضافه کنید. سپس برنج و آرد را به همراه شیر گرم و نمک با هم مخلوط کنید تا همگی با هم ترکیب شوند.

مرحله سوم: حال باید مخلوط را درون یک تابه داغ بریزید و برای شش الی هشت دقیقه بپزید. سپس آن را برگردانده و به مدت پنج الی هفت دقیقه دیگر بپزید. نون برنجی شما حالا آماده سرو در میز غذاست.

نون برنجی نه تنها خوشمزه است، بلکه مفید نیز می باشد. با استفاده از این روش، می توانید در خانه خود نان خوشمزه و تازه درست کنید. با توجه به سادگی روش تهیه، هیچ چیز نمی تواند جای این نان برنجی خانگی را بگیرد.



نوع خمیر مناسب برای تهیه نون برنجی بدون فر

تهیه نان برنجی بدون استفاده از فر نیازمند نوع خمیری خاصی است که بتوان در دمای اتاق آن را بپزیم. در برابر حرارت بالای فر، خمیرهای سنتی آسیاب شده ترشح کرده و این باعث تغییر بو و طعم نان می‌شود. برای تهیه نون برنجی بدون استفاده از فر، از خمیر مخصوص تهیه نان بدون فر استفاده می‌کنیم که معمولاً شامل گندم و جو دانه‌های کوچک نیست.

این نوع خمیر باید به قوام و سختی ای که بتواند در دمای اتاق ایستاده و نرم باشد طراحی شده باشد. برای ایجاد این قوام و سختی در خمیر، معمولاً پودر شیر یا شیر خشک استفاده می‌شود. همچنین، در ترکیب خمیر، ممکن است از مقدار بیشتری نمک و روغن استفاده شود تا به خمیر برای پخت در دمای اتاق کمک کند.

بعد از تهیه خمیر برای نون برنجی، باید آن را به شکل دلخواه شکل بدهید و برای حداقل چند ساعت به مدت 12 تا 24 ساعت روی یک صفحه پیرکس یا سفالی قرار دهید تا خمیر راحت‌تر به طول و عرض مورد نظر افزایش یابد. برای پخت نون برنجی، می‌تواند در تابه با درپوش کمی روغن تهیه شود. طبعاً بهتر است که در تابه چدنی پخته نشود زیرا ممکن است حتی تحت دمای کم نیز سوخته شود.

با استفاده از خمیر مناسب برای تهیه نون برنجی بدون فر، می‌توانیم نانی با طعم خوشایند و قوامی مناسب برای سرو کنیم. این نوع نان از مواد اساسی مانند برنج، گندم و شیرمرغ تهیه شده است. به همین دلیل حقیقتاً ارزش غذایی بالایی دارد. در کنار پیاز و نعناع، نون برنجی با دستور پخت ساده و اجزای کم اما مغذی، انتخاب بسیار خوبی برای هر کسی است که به دنبال یک صبحانه سالم و خوشمزه می‌باشد.



ترکیب مواد اولیه برای تهیه نون برنجی بدون فر

نون برنجی یکی از انواع نان های سنتی و پرطرفدار در ایران است که برای تهیه آن از برنج به عنوان ماده اصلی استفاده می شود. در این روش تهیه نان برنجی بدون فر، برنج خیس شده به همراه سایر مواد اولیه به صورت روشنی در داخل قابلمه قرار داده می شود.

برای تهیه نان برنجی بدون فر نیاز به مواد اولیه ساده و رایجی مانند برنج (یک کیلوگرم)، آرد گندم (نیم کیلوگرم)، نمک (هفت قاشق خوری) و آب (به میزان لازم) دارید. ابتدا برنج را به مدت چند ساعت خیس کنید تا نرم شود، سپس آن را به صورت خوراکی عمیق در قابلمه به همراه آرد، نمک و آب قرار دهید. حالا قابلمه را روی شعله متوسط قرار دهید و مواد را با هم مخلوط کرده و به مدت 30 دقیقه بپزید تا حالتی شبیه نان به دست آید. پس از گذشت زمان مشخص شده، نان را از روی شعله بردارید و برای خنک شدن و ترکیب فرم آن، حدود 10 تا 15 دقیقه روی پارچه تمیز یا روی میز ایستاده گذاشته و سپس از آن جدا شوید.

نان برنجی بدون فر غذایی پراشباع کننده و ارزشمند است که انرژی بالایی دارد و برای تغذیه کودکان، نوجوانان و بزرگسالان به شدت توصیه می شود. این نان با سس گوجه فرنگی، سیر و خیار شور بسیار خوشمزه و لذیذ است و می توانید به عنوان صبحانه و شام به همراه چای یا نوشیدنی دلخواه خود سرو کنید.



نکات مهم در تهیه نون برنجی بدون فر

تهیه نون برنجی بدون فر، یک گزینه خوب برای آنانی است که به دنبال یک نان خوشمزه بدون استفاده از فر هستند. در این روش تهیه نون برنجی، از پودر برنج در جای خمیر گندیده استفاده می شود تا یک نان با بافتی خوشمزه و شیرین تهیه شود. در ادامه، نکاتی که برای تهیه این نان مفید هستند، بیان شده است.

