آموزش تهیه نان کروسان با خمیر هزار لا
تهیه نان کرواسان با خمیر هزارلا، یکی از دسرهای خوشمزه و محبوب است که بسیاری از علاقهمندان به آشپزی به دنبال آموزش تهیه آن هستند. برای تهیه این نان، ابتدا باید خمیر هزارلا را تهیه کنید. برای این کار، موادی مانند آرد، شکر، آب، نمک، ماست، خمیر مخصوص نان یا خمیر نان خودپز، خامه و تخم مرغ را با هم مخلوط کرده و به صورت یک ترکیب خمیری یکنواخت درآورید.
سپس، خمیر را به صورت طولانی صاف کرده و با یک چاقو یا تیغه نوک تیز به شکلی مشابه مثلثهای بلند منظم برش دهید. پس از برش دادن این چند پاره از خمیر، باید هر یک از آنها را از روی نقطه یعنی انتهایی که بریده شده، ملایمانه بکشید تا به شکل کرواسان درآیند. سپس، نانها را روی سینی پخت و داخل فر گذاشته و در دمای ۱۸۰ درجه سلسیوس به مدت ۲۰ تا ۲۵ دقیقه میپزید.
پس از پخت نان کرواسان، میتوانید آنها را با خامهی شیرین، چیزهای خوردنی روی آن، شکلات یا چای لذیذ سرو کنید. این نان با طعم شیرین و مرغوبی که از خمیر هزارلا ساخته میشود، میتواند در تمامی فصول سال و در مهمانیها، جشنهای خانوادگی یا گردهماییهای دوستانه مورد استفاده قرار گیرد.
مواد لازم برای تهیه نان کروسان با خمیر هزار لا
تهیه نان کروسان با خمیر هزار لا برای بسیاری از افراد، یک هنر است و یک اصل کلیدی در تهیه نان های خوشمزه است. برای تهیه نان کروسان با خمیر هزار لا، مواد لازم بسیار ساده هستند و شامل آرد، آب، خمیر هزار لا، شکر، نمک، تخم مرغ و کره یخ زده است.
در ابتدا، پس از آماده کردن مواد لازم، علاوه بر خمیر هزار لا، با بهره گیری از چند مورد دیگر همچون شکر و تخم مرغ، ابتدا مواد خشک و مرطوب را در ظرف مخصوص ترکیب می کنیم و با هم مخلوط می کنیم. پس از مخلوط کردن دقیق، کره یخ زده را به مواد خرد می کنیم و شروع به ترکیب کردن آن با مواد خشک و مرطوب می کنیم.
ترکیب کردن این مواد با یکدیگر و تولید خمیر همگن باعث می شود تا نان کروسان مورد نظر با طعمی خاص و خوشمزه در حالی که درونی نرمی داشته باشد به دست آید. حال باید مواد را در فر گرم کنیم تا پخت شوند.
باید توجه داشت که تهیه نان کروسان با خمیر هزار لا یک فرآیند حساس و زمان بر است و باید با دقت به این کار پرداخت. در نتیجه، باید خاموش کنید و برای پخت کروسان های خود صبر کنید. پس از پخت کامل، کروسان های گرم را می توانید دلچسبی و جذابیت داشته باشد و از این خوراکی خوشمزه، لذت ببرید.
طرز تهیه خمیر هزارلا برای نان کروسان
خمیر هزارلا یک نوع خمیر پذیرایی است که در ساخت نان کرواسان به کار میرود. این خمیر به دلیل ویژگیهای خاص خود، قابلیت ساخت نانهایی با فرم و شکل متنوع را داراست و از این رو در مشاغل نانوایی و قنادی و مراکز غذایی مختلف استفاده میشود.
