طرز تهیه نون باگت با فر
نون باگت نوعی نان فرانسوی است که با داشتن طعم و رایحه ویژه، امروزه در بسیاری از کافی شاپ ها و رستوران های جهانی وجود دارد. در اینجا قصد داریم چند روش ساخت نون باگت با فر را توضیح دهیم.
روش اول:
برای تهیه نون باگت ابتدا باید 500 گرم آرد را در یک ظرف بزرگ قرار دهید و سبوس آن را حذف کنید. سپس نمک و یک قاشق کوچک خمیر ماده معطر اضافه کرده و به صورت کاملاً خمیری مخلوط کنید. حالا باید با اضافه کردن آب به خمیر، آن را به صورت مخلوط کنید، تا خمیر آماده تهیه نان شود. سپس خمیر را به صورت کروی شکل داده و در داخل ظرف تهیه شده، مدت یکساعت و نیم در محیط گرم خودش را نیمه خمیر آوردۀ، بعد از آن نون را به فر و با دمای 220 درجه سانتیگراد میریزیم و به مدت 20 تا 25 دقیقه در فر قرار میدهیم تا نون خرد شود.
روش دوم:
ابتدا باید 500 گرم آرد را با 2 قاشق چای خمیر مادهی معطر، 1.5 قاشق چای نمک و 1.5 قاشق چای زردهی تخممرغ مخلوط کرده و آب را به تدریج اضافه کرد تا یک خمیر به دست آید. حالا خمیر را روی یک سطح صاف گذاشته و به خوبی تکان دهید تا خمیر باد گرفته و لطیف شود. خمیر را در بستهی پلاستیکی به مدت یک ساعت در دمای معمولی قرار داده تا باد بگیرد. در مرحلهی بعد، خمیر را به شکل قابل درمان در حد توانایی خودتان شکل داده، روی تختهی نان کاملاً خشک شده قرار دهید، و به مدت 15 دقیقه در ناحیه پائین فر و در دمای 230 درجه سانتیگراد باز تازگی گرفتن غذا. آن را با شکلات دیری جدا کنید و خاموش قرار دهید. به راحتی تهیه کردن نان باگت با فر میسر است.
روش سوم:
رسپی دیگری نیز برای تهیه نان باگت است. برای شروع، باید 300 گرم آرد خام، 200 گرم آب، 50 گرم شیر، یک قاشق چایی نمک و یک قاشق معطر خمیر ماده را با هم مخلوط کنید. بعد از کاملاً مخلوط شدن، خمیر را روی سطح کار خود در حدود 10 دقیقه در جای خنک قرار داده، به بسته کردن خمیر ادامه دهید. بعد از آن، خمیر را در حدود نیم الی یک ساعت در داخل یخچال قرار دهید تا بهتر خمیر شود. حالا خمیر را به مدت 15 دقیقه در دمای 230 درجه سانتی گراد در قسمت پائین فر قرار دهید. بعداً باید آن را به مدت 10 تا 15 دقیقه در همان حرارت بپزید و در نهایت، نان آماده را با توجه به نیازهای خود برش دهید.
پس از اتمام مراحل باید نان باگت آماده را به وسیله دیگری نظیر ماساژ خوردگی یا چنگال تند خرد کنید، سپس آن را با مزهی خوب و لطیف خود، در کافه و رستوران های خود عرضه دهید.
مواد لازم برای تهیه نون باگت با فر
تهیه نان باگت با فر یکی از روشهایی است که برای تهیه نان در خانه، معمولاً استفاده میشود. نان باگت یک نان فرانسوی بسیار خوشمزه و خوشطعم است که به شکلی مشخص به دلیل ساختار داخلی و خارجی خود، محبوبیت زیادی پیدا کرده است.
برای تهیه نان باگت با فر، ابتدا باید مواد لازم را آماده کرد. این مواد شامل یک و نیم فنجان آب گرم، یک و نیم قاشق چایخوری شکر، یک بسته خمیر آرد، نیم قاشق چایخوری نمک، یک قاشق غذاخوری روغن سبزیجات، و یک عدد تخم مرغ است.
پس از آمادهسازی مواد، قبل از هرچیز باید فر را گرم کرد تا در حین تهیه نان باگت وقتی نیاز شد، آماده استفاده باشد. برای گرم کردن فر به طور معمول، بهتر است ۳۵۰ درجه فارنهایت را انتخاب کنید.
پس از گرم شدن فر، میتوانید با شروع از آرد و اضافه کردن همه مواد به شما دستورالعمل نقطه به نقطه را برای تهیه نان باگت با فر در اختیار میگذارد. از جمله این مراحل میتوان به: مخلوط کردن آرد، شکر، نمک و تخم مرغ؛ اضافه کردن آب گرم به آرد در حالی که با استفاده از یک قاشق چوبی مخلوط کنید؛ و خمیر آن را در طی ۱۰ دقیقه نرم کردن از طریق ماساژ دادن، اشاره کرد.
