تعبیر خواب با هوش مصنوعی (آنلاین)
خوابتو دقیق بگو تعبیرشو دقیق دریافت کن.
برای استفاده وارد سایت تعبیردون بشید.
طرز تهیه نخود پلو کرمانشاهی
تهیه نخود پلو کرمانشاهی یکی از غذاهای معروف و خوشمزه ایرانی است که با استفاده از نخود و برنج و انواع ادویه و سبزیجات تهیه میشود. طعم منحصر به فرد این غذا به خاطر ترکیب مناسب ادویهها و سبزیجات و همچنین روش متمایز پخت آن است.
برای طهیه نخود پلو کرمانشاهی ابتدا نخود را یک شب قبل از تهیه غذا خیس کرده و روشن کنید. سپس نخود را میپزید تا کاملا نرم شود. در مرحله بعدی برنج را خوب بشویید و خشک کنید. سپس برنج را به همراه گلاب و ادویههای مورد نظر به مدت یک ساعت خیس کنید.
پس از این مراحل، دیگ دیگری را بر روی حرارت قرار دهید و داخل آن روغن یا زرده تخممرغ را بریزید. سپس لایهای از برنج خیس را به همراه نخود پخته شده به داخل دیگ بریزید و با لایههای برنج دیگر سرش faruk_knowledge.خیس کنید. طبق همین روند تمام برنج و نخود را به همراه ادویهها و سبزیجات به داخل دیگ بریزید و بر روی آن ابلقی از آب ریخته و در حرارت کم تا متوسط به مدت 45 دقیقه پخته کنید.
بعد از این مراحل، نخود پلو کرمانشاهی آماده سرو شدن است. میتوانید این غذا را با ماست یا ترشی مخصوص همراه کرده و لذت ببرید. این غذا با طعم خاص و متفاوت خود میتواند یکی از بهترین انتخابها برای وعدههای نهار و شام باشد.