مواد لازم برای تهیه نان نخودچی با کره
تهیه نان نخودچی با کره یکی از خوراک های پرطرفدار در ایران است که در سفره های بسیاری از خانواده ها قرار میگیرد. برای تهیه این نوع نان، نیاز به چند ماده اصلی دارید که در زیر به تفصیل به آن ها پرداخته شده است.
۱. نخودچی: این ماده اصلی برای تهیه نان نخودچی با کره استفاده میشود. نخودچی را لازم است پس از خرد کردن و شستشو، به مدت حداقل ۱۲ ساعت در آب خیسانده و سپس آب آن را ریخته و نخودچی را با آب تازه شستشو دهید.
۲. پودر خمیر: برای تهیه نان نخودچی به کمک آرد، باید از پودر خمیر استفاده کنید. این پودر باعث میشود که خمیر نخودچی به صورت غلیظ و مات شود تا قابلیت پختن آن بهتر شود.
۳. کره: برای بلوغ و عطردهی به نان نخودچی، کره لازم است. برای این کار، کره را به صورت مایع در حرارت بالا ذوب کرده و به خمیر نخودچی اضافه کنید.
۴. آب: آب یکی از موادی است که برای تهیه نان نخودچی با کره بسیار مهم است. هنگام مخلوط کردن نخودچی، آرد و کره با هم، باید آب را به مرور اضافه کنید تا خمیر به صورت لزج و مُرطّب شود.
در نهایت، بعد از انجام مراحل فوق، باید خمیر را صاف کرده و به شکل دلخواه خود به صورت دایره شکل پهن کرده و درون اجاق گاز در دمای متوسط به مدت حدود ۲۰ دقیقه پخته شود. آماده شده نان نخودچی با کره را می توان به عنوان نون وسطی در وعده های ناهار و شام مصرف کرد.
طرز تهیه خمیر نان نخودچی
خمیر نان نخودچی یکی از خوراکیهای محلی و سنتی کشور ما ایران است. این نوع نان با استفاده از نخود چی و نان برنجی تهیه می شود که یک عمل غذایی خوشمزه و مفید است.
تهیه این خمیر با استفاده از موادی همچون نخود چی، نان برنجی، پیاز، سیر، ریحان و ادویه جات صورت می گیرد. ابتدا نخود چی را به مدت چند ساعت خیس کرده و به همراه پیاز و سیر خرد شده و آب کمی در هم بپزید.
بعد از آن، این مواد را در یک بشقاب خمیری ریخته و نان برنجی خرد شده را به آن اضافه کرده و با استفاده از دستهای خود، مواد را به هم مخلوط کرده و یک خمیر نرم و مرطوب تهیه کنید.
سپس، به بسته شدن خمیر، آن را به صورت یک حلقه درآورده و روی یک صفحه پخت قرار دهید. این خمیر را در فری پیش گرم شده به مدت 40 دقیقه پخته و در آخر، با روغن زیتون و ریحان تزیین کنید و پس از خنک شدن، طعم دلچسپی و اصالتی را برای شما به ارمغان می آورد.
روش پخت نان نخودچی در کره
روش پخت نان نخودچی (Pajeon) یکی از غذاهای محبوب و سنتی کره جنوبی است که در حال حاضر در سراسر دنیا شناخته شده است. این غذا با استفاده از نان نخودچی، تخم مرغ، ماهی، گوشت، سبزیجات و سایر اجزای غذایی تهیه میشود.
برای تهیه نان نخودچی، نخودچی را به مدت چند ساعت خیس کنید و سپس آن را ریز کرده و با تخم مرغ، پیاز، آرد، آب و ادویههای مورد نظر مخلوط کنید. این مخلوط را درون یک ماهیتابه کفی به شکل صفحهای مسطح میریزیم و آن را در روغن تابه پخته و به صورت قطعات کوچک خوردی شده سرو میکنیم.
برای تزیین نان نخودچی، میتوانید از سایر اجزای غذایی همچون ماهی، گوشت، سبزیجات و تنقلات استفاده کنید. همچنین، میتوانید از سسهای تند و شور برای سرو کردن نان نخودچی استفاده کنید.
نان نخودچی یکی از غذاهای محبوب در رستورانهای کرهای است و میتوانید آن را در هر زمانی از روز سرو کنید. همچنین، میتوانید این غذا را به صورت خانگی نیز تهیه کنید و لذت ببرید.
تزیین و سرو نان نخودچی با کره
تزیین و سرو نان نخودچی با کره، روشی شیک و خاص برای سرو و ارائه این نوع پروتئینی میباشد. نان نخودچی یکی از معروفترین پروتئینهای مصرفی در ایران میباشد و به صورت روزانه در غذاهای ایرانی مورد استفاده قرار میگیرد. در ادامه با نحوه زیباسازی و سرو نان نخودچی با کره آشنا خواهید شد.
ابتدا باید نان نخودچی را به صورت یکسان و روغنی کنیم. در اینجا میتوانیم با استفاده از یک قاشق استیکر و همزن برقی، نان نخودچی را به صورت یکسان و رنگین کنیم. برای تزیین، میتوانیم از روشهای مختلفی استفاده کنیم، مثلاً با استفاده از ربنخودچی و روغن زیتون یا همینطور با استفاده از سسهای خاص.