در نهایت، پس از بگذارید خمیر خود را برای چند دقیقه استراحت دهید و بعد از آن آن را به شکل دلخواه شما مدل کنید. سپس پنج دقیقه بگذارید، عمق هر یک به فواصل نسبی مساوی و منظم دارای شکاف های آن را با یک چاقو یا چیره عبور دهید، سپس سطح طعمدهنده با آب تمیز بشوید و قرار دهید در سینیهای پخت که مظروف شده است با کاغذ پخت و پز، سینی را در قسمت وسط فر قرار دهید و بعد از ۲۵ دقیقه آنرا بگیرید و آینه آن باید چندرنگ تیرهتر شده باشد همچنین میتوانید جهت دادن به شکل نان، روی آن سیم بکار ببرید و دوباره برای ۱۵ دقیقه و بگذارید تا طلایی شود. با عمل به این توصیه ها شما یک نان باگت خانگی کاملاً بدون خارجی داشته باشید.
طرز تهیه خمیر نون باگت با فر
خمیر نون باگت یکی از حبابی ترین نانهای دنیاست که معمولاً در فرانسه مصرف میشود. این خمیر از آرد، آب، خمیر شیرینکننده و نمک تشکیل شده است. مزیت اصلی آن این است که به راحتی میتوان آن را در فر تهیه کرد. اما، تهیهی این خمیر ممکن است برای کسانی که تا حدی نادان نانوایی هستند، سخت باشد. در این مقاله، به شما روش تهیهی خمیر نون باگت با فر را به صورت کامل توضیح خواهیم داد.
در ابتدا، باید تمام مواد لازم را برای تهیهی خمیر نون باگت با فر آماده کنید. فردای کار، باید 200 گرم آرد سفید را به یک کاسه بزرگ اضافه کرده و با یک قاشق وسطی به خوبی آن را مخلوط کنید. سپس یک استکان آب سرد به آرد اضافه کنید و مجددًا همهی آن را با هم مخلوط کنید. برای اینکه خمیر شما بهتر و از بهترین کیفیت باشد، میتوانید یک قاشق شیرینکننده نیز به این مخلوط اضافه کنید و باز هم آن را مخلوط کنید.
حالا، بهدرستی خمیر را در میآوریم. برای این امر، باید خمیر بهتر شود و برای این کار، یک بشقاب برای جایگزینی گذاشته و خمیر را در آن قرار دهید. بعد از مرحله جویدن خمیر، باید خمیر را با یک دسته کوچک از آن شروع کنید و بیشتر از 2 اینچ با انگشتان خود آن را مدفوع کنید. سپس، باید خمیر را در سمت دیگر به همین ترتیب دربیاورید. بعد از به دست آوردن خمیر مناسب، باید آن را میان 5 تا 10 دقیقه در این پکیج با قوری آبی خنک کنید.
در ادامه، باید دمای فر خود را تعیین کنید. برای فر داشتن ذرهای گرم، باید دمای آن را در حدود 200 درجه فارنهایت قرار دهید. بعد از رسیدن به دمای لازم، باید خمیر را با دو دست برای مدت 15 تا 20 دقیقه در زیری تخت شود. پس از مدت مشخصی داخل آن را بررسی کنید: آیا رنگ آن به رنگ قهوهای تیره تبدیل شده است؟ آیا بر روی آن خمیر نون باگت مشخص است؟ پس از پخت خمیر، میتوانید آن را از فر خارج کرده و برای 5 دقیقه نگاه دهید. این مراحل پخت خمیر نون باگت با فر را کاملاً انجام دادید و میتوانید آن را به تمامی خانوادهتان سرو کنید.
روش پخت نون باگت با فر
نون باگت یکی از پرطرفدارترین و لذیذترین نان های سنتی فرانسه است که در بسیاری از کافه ها و رستوران های جهان نیز ارائه می شود. این نوع نان، با روش خاصی پخته شده است تا ظاهر صاف و لایه لایه، بافت نرم و مزه فوق العاده ای داشته باشد. در ادامه صحبت هایمان به بررسی نحوه پخت این نوع نان باگت با فر خواهیم پرداخت.
رشته تولید نان باگت با فر با استفاده از آرد سفید، شیر، مایع، بیکینگ پودر و نمک تهیه می شود. مواد فوق را در یک ظرف مخلوط کنید و به صورت یکجا مخلوط کنید تا ترکیب حاصل صاف باشد. سپس با استفاده از غلتک، تخمیر کنید تا یک ترکیب همگن حاصل شود. برای استفاده از این رشته درست کرده شده، باید نخست پخت داخل فر با دمای خاص صورت بگیرد.
