طرز تهیه نون باگت گرد

تعبیر خواب

تعبیر خواب با هوش مصنوعی (آنلاین)

خوابتو دقیق بگو تعبیرشو دقیق دریافت کن.

برای استفاده  وارد سایت تعبیردون بشید. 

ورود به سایت تعبیر دون (کلیک کنید)

طرز تهیه نون باگت گرد

نان باغت گرد یک نان معروف و پرکاربرد در سراسر دنیاست. این نان که اصل اش در فرانسوی است، به خاطر سبکی خود و شکل جذابش، در بسیاری از مناطق برای سرو در غذاها، ساندویچ‌ها، کرات های مختلف و مبلمان گرفتن استفاده می شود. طرز تهیه نون باغت گرد کمی سخت و توجه آمیز است، اما با یادگیری چند تکنیک مهم می توانید آن را با موفقیت تهیه کنید.

قبل از شروع به پخت، باید در نظر داشت که مواد اولیه باید از کیفیت بالایی برخوردار باشند. اولین مرحله در تهیه نون باغت گرد، تهیه خمیر است. خمیر نون باغت گرد حاوی آرد، آب، خمیر آماده، شیر، نمک، زرده تخم مرغ و روغن است. برای تهیه خمیر، کلیه مواد در یک میکسری یا یک کاسه با یکدیگر مخلوط می شوند، سپس تفاله های خمیر را روی دسته های خمیری پهن و دایره ای مرتب کرده، آن ها را به مدت چند ساعت در محیط گرم قرار دهید تا آنها بالاتر بروند.

در مرحله بعدی، باید خمیر را با چاقوی تیز، به شکل خاصی برش دهید که بتوان آنرا به شکل رولینگ و توئیست به آن شکلی دلخواه برای نان گرفت. بعد از این، خمیر را باید درون یک قابلمه با غلظت مشخص در داخل هر کدام، قرار دهید و قابلمه را درون فری شده به دمای ۲۲۵ درجه سانتی‌گراد، قرار دهید و برای ۳۵ تا ۴۰ دقیقه، نان را بپزید. با جدا کردن قابلمه از فر و نان روی تابه کرکی سرد، می توانید نان را از وسط بشکافید و سرو کنید.



1. طرز تهیه نون باگت گرد با استفاده از تفاله خمیر

نون باگت گرد یک نوع نان فرانسوی است که در بسیاری از رستوران‌ها و کافی‌شاپ‌ها ارائه می‌شود و در ایران نیز محبوبیت زیادی دارد. این نوع نان با استفاده از تفاله خمیر تهیه می‌شود که در این مقاله به تفصیل توضیح داده خواهد شد.

ابتدا باید نوع خمیر مناسب برای تهیه نون باگت گرد انتخاب شود. بهترین نوع خمیر برای این نوع نان، خمیر نان فرانسوی است که با آرد، شیر، زرده تخم‌مرغ، نمک و خمیر ماده (یا خمیر شیرین) تهیه می‌شود.

برای شروع، تفاله خمیر را بر روی سطح کار باز کرده و به صورت مستطیلی آن را پهن کنید. سپس تفاله را در یک طرف به دو سوم بچسبانید و سپس بخش مقابل را به سمت طرف دیگر بتازید و ادامه دهید تا تفاله را به شکل استوایی پهن کنید.

بعد از آن، شکل استوایی تفاله را به شکل نون باگت گرد تبدیل کنید. برای این کار، تفاله را ابتدا از یک سمت خم کرده و سپس از یک سمت دیگر بخمیده و آن را به صورت دایره‌ای درآورید.

حالا باید نون را برای پختن آماده کنید. برای این کار، نون را بر روی یک سکه نان و به شکل تخت قرار دهید و مدتی با یک حوله بپوشانید. سپس نون را درون فر گرم کرده و پخته شود. در انتها نون باگت گرد را از فر بیرون بیاورید و آن را به صورت داغ سرو کنید.

نتیجه نهایی یک نون باگت گرد نرم و لذیذ با سطحی خارجی شیبدار و داخلی نرم خواهد بود. با استفاده از این روش ساده و راحت، می‌توانید خانه‌ی خود را به یک بخشی از فرانسه وارد کنید و از نان نانوایی با مزه ایچیدنی لذت ببرید. برای خوشمزه‌تر شدن می‌توانید از انواع مختلف پنیر، گوشت، سبزیجات و سس‌های مختلف در کنار نون باگت گرد استفاده کنید.



