طرز تهیه نان کاک شاهرودی

تعبیر خواب

تعبیر خواب با هوش مصنوعی (آنلاین)

خوابتو دقیق بگو تعبیرشو دقیق دریافت کن.

برای استفاده  وارد سایت تعبیردون بشید. 

ورود به سایت تعبیر دون (کلیک کنید)

طرز تهیه نان کاک شاهرودی

طرز تهیه نان کاک شاهرودی یکی از خوشمزه‌ترین انواع نان در ایران است که در شهر شاهرود تهیه می‌شود. این نان با استفاده از مواد اولیه ساده و شیوه‌ی پخت معمولی تهیه می‌شود، اما طعم و عطر خاصی دارد که آن را از دیگر انواع نان متمایز می‌کند. به طور سنتی، این نان در انواع مختلفی مانند نان تنوری، نان بربری و نان تافتون تهیه می‌شود و همیشه جزء نیازهای اساسی خانواده‌های ایرانی محسوب می‌شود.

برای تهیه نان کاک شاهرودی ابتدا نیاز به تهیه مواد اولیه‌ی اصلی مانند آرد، زردچوبه، شکر و نمک دارید. پس از اندازه‌گیری مواد به مقدار معین، آرد را سبک و پنیری می‌کنید و به آرد زردچوبه، شکر و نمک اضافه کرده و خوب مخلوط می‌کنید. سپس کم‌کم آب را به مواد اضافه کرده و با ماساژ دادن به آن‌ها ترکیب را تهیه می‌کنید. بعد از مرحله خمیرزدن، خمیر را برای استراحت درون یک ظرف به مدت حدود یکساعت گذاشته و سپس به شکل دلخواه خود تراشیده و درون فر گرمی قرار داده تا بپزد.

نان کاک شاهرودی چندین روز طولانی‌تر از دیگر انواع نان قابل نگهداری است و معمولاً در میان خانواده‌ها برای صبحانه و ناهار مصرف می‌شود. طعم و بوی خاص این نان به همراه بافت نرم و لطیف آن، آن را به یک انتخاب محبوب برای هر وعده‌ی غذایی تبدیل کرده است.