اولین نکته برای تهیه نون برنجی بدون فر این است که از پودر برنج خوشه ای و با کیفیت بالا استفاده شود. پودر برنجی که برای تهیه کیک و دسر استفاده می شود، همچنین برای تهیه نون برنجی بدون فر نیز مناسب است.

دومین نکته برای تهیه نون برنجی بدون فر این است که در هنگام مخلوط کردن پودر برنج و سایر مواد نباید زیاده روی کرد. بهتر است تا ترکیب مواد را به آرامی و به صورتی که همه مواد به هم بریزند انجام دهید.

سومین نکته برای تهیه نون برنجی بدون فر این است که برای مخلوط کردن مواد می توان از یک میکسر دستی استفاده کرد. میکسر دستی، بهترین وسیله برای مخلوط کردن مواد به درستی است و همچنین به کاربرد آسانی دارد.

در نهایت، باید توصیه کرد که پیش از پخت نون برنجی باید مخلوط مواد را برای چند دقیقه در یخچال بگذارید. این کار باعث می شود که نان برنجی بدون فر بافتی روان و مطلوب داشته باشد. به همین دلیل پخت نان نیز باید با آتشی ملایم و به صورت آرام در فر گرم شده باشد.



روش مزج کردن خمیر برای تهیه نون برنجی بدون فر

تهیه نون برنجی بدون فر یکی از خوشمزه‌ترین و معروف‌ترین غذاهای ایرانی است که به دلیل مزه و عطر فوق‌العاده‌ای که دارد مورد توجه بسیاری از مردم قرار می‌گیرد. اما اگر قصد دارید این نوع نان را تهیه کنید، در اینجا نکاتی را که برای روش مزج کردن خمیر نون برنجی بدون استفاده از فر نیاز دارید توضیح خواهیم داد.

اولین نکته مهم این است که برای تهیه نون برنجی بدون فر، باید خمیر را بر روی صفحه‌ای پهن کنید و سپس آن را داخل تابه‌ای مقوایی، آن را به خوبی متخلخل کنید و سپس بر روی شعله‌ی ملایم قرار دهید. در این‌جا به دلیل اینکه شعله خیلی قوی نیست و تابه‌ای مقوایی استفاده می‌شود، حرارت به طور یکنواخت به خمیر می‌رسد و باعث می‌شود که نون به درجه‌ای پخته شود که در نتیجه‌ی آن با کیفیت بالایی به دست می‌آید.

نکته بعدی این است که به جای استفاده از فر بسیار سریع و قابل قبول، باید سعی کنید طولانی‌تر و باحوصله‌تر باشید. بدون هیجان و شتاب که در نتیجه‌ی آن برای خمیر زمان کافی برای پختن داده نمی‌شود. از این رو، قبل از اینکه شروع به مزج کردن خمیر کنید، باید تمام وسایل مورد نیاز برای تهیه نون برنجی را آماده کنید و زمان کافی را برای پخت نون در نظر بگیرید.

در نهایت، نکته مهم دیگر این است که برای تهیه نون برنجی بدون استفاده از فر، باید به یک فرد خوب و ماهر در تهیه این نوع نان که قبلاً این کار را انجام داده، مراجعه کنید. اثبات این نکته در حقیقت این است که تکنیک مزج خمیر نون برنجی بدون استفاده از فر، به خوبی می‌بایست با تمرین و تلاش زیادی کسب شود و در غیر اینصورت کیفیت ضعیفی رو در بر خواهد داشت.



آماده سازی قالب برای پخت نون برنجی بدون فر

آماده سازی قالب برای پخت نون برنجی بدون فر ابتدا نیاز به قالبی دارید که بهتر است از فولاد ضد زنگ ساخته شده باشد. قالب معمولاً دارای دو قسمت است که قسمت پایین‌تر آن به عنوان سینی و قسمت بالایی به عنوان درب قالب عمل می‌کند. برای استفاده، قسمت پایینی روی شعله آتش قرار می‌گیرد و هنگامی که گرم شده، مواد نان در قسمت پایین قالب خمیر گشته را قرار می‌دهند. قسمت بالایی را هم روی قسمت پایینی سینی قالب قرار می‌دهند و تا زمانی که نان پخته نشده، درب قالب را بسته نگه می‌دارند.

برای آماده کردن خمیر نان برنجی، نیاز به آرد، خمیر نان، شیر، خامه، ماست، روغن و نمک دارید. در ابتدا، آرد را با خمیر نان و نمک مخلوط کنید. در قدری آب داغ، شیر و خامه را با هم مخلوط کرده و به مخلوط آرد اضافه کنید. هنگامی که مخلوط به شکل تر تری درآمده، ماست را اضافه کرده و مجدداً همه چیز را با هم مخلوط کنید.

سپس، قالب را چند دقیقه روی شعله آتش گرم کنید و آرد را روی قسمت پایینی آن اسپری کنید. حالا، خمیر نان را روی آرد پخش کرده و آن را در سینی قالب قرار دهید. قسمت درب را هم روی سینی قالب قرار داده و حرارت را کم کنید. نان برنجی در حدود 30 دقیقه در دمای کم پخته خواهد شد. پس از آن، قالب را از روی شعله آتش بردارید، درب را باز کنید و نان را از قالب خارج کنید. به این ترتیب، می‌توانید نون برنجی لذیذ و خوشمزه‌ای بدون فر درست کنید.