2. طرز تهیه نون باگت گرد با استفاده از ماشین نانوایی

برای تهیه نون باگت گرد، می‌توان از ماشین نانوایی استفاده کرد. این دستگاه به صورت خودکار از مراحل تهیه نان، تردکردن و گرم کردن استفاده می‌کند.

در این روش، اولین گام تهیه تارتار است. برای تهیه تارتار، به یک باریکه نان مرغوب اضافه می‌شود و توسط یک ماشین قدرتمند تقطیر می‌شود. سپس، تارتار به یک ظرف اضافه شده و با اضافه کردن آب گرم، به آن خمیری ترش شکل می‌دهیم.

بعد از تهیه تارتار، نانوایی باید آماده شود. در صورتی که مقادیر بهینه‌ای از خمیر و مواد دیگر در دست نباشد، ماشین نانوایی نمی‌تواند به طور مناسب کار کند. بنابراین، قبل از استفاده از دستگاه، باید تنظیمات دقیقی را برای آن تنظیم کرد.

در این مرحله، تارتاری که پیشتر تهیه کرده‌ایم به آرامی به خمیر اضافه می‌شود و نان تهیه شده به گونه‌ای آسان و سریع ترد شده و پخت می‌شود. بعد از پخت، نان باگت گرد آماده عرضه به مصرف است.



3. طرز تهیه نون باگت گرد با استفاده از فر

تهیه نون باگت گرد با استفاده از فر به روشی ساده و شیرین است که در این مقاله به طور کامل توضیح داده شده است. در ابتدا، آرد را با آب و نمک ترکیب کرده و به مدت حداقل 10 دقیقه در معرض هوا قرار دهید. سپس، برای شکل دهی به نان را روی یک سطح صاف قرار دهید و به شکل یک گوشه مربع شکل دهید. سپس، دو بعد از گوشه را با هم برابر کنید تا یک مثلث شکل شود. این مراحل را تا زمانی که شکل نان دلخواهتان به دست آید، تکرار کنید.

سپس، نان را به مدت حداقل 30 دقیقه در دمای 25 درجه سانتیگراد بگذارید تا خمیر به طور کامل خمیر سفت شود و موقع پخت با بالا راندن نان، شکلی دلخواه به آن بدهید. بعد از آن، نان را روی آجر فر دمای 200 درجه سانتیگراد بگذارید و به مدت 20-15 دقیقه پخت کنید. سپس، نان را به مدت 5 دقیقه در دمای 180 درجه سانتیگراد پخت کنید تا به رنگ طلایی بدرخشد.

در نهایت، نان باگت گرد خامه را دارای جزئیاتی شیرین و برجسته بوده و در وسط آن یک خالصه رویان نرم و غذایی است. با این روش می‌توانید به سادگی و با طعم دلخواه خود نان باگت گردی را با استفاده از فر تهیه کنید.



4. طرز تهیه نون باگت گرد با استفاده از دستیار آشپز

طرز تهیه نون باگت گرد با استفاده از دستیار آشپز در خانه می تواند بسیار سرگرم کننده و مفید باشد. در ادامه، به شما نحوه تهیه این نان خوشمزه را با استفاده از دستیار آشپز توضیح می دهیم.

ابتدا برای تهیه این نان مواد لازم شامل آرد سفید، آب، نمک، بیکینگ پودر و روغن جوشیده شده هستند. آرد را در مخلوط کن با بیکینگ پودر و نمک مخلوط کنید. سپس آب را به آرد اضافه کنید و به خوبی با هم مخلوط کنید تا ترکیبی دارای قوام مناسب برای تهیه نان بگیرید.

سپس، با استفاده از دستیار آشپز، تستونی را انتخاب کنید و آن را به مخلوط آرد، آب و روغن اضافه کنید. سپس مخلوط برای چند دقیقه با استفاده از دستیار آشپز در سرعت متوسط ​​ترکیب شود. حال آن را خمیر یکپارچه کنید تا پاره کردن آن بعداً ساده باشد.

