نحوه تهیه خمیر نودل خانگی
نودل خانگی یکی از غذاهایی است که تقریبا همه خانواده ها آن را دوست دارند. تهیه نودل خانگی نیز از کارهای ساده و لذیذی است که میتوانیم در منزل خود انجام دهیم. در ادامه سه مرحله تهیه خمیر نودل خانگی را توضیح خواهم داد.
مرحله اول: تهیه خمیر
برای تهیه خمیر نودل، ابتدا باید یک کاسه بزرگ را با آب پر کنید و به جوش بیاورید. سپس یک کمی روغن زیتون و نمک و فلفل به آب اضافه کنید. سپس یک لیوان آرد را به آب اضافه کرده و آن را به کمک چنگال مخلوط کنید. در این مرحله بهتر است از آرد نیمه شفاف استفاده کنید تا خمیر برای برش بیشتر سخت نشود.
مرحله دوم: گرد کردن خمیر
پس از افزودن آرد به آب، خمیر را به شکل یک توپ تبدیل کنید. سپس خمیر را روی یک سطح مسطح قرار داده و با دستان خود خمیر را باز کنید و چند بار آن را گرد کنید. این کار به خمیر کمک میکند تا نرم و چسبنده شود.
مرحله سوم: برش خمیر نودل
برای برش خمیر نودل، ابتدا خمیر را به قطعات کوچک تقسیم کنید. سپس هر قطعه را باز کنید و آن را به شکل دایره بزرگ استوایی کوچکی خم کرده و با دستان خود آن را صاف کنید. سپس با یک چاقوی تیز، برش خمیر را اعمال کنید.
در نهایت، نودل های خانگی شما آماده پختن می باشد. نودل های خانگی را در یک قابلمه آب جوش بریزید تا به مدت 3 تا 4 دقیقه بجوشند. سپس آن ها را از پوسته آب بیرون بیاورید و برای چند دقیقه در ماهیچه سرخ کن قرار دهید تا شیرین شود. به این ترتیب، نودل خانگی خشک و لذیذ شما آماده سرو کردن می باشد.
مراحل رشته سازی خمیر نودل
رشته سازی خمیر نودل به عنوان یکی از مهمترین مراحل در تولید نودل، برای به دست آوردن نودل های با کیفیت و به طعم مناسب مورد توجه قرار می گیرد. این فرآیند شامل چند مرحله است که در ادامه به توضیح هریک از آنها می پردازیم.
مرحله اول: آماده سازی خمیر
در این مرحله از ترکیب آرد، آب، تخم مرغ و نمک خمیری تهیه می شود. سپس خمیر به صورت دستی یا با استفاده از دستگاه مخصوص، تا حد فرمی که نرم و انعطاف پذیر شده باشد مالش می شود.
مرحله دوم: صاف کردن خمیر
پس از مالیدن خمیر، آن را به صورت رشته اندازی می کنیم. برای این منظور از دستگاه رشته ساز خمیر استفاده می شود که خمیر را به صورت صیفی مانند به بیرون می کشاند و رشته هایی طولانی و نازک به وجود می آید.
مرحله سوم: خشک کردن رشته ها
پس از رشته زدن خمیر، رشته ها به صورت تراکم مناسب و در صفحات خشک کن قرار داده می شود. در این مرحله با حرارت و هوای گرم خشک کن، رطوبت موجود در رشته ها به آرامی تبخیر می شود و رشته ها به شکلی خشک و دارای استحکام می شوند.
مرحله چهارم: بسته بندی و ذخیره سازی
پس از خشک شدن رشته ها، آنها را با استفاده از دستگاه بسته بندی نودل، در بسته هایی مختلف بسته بندی و سپس در انبارهای مخصوص ذخیره می کنیم.
در نهایت، نودل های آماده مورد استفاده قرار می گیرند که به طور معمول با استفاده از آنها غذاهای شرقی مثل پاستا، لازانیا و ... تهیه می شود. این فرآیند در کنار توجه به مواد اولیه، به قطر و نوع رشته ها نیز تاثیر بسیار زیادی بر کیفیت و طعم نودل ها دارد.
نحوه نگهداری رشتههای سوپی در زمان طولانیمدت
رشتههای سوپی یکی از غذاهای پرمصرف در سراسر جهان بوده و در ایران نیز از جمله غذاهای موردعلاقه مردم به شمار میآید. برای نگهداری رشتههای سوپی در زمان طولانیمدت، باید اقداماتی انجام شود تا این رشتهها از خشک شدن و تغییر در طعم منع شود.
ابتدا برای نگهداری رشتههای سوپی باید آنها را در وضعیت خشک نگهداری کرد. برای این منظور میتوان از بستهبندی مخصوص برای رشتههای سوپی استفاده کرد. این بستهبندی شامل جعبه یا کیسهای است که بهصورت هواپرست شده و دارای بستهبندی داخلی تهیهشده است. بهاین ترتیب، از رطوبت و هوای آلوده جلوگیری میشود و رشتهها تا زمان مصرف شوند، به وضعیت خوبی نگهداری میشوند.
در صورتی که بستهبندی خاصی برای رشتههای سوپی در دسترس نباشد، میتوان با آوردن یک حوله یا کاغذ روغنی در داخل کیسهای که رشتههای سوپی در آن قرار داده شده است، نیز از خشک شدن این رشتهها جلوگیری کرد.
رشتههای سوپی نباید در مکانهای گرم و مرطوب نگهداری شوند و باید در مکانهای خشک و خنک ذخیره شوند. همچنین در خرید رشتههای سوپی، به تاریخ انقضای آنها توجه کنید. رشتههایی که مدت زمان طولانیتری از زمان تاریخ انقضا گذشته باشد، بهتر است استفاده نشوند.
