طرز تهیه نان همبرگر خانگی بدون استفاده از فر
با سلام و احترام، در این مقاله قصد داریم طرز تهیه نان همبرگر خانگی را به شما آموزش دهیم، به گونهای که برای این کار نیازی به استفاده از فر نباشد. این نان همبرگر با طعم خوش و تازگی بیشتری نسبت به نان همبرگرهای آماده خریداری شده است.
ابتدا برای تهیه نان همبرگر خانگی، ابتدا یک مقدار آرد روی سطح کار خود پاشید و دو قاشق غذاخوری از خمیر را دردست بگیرید. سپس خمیر را به صورت صاف و صحیح به شکل دایرهای بزرگتر از همبرگر شکل دهید.
در مرحله بعدی، با یک دسته با مقدار نصف یک قاشق غذاخوری گوشت کوبیده را روی همسطحه بپاشید و با دیگر دست اطراف خمیر را بر روی گوشت کوبیده بچینید تا گوشت را کاملا بپوشاند.
در مرحلهی بعدی، خمیر را زیاده نکنید و برای همبرگر اندازه مناسبی از آن استفاده کنید. برای رسیدن به این هدف میتوانید خمیر را با دقت بیشتری تقسیم کنید. بعد از این کار خمیر را روی گوشت کوبیده قرار دهید.
در نهایت، با استفاده از یک قاشق چند روی محکم شوید تا خمیر را کاملا فشار دهید. حال باید همبرگر را برای پخت آماده کنید. برای این کار همبرگر را روی گریل آماده شده قرار دهید تا بهطور کامل پز شود. بعد از پخت دو طرف همبرگر را با کمی کچاپ، پیاز و سایر افزودنی های دلخواه خود تزیین کنید.
در این مقاله، طرز تهیه نان همبرگر خانگی را آموزش دادیم که بدون استفاده از فر قابل انجام است. در نتیجه، اکنون می توانید آن را در خانه تهیه کنید و از طعم خوشمزه آن لذت ببرید.
طرز تهیه نان همبرگر خانگی با استفاده از تابه
برای تهیه نان همبرگر خانگی با استفاده از تابه، ابتدا بهتر است مواد لازم را آماده کنید. شما به گوشت چرخ کرده، پیاز خرد شده، سیر رنده شده، نمک، فلفل سیاه و آرد نان برای تهیه این نان نیاز دارید.
برای شروع، گوشت را با پیاز و سیر مخلوط کنید و با استفاده از دستهای خود یک شکلیت سطحی به آن بدهید. سپس نمک و فلفل سیاه را به آن اضافه کنید و دوباره با دستان خود هم بزنید.
حالا وقت آن است که شما مایعیت داده شده از تخم مرغ، رب گوجه فرنگی، سس سویا و آب را روی گوشت بریزید و با دستان خود مواد را به گوشت بریزید تا کاملا مخلوط شوند.
حالا به دستگاه خمیر میروید و درون آن یک لیوان آرد نان را قرار می دهید و مواد پختپزی را به نقاط آن اضافه می کنید. پس از نمودن مواد پخت، مواد خمیررا در تابه قرار میدهید و طرف مقابل خمیر را نیز میچرخانید تا سطح آن صاف و پهن شود. حالا میتوانید گوشت خود را به نصف رشته برش داده و در داخل نان خمیری قرار دهید.
پس از پخت نان همبرگر خود، آن را با کلچه، سس آلیو برای طعم دهی و سایر افزودنی هایی مانند گوجه فرنگی، خیار شور و پنیر سفید سرو کنید. آن را با یک پرنده خوب یا چیز دیگری سفارشی تزیین کنید و سپس با شیرینی یا شراب لذیذش خود را شاداب کنید.
نحوه تهیه نان همبرگر خانگی در ماکروویو
برای تهیه نان همبرگر خانگی در ماکروویو، ابتدا باید یک قاشق روغن در تابه ماکروویوی خود بریزید و ماکروویو را برای تنظیم دما درجهبهدرجه روی ۴۰۰ درجه فارنهایت (۲۰۰ درجه سلسیوس) قرار دهید.
سپس، یک عدد نان همبرگر را در وسط برش دهید و یک برگ کرفس، یک عدد گوجهفرنگی و یک عدد خیار را همراه با پنیر و گوشت چرخ کرده روی نان قرار دهید. سپس نان را باز کرده و ادامه بدهید.
در ادامه، نان را برای ده دقیقه در ماکروویو قرار دهید تا گوشت چرخ کرده بهطور کامل پخته شود. بعد از ده دقیقه، نان همبرگر خانگی شما آماده است.
حال میتوانید نان همبرگر خانگی خود را با کچاپ یا سس مایونز تزیین کرده و با لذت مصرف کنید. این روش تهیه نان همبرگر در ماکروویو یک روش سریع و ساده است که میتواند در هر لحظه نیاز شما را برطرف کند.
روش تهیه نان همبرگر خانگی درون قابلمه
روش تهیه نان همبرگر خانگی درون قابلمه در واقع یکی از روشهای سریع و ساده برای تهیه همبرگر در خانه است. برای آماده سازی این نان نیاز به تکنیکهای خاصی ندارید، بلکه با استفاده از چند مواد اولیه میتوانید به راحتی این نان را تهیه کنید.