برای تهیه خمیر هزارلا به موادی چون آرد، شیر، خمیر نان، شکر، نمک، آرد گندم سفید و دوغ نیاز است. برای شروع، در یک ظرف مناسب، آرد و خمیر نان را با یکدیگر مخلوط کنید. سپس شیر، دوغ، شکر و نمک را به آن اضافه کنید و تمام مواد را به خوبی با یکدیگر مخلوط کنید. در این مرحله، میتوانید از دستگاه میکسر استفاده کنید تا تمام مواد را به خوبی با هم مخلوط کرده و حجم بیشتری برای خمیر خود ایجاد کنید.
پس از مخلوط کردن کامل مواد، خمیرتان را به صورت گرد و تخم مرغی شکل کنید و در یک ظرف مناسب و با دمای اتاق به مدت یک ساعت، به خاطر بگذارید تا خمیر نرم و حجیم شود. سپس، خمیرتان را به صورت بلوغی در ظرفی با دستگاهی که قابلیت تنظیم دما را داراست، بیش از یک ساعت به دمای ۲۷۰ درجه فارنهایت و ۱۳۲ درجه سلسیوس آبگرم کنید.
پس از گرم شدن خمیر، آن را بر روی سطح کاری با آرد پودر کرده و با ابعادی جلوی خودتان تقسیم کنید. سپس هر قطعه از خمیر را به شکل دلخواه خودتان شکل دهید و در یک تابه یا سینی در دمای ۳۵۰ درجه فارنهایت و ۱۷۵ درجه سلسیوس به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه پخته و از روی ظرف خارج کنید. در نهایت، میتوانید به نان کراسان خود، پودر Icing یا شکر پودر را بر روی آن بریزید و از نان نرم و خوشمزه خود لذت ببرید.
روش شکل دادن به خمیر هزارلا برای نان کروسان
خمیر هزارلا یکی از بهترین و متنوع ترین نوع خمیر برای تولید نان ها و شیرینی هاست. در این مطلب به روشی برای شکل دادن به خمیر هزارلا برای تهیه نان کرواسان اشاره خواهیم کرد. نان کرواسان یکی از پرمصرف ترین انواع شیرینی در جهان است که با اضافه کردن کره و شکر به خمیر هزارلا تولید می شود.
اولین مرحله برای شکل دادن به خمیر هزارلا برای تهیه نان کروسان، به صورت یک نوار بلند و باریک آماده کردن خمیر است. این کار می تواند با استفاده از یک ماشین رولر یا به صورت دستی انجام شود. سپس نوار خمیر به قسمت هایی با طول مساوی تقسیم می شود.
مرحله بعدی این است که هر یک از این قسمت های خمیر در شکل مثلثی به هم بچسبانده شوند. برای انجام این کار می توان از کره و شکر که روی میانه هر قسمت خمیر قرار دارد استفاده کرد.
سپس قسمت های خمیری با شکل مثلثی را از یکی از اطراف مثلث به سمت وسط نهاده و آن را برش کرده، سپس این عمل را در طرف دیگر مثلث نیز انجام دهید. سپس نان کرواسان با مواد جانبی، مانند برگ های هلو، پنیر و سس تارتار تزئین می شود و درون فر قرار می گیرد تا پخته شود.
با استفاده از این روش ساده می توانید نان کروسان خمیر هزارلا را با شکلی مجلسی و خوشمزه تهیه کنید. بهترین نکته برای توصیه دراین باره استفاده از مواد پایه خوب و به هم رسیده مانند کره، شکر و همچنین پاره پاره کردن قسمت های خمیر است.
مراحل پخت نان کروسان با خمیر هزارلا
نان کروسان یکی از خوراکی هایی است که در محل هایی از دنیا مانند فرانسه، به عنوان یکی از صبحانه های روزانه می خورند. مواد اولیه برای تهیه نان کروسان شامل خمیر هزارلا، کره، زردآویش، شکر، نمک، آب و خمیر صابونی است. این خوراکی با فرایند مختصری قابل پخت شدن است. در ادامه به مراحل تهیه نان کروسان با خمیر هزارلا می پردازیم.