وقتی که رشته آماده است، باید آن را قسمت به قسمت شکل داد و شکل آن را بر روی یک تکه کاغذ روغن دار قرار داد. سپس با استفاده از یک قاشق، نون باگت را با مرطوب کردن روی آن، تزئین کنید و به مدت 15 دقیقه در فر با دمای 450 درجه فارنهایت قرار دهید تا نون نرم و بافت پزیده شود.
در پایان، نون باگت را با یک تکه کاغذ آلومینیومی روی بشقابی قرار دهید تا یکم خنک شود و سپس با یک تکه کره خوب کنید. حالا شما یک نون باگت خوشمزه و لذیذ درست کرده اید که می توانید آن را با تنوعی از غذاها، سالادها و روش های مختلف سرو کنید.
نکاتی که در تهیه نون باگت با فر باید رعایت کنید
تهیه نون باگت با فر یکی از محبوبترین روشهای پختن نان در قالب خانواده نانهای فرنگی است. باگت یک نوع نان فرنگی خشک و نسبتاً سفت است که در ابعاد مختلف و در قالب گنجایش پذیر بیشتر کشورهای غربی مانند آمریکا، انگلستان و کانادا تولید میشود.
برای تهیه نون باگت با فر، ممکن است نیاز باشد که مقدار زیادی کشمش تولید شود تا تاثیر آن روی طعم و مزه نان باگت حاصل شود. همچنین برای رسیدن به سفتی کافی نان، پخت آن در دمای بالا تری از نانهای سنتی صورت میگیرد.
تهیه نون باگت با فر همچنین نیاز به استفاده از آرد با کیفیت بالا و طریقهی خاصتری پخت نان دارد. برای این کار معمولاً از آرد سخت پنیری یا آرد بیسکوئیتی استفاده میشود و با ایجاد بخار داخل فر، سطح نان باگت همچنین بسیار خوب طلایی میشود.
در کل، پخت نون باگت با فر به تلاش فردی که در حال پختن نان است و همچنین ویژگیهای مواد مصرفی و فن بیان نانپز حساسیت بیشتری نسبت به نحوه پختن نان سنتی دارد. برای دستیابی به نان سفت و خشک باگت، بهتر است توجهی به رعایت نکات فنی آن داشته باشید که در خلاصهای مطالب بالا بیان شده است.
طرز تزیین و سرو نون باگت با فر
نون باگت یکی از نانهای مشهور فرانسه است که در دنیا و به خصوص در ایران بسیار محبوب است و در رستورانها و کافههاجایگاه ویژهای دارد. معمولاً این نان در دو نوع خام و پخته عرضه میشود که پختهی آن به دلیل نرمی و شیرینیاش ترجیح داده میشود. در این مقاله قصد داریم به طرز تزیین و سرو نون باگت با فر پرداخته و شما را با روشهایی برای سفرهی شاداب و جذاب آن آشنا کنیم.
ابتدا نون باگت را با تفت دادن درون فر خرد کنید تا طعم و مزهی آن بیشتر شود. بعد از پخت، طولی و عرضی نان را ملاحظه کنید و براساس میزان طول آن به اندازهی مناسب برش دهید. سپس آن را به دو نیمه تقسیم کنید و روی هرکدام از نیمهها پنیر چدری خرد شده و شفت حبهای گوشتی قرار دهید و سپس آنرا دوباره بسته و روی آن نیز مقداری پنیر خرد شده بگذرانید. خرد کردن پنیر از نوع چدری بسیار مهم است، زیرا پنیر نرمی است که دیگر حبههای گوشتی و نان بدون کوشش وارد دهان شما می شود!
حالا میتوانید آنرا در رویهای کمی روغن یا زبده به مدت چند دقیقه بگذارید تا طلایی شود. سپس نون باگت را از روی روغن بردارید و روی آن قرار دهید. میتوانید پارچهای را روی نون بگذارید تا ریزه کاریای بر آن برجسته شود. سبزیجات تازه نیز میتوانند گزینه روی نون باگت شما باشند. بعد از سرو، میتوانید با روشن شدن شمعها از سشوار روی نونباگت بگذرید، مثل این که اینکه تعداد قطرههای روغن کمی نگران شماست!
در نهایت، میتوانید تکههایی از پنیر باسلامی و یا سینهی مرغی که بعد از پخت و خرد کردن، روی کتری سوخته شده قرار گرفته است روی نون باگت بگذارید. این نوع سرو یکی از قدیمیترین و بهترین روش بازیافت غذاست و بسیار جذاب و کاربردی در قسمت فضای سفره دارد. به این روش سرو نون باگت با فر خوش بپسندید و به سفره دهان خود شادابی و لذتی بیشتری ببخشید!