درنتیجه برای نگهداری رشتههای سوپی در زمان طولانیمدت، باید از بستهبندی خاص برای آنها استفاده کرد و از گرما و رطوبت جلوگیری شود. همچنین نباید رشتههایی که مدت زمان طولانیتری از تاریخ انقضا گذشته باشد، مصرف شوند. به این ترتیب میتوان رشتههای سوپی را بهخوبی نگهداری کرد و در زمان نیاز مصرف کنید.
مواد لازم برای تهیه نودل خانگی
نودل یکی از غذاهایی است که در سراسر جهان مشهور است و برخی از بازارهای مواد غذایی آن را به صورت پروسه شده با قیمت نسبتا' ارزانعرضه می کنند، اما طرز تهیه نودل خانگی بسیار ساده است و شما میتوانید به سادگی با استفاده از چندین ماده غذایی، نودل خانگی درست کنید.
برای تهیه نودل خانگی اولین ماده غذایی که نیاز دارید، آرد است. می توانید از آرد گندم سفید یا گندم کامل استفاده کنید. سپس برای ایجاد اتصال در تست نودلهای خانگی، تخم مرغ در این دسر استفاده می شود و شما همچنین می توانید از اسپاگتی، نودل وجود دار خشک استفاده کنید.
برای رنگ طبیعی، شما می توانید از رنگهای طبیعی مانند شوره دریا و سبزه خشک استفاده کنید. همچنین نمک و آب نیز از نوار های روزمره استفاده می شوند.
در نهایت پس از ترکیب تمام مواد قسمت فرایند آماده سازی آنها با استفاده از یک چاقو، به شکل نودلهای طولانی شکل میدهید و آنها را دربرابر آب آشپزی پلکسی به مدت 2-3 دقیقه در حال مراقبت از آنها میپزید.
در نتیجه، شما می توانید با خریدن چند ماده غذایی اصلی و ساده، نودلهای خانگی خود را درست کنید که طعم و رنگ طبیعی و نیز فضایی بهتر برای شام خانگی شما را به وجود می آورد.
طرز تهیه سس مناسب برای نودل خانگی
تهیه سس مناسب برای نودل خانگی از موارد مهم در آماده سازی این غذاست. سس نودل میتواند به صورت ساده که با روغن زیتون، سیر، چیلیهای خشک و پارمزان ساخته شده است، یا به روش های دیگر مثل سس آلفردو یا مخلوط شده با سبزیجات درست شود. در ادامه به توضیح چند روش ساخت سس برای نودل خانگی میپردازیم.
روش اول ساخت سس برای نودل خانگی، ساده کردن مهارتهای آشپزی است. در این روش، از مواد ساده مانند روغن زیتون، سیر، چیلی خشک و پارمزان استفاده میشود. ابتدا باید روغن را با سیر و چیلیهای خشک و صد درصد پارمزان ریز شده درون قوری بپزید. سس را به طور کامل به هم بزنید و پس از سرخ شدن، نودل را به این سس اضافه کنید.
روش دوم ساخت سس برای نودل خانگی با استفاده از روش سس آلفردو است. این روش اینگونه است: با استفاده از دو قاشق غذاخوری کره، یک قاشق غذاخوری آرد و دو پیمانه شیر، سسی را تهیه کنید که اصلاً نیازی به پارمزان نیست. این روش به دلیل سنتی بودنش به مراتب محبوب تر از روش اول است.
روش سوم ساخت سس برای نودل خانگی، استفاده از سبزیجات مخلوط شده با سس است. برای این روش، شما میتوانید سبزیجات مخلوط شده با استفاده از یک بلندر، درست کنید. به این روش، چند برگِ ریحان، چند بادمجان خام و سبزیجات دیگری را با هم مخلوط کنید و به صورت سریع و ساده یک سس تازه و خوشمزه برای نودل خود داشته باشید.
نحوه پخت رشتههای سوپی
تهیه سوپ یکی از آسانترین و خوشمزهترین غذاهایی است که به راحتی میتوانید در خانه تهیه کنید. اما یکی از مهمترین مراحل تهیه سوپ، پخت رشته سوپی است که باید به درستی صورت بگیرد. در ادامه چند نکته مهم در خصوص نحوه پخت رشتههای سوپی را بررسی خواهیم کرد.
در ابتدا، باید رشتههای سوپی را به مدت ۸ تا ۱۰ دقیقه در آب جوش قرار دهید. بهتر است آب را با نمک مقدار کافی شور کرده و رشتهها را در آن قرار دهید تا عطر و طعم بهتری به سوپ شما بدهد. بعد از گذراندن این مرحله، رشتهها را از آب بیرون بیاورید و به صورت کامل آب آنها را ریخته و در کوارت مجزا نگهداری کنید.
در پخت سوپ، رشتهها باید در انتهای فرآیند تهیه سوپ بهشته شوند. بدین منظور، پس از اضافه کردن سبزیجات و گوشت به سوپ، رشتهها را به مواد دیگر اضافه کنید. پخت رشتهها حدود ۶ تا ۸ دقیقه زمان میبرد و حتماً باید به آنها همراه با سوپ خوبی بدهید تا به درستی در هم مخلوط شوند.
در نهایت، نکته مهمی که در خصوص پخت رشته سوپی باید در نظر داشته باشید، این است که باید سرعت پخت رشتهها را کنترل کرده و به دقت به هنگام ترکیب با مواد دیگر در سوپ عمل کنید. بدین ترتیب میتوانید سوپی خوشمزه و با طعمی عالی تهیه کنید که به میزان کافی رشته داشته باشد و در نتیجه از خوشمزگی بیشتری برخوردار باشد.