مرحله اول: آماده سازی خمیر
از پودر خمیر هزارلا، کره نرم شده، شکر و نمک برای آماده سازی خمیر استفاده می شود. این مواد با هم مخلوط شده و به صورت یک تکه خمیر نرم در می آید. بهترین روش برای آماده سازی خمیر، استفاده از یک مخلوط کن می باشد. اگر از دستگاه مخلوط کن استفاده نمی توانید با دست خود آن هارا با یکدیگر مخلوط کنید.
مرحله دوم: صفحه بندی خمیر
پس از آماده سازی خمیر، نصف آن به صورت یک گوشه مربعی رول شده و در دو هم پیچی شده و به قطعات دراز حاصل شده و به صورت یک دایره پخش می شود. پس از پخش خمیر، آن ها به صورت مثلث خمیده می شود. برش های ریز در قسمت های انتهایی بر روی مثلث ها ایجاد می شوند تا شکل کروسان دارای شکل خمیده و بدون خمیر شدن باشد.
مرحله سوم: خمیر صابونی
پس از برش مثلث ها، خمیر که به عنوان خمیر صابونی شناخته می شود ، روی سطح کروسان قرار می گیرد تا به شکل و شید خود برسد. پخت کروسان در داخل فر با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد صورت می گیرد.
مرحله چهارم: پخت کروسان
پس از این که خمیر صابونی روی کروسان قرار گرفت، آن ها باید در فر با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد برای ۲۰ دقیقه پخت شوند. پس از پخت، کروسان ها به صورت یک گوشه مربعی برای شربت یا کرم پودر کل، پودر شکر و یا هر نوع پهنه دلخواه سرو می شود.
نان کروسان با خمیر هزارلا به عنوان یکی از معدود خوراکی هایی است که به سرعت در آشپزخانه های ما مرسوم شده است. این خوراکی بسیار خوشمزه و سالم است و می توان آن را به عنوان صبحانه، نیمه شب، و چاشنی به عنوان یکی از خوراکی های خوشمزه به جای رژیم های بلگرد مصرف کرد. بهترین روش برای تهیه نان کروسان با خمیر هزارلا در خانه، دنباله کردن مراحلی است که در پایین ذکر شده است.
نکاتی برای رسیدن به شکل و احساس بهتر نان کروسان با خمیر هزار لا
نان کرواسان یکی از خوراکیهای بسیار محبوب و دلچسب است که در بسیاری از کافهها و قنادیها موجود است. این نان با خمیر هزار لا تهیه میشود که از قطعات طولانی و مشبک تشکیل شده و شکل بلند و سهگوش دارد. برای رسیدن به شکل و احساس بهتر از این نان، چند نکته مهم وجود دارد.
اولین نکته در تهیه خمیر هزار لا است. برای تهیه این خمیر، بهتر است از آب سرد استفاده نشود و از آب گرم و یا آبی با دمای متوسط استفاده شود. این کار برای رسیدن به خمیری با کیفیت و بهتر است.
دومین نکته، در نحوه شکل دهی به خمیر هزار لا است. برای شکلدهی به خمیر، باید مراقب باشید تا خمیر را به درستی تکان دهید و استراحت دهید تا به خود بیاید. سپس خمیر را به قطعات شکل بلند و سهگوش اندازه گیری کرده و مشبک کنید.
سومین نکته در حین پخت نان است. برای پختن نان کرواسان، باید فر را به دمای ۲۲۵ درجه سانتیگراد قرار داده و نانها را به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه درون فر بگذارید. همچنین، باید از لایهبندی باختر برای دستیابی به نانی تر و شکننده استفاده کنید.
در نهایت، برای رسیدن به شکل و احساس بهتر از نان کرواسان، باید مراقب باشید تا خمیر را به درستی تهیه کنید و درست پخت کنید. به همین دلیل، باید از مواد با کیفیت و مرغوب استفاده کرده و نکاتی که در اینجا بیان شدرا رعایت کنید. با رعایت این نکات، شکل و احساس بهتر از نان کرواسان با خمیر هزارلا را خواهید داشت.