سپس میتوانیم از کره برای سرو و تزیین نان نخودچی استفاده کنیم. بهترین روش برای تزیین با کره، انواع مختلفی از فلیک و سبزیجات هستند که به نان قرار داده میشوند. همچنین، میتوانیم از تخم مرغ سرخشده، مخلوط آووکادو و خامه، پاستای روشن شده یا گوجهفرنگی تازه و خوراکی برای تزیین نان نخودچی استفاده کنیم.
در نهایت، میتوانیم نان نخودچی را در بشقابی زیبا و مخصوصی بههمراه سبزیجات و فلیک و یا در بطریهای شیک و بستهبندی شده بهصورت ارایهای خاص، در مهمانیها و مجالس سرو کنیم. با این روش سروریتی خود را به صورت ریزنمایی و مقرون به صرفه تر کشف خواهید کرد.
نکات مهم در تهیه نان نخودچی با کره
تهیه نان نخودچی با کره یکی از غذاهایی است که اغلب در مناطق شمالی کشور مورد استفاده قرار میگیرد. این نوع نان از سوی کره و آرد نخود تهیه میشود و به دلیل سهولت تهیه و ارزان بودن، مورد استفاده قرار میگیرد.
برای تهیه نان نخودچی با کره، ابتدا آرد نخود را با آب مخلوط کرده و به صورت خمیری رقیق درآورید. سپس به میزانی کره روی آرد بریزید و آن را به خوبی در هم مخلوط کنید تا خمیر یکدست شود. سپس میتوانید خمیر را از روی کاغذ روغنی بلافاصله درون قابلمهای قرار داده و درون فر به مدت 30 دقیقه پخت کنید.
در نهایت میتوانید نان نخودچی را از فر خارج کنید و آن را به دلخواه به صورت تازه یا داغ سرو کنید. برای تزیین نان نیز میتوانید از انواع ترشی، فلفل دلمهای، زعفران و ... استفاده کنید.
نکته مهمی که در تهیه نان نخودچی با کره باید رعایت کنید، این است که بهتر است از کرهای که حاوی کمترین میزان نمک باشد استفاده کنید. همچنین برای حفظ ظاهر نان بهتر است قبل از پخت، روی آن کمی آرد بریزید تا از چسبیدن به قابلمه جلوگیری کنید.
انواع روشهای خمیر نان نخودچی
روشهای خمیر نان نخودچی یکی از رایجترین و طرفداران بسیاری در سراسر جهان دارد. این نانها سبک، پرپروتئین و حاوی کمبود چربی هستند. این نانها علاوه بر اینها، برای برخی افراد مفیدند که قرار نیست گلوتن مصرف کنند. خمیر نان نخودچی معمولاً به دلیل مزایای بیشمارش پرطرفدار است، از جمله وجود بیشتر آنتیاکسیدان، ویتامینها و مواد معدنی. در ادامه روشهای خمیر نان نخودچی را با جزئیات بررسی خواهیم کرد.
اولین روش برای خمیر نان نخودچی، استفاده از نانوایی داغ است. برای آمادهسازی این خمیر، نخودچی را باید به خوبی پخته کنید. سپس، تمام موادی که برای خمیر نان نخودچی لازم هستند را در یک مخلوط کن بهجز زعفران و سیر درون آن قرار دهید، سپس قبل از اضافه کردن زعفران و سیر، نخودچی را با دستگاه پردازشگر دوباره پردازش کنید، تا یک خمیر نرم و سفت بدست آورید. در نهایت، به آرامی زعفران و سیر را اضافه کنید و خمیر را به اندازه دلخواه خمیر برش دهید و درون نانوایی داغ به مدت 10 تا 15 دقیقه پخته کنید.
یکی دیگر از روشهای خمیر نان نخودچی، استفاده از فر است. برای آمادهسازی این خمیر، همه موادی که برای خمیر نان نخودچی لازم هستند را بهجز سیر و زعفران در یک مخلوطکن بریزید و مواد را خوب ریخته تا آن را یکپارچه کنید. برای ساخت خمیر نان نخودچی به شکل قلاب، از دوستان خود در کامپیوتر سایتهای مختلف را دریافت کنید و در آنها کار کنید تا خمیر شکل مناسبی بگیرد. سپس خمیر را بهمدت 40 تا 45 دقیقه در فر با دمای 350 درجه فارنهایت پخته کنید تا نان نخودچی تهیه شود.
رکورد ساخت خمیر نان نخودچی به طور جدی از پا کرده و اسکایپ با استفاده از دختری که از راندی بود استفاده کرد، خمیر نان نخودچی تهیه کرد. برای آمادهسازی خمیر نان نخودچی، همه مواد را بهجز سیر و زعفران در یک مخلوطکن بریزید و مواد را خوب ریخته تا آن را یکپارچه کنید دستگاه را روی حالت خاموش قرار دهید. بعد، دختر را باید در طول مرحله پخت، کنار دستگاه نصب کرد و هماهنگی نمودیند. سپس، خمیر را به شکل مستطیلی برش دهید و در باکسی که به اندازه آن ساخته شدهاست، قرار دهید، یک ظرف کوچکی را با آب درون آن قرارداده و در اسکایپ روشن کرده و پخت خمیر نان نخودچی را آغاز کرده و تا 45 دقیقه منتظر باشید. با توجه به طعم خمیر نان نخودچی پس از پخت، میتوانید وصله را مسطح نمایید و سبوس خمیر را از پیکره خود حذف کنید. پس از آمادهسازی، پس از خنک شدن به طور رسمی خمیر نان نخودچی را در ایستگاهی کوچک در نظر بگیرید.