حالا قبل از تهیه نان، با استفاده از دستیار آشپز، سطح میز کار را کمی به آبیاری کنید. سپس خمیر را روی سطح میز گذاشته و آن را به اندازه مناسب برش دهید. در ادامه، نان را روی سینی فر یا تابه پیش سرخ کنید. برای پختن نان در فر، درجه ی حرارت را به ۲۲۵ درجه سانتیگراد تنظیم کنید و نان را برای ۱۵ دقیقه درون آن پختاری کنید.

با این روش ساده و هوشمندانه، نان باگت گرد خوشمزه خانگی را در دستان خود خواهید داشت. از این نان با چلوپلو، ساندویچ و یا گوشت پخته به عنوان نان همراه استفاده کنید.



5. طرز تهیه نون باگت گرد با طعم ژنتیان

نون باگت گرد یکی از نوعی نان های سنتی و محبوب فرانسه است. این نان با طعم ژنتیان خوشمزه و مرغوبیت بالایی دارد که آنرا جایگاهی ویژه در سفره های فرانسویان و کافه های فرنگی سراسر دنیا داده است.

برای تهیه نان باگت گرد با طعم ژنتیان، ابتدا باید 350 گرم آرد خمیر نان، 240 میلی لیتر آب گرم، 2 قاشق چایخوری شکر، 2 قاشق چایخوری نمک، 5 گرم خمیر مخصوص نان به نام "یوست"، 1 قاشق غذاخوری روغن زیتون و 1 قاشق چایخوری پودر ژنتیان را با هم مخلوط کنید و آنرا روی پاره ای از کاغذ نان با استفاده از لیوان شکل مربع بزرگ ترسیم شده، نازک و تخت باز کنید.

سپس داخل نان باکت گرد با طعم ژنتیان، ضربه هایی بزنید تا هواهای داخل باکت گرد شود و سطح درجه بندی شود. سپس روی نان باکت گرد، خطوطی با استفاده از چاقوی تیز به جهت عرضی و نمودار بندی دایره ای ردیف شده و تحت تاثیر گرمای فر درجه حرارت 200 درجه سانتی گراد برای 25 تا 30 دقیقه پخته میشود.

پس از گرم شدن نان باگت گرد، آنرا از فر بیرون بکشید و البته هنوز توی فرینگ ننگین با دامنه گسترده ای که قابل تنظیم است زیر آن قرار دهید. بعد از 10 دقیقه، نان خام خود را به نان خشک تبدیل کنید. هنگام مصرف، نان باگت گرد با طعم ژنتیان را به صورت نان های نیمه خمیر خورده خوشمزه و لطیفی است که با هر نوع غذای محبوب شما همراهی خواهد کرد.



6. طرز تهیه نون باگت گرد با طعم فرآورده های لبنی

تهیه نون باگت گرد با طعم فرآورده های لبنی یکی از گزینه‌های پرکاربرد در دنیای نانوایی است. این نوع نان خوشمزه و مطبوعیت بالایی دارد که با استفاده از مواد اصلی از جمله آرد، شیر و ماست تهیه می‌شود. برای تهیه این نان ابتدا از آرد خمیری، شیر، ماست، خمیر پودر، نمک و شکر استفاده می‌شود. از طریق تخمیر و خمیر کردن همه‌ی این مواد، یک خمیر نرم و مرطوب تهیه می‌شود.

در مرحله بعد، با استفاده از ابزار مناسبی مانند ماشین نانوایی، این خمیر به صورت گرد در می‌آید. این نوع نان باید در روزهای مختلف خاموش شود و به دست گرفتن پفی‌ترین شکل ممکن کمک کند. پس از خاموش کردن نون، آن را به مدت حداقل ساعتی در فر قرار داده تا بتواند خوب پخته شود. این زمان می‌تواند با توجه به دمای فر و نوع نان متفاوت باشد.

در نهایت، نون باگت گرد با طعم فرآورده های لبنی آماده مصرف می‌شود. این نوع نان خوشمزه و پرطرفدار را می‌توان با سردی و دلچسبی هر نوع فرآورده لبنی مانند پنیر، ماست، کره و ... همراهی کرد. همچنین این نان با توجه به تنوع داشتن مواد اصلی در تهیه آن، امکان دارد کمی با طعم فرآورده‌های دیگر هم مانند زعفران و شکلات، ترکیب شود.