طرز تهیه نان همبرگر خانگی در قابلمه به این صورت است که در ابتدا، برای آماده سازی تست همبرگر لازم است تمام مواد را در کاسهای مخلوط کنید. سپس با استفاده از دستهی خود، دوتا نان شکل دهید. نانهای شکل داده شده باید به ابعاد مشابه دونات همبرگر شکل داده شوند تا بتوانید برای تهیهی همبرگر از آنها بهرهگیری کنید.
سپس باید هر دو نان را در داخل قابلمه ریخته و با آب داغ برای حدود ۵ دقیقه به همراه درب قابلمه پخته شود تا نان خمیری آماده پخت شود. پس از اتمام پخت، نانها را با استفاده از یک چاقو به نیمهای مساوی تقسیم کنید و سپس از هر نصف با استفاده از مواد مختلفی همچون چیز، کیت کت، گوجه فرنگی و خیارشور استفاده کرده و یکی از بهترین همبرگر خانگی را تهیه کنید.
روش تهیه نان همبرگر خانگی درون قابلمه بسیار ساده است و همگی میتوانند از آن بهرهبرداری کنند. با دنبال کردن این روش، در کمترین زمان ممکن میتوانید نان همبرگر خانگی را تهیه کنید و با خانوادهی خود لذت ببرید.
چگونه نان همبرگر خانگی با ماست تهیه کنیم؟
وقتی به فکر تهیه یک صبحانه سریع و خوشمزه هستید، میتوانید سریعا یک همبرگر خانگی با ماست تهیه کنید. این غذای سریع البته خیلی ساده تهیه میشود. برای شروع، نیاز به خمیر نان دارید که میتوانید آن را از طریق روش های ساده خانگی تهیه کنید یا آماده بخرید. همینطور یک دسته کوچک از کیمیا و سبزیجات در اختیار داشته باشید.
بعد از اینکه خمیر نان را تهیه کردید، آن را به دسته های مساوی تقسیم کنید. سپس خمیر را به صورت دایره ای درافرازید و با دست شکل دهید. موادی همچون روغن زیتون، نمک، فلفل، نعنای خشک، برگ کرفس و هویج را روی خمیر با توجه به سلیقه خود بریزید.
حالا باید برای پختن همبرگر خود، آن را به مدت حداقل ده دقیقه درون فری گرم کنید. در این مدت، میتوانید ماست را با سبزیجات به عنوان سس اصلی برای خودتان تهیه کنید. برای این کار، باید ماست، عصاره لیمو ترش، تیماری، نعنای خشک، هویج رنده شده و برگ کرفس را باهم مخلوط کرده و مزه آن را با فلفل سیاه، نمک و ادویه های خودتان تنظیم کنید. همینطور میتوانید از چاشنی های دیگر مانند پیاز، سیر، پنیر ،گوجه فرنگی، خیارشور و ... نیز استفاده کنید.
در انتها، همبرگر خاموش کرده، روی یک پارچه کاغذ انتقال داده و با سوسیس، کچاپ، سس ماست و یا چاشنی های دلخواهتان، سرو کنید. این غذا با کمترین هزینه و در کمترین زمان ممکن آماده میشود و میتوانید از آن برای صبحانه، ناهار و یا شام خودتان استفاده کنید.
طرز تهیه نان همبرگر خانگی با ظرفهای گرماگیر
تهیه نان همبرگر خانگی با استفاده از ظرفهای گرماگیر یکی از راحتترین و سریعترین روشهای پختن این نوع از نانهاست. با استفاده از این روش میتوانید در خانه به سادگی نانهمبرگر خوشمزه و لذیذی را تهیه کنید.
برای شروع، باید ظرفهای گرماگیر را به خوبی شستشو داده و آماده کرده و سپس آنها را به مدت چند دقیقه درون فر گرم کنید تا به دمای خوبی برسند. در این مرحله، میتوانید نان همبرگر خود را در کنار ظرفهای گرماگیر قرار دهید تا گرم بشود.
نان همبرگر را با استفاده از آرد سفید تهیه کنید. از آرد رژیمی یا گندم کامل استفاده نکنید زیرا نانهای تولیدی با آرد گندم کامل لذیذی کافی ندارند. آرد را با آب، شکر، نمک و خمیر نان مخلوط کنید تا به صورت یک ترشی جامد شود.
حالا از آن بخشی از خمیرتان که باید به صورت یک نان گرد و بزرگ شود، به عنوان بستنیهای خود استفاده کنید. این بخش را با دستهای خود شکل دهید و به ظرفهای گرماگیر خود بدهید. قرار دادن ورقهای آلومینیومی درون ظرفهای گرماگیر گرمای بیشتری به خمیر میدهد.
آنها را به مدت چند دقیقه داخل فر نگه دارید تا نان شما پخته شود. این روش میتواند درب منزل یا شهربازیها بسیار مفید باشد. اما بهتر است نانهای همبرگر خود را تنها تا زمانی که گرم هستند، به صورت تازه و لذیذ درب منزل خود تمام کنید.